Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlarrrr hakem saha dışına attı beni :roflol:
çok sevinçliyim çünkü normal bir zamanda adet oldumhihoyyyt
bir sonraki tarih 5 mayıs hihoyyyt

neyse hakeme bu sefer kızmayacağızhihoyyyt
tam zamanında geldi kırmızılarhihoyyyt

canım cucu yumurta takibi yaptırdı:1rolleyes:
yarında kan testti verecek:asigim:

Fadiğimmm bitanemmmm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

]
ben biraz bu ay ümitlenmiştim...ama hayırlısı olsun canım....

Son düzenleme:
güzel haberler duymaya çok ihtiyacımız var.cucu yarın inşllh bu güzel haberi senden duyucaz.

bademi ciddi ciddi merak ettim.kendisinden haber yok dimi.kaç gün oldu daha ses yok.
cok sagol canim benimŞeniz
evet bademi dünden beri bende merak ediyorum,haber vermedi daha:uhm:

Fadiğimmm bitanemmmm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

zuzum benimmmmmmmmmmmmmmm:asigim: :asigim: Şeniz :1hug:
:Saruboceq: :Saruboceq:
zuzun yesin seni emiiiŞeniz
canimm,fadigiminde dedigi gibi 2 ay kadar yumurtlama takibi gördüm..kistlerim alindi,3 yumos birakildi,catlatma ignesi oldum ve yarinda test günüm..
hayirlisi artik bitanemm,halay mendilini erken eline aldin ama insallah yarin cekeriz beraberyerimseniben:asigim:

ayyy canim benimmmm:asigim:

cucum hakkında hayırlısı olsun inşallahhhh :)hayırlıı haberlerr alırsın dualarımız seninle canım:Saruboceq::asigim:

kızlarrrr hakem saha dışına attı beni :roflol:
çok sevinçliyim çünkü normal bir zamanda adet oldumhihoyyyt
bir sonraki tarih 5 mayıs hihoyyyt

canim 5 mayista adet görme insallahhh,söylee ayak uclarinida göremeyecek kadar kocaman bi göbisin olsun,cifter cifter gelsin meleklerin insallah:lepi:

herkese hayırlı günler canlara.s.
benim kırmızılar bu sabah teşrif ettiler...
yeni tarihim 3 mayıs

sağlık olsun fadiğim.. Şeniz

ben cok heyecanliyim kizlar...yarin neler olucak bakalim..
bu arada canlar..kan testini sabah mi yaptirmak iyi yoksa aksam üzeride yaptirsam olur mu??
esimin sabahtan toplantisi var,´beraber gidecektik ama....

cücüm hakkında hayırlısı olsun inş.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: yarın güzel haberini sabırsızlıkla bekliyor olacam.. inş 3 kişi dönersiniz eve.. ŞenizŞenizŞenizŞeniz

selam kızlar..nasılsınız ..cucum inşş yarın hayırlı haberler alıcaksın canım inşş..
tüliny canım avatarın gazman harika

fadik canım inş gelmediği günlerde gelicek bu kırmızıların inşş tatlımm..
balımmmmmmm.hoşgelmiş benim canım balkafam nasılsın bakiimm..

selam kızlar bademden haber yok dimi neyse hayırlısı inşallah cucu yarın inşallah ikinizin güzel haberini birden duyarız bademle birlikte yani iyi geceler..

cucum hakkında hayırlısı olsun inşallahhhh :)hayırlıı haberlerr alırsın dualarımız seninle canım:Saruboceq::asigim:
sagolasin bitanem benimŞeniz
sagol bitanemmm,insallah dedigin gibi olur bakalim,kismet:1rolleyes:Şeniz
selam kızlar..nasılsınız ..cucum inşş yarın hayırlı haberler alıcaksın canım inşş..
tüliny canım avatarın gazman harika
tesekkür ederim canimmmmŞeniz
selam kızlar bademden haber yok dimi neyse hayırlısı inşallah cucu yarın inşallah ikinizin güzel haberini birden duyarız bademle birlikte yani iyi geceler..

insallah bademdede sonuc pozitiftir,hakkimizda hayirlisi olsun canim cok sagol:asigim:

iyi akşamlar kızlar ben geldim...kaydirigubbakcemile5

nasılsınız bakalım???

benim kırmızılar 2 gündür sinyal veriyor herhalde yarın teşrif ederler.Ama bu ay çok garip oluyor yaa.2 gündür kahverengi lekeler var arkası gelmedi...:uhm:

cucum yarın test günün inşallah güzel haberlerle dönersin canım.. :CüvCüv:

dıptıs kırmızıların hayırlı olsunnn... :dance:

balsurat hoşgeldin Şeniz

nevro çok üzüldüm canım Allah şifanı versin...

canım böyle birden olması çok kafa karıştırıcı.antifosfolipid sendromunun belirtilerinde de var bu felç durumları.lütfen bunun testlerini de yaptırın....internetten bi araştırın. dr mumcu nun sitesinde de var..belirtilerden biri de inme..heparin iğneleri kullanılıyor tedavi için...

Merhaba arkadaşlar,kan testi yaptırmaya vakit bulamadım...

Çünkü cuma sabahı apar topar şehir dışına çıkmak zorunda kaldık eşimle...

Kayınvalidem 1 aydır nörolojide yoğun bakımdaydı,malesef onu kaybettik...

Bebeklerim artık babanneleri ile....

Üniversite hastanesinde morgda yanına gittiğimde gözleri açıktı..Sonra bayan imam ve yakın akraba ve komşulardan 1-2 bayanla yıkaladılar..Tekrar içeri girdiğimde gözleri kapalıydı çok şaşırdım..siz mi kapattınız dedim oradakilere..Kendi kapattı dediler....O kadar ilginç ve garip şeylerle karşılaştık ki o gün...
Morgda Üzerine su dökerken bebeklerim sana emanet dedim......Kayınvaldemin ilk bebeği de bana emanet..Eşim....

Eşim ve ben evimize dönerken iç huzurluğu ile döndük..Çünkü kayınvademi istediği yere gömdürmeyi başardık..Artık Taşköprü de annesi anneannesi ve babası ile yanyana...Eşimin babası ve baba tarafı akrabaları illa kendi memleketlerine gömülsün istediler ama ben eşime annesinin vasiyetini yerine getirmesi için baya dürttüm ve işe yaradı çok şükür...Kayınpederimin memleketi başka,kayınvaldemin gömülmek istediği memleket başka yerdeydi...(kayınvaldemin kendi memleketi)

Şimdi eminim ki yattığı yerde huzur içindedir...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bademimm başınız sağolsun allah sabır versinn.Mekanı cennet olsun inşallahh:Saruboceq:

bademcim canım başınız sağolsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..........:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…