Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bademcim canım başın sağolsun allah mekanını cennet etsin çok üzüldüm.

canımm benimm başınız sagolsunn...
allah mekanını cennet etsin inşallahh....
vassiyetini yerine getirmekle iyi yapmışsınızz.....şimdi kastamonuda degilsin dimi evindesinn...

Cuma sabahı eskişehire gittik önce ,sonra gece hiç uyumadan kastamonuya gittik..Ordan taşköprüye Gene uyumadan öğle namazından sonra kayınvaldemi istediği yere gömdük...1 gün kaldık öğretmen evinde akşam.Çünkü eşim uyumadan araba kullanmıştı,çok yorgundu...1 saat önce geldik eve....

Allah hepinizden razı olsun,sağolun arkadaşlar...

Nevrocuğum çok geçmiş olsun.....:çok üzgünüm:

Bende bir iki gündür iç çamaşırımda kahverengimsi çamur gibi akıntı -leke oluyor..Bir iki kez çok az gördüm..Dr uma sordum önemli değil geçici küçük hormanal düzensizlikler olmuş olabilir,hiç önemi yok dedi..Bir iki kez idrar testi yaptım ama hiç bir koyulaşma yok çizgide..soluk bir çizgi...:sm_confused:

Neyse artık bir süre bu konuyu rafa kaldırayım diye düşünüyorum..Adet günümü bekleyeyim,gecikme olursa kan testi yaptırayım en iyisi...Gecikme olmazsa da tedavi için gün sayayım...:sm_confused:

bademcim başınız sağolsun:çok üzgünüm:allah rahmet eğlesin...
eşimin annesi de 2005 te beyin kanamasından felç geçirip 2 hafta sonra vefat etmişti...
o zaman hastanede 1 hafta yanında kalmıştım....o günleri hatırladım:çok üzgünüm:
bir tane bayan vardı daha 35 yaşlarında anca....yanında kalacak kimsesi yoktu....bayan kovuşu olduğu için eşide kalamıyordu...sık sık gelip gidiyordu...afedersiniz altını değiştirmeye hiç kimsesi yoktu:çok üzgünüm bayan geldi aklıma acaba ne oldu:çok üzgünüm:
rabbim dermansız dert vermesin:Saruboceq:sağlıklı ömür versin cümlemize:Saruboceq:

başınız sağolsun bademm.. Allah mekanını cennet eylesin.. günahlarını affetsin..

Kayınvalidem daha önce kalp krizi ,felç geçirmiş ama üstesinden gelmiş..Kendine çok iyi bakan bir kadındı..Ben morgda üzerine su dökerken bak bademin geldi Gülşen teyze dediler..Çok duygulandım..Zaten hep ağlıyordum....

Ben cennete gideceğine inanıyorum,çünkü çevresinde sevilen biri..Çünkü eşimin annesi.....Allah rahmet eylesin...

Arkadaşlar,tekrar hepinize çok teşekkür ederim...Yolculuk uzundu..Çok yorulduk...Hepinize iyi geceler diliyorum...a.s.:1hug:

Dıpımm bu tipsizz hakem varyaaa görücekk gününü bir gün gelicek kocaman kırmızı kartı gözüne sokucaz:jeyyar:Çok üzgünüm çoook

aman takan kim ayol
ben şimdi 1 hafta yapamadığım spora yanıyorumdelikafadulden

neyse hakeme bu sefer kızmayacağızhihoyyyt
tam zamanında geldi kırmızılarhihoyyyt

evet kuşum erken geldi diye neredeyse göbek atacaktım:roflol:

canim 5 mayista adet görme insallahhh,söylee ayak uclarinida göremeyecek kadar kocaman bi göbisin olsun,cifter cifter gelsin meleklerin insallah:lepi:

söyle cücüm beddua eder gibi söyle
millete söylüyorum bana bu yönlü beddua edin diye:roflol:
artık aklımı kaçırdığımı düşünmeye başladılardelikafadulden

tüh ya ne çok heveslenmiştik:çok üzgünüm:

aman bacım ben spor yapıcam tek derdim oydu:roflol:
biran önce gelsinde kalan kilolarıda vereyim
tüp bebemi yaptırınca fıstık gibi anne adayı olayım diyordum

dıptıs kırmızıların hayırlı olsunnn... :dance:

saol canım Şeniz

-badem- canım başınız saolsun mekanı cennet olur inşallah:Saruboceq:

nevrosky;canım rabbim acil şifalar versin inşşş...en kısa zamanda atlatacağından hiç şüphem yokkk.

sevcangoksel; canım inşş aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin

nix; canım tüplerinin açık çıkmasına evindimm..hayırlısıyla gelir bebişin inşş

heja; canım olumlu haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz canım..pozitif düşün pozitif olsun inşş

belya;aşılamam hayırlı olsun tatlım..güzel haberlerli gel bize

Balsurat; canım hoşgeldin tekrar özlettin kendinii

badem-;canım başınız sağolsun...allah sabırlar versin..mekanı cennet olsun inşş

cucu ; canım inşş yarın güzel haberlerle gelirsin burayaa...halay çekmeşye hepimizin ihtiyacı var inan

bu arada kendimi gelince bir kaç gündür uğrayamadım buraya..çok vaktim olmuyor bu aralar..hafta sonu sınavlarım vardı..inşş geçerimde şu dersleri mezun olurum bu sene..sanırım bir müddet daha vakit bulamayacağım buraya..malum yine sınavlar olacak haziran gibi.iyi hazırlanıp bu sene bitirmek istiyorum okulu ...

eeee haziran'a çok var gibi sesinizi duyar gibiyim..ama dersler çok ağır gerçekten çok çalışmam lazımmm çokkkk ...

hepinizi öpüyorummmmm ..sevgilerrr
Şeniz

günaydın,hayırlı sabahlar ,güzel bir hafta olur inşallah hepimiz için :icecream:

badem başınız sağolsun,mekanı cennet olsun :Saruboceq:

cucu büyük gün bugün inşallah güzel haberlerini alırız,hakkında hayırlısı olsun canım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…