kızlar hepine iyi akşamlar
benbirazdan çıkcam yarın aşilamam var
erken yatıp erken kalkmam lazım size haber vermek için girdim
bana dua edın olurmu
beklıyorum dualarınızı
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
cucum canım inşallah sonucun pozitiftir :CüvCüv: bu gün seni sabırsızlıkla bekliyicez rabbim hakkında hayırlısını versin :Saruboceq:
cnm benim güzel haberlerini bekliyoruz kaydirigubbakcemile3
hepiniz cok cok sagolun kizlar,cok tesekkür ederimmŞeniz:asigim:bademcım basınız saolsun.rabbım yattıgı yerde utandırmasın ınsallah..
nevrocum sende kendıne dıkkat et olurmu..
cucu guzel haberlerle gel ınsallah..herseyden once rabbım hayırlı olanı nasıp etsın..
Kızlarrrrrrrrhihoyyyt
Cumartesi günü doktordayım.
Muayene oldum.
Çok güzelmiş herşey.Hiçbir kist,ur,mantar yokmuş.hihoyyyt
Adetimin 2.günü aşılama için iğnelere başlıyorum.
Doktor"adetin 2.günü gel" dedi.
Yarın da gidip 2 tane resim ve sağlık karnemi götürücem doktora.Onları istedi.
Bu ay muhtemelen adetim 20 Nisan'da gelir.Yani iğnelere de 22 Nisan'da başlarız hayırlısıyla.:Saruboceq:
Adım adım yaklaşıyorum bebeğime.:Saruboceq:
HER-ŞEY ÇO-CUK İÇİNdelikafadulden
sevcanııım tedavin hayırla sonuçlanır inşallah göbişin bebişlerle dolar tatlım bizim içinde dua et olurmu
buarada kızlar benim kırmızılar 5 gün gecikmeyle geldi sonunda zaten kociş ameliyat olalı daha 1 ay oldu buaydan ümitli değildim zaten, ama ilk 3 günümü çok yoğun bi kanamayla geçirdim okuldaydım doktorada gidemedim berbat bi süreçti çok şükür şimdi normale döndü ama beni ultrasonda karşılayan minik bir kist bu ayda d.kontrol hapı kullanmama sebep oldu neyse kısmet öteki aya artık, işin garibide 8 aylık evliyiz birtürlü bebiş olayına geçemedik 5.ayımda rahim ağzının kapalı olduğunu öğrendim benim ameliyattan hemen sonra kocişin varikosel ameliyatı çıktı o geçecek diye beklerken bendeki kist için d.kontrol hapı kullandım 2 ay ve bu ay yine bir d.kontrol hapı dahainşallah ilaçlardan kurtulup normal yolla deneme fısatı buluruz :)))
kırmızı kartcı senikızlarrrr hakem saha dışına attı beni :roflol:
çok sevinçliyim çünkü normal bir zamanda adet oldumhihoyyyt
bir sonraki tarih 5 mayıs hihoyyyt
Merhaba arkadaşlar,kan testi yaptırmaya vakit bulamadım...
Çünkü cuma sabahı apar topar şehir dışına çıkmak zorunda kaldık eşimle...
Kayınvalidem 1 aydır nörolojide yoğun bakımdaydı,malesef onu kaybettik...
Bebeklerim artık babanneleri ile....
Üniversite hastanesinde morgda yanına gittiğimde gözleri açıktı..Sonra bayan imam ve yakın akraba ve komşulardan 1-2 bayanla yıkaladılar..Tekrar içeri girdiğimde gözleri kapalıydı çok şaşırdım..siz mi kapattınız dedim oradakilere..Kendi kapattı dediler....O kadar ilginç ve garip şeylerle karşılaştık ki o gün...
Morgda Üzerine su dökerken bebeklerim sana emanet dedim......Kayınvaldemin ilk bebeği de bana emanet..Eşim....
Eşim ve ben evimize dönerken iç huzurluğu ile döndük..Çünkü kayınvademi istediği yere gömdürmeyi başardık..Artık Taşköprü de annesi anneannesi ve babası ile yanyana...Eşimin babası ve baba tarafı akrabaları illa kendi memleketlerine gömülsün istediler ama ben eşime annesinin vasiyetini yerine getirmesi için baya dürttüm ve işe yaradı çok şükür...Kayınpederimin memleketi başka,kayınvaldemin gömülmek istediği memleket başka yerdeydi...(kayınvaldemin kendi memleketi)
Şimdi eminim ki yattığı yerde huzur içindedir...
Bademcim canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kabiri pür nur olsun inşallahNevrocuğum çok geçmiş olsun.....:çok üzgünüm:
Bende bir iki gündür iç çamaşırımda kahverengimsi çamur gibi akıntı -leke oluyor..Bir iki kez çok az gördüm..Dr uma sordum önemli değil geçici küçük hormanal düzensizlikler olmuş olabilir,hiç önemi yok dedi..Bir iki kez idrar testi yaptım ama hiç bir koyulaşma yok çizgide..soluk bir çizgi...:sm_confused:
Neyse artık bir süre bu konuyu rafa kaldırayım diye düşünüyorum..Adet günümü bekleyeyim,gecikme olursa kan testi yaptırayım en iyisi...Gecikme olmazsa da tedavi için gün sayayım...:sm_confused:
zuzum yaa eve yakındı demi klinikkizlar saat 12 de gidecegiz..sonucu almamiz 1-2 saat sürer sanirim..
egerki negatifse daha uzun sürer cünkü muayene isteyebilir doktorum..kortizon ve progesteronu kesmek adina..
ben yinede olumlu düsünüyorum...aksi olsa bile üzülmeyecegim cünkü Rabbim en dogru zamani biliyor...:Saruboceq:
oooooo sevcanım sabır en büyük ilaçmış ciddenKızlarrrrrrrrhihoyyyt
Cumartesi günü doktordayım.
Muayene oldum.
Çok güzelmiş herşey.Hiçbir kist,ur,mantar yokmuş.hihoyyyt
Adetimin 2.günü aşılama için iğnelere başlıyorum.
Doktor"adetin 2.günü gel" dedi.
Yarın da gidip 2 tane resim ve sağlık karnemi götürücem doktora.Onları istedi.
Bu ay muhtemelen adetim 20 Nisan'da gelir.Yani iğnelere de 22 Nisan'da başlarız hayırlısıyla.:Saruboceq:
Adım adım yaklaşıyorum bebeğime.:Saruboceq:
HER-ŞEY ÇO-CUK İÇİNdelikafadulden
inşallah canım benim hayırlısı olsun hakkınızda :Saruboceq:sevcanııım tedavin hayırla sonuçlanır inşallah göbişin bebişlerle dolar tatlım bizim içinde dua et olurmu
buarada kızlar benim kırmızılar 5 gün gecikmeyle geldi sonunda zaten kociş ameliyat olalı daha 1 ay oldu buaydan ümitli değildim zaten, ama ilk 3 günümü çok yoğun bi kanamayla geçirdim okuldaydım doktorada gidemedim berbat bi süreçti çok şükür şimdi normale döndü ama beni ultrasonda karşılayan minik bir kist bu ayda d.kontrol hapı kullanmama sebep oldu neyse kısmet öteki aya artık, işin garibide 8 aylık evliyiz birtürlü bebiş olayına geçemedik 5.ayımda rahim ağzının kapalı olduğunu öğrendim benim ameliyattan hemen sonra kocişin varikosel ameliyatı çıktı o geçecek diye beklerken bendeki kist için d.kontrol hapı kullandım 2 ay ve bu ay yine bir d.kontrol hapı dahainşallah ilaçlardan kurtulup normal yolla deneme fısatı buluruz :)))
havuç suyunun işe yaradığını düşünüyorum canım.
kızlar bayağı oldu giremeyeli...herkes iyidir umarım size bir haberim var üçüzlerim olcak ..hala şoktayımm.....kafamçokkarıştı
çok taze evlisiniz daha ümitli değilim deme
ben bile 5 yıla rağmen çok umutluyum
daha deneyememişsiniz bile
gör bak Allahın izniyle çok geçmeden hamile kalırsın
banada demişti dersin
kızlar bayağı oldu giremeyeli...herkes iyidir umarım size bir haberim var üçüzlerim olcak ..hala şoktayımm.....kafamçokkarıştı
mrb arkadaslar umarım iyisiniz cucu cum inş ii haberler alırsın buarada sevcancım aşılama için adımı atmışsın tereddütdeydin yendiğine sevindim bende aşılama olalı 5.günüm bekliorum bakalım hayırlısı
kizlar saat 12 de gidecegiz..sonucu almamiz 1-2 saat sürer sanirim..
egerki negatifse daha uzun sürer cünkü muayene isteyebilir doktorum..kortizon ve progesteronu kesmek adina..
ben yinede olumlu düsünüyorum...aksi olsa bile üzülmeyecegim cünkü Rabbim en dogru zamani biliyor...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?