Günaydınnn kızlarrrr hepiniziii çokk özledimmm uzun bir aradan sonraaa bilgisayarım bana dönmeye karar verdiii fenaaa yormuşumm onu güzell bir tatiilll yaptı sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:
Nevommm canımmm benimmm senin haberiniiiii sema arkadaştan aldımmm inan o kadarrr sevindimkiiii .Bir an öncee pc gelsedeeee sana yazmakk istedim...Tebriklerrr canımm.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrunuu.Allahaa emanettt oll güzell hamişimizzz
:teytey: :sm_cool: :teytey:Ohh hbeeee seninndeeee halayınııı çektikkk allahın izniyle:dance::dance::dance:
cucumm hoşbuldukkk çok özledimm sizi :)iyiyimm canımm sen nasılsınnn öpüyorumm Şenizbalim hosgeldinndelikafaduldengitme ama bi dahaaa
naber nasilsinn
canım tekrardan aramıza hoşgeldin çok özlemiştik seni ohh be nihayet oldu bu pc.........
cucumm hoşbuldukkk çok özledimm sizi :)iyiyimm canımm sen nasılsınnn öpüyorumm Şeniz
Zelişimm canım benimm hoşbuldukBende hepinizi çok çokk özledimm.zaman hiç geçmedi günlerr pcsizz kabus gibiydiiii :)ŞenizŞeniz
canım bizde seni çok özlüyoruz:1hug:Şenizama anneninde sana ihtiyacı var...nevrocum allah acil sifalar versin, ve beterinden sakinsin, tek dermansiz dert vermesin, insallah en yakin zamanda bunuda atlatirsin......
sizleri çok ozluyorum ama annemide yalniz birakamiyorum, butun gun onunlayim, evde birakmiyorum gezdiriyorum, bugunlerde gececek insallah
balumŞeniz hoşgeldin canımŞenizseni çok özledikŞenizGünaydınnn kızlarrrr hepiniziii çokk özledimmm uzun bir aradan sonraaa bilgisayarım bana dönmeye karar verdiii fenaaa yormuşumm onu güzell bir tatiilll yaptı sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:
Nevommm canımmm benimmm senin haberiniiiii sema arkadaştan aldımmm inan o kadarrr sevindimkiiii .Bir an öncee pc gelsedeeee sana yazmakk istedim...Tebriklerrr canımm.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrunuu.Allahaa emanettt oll güzell hamişimizzz
:teytey: :sm_cool: :teytey:Ohh hbeeee seninndeeee halayınııı çektikkk allahın izniyle:dance::dance::dance:
balum gelmiş uydaaa, özledik kıssss seni hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
balumŞeniz hoşgeldin canımŞenizseni çok özledikŞeniz
:asigim:Hoşbuldukkkk kızlarrrr bendee sizleriii çok özledimmmm :sm_cool:
ROAYda hamişmişşş ana :) ben yokken ne güzelll haberlerrrr gelmişşşş..Roay tebrıklerr canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh:teytey:
iyi pazarlar kıslar bugün kimse yok bakıyorumda
balım gelmiş ama çok sevindim özlemiştik seni
Şeniz gel şöyle öpüşelim bi hasret giderelimŞeniz
:1hug:Canımm bende sizleree kavuştuğum için çok mutluyumm.Aymesimmm gell güzel yanaklarından öpücemm ohh Şeniz
Neler yaptın buralarda yokken
valla çok özledik seni ya
yokluğun o kadar farkediliyoki
canım benim:1hug:
bu arada bademden hala haber gelmemiş sanırım hemen bi geçmişe baktım öyle hayırdır inşallah:uhm:
:asigim:Gezdim :) kitap okudum,kurdela nakışı öğrendim :) iğne oyası yaptımm el işleri ile vakit geçirmeye çalıştımm :) ama saatt zaman durmuş gibiydii pcsiz :)
Oh ne güzel en iyisini yapmışsın valla
kafanda rahatlamıştır biraz
pcye alışınca insan onsuzluk zor oluyo gerçekten:jeyyar:
sen nelerr yapıyorsunnn bakam:):asigim:
Ben napıyım canım ya hep aynı evden işe işden eve gidip geliyorum iştre çocukla ilgili ne yazıkki hiçbi gelişme yok tüp bebekten sonra adet olamıyorum problemler azmış gibi bide bu çıktı 50 gün oldu nerdeyse tık yok test yaptım belki bi mucize olur diye ama herzamanki gibi koca bi negatif o mucize beni bulmuyo ne yazıkki:çok üzgünüm:
:jeyyar:Hemen yüzünüü asmaa ....her zaman dua ett ... hayırlıı zamanda göndericekk bebeğini rabbimm inşallahh..:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?