Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hemen bugün başladık inşallah artar doğal yola tetmese bile yaza aşılamaya umut vadetsin yeter .çok sağol inşallah çok beklemeden hayırlısıyla olur hepimizin

Amin canım inşallah Allah isteyen herkese versin mahrum bırakmasın inşallaha.s.

sağol canım yaptım kürü beğendi onu içer vitamini de doktora gidince verir heralde çok teşekkür ederim

5 gün baya olmuşCADIARZU
ama bazen çıkmayabilir...inşallah hamilesindir canım....

geçmiş olsun canım...negatif demek:çok üzgünüm:
hayırlısı olsun...inşalalh kullandıklarınız şifa olur...
ama eşin neden bir üroloğa gitmedi...bence gitsin...belki varikoselde olabilir...

bademden haber yokk dimiii
canım ben bu gün hiç gelememiştim...daha yeni geldim...ama bademden haber yokmuş....
bende merak ettim şimdi...

kıslar ii geceler geçen hafta size tahlil sonuçlarımı yazmıştım dünde üroloğa gittik eşimle doktor bu test sonuçlarından tüp bebek yapılmasını söyledi aşılama bile olmazmış bu sonuçlarla sizce neyapmalıyım lütfen yardım edin
acaba 6 ay tanıyıp bitkisel tedavi ve vitaminlerle(çinko,e vit,selenyum) yola devam olmazsamı başlamalıyım kafam çok karışıkk ve mutsuzumm değerler aşağıda bu arada
Miktar : 2.0 ml
pH : 7.7
Likefikasyon Suresi(37C) : 15 dakika
Viskosite : Normal
Gorunum : Gri-Opak
1. Saatte Hareketli Sperm Yuzdesi : % 50
Hareketin Degerlendirilmesi (1.Saat)
(a) Hizli Ileri Hareketli : % 15
(b) Yavas Ileri Hareketli : % 30
(c) Yerinde Hareketli : % 5
(d) Hareketsiz : % 50
Sperm Yogunlugu : 7.000.000 / ml
Anormal Morfolojili Sperm Yuzdesi : -
Yuvarlak Hucre : <1,000,000/ml
Lokosit : <1,000,000/ml
morfoloji % 16

slm canm gercekyn cok üzüldm insallh bu msj okumak nasp olur sana bende aynı dorumu yasadm 2aylıkkn bebeklermi katbettm kanamam olmadı kontürole gittigimde ögrendm cok ağladm üzüldm esime yansıttm bu durumu onuda üzdm ama sen güclüsn böle bişi yapma hep mutlu ol benim gibi olma ben daha yeni kendime geldm yeni huzurm yernde inşallh en kısa zamanda tekrar olur hepimiz anne olurz dualarm seninle tüm isteyenlerle seni öpüyorm

ay ben gerçekten anlamadım bu dr bu değerlere aşılama olmaz dediyse biz ne yapalım
özel mesajdada yazdığım gibi canım yerimseniben hakkınızda hayırlısı

canım bu değerlerle bence aşılama olur....çünkü aşılama için sayının en az 5 milyon olması lazım...sizin 7 milyon...

merhaba canıma.s.
sen yanlış anladın galiba canım ...nevrosky arkadaşımız bebeğini kaybetmedi...
kendisi biraz rahatsız...yüz felci geçirdi:çok üzgünüm:
xvyz arkadaşımız bebeğini kaybetti:çok üzgünüm:

ay ben gerçekten anlamadım bu dr bu değerlere aşılama olmaz dediyse biz ne yapalım
özel mesajdada yazdığım gibi canım yerimseniben hakkınızda hayırlısı

canım bu değerlerle bence aşılama olur....çünkü aşılama için sayının en az 5 milyon olması lazım...sizin 7 milyon...

sağolun kıslar bende hiçbi anlam veremedim eşimde çok üzüldü etkilendi tabi offff yanii offfffffff senağlama senağlama :1no2:

olmas tek doktorla yetinmeyin derim ben.. başka bir doktra daha gidin.. morfolojiniz krugere göre bakıldıysa süper.. sayınızla da aşılama olur.. harekette hızlı ileri &#37;15 fena bir rakam değil.. ileride var yerindede var.. nasip olduktan sonra olma ihtimalleri var yani.. tüp bebek merkezine mi gittiniz siz..

nevrocum allah acil sifalar versin, ve beterinden sakinsin, tek dermansiz dert vermesin, insallah en yakin zamanda bunuda atlatirsin......

sizleri çok ozluyorum ama annemide yalniz birakamiyorum, butun gun onunlayim, evde birakmiyorum gezdiriyorum, bugunlerde gececek insallah

hayır canım özel ürolağa gittik ama hemen ark. açtığı tüp bebek merkezine yönlendirdi senağlama

sağolun kıslar bende hiçbi anlam veremedim eşimde çok üzüldü etkilendi tabi offff yanii offfffffff senağlama senağlama :1no2:

canım sakın bir dr güvenme başka drlerde görsün sonra düşünürsünüz ve üzülmeyin bencede sonuçlarınız hiç te kötü deiğl

hayır canım özel ürolağa gittik ama hemen ark. açtığı tüp bebek merkezine yönlendirdi senağlama

canım bazı dr ler için böle şeyler söleniyor hemen tüp bebek yapalım diyor lütfen çok dikkatli olun

Günaydınnn kızlarrrr hepiniziii çokk özledimmm uzun bir aradan sonraaa bilgisayarım bana dönmeye karar verdiii fenaaa yormuşumm onu güzell bir tatiilll yaptı sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:

Nevommm canımmm benimmm senin haberiniiiii sema arkadaştan aldımmm inan o kadarrr sevindimkiiii .Bir an öncee pc gelsedeeee sana yazmakk istedim...Tebriklerrr canımm.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrunuu.Allahaa emanettt oll güzell hamişimizzz

:teytey: :sm_cool: :teytey:Ohh hbeeee seninndeeee halayınııı çektikkk allahın izniyle:dance::dance::dance:

canım tekrardan aramıza hoşgeldin çok özlemiştik seni ohh be nihayet oldu bu pc.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…