Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ya üzüldüm,benimki de kendini suçlayıp duruyor çok üzülüyorum onu öyle görünce :1no2: eskiden evlenen herkes patır patır doğururdu bize noluyor yaaa...

eskiden hayat şartları ağırdı insanlar o tarz şeylerle imtihan oluyorlardı
şimdi herşey ilerledi hayat kolay
beden gücünü gerektiren ev işleri falan yok
teknoloji dorukta
hastalıkların tedavileri bulunuyor
bence bu yüzden imtihan çocuk olmaya başladı

canım arkadaşım benim yaaa rabbim inş en kısa sürede hastalıgının dermanını verirde meleklerini düşünürsün sadece ama ben inanıyorum tatlım sen bununda üstesinden gelirsin her zaman dualarımızdasın unutma canım seni çok seviyoruz ben çok iyiyim bu gün baksana çenemde düştü bu gün hayır olsun inşşş nasıl ev sahipliğimi begendin mii misafirlerimi nasıl karşılıyorum birazda az konuşsam iyi olcak ama napim bu gün iş yokya :roflol: :roflol:

canım ya üzüldüm,benimki de kendini suçlayıp duruyor çok üzülüyorum onu öyle görünce :1no2: eskiden evlenen herkes patır patır doğururdu bize noluyor yaaa...

ilk ögrendiklerinde eşlerimizin hepsi aynı tepkiyi veriyor canım zamanla geçer ama sen ona çok üzüldüğünü belli etme ben öyle yaptım kısa zamanda atlattık çok şükür rabbim bize melegimizi gönderirse ne ala biz elimizden geleni ve dualarımızı eksik etmicez gerisi mevlamın ol demesi onun için rahat ol tatlım

haklısın canım saol a.s.

bugün burası pek rahatlatıcı vallahi
eşim çok kıymetli ben gereksiz yere meseleyi açmamaya çalışıyorum zaten
çünkü alındığını biliyorum
hayır bende sıkıntı olsa o konuşsa ben napardım bilemiyorum

haklısın vallahi sorun bizde olsaydı kısmını hiç düşünmek istemiyorum bende........... rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize...........inş en kısa zamanda hiç beklemediğimiz bir anda gönderiverir meleklerimizi birer birer .................kızlar inanın her akşam hepimiz için dua ediyorum......hepimize sabır versin güç versin sonrada meleklerimizi versin diyeeee
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

nevrocum canım sen asrın hastalığı infertiliteyi yendin pozitifliğinle ve temiz kalbinle benim hiç şüphem yok allahın izniyle bu hastalığı da yeneceğine inanıyorum canım allah inşallah bir an önce şifanı verirde 8 ay boyunca düşündüğün tekşey bebişin olur canım her zaman iyi haberlerini bekliyoruz çoook öptüüüm selam....a.s.

nevrom gelmiş hoşgelmiş Şeniz
ayy biraz temüzlük arası koptu belim koptuuuu benneyaptımki
bütün camlar silindi tüller perdeler yıkandı kıyı bucak heryer silindi ooyy oyy bugün temüzlük kolu başkanıydım da ama hep ben oluyom oynamıyom işteee -tatlicadiarzu-

topiğin gülleri ben artık yavaş yavaş toparlanıyorum.............yarın inş görüşmek ümidiyle..........................ALLAH a emanet olunuz..........................hoşçakalın

Arkadaşlar eğer idrar koyu ise testte 2 .çizgi silik ve çok soluk da olsa çıkıyor ama idrar açıksa çok su içilmişse testteki 2.çizgi hiç çıkmıyor bende....

kızlar slm artık bundan sonra sizlerle daha sık görüşecegim eve internet baglattık çok mutluyum ya...internet kafelerde olmuyordu eşimi sonunda yalvar yakar ikna edebildim veeeeeeeeeeeee ben hala adet olmadım tam 8 gün oldu cumaya randevum var doktora gidecem idrar yada kan testi yaptırmayı düşünüyorum dua edin kızlar inş. hamileyimdir.

İnşallah canım,aminnn:1hug:

Günaydın kızlar,
Artık evdeyim ve doğum için gün sayıyorum zannediyorum wavy hamile imis masallah masallah ben yokken bir hamisimiz daha olmus. Darısı diğer arkadasların basına olsun insallaahhhh.

hadi az kalmış.. hayırlısıyla kucağına al inş..

sevcan raporda çıkıyor maşallah.. herşey yolunda gitsin de bebişin sana gelsin ..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tuliny idrarda 4 üncü gün yapmıştım negetif çıkmıştı bu yüzden bende beklemeyi tercih ettim sence hamile olabilirmiyim adetim hiç de bu kadar geçikmemişti en fazla 3 gün geçikme oluyordu neyse biraz daha sabır edeyim bari şurda 1 günüm kalmış degilmi.

o zaman idrarda gözükmesi için erken diye biliyorum ben.. doktorlar idrara 10 gün geçmeden bakmıyorlar burda.. gecikmen fazla evet.. inş sorun değil de tatlı bi yumurcak olmuştur ..

canım yıkama sonucu bildiğim hareket azcık artıyo
ee biraz da morfoloji düzgünü denk gelirse artık
yoksa morfoloji yükselmez benim bildiğim zaten sonucunuz neyse o

canım benim beklemek biliyorumki çok zor
ama malesef bizden daha kötü durumda olanlar var onları düşün
ve sonucunda kavuşulacaksa eğere bence beklemekte güzel yeterki sonuç olumlu olsun
biz hep burdayız olurmu tatlım

hayırlısı olsun canım tekrar geçmiş olsun

kızlarr yapmayın böyle
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Canlarım nasılsınız? kaydirigubbakcemile2 Cucumdan haber var mı? :ecrin_bebek: Profiline baktım. ıki gündür yok. evde değildi sanırım? :uhm: :uhm: :uhm:

zuzumun malesef negatif tatlışım
canım arkadaşım ne olur bu sıkıntılardan biran önce geç
gelicek bebğin uğur getirsin sana güzel ince ruhlu arkadaşım
Allah acil şifalar versin inşallah

Arkadaşlar eğer idrar koyu ise testte 2 .çizgi silik ve çok soluk da olsa çıkıyor ama idrar açıksa çok su içilmişse testteki 2.çizgi hiç çıkmıyor bende....
Adet günümün geçmesini beklemeye karar verdim canım..Hala eski hamilelikten kalan şeyler olabilceğini düşünüyorum..eğer adet gecikirse yaptırcam...
Badem bi kan testi yaptır artık -tatlicadiarzu-
bende sabırsıza katılıyorum
senin regliye daha ne kadar var 1 hafta felan herhalde
hadi bakalım hayırlısıyla inşallah

bence olabilirsin
hadi hayırlısıyla inşallah
internetinizin olmasında çook sevindim canum

semiham uyumuş kalmış cücüm.. aklımdan çıkmış haber veremedim dedi.. merak ettim mesaj attım bende.. sana da geçmiş olsun canım.. hemen iyileş çalışmalar var.. delikafaduldendelikafadulden

seni seni seni
çalışma var derken başkanımkaydirigubbakcemile3
ben bugün 4 gibi dayanamadım ovulasyon testi yaptım 9. günüm tabikide negatif çıktı
heyecanlıyım yaa inşallah doğru sonucu gösterir bulabilirim
ayrıca inşallahta yumurtlarım pek umudum yokta
biliyosun adet olamıyorum
hergün bitki karışımı çay içiyorum bademin söylediklerinden 1 hafta oldu oda işe yarar inşallah
sanki sen dün erken çalışmayamı başladın ne kız

yok canım ne erkeni 1 de geldi adet.. dün bitti işte.. ama mafiş uykumusss vardı uyuduk.. bu gece çalışacazzzzzzzzzzzzzzzz.. delikafadulden delikafadulden inş semihacım inş yumurtaların olmuştur.. erkenden bitirme şu testleri yafu.. fisfisfis şifa olsun yarasın inş yediklerin içtiklerin..

Kürtaj sonrası adet düzeni değişiyor deniyor ama eskisi gibi olursa 1 hafta sonra adet olmam gerekiyor.Bu gün adetimin 21. günü....:sm_confused:

evet canım spermiogramda çıkıyo morfoloji bozukluğu olduğu.dr ye sor belki sizde öyle bir sorun yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…