Sevcannnn huu ordasınn yakaladım seni :jeyyar:
Spekulumm nasıldı anlat bakalım güzeldi demi :roflol::roflol:
Çok güzeldi valla.delikafadulden
Tadına doyamadım.:roflol:
canimm cok sagola.s.cucum yarın test günün inşallah güzel haberlerle dönersin canım.. :CüvCüv:
dıptıs kırmızıların hayırlı olsunnn... :dance:
balsurat hoşgeldin Şeniz
canimm basiniz sagolsun:çok üzgünüm:Merhaba arkadaşlar,kan testi yaptırmaya vakit bulamadım...
Çünkü cuma sabahı apar topar şehir dışına çıkmak zorunda kaldık eşimle...
Kayınvalidem 1 aydır nörolojide yoğun bakımdaydı,malesef onu kaybettik...
Bebeklerim artık babanneleri ile....
Üniversite hastanesinde morgda yanına gittiğimde gözleri açıktı..Sonra bayan imam ve yakın akraba ve komşulardan 1-2 bayanla yıkaladılar..Tekrar içeri girdiğimde gözleri kapalıydı çok şaşırdım..siz mi kapattınız dedim oradakilere..Kendi kapattı dediler....O kadar ilginç ve garip şeylerle karşılaştık ki o gün...
Morgda Üzerine su dökerken bebeklerim sana emanet dedim......Kayınvaldemin ilk bebeği de bana emanet..Eşim....
Eşim ve ben evimize dönerken iç huzurluğu ile döndük..Çünkü kayınvademi istediği yere gömdürmeyi başardık..Artık Taşköprü de annesi anneannesi ve babası ile yanyana...Eşimin babası ve baba tarafı akrabaları illa kendi memleketlerine gömülsün istediler ama ben eşime annesinin vasiyetini yerine getirmesi için baya dürttüm ve işe yaradı çok şükür...Kayınpederimin memleketi başka,kayınvaldemin gömülmek istediği memleket başka yerdeydi...(kayınvaldemin kendi memleketi)
Şimdi eminim ki yattığı yerde huzur içindedir...
ayyy kiyamam ki...esprisine öyle dedim,ama icimden gecenler onun dua versiyonu canimmmyerimsenibenaman takan kim ayol
ben şimdi 1 hafta yapamadığım spora yanıyorumdelikafadulden
evet kuşum erken geldi diye neredeyse göbek atacaktım:roflol:
söyle cücüm beddua eder gibi söyle
millete söylüyorum bana bu yönlü beddua edin diye:roflol:
artık aklımı kaçırdığımı düşünmeye başladılardelikafadulden
aman bacım ben spor yapıcam tek derdim oydu:roflol:
biran önce gelsinde kalan kilolarıda vereyim
tüp bebemi yaptırınca fıstık gibi anne adayı olayım diyordum
saol canım Şeniz
-badem- canım başınız saolsun mekanı cennet olur inşallah:Saruboceq:
amin bitanemm,insallah güzel haberlerle dönmek nasip olur:Saruboceq:nevrosky;canım rabbim acil şifalar versin inşşş...en kısa zamanda atlatacağından hiç şüphem yokkk.
sevcangoksel; canım inşş aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin
nix; canım tüplerinin açık çıkmasına evindimm..hayırlısıyla gelir bebişin inşş
heja; canım olumlu haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz canım..pozitif düşün pozitif olsun inşş
belya;aşılamam hayırlı olsun tatlım..güzel haberlerli gel bize
Balsurat; canım hoşgeldin tekrar özlettin kendinii
badem-;canım başınız sağolsun...allah sabırlar versin..mekanı cennet olsun inşş
cucu ; canım inşş yarın güzel haberlerle gelirsin burayaa...halay çekmeşye hepimizin ihtiyacı var inan
bu arada kendimi gelince bir kaç gündür uğrayamadım buraya..çok vaktim olmuyor bu aralar..hafta sonu sınavlarım vardı..inşş geçerimde şu dersleri mezun olurum bu sene..sanırım bir müddet daha vakit bulamayacağım buraya..malum yine sınavlar olacak haziran gibi.iyi hazırlanıp bu sene bitirmek istiyorum okulu ...
eeee haziran'a çok var gibi sesinizi duyar gibiyim..ama dersler çok ağır gerçekten çok çalışmam lazımmm çokkkk ...
hepinizi öpüyorummmmm ..sevgilerrr Şeniz
insallah bitanem,cok cok sagolasinna.s.günaydın,hayırlı sabahlar ,güzel bir hafta olur inşallah hepimiz için :icecream:
badem başınız sağolsun,mekanı cennet olsun :Saruboceq:
cucu büyük gün bugün inşallah güzel haberlerini alırız,hakkında hayırlısı olsun canım :1hug:
Herkese günaydın güzel bi hafta olur inşallaha.s.
Bademcim başınız sağolsun canım mekanı cennet olur inşallah:teselli:
Cucum senden bugün müjde bekliyoruz hadi hayırlısıyla güzel bi haber getir bizede haftamız bomba gibi başlasın şöyle:CüvCüv::1hug:
kizlar saat 12 de gidecegiz..sonucu almamiz 1-2 saat sürer sanirim..
egerki negatifse daha uzun sürer cünkü muayene isteyebilir doktorum..kortizon ve progesteronu kesmek adina..
ben yinede olumlu düsünüyorum...aksi olsa bile üzülmeyecegim cünkü Rabbim en dogru zamani biliyor...:Saruboceq:
kizlar saat 12 de gidecegiz..sonucu almamiz 1-2 saat sürer sanirim..
egerki negatifse daha uzun sürer cünkü muayene isteyebilir doktorum..kortizon ve progesteronu kesmek adina..
ben yinede olumlu düsünüyorum...aksi olsa bile üzülmeyecegim cünkü Rabbim en dogru zamani biliyor...:Saruboceq:
Kızlarrrrrrrrhihoyyyt
Cumartesi günü doktordayım.
Muayene oldum.
Çok güzelmiş herşey.Hiçbir kist,ur,mantar yokmuş.hihoyyyt
Adetimin 2.günü aşılama için iğnelere başlıyorum.
Doktor"adetin 2.günü gel" dedi.
Yarın da gidip 2 tane resim ve sağlık karnemi götürücem doktora.Onları istedi.
Bu ay muhtemelen adetim 20 Nisan'da gelir.Yani iğnelere de 22 Nisan'da başlarız hayırlısıyla.:Saruboceq:
Adım adım yaklaşıyorum bebeğime.:Saruboceq:
HER-ŞEY ÇO-CUK İÇİNdelikafadulden
Kızlarrrrrrrrhihoyyyt
Muayene oldum.
Bu ay muhtemelen adetim 20 Nisan'da gelir.Yani iğnelere de 22 Nisan'da başlarız hayırlısıyla.:Saruboceq:
Kızlarrrrrrrrhihoyyyt
Muayene oldum.
sevcan canım morfolojiyi nasıl yükselttiniz?
Sevcanımmm çokk sevindimmm inan :)Hakkında hayırlıısıı olsunnn Aşılama.Allahın izniyleerabbim yüzünü güldrüsün inşallhh..çok çokk dua etttt :Saruboceq::Saruboceq:
hadi hayırlısı cnm inşallah güzel sonuç alırsın :Saruboceq:
canım çok sevindim sen de allahın izni ile adım attın rabbim inşallah bu tedavinde yüzünü güldürür hayırlısıile hamiş kalırsın :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?