Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nevrocum cnm benım ya of neden böle oldukı anlamdım sana nazrmı degdi cnm cok üzüldüm inan ya inş cnm sen bunuda atlatacaksın allahın izniyle inşşş

nevrocum canım çok geçmiş olsun .
Allahım şifasını verir işallah canım.
çok üzüldüm .canım benim
senin bu yüreğin ve gücün bununda üstesinden gelecek hayırlısıyla

iyi haftasonları kızlara.s.Şeniz
Badem bugün kan testi yapacaktı değilmişutarafagitti
mekselina86 canım inşallah hamişsindir:Saruboceq:

Selam kıslar bademden haber yok sanırım bende onu merak ettim bugün yaptırıcaktı testi inşallah sonuç pozitiftir:lepi:

newro çok geçmiş olsun canım...alalaahhaaa.nazar değdi galiba sana.nasr oku bolbol.
buarada bademi çok merak ediyorum yaaa...nie hiç haber vermemeiş.....

negatifte pozitifte olsa Allah'ın dediği olacak.. korkma bence.. beklemek istiyorsan sen bilirsin ama ben duramazdım o kadar.. hayırlısı olsun inş..

Canlarım çok sağolun. Desteğiniz için size minnetarım. :asigim:

Ben hereyden uzak kaldım. Badem test mi yaptırıyor.:dance: İdrarda daha belirgin çıkarsa yaptıracağım diyordu ama bayadır giremiyorum ya bilemedim neler oldu. Anlatırmısınız?

Canımm yeni okuyorumm. Birisinden duymuştum. Şİmdi son mesajlarına baktım da gördüm. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: Allah sabır versin birtanem. Yeniden gebelik nasip etsin. Sağlıkla ve hayırlısıyla. İnşallah bir dahaki sefere sağlıkla kucaklamayı da nasip eder Allahım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevroskycim çok geçmiş olsun canım sen herşeyi başarıyla atlatmış bir insansın bunuda atlatıcaksın Allahın izniyle

bademcim arkadaşım hadi ama habersiz bırakma yaptırdınmı acaba testi çok merak ediyorum özeldende sorcaktım gönderemedim sana canım sonuç iyi değilse nolur sakin kalmaya çalış canım allahın dediği olur ne yapalım. ama iyibişey çıktıysa bak bizi meraklandırma ha....

canım çok geçmiş olsun benimde tüpbebekti ama 2aylıkken karnımda öldü kürtajoldum ağlayarak yattım omasaya ona annene skı tutun demiştim ama o annesini yarı yolda bıraktı 2ayoldu ama hala deprosyondan çıkamadım.napalım herşey kısmet.ALLAHIM sağlıklı sıhhatli hayırlı bebekler versin işallah hepimize.amin.

merhaba arkadaşlar ben aşılama yaptırmıştım.olmadı dün adet oldum bişey soracaktım eşimde sayı 1ccde 21 mil.ama ileri hareket%15 yavaş %5 ve morfoloji de %5 daha hiç doktora gitmedi benim doktor hemen aşılama yapalım dedi yaptık ama olmadı şimdi biraz ara verelim eşim doktora gitsin ilaç falan alır keçiboynuzu kürü de yaparız sayı belki yükselir sonra temmuz ağustos gibi tekrar aşılama deneriz diorum sayı artar mı acaba bi de hareket ne dersiniz faydası olur mu fayda gören oldumu duydunuz mu hiç fikirlere ihtiyacım var

mavıumutolsun canımsayı ıyı ama morfolojın duşuk hareketlılıkte az keçıboynuz kuru uygula canım ıyı gelır benımde 2aşılamam var başarısız morelını yuksek tut

xwyz canımmm inan çokk üzüldümm Allahım en yakın zamanda sana sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inş bitanem (

Dünürüm canım geçmiş olsun tam olarak neyin var bilmiyorum ama Allahım en yakın zamanda şifanı versin bitanem

Bademim bende sabırsızlıkla senin haberini bekliyorum hadi hakkında hayırlısı olsun cnm ..

kızlar geçmişi okuyamadım inş hepiniz iyisiniz

Merhaba canım,keçiboynuzunu kullanmanı öneririm faydasını gören çok.İbrahim saraçoğlu sitesinde keçiboynuzu kürü uygulayanların fayda gördüğünü 6-7 milyon spermle bile bebek sahibi olduklarını arayıp kendisini teşekkür ettiklerini yazıyor.İnşallah kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.:ecrin_bebek:

hemen bugün başladık inşallah artar doğal yola tetmese bile yaza aşılamaya umut vadetsin yeter .çok sağol inşallah çok beklemeden hayırlısıyla olur hepimizin

canım öncelikle geçmiş olsun aşılama tutmamış hayırlısı inş...keçiboynuzu kürü çok faydalı bazı arkadaşlar bi değişim görmedi ama genelde fayda ediyor ben eşiem yaptım beğenmedi içmedi ben de tozunu buldum aktardan bi yerde okumuştum sabahları bi bardak süte bi tatlı kaşığı atıp veriyorum kakaolu süt gibi oluyor onuda dene istersen inş.yakın zamanda kavuşursun bebeğine..hareket için de evicap vitamini bize ii gelmişti ama bilemiyorum kullanmak isterseniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…