Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
leyl tatlım yazını görmemiştim ama osmaniye80 dan sonra ben de bişeyler yazim dedim.........tatlım hayat bu rabbim herkezi ayrı ayrı dertlerle imtihan ediyor bize düşen sadece sabır edip tevekkül etmek elbette bir gün hepimizinde yüzü gülecek ona inancını kaybetme baharın etkisi bizimde hüznümüze etkide etmiyor değil ama bizler bunuda atlatıp meleklerimizi kucagımıza aldıgımız günlerde gelcek inşş..ALLAh daha büyük dert vermesin etrafımızda cocugu sakat olupta için için günden güne eriyen bir çok anne baba var onları düşünüp rabbimizden hayırlısı neyse onu isticez onun için tatlım umudunu yitirme dua et sadece en büyük ilacımız zaten dua değilmi canın sıkıldıkça değil bizimle herşeyini paylaşabilirsin sevincini üzüntünü bizler birbirimize verdiğimiz destekle eşlerimize dayanma gücü oluyoıruz bunu unutma tatlım

biliyorum canım seni çok iyi anlıyorum bende on aylık evliyim 10 ay boyunca ne cektiğimi bi allah bilir bi de ben her adet dönemi kabus gibi benden sonra evlenenlerin hepsi hamile bu dahada acısenağlama

allahıma dua etmekten baska birsey yok tatlım bizide birgün güldürecek ve mutlu edecek

Canlarım nasılsınız? kaydirigubbakcemile2 Cucumdan haber var mı? :ecrin_bebek: Profiline baktım. İki gündür yok. evde değildi sanırım? :uhm: :uhm: :uhm:

inşallah,zira daha ne kadar gider böyle bilmiyorum bu yaşta dert sahibi olduk...spermiyogramda mı çıkıyor morfoloji bozukluğu bizim testte öyle bişey yoktu doktor da demedi onla ilgili bişey?
sağolun kızlar ya,kimseyle konuşamıyorum hem konuşsam ne olacak kim anlar ki bizi bizden başka yaşamadan anlaşılmaz ki bu acı bu özlem bu hasret...of sıkıntı geldi yine...

biliyorum canım seni çok iyi anlıyorum bende on aylık evliyim 10 ay boyunca ne cektiğimi bi allah bilir bi de ben her adet dönemi kabus gibi benden sonra evlenenlerin hepsi hamile bu dahada acısenağlama

kızlarrrr yeter artık ama bırakmayın böyle kendiniziii............bizim meleklerimiz daha degerlide ondan naz ediyolarrr........bakalım bebekleri olanların en dertleri vardır kim bilir belkide eşleriyle araları iyi değildir daha belkide neler neler ama rabbime şükür bizim sadece bebek problemimiz dermansız değil yaniiöyle değilmi haydiiii canlanın artık ALLAH eşlerimizi başımızdan eksik etmesin gerisini boşverin yaaaa...........bakın geliyorum yanınıza artıkk klava: klava: klava:

Canlarım nasılsınız? kaydirigubbakcemile2 Cucumdan haber var mı? :ecrin_bebek: Profiline baktım. İki gündür yok. evde değildi sanırım? :uhm: :uhm: :uhm:

canım hoşgeldin cucum evde değil görümcesinde eşi seminerdeymiş sonuçta malesef negatifmiş tatlım ya sen nasıl oldun iyisin inş

çok haklısın arkadaşım halimize şükretmek lazım ama hem gençlik hem çevre hem de şu güzelim bahar sabırsızlandırıyor insanı.sağolun ya,dertler paylaştıkça hafifliyormuş gerçekten...

OSMANıYE VE LEYL
daha çok yeni evlisiniz
ben bile 5 yıla rağmen müthiş bir umut taşıyorum
bu mesele ilk başlarda çok yakar insanı ama herşey bizim zihnimizde
inşallah yolunuz uzun değildir
kendinize hobiler edinin
hayatımızı renklendirip diğer nimetlerin keyfini sürmemiz lazım
mesela ben profesyonel fotoğraf makinesi aldım
çok heyecanlıyım
çektiğim şeyleri izlemek sergilemek çok hoşuma gidiyor
hayatı başka bir koldan daha tuttum yani
bu günümüz çok kıymetli nolur değerini bilelim

çok haklısın arkadaşım halimize şükretmek lazım ama hem gençlik hem çevre hem de şu güzelim bahar sabırsızlandırıyor insanı.sağolun ya,dertler paylaştıkça hafifliyormuş gerçekten...

canım çok iyi anlıyorum senii....ama böyle ümitsiz olma olurmu yada olmamaya çalış ümitsizlik meleklerimizi iyice uzaklaştırır bizden unutma pozifit olmak en büyük başlangıç tatlımm :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

kızlar çok iyisiniz rabbim hepinizin yüzünü güldürsün aha burda ezan okunuyor kabul eder mevlam inşallah,haklısın sidelyam allahdan eşimden yana hiç üzülmedim onu çok sevdiğimden zaten bu hüznüm o üzülmesin baba olsun artık istiyorum..

ne kadar dogru yazdın canım evet kızlar bu gün elimize bir daha geçmez sızlanmaya degermiii.....................
bende araba kullanmayı ögreniyorum bebek aklıma bile gelmiyo direksiyondayken

o kadar taktım ki kafama canım hiçbir şeyden zevk almıyorum sadece ay sonuna adapte ediyorum kendimi,..ay neyse sanki sizin sıkıntınız az gibi ben de döküldükçe döküldüm,sağolun,şimdik konu kapanmıştır diyeyim en azından daha çok karartmayayım içinizi..

Son düzenleme:

slmcanım nasılsın nasıl gidiyor anneliğe alşma süreci, meleğinle bol bol konuşuyorsun değilmi ona onu ne kadar çok sevdğini anlatıyorsun sıkı sıkı tutun meleğe vee bize dua edin birlikte çünki bu aralar çok ihtiyacımız var

bak işte biraz olsun o etkiden soyutlanıyosunnn bende eşimi çok seviyorummmmm................keşke yazdıgımı okusaydıııı.....neyse akşama az kaldı akşam söylerim bende........zaten biliyomusunbende onun üzülmesine dayanamıyordum başlarda ben 1 defa tüp bebek yaptırdım sonuç negatif o doktorun yanında nasıl agladı hala gözümden gitmiyor.....ama zamanla hayat sadece bebek değilmiş onu anlatmaya çalıştım ona....ve şu an çok iyiyiz inş hep böyle devam eder ......3 günlük dünya dertlenip sızlanmayla ele bişey geçmiyor tatlım

canım hoşgeldin cucum evde değil görümcesinde eşi seminerdeymiş sonuçta malesef negatifmiş tatlım ya sen nasıl oldun iyisin inş

Hadi yaa. :çok üzgünüm: Umutluyduk ama kısmet değilmiş demekki. Güzelim yumoşları vardı. Allah hayırlısını vermiştir muhakkak. Eşine de Allah kavuştursun , özler de şimdi :asigim:

Bende genel anlamda bir değişiklik yok iki gündür. Daha ilerlemedi çok şükür. Zamanla iyi olacak inşallah. Umutluyum. :lepi: Sol gözümün akması bazen fazlalaşıyor. O biraz rahatsız ediyor. Çok espri yapmıyorum , çok gülmüyorum. :roflol: Çok uzun soluklu cümleler kurmuyorum. Sürekli elim ağzımda. Kapatıyorum refleks olarak. kaydirigubbakcemile3 Toplum içinde yemek yemiyorum. kaydirigubbakcemile3 cokacimcoook Evde saldım çayıra mevlam kayıra. Bu duruma alıştık çok şükür. :1rolleyes: Allah zamanla şifasını verir. :Saruboceq:

Sen nasılsın canım? Şeniz

canım ya üzüldüm,benimki de kendini suçlayıp duruyor çok üzülüyorum onu öyle görünce :1no2: eskiden evlenen herkes patır patır doğururdu bize noluyor yaaa...

buna şükür canım. zamanla bu pozitiflikle bunuda atlatacaksın.allahım beterinden korusun. canım keseye bakmaya gittinizmi siz. daha zaman varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…