İyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum kızlar. İyi geceler.. Şeniz
NEVOCUM :a015: sen nesin böyle yabiz olsak ortalığı ayağa kaldırırdık kendi adıma konuşayım . çok ama çok sabırlı tevekkül sahibisin bitanem maşallah sana :1hug: inşallah atlatırsın bu pozitigliğinle atlatmaman mümkün değil zaten :1hug: dualarım seninle canımsın ya rabbim acil şifalar versin en kısa zamanda :Saruboceq: :Saruboceq:
Canlarımmm iyi gecelerrr. Şeniz Hepinizi çok özledim. :1hug: Yaşadığım sağlık probleminden dolayı sizlerle olamıyorum. 2 gündür hastanelerdeyiz. Dün dıptısa sizlere haber vermesi için telefon etmiştim. Sağolsun haberimi getirmiş. Sizler yine acil şifa ve geçmiş olsun dileklerinizi sunmaya başlamış , benim için dua etmişsiniz. Allah hepinizden razı olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Bugün başka bir yere , özel profesöre gittik tam detaylı bakılmak ve bilgi sahibi olabilmek için. 3. yerde de teşhis yüz felci. Sol taraf. Şu an için geçici görünmüyormuş. İlaç da kullanamıyorum. Farmakolojinin verdiği rapor doğrultusunda tüp bebek merkezi ilacı kesinlikle kullanamayacağımı söyledi. Doktor ilaç kullansan da kısa sürede düzelmez , biz vermek durumunda olduğumuzdan veriyoruz dedi. Siz kullanmayın en iyisi dedi. En az 3 ay sabırla önerilere uymamı söyledi. Sakız çiğnemek , sıcak tutmak , verdiği yüz egzersizlerini yapmak , 15 gün sonrada bölgesel masaja başlamak. İlaçsız süre biraz daha uzar dediler. Bu süreden önce düzelmesi zormuş. 1 seneye kadar da varabilirmiş.
Yani dıptıscım dün seninle konuştuğumuz gibi gerilme tarzında değilmiş boyutu maalesef. Seninle konuştuğumda içim rahatlamıştı. Eşime de demiştim arkadaş da geçirmiş ilaçsız kısa sürede atlatmış demiştim. Ama boyut farklıymış.
Perşembe sabahı başladı , bugün 2. gün. Genel olarak karşımda bir kişi kapalı alanda baktığında hiçbirşey anlamıyor. Ama açık ve güneşli bir havada yüz kaslarım harekete geçtiğinde belirginleşiyor. Güneşten gözlerimi kısmam gerektiğinde sadece sağ gözüm kısılıyor. Sol açık kalıyor. Sol gözümü kolay kapatamıyorum. Gece uykumda kendiliğinden açıldığı oluyor. Ağlarken , esnerken yine aynı şekilde sol gözümü kapatamıyorum. Normal aralıklarla istemsiz olarak yaptığımız göz kırpmaları da sol da çok yavaş. Ağzım normal konuşurken belli etmiyor. Ancak ufak bir tebessüm ağzımın sağa kaymasına sebep oluyor. Tamamen güldüğümde ise tamamen sağa kayıyor. Yemek yerken ve içerken ağzımı kapatamadığımdan yiyecek ve içecekleri akıtıyorum bazen. Sol tarafa kaçan yiyecekleri maalesef elimle sağa almak zorunda kalıyorum. İşin bu boyutu dün akşam anlaşılmaya başlandı. Akşam da bazı şeyler denedim , yapamadığımızı gördük. Islık çalmak , yanakları şişirmek , alnı kırıştırmak , ağzı büzüştürmek , pipetle birşey içmek vs. İlk 1 hafta da artış gösterirmiş. Daha fazla artış göstermezse 3 ayda baya azalabilir.
Doktorlar bana rüzgar yediniz mi , ıslak saç vakası vs. gibi şeyler sordu. Hiç birşey yoktu. Çok düşündük bulamadık. Havalar da ısınmıştı artık. Zaten servisle işe gidip geliyoruz. Camlar açılmıyor. Islak saç desek kesinlikle olmaz. Çünkü bebiş olayından sonra sağlığıma 10 kat dikkat etmeye başladım. Üşütmemek için beklemeden kurutma işlemine geçiyorum. Nasıl olduğunu anlayamadık. Ama sonuçta olan oldu.
Çok şükür bugünüme. Bu olay yine halimize şükretmemize vesile oldu ancak. Beterin beteri var. Allahım yine dermansız dert vermedi. Zamanla düzelir elbet. Veya düzelebildiği kadar. %10 da eser kalabilir dedi doktor. Yine pozitif düşünerek en kısa sürede en yüksek oranda atlatmak tek amacım.
Bu zamana kadar çevremde böyle bir rahatsızlık duymamış görmemiştim. Eşim de çok ağladı kıyamam. Bu halimi gördükçe çok üzülüyor. Her güldüğümde adamın içi acıyor. Çok değişik bir duyguymuş gerçekten. Ama hep diyoruz halimize bin şükür.
Maalesef geçmişi okuyamıyorum. Sadece özel ve ziyaretçi mesajlarımı cevaplayacağım. Tedavi gelişmeleri olan arkadaşlar varsa Allah yardımcıları olsun. :Saruboceq: Hamile arkadaşlarımız çıktıysa gözleri aydın , Allah tamamına erdirsin. :teytey: Kötü haberlerle gelen varsa Allah sabır versin , güç versin. :çok üzgünüm: Sizleri merak ediyorum ama kalamıyorum. Eşim bu kadar üzülürken daha fazla kalmam haksızlık olur. Yarın kendimi iyi hissedersem girerim biraz. :1hug:
Allaha emanet olun canlarım. a.s. a.s. a.s. Dualarım hep sizinle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Sizleri çok seviyorum. :asigim: :asigim: :asigim:
bu arada benimde adetim 5 gün geçikti bugün test yaptım negetif kasıklarım agrıyor birazda gaz şikayetim var ama kendimi fazla kaptırmakda istemiyorum biraz daha en iyisi 5 gün daha bekliyim ondan sonra tekrar test yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?