neyse hakeme bu sefer kızmayacağızhihoyyytkızlarrrr hakem saha dışına attı beni :roflol:
çok sevinçliyim çünkü normal bir zamanda adet oldumhihoyyyt
bir sonraki tarih 5 mayıs hihoyyyt
canım cucu yumurta takibi yaptırdı:1rolleyes:semihamm canım hoşbuldukkk:asigim:
Tamam bir yere gitmem :)Ama 20 gün sonra bursaya gidicem 1 ayy kalıcam :)gerçi orda net var ama arada girerimnaniknanik
:teytey:Kızlar benım haberım yokk cucupetem aşılamamı olduuu ne yaptııııııııı adetimi geçiyorrr delikafadulden
ben biraz bu ay ümitlenmiştim...ama hayırlısı olsun canım....Fadiğimmm bitanemmmm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
]
cok sagol canim benimŞenizgüzel haberler duymaya çok ihtiyacımız var.cucu yarın inşllh bu güzel haberi senden duyucaz.
bademi ciddi ciddi merak ettim.kendisinden haber yok dimi.kaç gün oldu daha ses yok.
zuzun yesin seni emiiiŞenizFadiğimmm bitanemmmm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
zuzum benimmmmmmmmmmmmmmm:asigim: :asigim: Şeniz :1hug:
:Saruboceq: :Saruboceq:
canimm,fadigiminde dedigi gibi 2 ay kadar yumurtlama takibi gördüm..kistlerim alindi,3 yumos birakildi,catlatma ignesi oldum ve yarinda test günüm..semihamm canım hoşbuldukkk:asigim:
Tamam bir yere gitmem :)Ama 20 gün sonra bursaya gidicem 1 ayy kalıcam :)gerçi orda net var ama arada girerimnaniknanik
:teytey:Kızlar benım haberım yokk cucupetem aşılamamı olduuu ne yaptııııııııı adetimi geçiyorrr delikafadulden
neyse hakeme bu sefer kızmayacağızhihoyyyt
tam zamanında geldi kırmızılarhihoyyyt
canım cucu yumurta takibi yaptırdı:1rolleyes:
yarında kan testti verecek:asigim:
ben biraz bu ay ümitlenmiştim...ama hayırlısı olsun canım....
kızlarrrr hakem saha dışına attı beni :roflol:
herkese hayırlı günler canlara.s.
benim kırmızılar bu sabah teşrif ettiler...
yeni tarihim 3 mayıs
ben cok heyecanliyim kizlar...yarin neler olucak bakalim..
bu arada canlar..kan testini sabah mi yaptirmak iyi yoksa aksam üzeride yaptirsam olur mu??
esimin sabahtan toplantisi var,´beraber gidecektik ama....
selam kızlar..nasılsınız ..cucum inşş yarın hayırlı haberler alıcaksın canım inşş..
tüliny canım avatarın gazman harika
sagolasin bitanem benimŞenizcucum hakkında hayırlısı olsun inşallahhhh :)hayırlıı haberlerr alırsın dualarımız seninle canım:Saruboceq::asigim:
sagol bitanemmm,insallah dedigin gibi olur bakalim,kismet:1rolleyes:Şenizsağlık olsun fadiğim.. Şeniz
cücüm hakkında hayırlısı olsun inş.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: yarın güzel haberini sabırsızlıkla bekliyor olacam.. inş 3 kişi dönersiniz eve.. ŞenizŞenizŞenizŞeniz
tesekkür ederim canimmmmŞenizselam kızlar..nasılsınız ..cucum inşş yarın hayırlı haberler alıcaksın canım inşş..
tüliny canım avatarın gazman harika
selam kızlar bademden haber yok dimi neyse hayırlısı inşallah cucu yarın inşallah ikinizin güzel haberini birden duyarız bademle birlikte yani iyi geceler..
kızlarrrr hakem saha dışına attı beni :roflol:
kızlar badem hamiş de ondan mı gelmiyor acaba???? :dance:
Merhaba arkadaşlar,kan testi yaptırmaya vakit bulamadım...
Çünkü cuma sabahı apar topar şehir dışına çıkmak zorunda kaldık eşimle...
Kayınvalidem 1 aydır nörolojide yoğun bakımdaydı,malesef onu kaybettik...
Bebeklerim artık babanneleri ile....
Üniversite hastanesinde morgda yanına gittiğimde gözleri açıktı..Sonra bayan imam ve yakın akraba ve komşulardan 1-2 bayanla yıkaladılar..Tekrar içeri girdiğimde gözleri kapalıydı çok şaşırdım..siz mi kapattınız dedim oradakilere..Kendi kapattı dediler....O kadar ilginç ve garip şeylerle karşılaştık ki o gün...
Morgda Üzerine su dökerken bebeklerim sana emanet dedim......Kayınvaldemin ilk bebeği de bana emanet..Eşim....
Eşim ve ben evimize dönerken iç huzurluğu ile döndük..Çünkü kayınvademi istediği yere gömdürmeyi başardık..Artık Taşköprü de annesi anneannesi ve babası ile yanyana...Eşimin babası illa kendi memleketlerine gömülsün istedi ama ben eşime annesinin vasiyetini yerine getirmesi için baya dürttüm ve işe yaradı çok şükür...
Şimdi eminim ki yattığı yerde huzur içindedir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?