8ay kulağa ne kadar uzun geliyor gerçi biz bu yola girmeden 1-2yıl bekleyenler varmış nasıl geçer okadar zaman diyorduk ama geçiyormuş işte ama ne geçme...sağol canım benim,eşim gelecek gözümden yaş dinmiyor başıma ağrı attı ne ağır bir imtihan bu,nefret ediyorum bebek daha yok mu sorularından,psikolojim bozuldu bebeklerinden bahsettikleri için ablam ve arkadaşımla daha az konuşur oldum,mevlam yardım etsin zaman ilaç değil zehir oluyor bu yolda...
biliyorum canım seni çok iyi anlıyorum bende on aylık evliyim 10 ay boyunca ne cektiğimi bi allah bilir bi de ben her adet dönemi kabus gibi benden sonra evlenenlerin hepsi hamile bu dahada acısenağlama
Canlarım nasılsınız? kaydirigubbakcemile2 Cucumdan haber var mı? :ecrin_bebek: Profiline baktım. İki gündür yok. evde değildi sanırım? :uhm: :uhm: :uhm:
leyl tatlım yazını görmemiştim ama osmaniye80 dan sonra ben de bişeyler yazim dedim.........tatlım hayat bu rabbim herkezi ayrı ayrı dertlerle imtihan ediyor bize düşen sadece sabır edip tevekkül etmek elbette bir gün hepimizinde yüzü gülecek ona inancını kaybetme baharın etkisi bizimde hüznümüze etkide etmiyor değil ama bizler bunuda atlatıp meleklerimizi kucagımıza aldıgımız günlerde gelcek inşş..ALLAh daha büyük dert vermesin etrafımızda cocugu sakat olupta için için günden güne eriyen bir çok anne baba var onları düşünüp rabbimizden hayırlısı neyse onu isticez onun için tatlım umudunu yitirme dua et sadece en büyük ilacımız zaten dua değilmi canın sıkıldıkça değil bizimle herşeyini paylaşabilirsin sevincini üzüntünü bizler birbirimize verdiğimiz destekle eşlerimize dayanma gücü oluyoıruz bunu unutma tatlım
çok haklısın arkadaşım halimize şükretmek lazım ama hem gençlik hem çevre hem de şu güzelim bahar sabırsızlandırıyor insanı.sağolun ya,dertler paylaştıkça hafifliyormuş gerçekten...
OSMANİYE VE LEYL
daha çok yeni evlisiniz
ben bile 5 yıla rağmen müthiş bir umut taşıyorum
bu mesele ilk başlarda çok yakar insanı ama herşey bizim zihnimizde
inşallah yolunuz uzun değildir
kendinize hobiler edinin
hayatımızı renklendirip diğer nimetlerin keyfini sürmemiz lazım
mesela ben profesyonel fotoğraf makinesi aldım
çok heyecanlıyım
çektiğim şeyleri izlemek sergilemek çok hoşuma gidiyor
hayatı başka bir koldan daha tuttum yani
bu günümüz çok kıymetli nolur değerini bilelim
OSMANİYE VE LEYL
daha çok yeni evlisiniz
ben bile 5 yıla rağmen müthiş bir umut taşıyorum
bu mesele ilk başlarda çok yakar insanı ama herşey bizim zihnimizde
inşallah yolunuz uzun değildir
kendinize hobiler edinin
hayatımızı renklendirip diğer nimetlerin keyfini sürmemiz lazım
mesela ben profesyonel fotoğraf makinesi aldım
çok heyecanlıyım
çektiğim şeyleri izlemek sergilemek çok hoşuma gidiyor
hayatı başka bir koldan daha tuttum yani
bu günümüz çok kıymetli nolur değerini bilelim
Canlarım nasılsınız? kaydirigubbakcemile2 Cucumdan haber var mı? :ecrin_bebek: Profiline baktım. İki gündür yok. evde değildi sanırım? :uhm: :uhm: :uhm:
kızlar çok iyisiniz rabbim hepinizin yüzünü güldürsün aha burda ezan okunuyor kabul eder mevlam inşallah,haklısın sidelyam allahdan eşimden yana hiç üzülmedim onu çok sevdiğimden zaten bu hüznüm o üzülmesin baba olsun artık istiyorum..
canım hoşgeldin cucum evde değil görümcesinde eşi seminerdeymiş sonuçta malesef negatifmiş tatlım ya sen nasıl oldun iyisin inş
bak işte biraz olsun o etkiden soyutlanıyosunnn bende eşimi çok seviyorummmmm................keşke yazdıgımı okusaydıııı.....neyse akşama az kaldı akşam söylerim bende........zaten biliyomusunbende onun üzülmesine dayanamıyordum başlarda ben 1 defa tüp bebek yaptırdım sonuç negatif o doktorun yanında nasıl agladı hala gözümden gitmiyor.....ama zamanla hayat sadece bebek değilmiş onu anlatmaya çalıştım ona....ve şu an çok iyiyiz inş hep böyle devam eder ......3 günlük dünya dertlenip sızlanmayla ele bişey geçmiyor tatlım
Hadi yaa. :çok üzgünüm: Umutluyduk ama kısmet değilmiş demekki. Güzelim yumoşları vardı. Allah hayırlısını vermiştir muhakkak. Eşine de Allah kavuştursun , özler de şimdi :asigim:
Bende genel anlamda bir değişiklik yok iki gündür. Daha ilerlemedi çok şükür. Zamanla iyi olacak inşallah. Umutluyum. :lepi: Sol gözümün akması bazen fazlalaşıyor. O biraz rahatsız ediyor. Çok espri yapmıyorum , çok gülmüyorum. :roflol: Çok uzun soluklu cümleler kurmuyorum. Sürekli elim ağzımda. Kapatıyorum refleks olarak. kaydirigubbakcemile3 Toplum içinde yemek yemiyorum. kaydirigubbakcemile3 cokacimcoook Evde saldım çayıra mevlam kayıra. Bu duruma alıştık çok şükür. :1rolleyes: Allah zamanla şifasını verir. :Saruboceq:
Sen nasılsın canım? Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?