Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Herkese günaydın güzel bi hafta olur inşallaha.s.

Bademcim başınız sağolsun canım mekanı cennet olur inşallah:teselli:

Cucum senden bugün müjde bekliyoruz hadi hayırlısıyla güzel bi haber getir bizede haftamız bomba gibi başlasın şöyle:CüvCüv::1hug:

Sevcannnn huu ordasınn yakaladım seni :jeyyar:
Spekulumm nasıldı anlat bakalım güzeldi demi :roflol::roflol:

cucum yarın test günün inşallah güzel haberlerle dönersin canım.. :CüvCüv:

dıptıs kırmızıların hayırlı olsunnn... :dance:

balsurat hoşgeldin Şeniz
canimm cok sagola.s.
canimm basiniz sagolsun:çok üzgünüm:
mekani cennet olsun insallah...

ayyy kiyamam ki...esprisine öyle dedim,ama icimden gecenler onun dua versiyonu canimmmyerimseniben
amin bitanemm,insallah güzel haberlerle dönmek nasip olur:Saruboceq:
insallah bitanem,cok cok sagolasinna.s.

insallah canim benimmm,cok cok sagol bitanem..artik benimde iyi haberlere ihtiyacim vara.s.

günaydın herkese, nasılsınız kızlar?
cucuuuuum heyecanla bekliyorum senin sonuçları, inşallah güzel haberlerle gelirsin tekrar
bademim başınız sağolsun canım rabbim mekanını cennet etsin inşallah
eeee kızlar anlatın bakalım görüşmeyeli ne durumdasınız???

kizlar saat 12 de gidecegiz..sonucu almamiz 1-2 saat sürer sanirim..
egerki negatifse daha uzun sürer cünkü muayene isteyebilir doktorum..kortizon ve progesteronu kesmek adina..
ben yinede olumlu düsünüyorum...aksi olsa bile üzülmeyecegim cünkü Rabbim en dogru zamani biliyor...:Saruboceq:

cucum canım inşallah sonucun pozitiftir :CüvCüv: bu gün seni sabırsızlıkla bekliyicez rabbim hakkında hayırlısını versin :Saruboceq:

cnm benim güzel haberlerini bekliyoruz kaydirigubbakcemile3

bademcım basınız saolsun.rabbım yattıgı yerde utandırmasın ınsallah..
nevrocum sende kendıne dıkkat et olurmu..
cucu guzel haberlerle gel ınsallah..herseyden once rabbım hayırlı olanı nasıp etsın..

Kızlarrrrrrrrhihoyyyt
Cumartesi günü doktordayım.
Muayene oldum.
Çok güzelmiş herşey.Hiçbir kist,ur,mantar yokmuş.hihoyyyt
Adetimin 2.günü aşılama için iğnelere başlıyorum.
Doktor"adetin 2.günü gel" dedi.
Yarın da gidip 2 tane resim ve sağlık karnemi götürücem doktora.Onları istedi.
Bu ay muhtemelen adetim 20 Nisan'da gelir.Yani iğnelere de 22 Nisan'da başlarız hayırlısıyla.:Saruboceq:
Adım adım yaklaşıyorum bebeğime.:Saruboceq:
HER-ŞEY ÇO-CUK İÇİNdelikafadulden

canım çok sevindim sen de allahın izni ile adım attın rabbim inşallah bu tedavinde yüzünü güldürür hayırlısıile hamiş kalırsın :CüvCüv:

hadi hayırlısı cnm inşallah güzel sonuç alırsın :Saruboceq:

Sevcanımmm çokk sevindimmm inan :)Hakkında hayırlıısıı olsunnn Aşılama.Allahın izniyleerabbim yüzünü güldrüsün inşallhh..çok çokk dua etttt :Saruboceq::Saruboceq:

Sevcanımmm çokk sevindimmm inan :)Hakkında hayırlıısıı olsunnn Aşılama.Allahın izniyleerabbim yüzünü güldrüsün inşallhh..çok çokk dua etttt :Saruboceq::Saruboceq:

hadi hayırlısı cnm inşallah güzel sonuç alırsın :Saruboceq:

canım çok sevindim sen de allahın izni ile adım attın rabbim inşallah bu tedavinde yüzünü güldürür hayırlısıile hamiş kalırsın :CüvCüv:

Çok sağolun yavru kuşlarkaydirigubbakcemile5:asigim:
Allahım hepimize göndersin meleklerimizi:CüvCüv::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…