- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
tuliny aslında kan testi yaptırmaktan korkuyorum ya negatif çıkarsa bu yüzden cesaret edmiyorum akıntımda var adetim hiç bukadar da geçikmezdi en fazla 2 gün geçikirdi ateşimi ölçüyorum oda yüksek belirtiler var ama en güzeli benim için beklemek olacak.
desteğiniz için tşk ederim kızlar..kalp atışlarını duymaya gittiğimizde dr. duyamadım demişti 1 hafta sonra gidecektik ama dün akşam şiddetli kanamyla birlikte düştü bebeğim..hayırlısı inşallah rabbim bi daha kini sağlıklı verir inşallah..ama çok zor bişeydi düşük yapmak Allah kimseye yaşatmasın.resmen doğum gibi sancı çektim.
Canlarım çok sağolun. Desteğiniz için size minnetarım. :asigim:
Ben hereyden uzak kaldım. Badem test mi yaptırıyor.:dance: İdrarda daha belirgin çıkarsa yaptıracağım diyordu ama bayadır giremiyorum ya bilemedim neler oldu. Anlatırmısınız?
merhaba arkadaşlar ben aşılama yaptırmıştım.olmadı dün adet oldum bişey soracaktım eşimde sayı 1ccde 21 mil.ama ileri hareket%15 yavaş %5 ve morfoloji de %5 daha hiç doktora gitmedi benim doktor hemen aşılama yapalım dedi yaptık ama olmadı şimdi biraz ara verelim eşim doktora gitsin ilaç falan alır keçiboynuzu kürü de yaparız sayı belki yükselir sonra temmuz ağustos gibi tekrar aşılama deneriz diorum sayı artar mı acaba bi de hareket ne dersiniz faydası olur mu fayda gören oldumu duydunuz mu hiç fikirlere ihtiyacım var
Merhaba canım,keçiboynuzunu kullanmanı öneririm faydasını gören çok.İbrahim saraçoğlu sitesinde keçiboynuzu kürü uygulayanların fayda gördüğünü 6-7 milyon spermle bile bebek sahibi olduklarını arayıp kendisini teşekkür ettiklerini yazıyor.İnşallah kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.:ecrin_bebek:
merhaba arkadaşlar ben aşılama yaptırmıştım.olmadı dün adet oldum bişey soracaktım eşimde sayı 1ccde 21 mil.ama ileri hareket%15 yavaş %5 ve morfoloji de %5 daha hiç doktora gitmedi benim doktor hemen aşılama yapalım dedi yaptık ama olmadı şimdi biraz ara verelim eşim doktora gitsin ilaç falan alır keçiboynuzu kürü de yaparız sayı belki yükselir sonra temmuz ağustos gibi tekrar aşılama deneriz diorum sayı artar mı acaba bi de hareket ne dersiniz faydası olur mu fayda gören oldumu duydunuz mu hiç fikirlere ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?