Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nevrocum canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah bebeklerinin sana veridiği kuvvetle çabucak atlatırsın canım inşallah...

nevrom çok üzüldüm canım. geçmiş olsun. inşallah tez zamanda atlatırsın.dediğin gibi beterin beteri var.allahım acil şifalar versin.

çok geçmişolsun biz nerleri atlattık ALLAHIN izni ile bu da geçecek

canım çok geçmiş olsun bşiz neleri atlatık ALLAHIN inzi ile bunuda atlatırız ALLAHA emanet ol

aaaa uzun zamandır gelemedım ama sımdıde kımsecıkler yok valla olaylardan haberımde yok neyse eger hamıs varsa hayırlı olsun bekleyenlerın yuzunu guldursun rabbım kendınıze ıyı bakın hepınız hoscakalınsüprizzzzz

nevro canim gercekten cok uzuldum ben ya sasirdim yuzum asildi yazdiklarini okuyunca
kiyamam
allah sifani versin tez vakitti nazar degdi sana her zaman okumayi unutma

nevrocum şimdi duydum çok üzüldüm.ALLAH yardımcın olsun.inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.dualarımız seninle:Saruboceq:

nevro yazını şimdi okudum çok üzüldüm ya çok çok geçmiş olsun benim halamında başına geldi yüzünü hep sıcak bezler koydu yani sıcak tutmaya çalıştı şu anda ise eskiye göre daha iyi sende inş. atlatacaksın canım ve hamileymişsin gözün aydın ne kadar mutlu oldum canım ALLAHIM saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin.kendine iyi bak canım.

bu arada benimde adetim 5 gün geçikti bugün test yaptım negetif kasıklarım agrıyor birazda gaz şikayetim var ama kendimi fazla kaptırmakda istemiyorum biraz daha en iyisi 5 gün daha bekliyim ondan sonra tekrar test yaparım.

yaaaaaa 5 gün az değil .. bekliyecekmisin 5 gün daha .. :1shok: nasıl duracan ya.. kan testi yaptırmayı düşünmüyormusun .. hayırlısı olsun inş.. güzel haber verirsin inş.. :Saruboceq:

nevrosky canım çok geçmiş olsun tez zamanda atlatırsın inşallah..hep dua ettiğini biliyorum ama dua ile açılır inşallah..

tuliny aslında kan testi yaptırmaktan korkuyorum ya negatif çıkarsa bu yüzden cesaret edmiyorum akıntımda var adetim hiç bukadar da geçikmezdi en fazla 2 gün geçikirdi ateşimi ölçüyorum oda yüksek belirtiler var ama en güzeli benim için beklemek olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…