Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

balim hosgeldinndelikafaduldengitme ama bi dahaaa
naber nasilsinn

balim hosgeldinndelikafaduldengitme ama bi dahaaa
naber nasilsinn
cucumm hoşbuldukkk çok özledimm sizi :)iyiyimm canımm sen nasılsınnn öpüyorumm Şeniz
canım tekrardan aramıza hoşgeldin çok özlemiştik seni ohh be nihayet oldu bu pc.........

Zelişimm canım benimm hoşbuldukBende hepinizi çok çokk özledimm.zaman hiç geçmedi günlerr pcsizz kabus gibiydiiii :)ŞenizŞeniz

iyiyim bitanem cok sagolŞeniz
bizde seni cok özledik:asigim:

canım bizde seni çok özlüyoruz:1hug:Şenizama anneninde sana ihtiyacı var...
inşallah herşey zamnala düzelir sende aramıza dönersin:1hug:

balumŞeniz hoşgeldin canımŞenizseni çok özledikŞeniz

herkese hayırlı günler canlara.s.
benim kırmızılar bu sabah teşrif ettiler...
yeni tarihim 3 mayıs

ROAYda hamişmişşş ana :) ben yokken ne güzelll haberlerrrr gelmişşşş..Roay tebrıklerr canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh:teytey:

iyi pazarlar kıslar bugün kimse yok bakıyorumda
balım gelmiş ama çok sevindim özlemiştik seni
Şeniz gel şöyle öpüşelim bi hasret giderelimŞeniz

iyi pazarlar kıslar bugün kimse yok bakıyorumda
balım gelmiş ama çok sevindim özlemiştik seni
Şeniz gel şöyle öpüşelim bi hasret giderelimŞeniz

:1hug:Canımm bende sizleree kavuştuğum için çok mutluyumm.Aymesimmm gell güzel yanaklarından öpücemm ohh Şeniz

:1hug:Canımm bende sizleree kavuştuğum için çok mutluyumm.Aymesimmm gell güzel yanaklarından öpücemm ohh Şeniz

Neler yaptın buralarda yokken
valla çok özledik seni ya
yokluğun o kadar farkediliyoki
canım benim:1hug:

bu arada bademden hala haber gelmemiş sanırım hemen bi geçmişe baktım öyle hayırdır inşallah:uhm:

:asigim:Gezdim :) kitap okudum,kurdela nakışı öğrendim :) iğne oyası yaptımm el işleri ile vakit geçirmeye çalıştımm :) ama saatt zaman durmuş gibiydii pcsiz :)

:asigim:Gezdim :) kitap okudum,kurdela nakışı öğrendim :) iğne oyası yaptımm el işleri ile vakit geçirmeye çalıştımm :) ama saatt zaman durmuş gibiydii pcsiz :)

Oh ne güzel en iyisini yapmışsın valla
kafanda rahatlamıştır biraz
pcye alışınca insan onsuzluk zor oluyo gerçekten:jeyyar:

Sevcannnnnn huuuu yarınnn bu msj inşallahh okursun iş yerindennn.Senn bu ay yinemi dr gitmekten caydın yoksaaa.Kızz kendi ellerimlee seni yatırıcam usg masasınaaa bakalım nasıll kaçıcann ..Korkudanmı gitmedin yinee:roflol::roflol:

sen nelerr yapıyorsunnn bakam:):asigim:

Ben napıyım canım ya hep aynı evden işe işden eve gidip geliyorum iştre çocukla ilgili ne yazıkki hiçbi gelişme yok tüp bebekten sonra adet olamıyorum problemler azmış gibi bide bu çıktı 50 gün oldu nerdeyse tık yok test yaptım belki bi mucize olur diye ama herzamanki gibi koca bi negatif o mucize beni bulmuyo ne yazıkki:çok üzgünüm:

:jeyyar:Hemen yüzünüü asmaa ....her zaman dua ett ... hayırlıı zamanda göndericekk bebeğini rabbimm inşallahh..:Saruboceq::Saruboceq:

ben cok heyecanliyim kizlar...yarin neler olucak bakalim..
bu arada canlar..kan testini sabah mi yaptirmak iyi yoksa aksam üzeride yaptirsam olur mu??
esimin sabahtan toplantisi var,´beraber gidecektik ama....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…