canım ya üzüldüm,benimki de kendini suçlayıp duruyor çok üzülüyorum onu öyle görünce :1no2: eskiden evlenen herkes patır patır doğururdu bize noluyor yaaa...
Hadi yaa. :çok üzgünüm: Umutluyduk ama kısmet değilmiş demekki. Güzelim yumoşları vardı. Allah hayırlısını vermiştir muhakkak. Eşine de Allah kavuştursun , özler de şimdi :asigim:
Bende genel anlamda bir değişiklik yok iki gündür. Daha ilerlemedi çok şükür. Zamanla iyi olacak inşallah. Umutluyum. :lepi: Sol gözümün akması bazen fazlalaşıyor. O biraz rahatsız ediyor. Çok espri yapmıyorum , çok gülmüyorum. :roflol: Çok uzun soluklu cümleler kurmuyorum. Sürekli elim ağzımda. Kapatıyorum refleks olarak. kaydirigubbakcemile3 Toplum içinde yemek yemiyorum. kaydirigubbakcemile3 cokacimcoook Evde saldım çayıra mevlam kayıra. Bu duruma alıştık çok şükür. :1rolleyes: Allah zamanla şifasını verir. :Saruboceq:
Sen nasılsın canım? Şeniz
canım ya üzüldüm,benimki de kendini suçlayıp duruyor çok üzülüyorum onu öyle görünce :1no2: eskiden evlenen herkes patır patır doğururdu bize noluyor yaaa...
kızlarrrr yeter artık ama bırakmayın böyle kendiniziii............bizim meleklerimiz daha degerlide ondan naz ediyolarrr........bakalım bebekleri olanların en dertleri vardır kim bilir belkide eşleriyle araları iyi değildir daha belkide neler neler ama rabbime şükür bizim sadece bebek problemimiz dermansız değil yaniiöyle değilmi haydiiii canlanın artık ALLAH eşlerimizi başımızdan eksik etmesin gerisini boşverin yaaaa...........bakın geliyorum yanınıza artıkkklava: klava: klava:
bugün burası pek rahatlatıcı vallahi
eşim çok kıymetli ben gereksiz yere meseleyi açmamaya çalışıyorum zaten
çünkü alındığını biliyorum
hayır bende sıkıntı olsa o konuşsa ben napardım bilemiyorum
Hadi yaa. :çok üzgünüm: Umutluyduk ama kısmet değilmiş demekki. Güzelim yumoşları vardı. Allah hayırlısını vermiştir muhakkak. Eşine de Allah kavuştursun , özler de şimdi :asigim:
Bende genel anlamda bir değişiklik yok iki gündür. Daha ilerlemedi çok şükür. Zamanla iyi olacak inşallah. Umutluyum. :lepi: Sol gözümün akması bazen fazlalaşıyor. O biraz rahatsız ediyor. Çok espri yapmıyorum , çok gülmüyorum. :roflol: Çok uzun soluklu cümleler kurmuyorum. Sürekli elim ağzımda. Kapatıyorum refleks olarak. kaydirigubbakcemile3 Toplum içinde yemek yemiyorum. kaydirigubbakcemile3 cokacimcoook Evde saldım çayıra mevlam kayıra. Bu duruma alıştık çok şükür. :1rolleyes: Allah zamanla şifasını verir. :Saruboceq:
Badem bi kan testi yaptır artık -tatlicadiarzu-Arkadaşlar eğer idrar koyu ise testte 2 .çizgi silik ve çok soluk da olsa çıkıyor ama idrar açıksa çok su içilmişse testteki 2.çizgi hiç çıkmıyor bende....
kızlar slm artık bundan sonra sizlerle daha sık görüşecegim eve internet baglattık çok mutluyum ya...internet kafelerde olmuyordu eşimi sonunda yalvar yakar ikna edebildim veeeeeeeeeeeee ben hala adet olmadım tam 8 gün oldu cumaya randevum var doktora gidecem idrar yada kan testi yaptırmayı düşünüyorum dua edin kızlar inş. hamileyimdir.
Badem bi kan testi yaptır artık -tatlicadiarzu-
Günaydın kızlar,
Artık evdeyim ve doğum için gün sayıyorum zannediyorum wavy hamile imis masallah masallah ben yokken bir hamisimiz daha olmus. Darısı diğer arkadasların basına olsun insallaahhhh.
Kızlar dün akşam doktora gittim
bana rapor çıkartmam için bi kağıt verdi
yazılarını pek okuyamadım ama gonal-f iğne yazmış bide ovitrelle sanırım
bugün hastaneye gidip rapor işlerini halledicem.
Akşam doktorun yanında hamile bi kız vardı.Muayeneye gelmiş.Muayene sırasında bebeğinin kalbinin atmadığını görmüş doktor.Kızcağız çığlık çığlığa ağladı hep.
Çok üzüldüm ona.
Allahım inşallah bi daha böyle bi acı yaşatmaz ona.
tuliş ben akşam çağrı bıraktım msj attı daha öğrenememişti
bende rahatsızdım akşam zaten yattım bide bi daha rahatsız etmek istememiştim sonuç için
demek negatifmiş hayırlısı olsun inşallah canım zuzum benim yaa
dr la konuşmuşlarmı peki:sm_confused:
semiham uyumuş kalmış cücüm.. aklımdan çıkmış haber veremedim dedi.. merak ettim mesaj attım bende.. sana da geçmiş olsun canım.. hemen iyileş çalışmalar var.. delikafaduldendelikafadulden
Semihamm evett klomenle olmuştuu :) 3 yumoşla:asigim:Kızlar acımadığınıı söylediiii.Bende yattım masaya acımıcak diyeee...Ulann spekulum takıldııı delikafaduldenmanyak bişidii.Hadi onu geç sinek ısırığı diyelimm.Gel gelelimm rahim ağzını siteril bezle değdirmesiyle ben zıpladım yukarıııdelikafaduldenSanki canım ordaymış gibi acıdııı.Sanki birisi gözüme bir şey soktu gibi.Rahim ağzıı çokk hassass aciyiiiii..DOKTOR Doğum yolun dar dedii.sanırsam rahim ağzımda dar.Hele o ince kanül ordan geçerken felakettii..Doktor güyyaa acımıcak dedi sinek ısırıgı dedii.Ama kesinlikle kendini sıkmakla alakalı değildii benim yaşadığım acıı..Rahat bıraktım dualar okudum ama yok banamısın demedii.Bir daha o masaya asla yatmam gibi geliyorr..anestezi olsun banane:1ninca:
hihoyyyt
delü karısın sen yaaaa... o masaya gerektiğinde yatacan da bebişi doğuracan da.. korkmak yok artık.. hepsinin tadını öğrendin az çok.. kendine stres yapma o kadar..
kızlar ben bu ay yine gonal f ile takip yapılıyorum şuan 4 tene yımırtam oluştu bugün gidip dr a bakıcaz kaç mm olmuş diye 2gün çnce 10mm di sanırım inşallahh büyümüşlerdir dua edin nolur bana
eeee sizlerde ne var ne yok bakim
elçin hayırlısı olur inş canım.. neden iğne verdi hemen sana bee.. pahalı değilmi iğneler.. Allah yardımcın olsun canım.. hayırlısıyla bebişine kavuş sende.. Şeniz
kızlar cucuda gelmedi bu gün hiç inş bırakmaz kendini...........çok zor durumda ama hayırlısı dicez hepimzi yaşıyoruz aynı durumları
canım cücü 2 hafta yok.. görümcesinden yarın dönücek ama yatılı misafiri gelicek.. zaman bulamaz girmeye.. sonra da eşinin iş gezisi varmış birlikte gidecekler.. merak etme.. Şeniz
kızlar selam benim esime varikosel teşhisi konuldu bu ay hiç korunmadık ve benim adetim 3 gün geçti acaba hamile olbilirmiyim bi fikriniz varsa bana yazrmısın lütfen
Allah'tan ümit kesilmez.. hayırlısı inş.. belki de olmuştur.. bi kaç gün daha bekle de idrarda yap sonra da kan testi yaptır..
slm kızlar nasılsınız bakalım inşallah hepiniz iyisinizdir ben bugün catlama iğnemi vuruldum bu sefer prengly vurdurdum bakalım herşeyin hayırlısı kızlar sizler ne alemdesiniz bugün sol kasığım ağrıdı hemde çok yeni yeni gecti benimde bilgisayar bozuktu bende vaktimi tarlalarda gecirdim artık yaz geliyor ekinler ekiliyor mısır ve nohut ektik bakalım biraz kafamı dağıtıyorum evde çok oturunca acaba hamilemiyim ay şuramda ağrı vay buramda ağrı nedeni ne hamilemiyim gibi kafama takmıyorum bu ay benim ki gercekten stres yapmaktan olmuyo inan ki kızlar bu ay kafam rahat bakalım allah herşeyin iyisini bilir nevrodan haber var mı kızlar
hadi bismillah eminecim.. hayırlısı neyse o olsun.. inş zamanı gelmiştir bebişinin seni üzmeden gelir bu ay..
Canlarım nasılsınız? kaydirigubbakcemile2 Cucumdan haber var mı? :ecrin_bebek: Profiline baktım. İki gündür yok. evde değildi sanırım? :uhm: :uhm: :uhm:
nevocum yazdığım gibi canım.. cücü 2 hafta yok.. arada girerse o kadar anca..
nevrom gelmiş hoşgelmiş Şeniz
ayy biraz temüzlük arası koptu belim koptuuuu benneyaptımki
bütün camlar silindi tüller perdeler yıkandı kıyı bucak heryer silindi ooyy oyy bugün temüzlük kolu başkanıydım da ama hep ben oluyom oynamıyom işteee -tatlicadiarzu-
kızım delimisin sen ya.. azdıracan bel fıtığını.. hem rahatsızsın hem de yüklendikçe yüklenmişsin.. sende benim gibi iişi yarıda bırakmak istemiyorsun anlaşılan.. hepsi bi günde bitecek.. hadi sen dinlen sonra yine temizlik kolu başkanı sensin.. Şeniz
kızlar slm artık bundan sonra sizlerle daha sık görüşecegim eve internet baglattık çok mutluyum ya...internet kafelerde olmuyordu eşimi sonunda yalvar yakar ikna edebildim veeeeeeeeeeeee ben hala adet olmadım tam 8 gün oldu cumaya randevum var doktora gidecem idrar yada kan testi yaptırmayı düşünüyorum dua edin kızlar inş. hamileyimdir.
canım sana daha önce de demiştim yaptır diye.. inş cumaya güzel haberler duyarsın.. epey bi gecikmiş.. idrarda yapmadın dimi.. negatifi de görsen yap idrarı ..
tuliny idrarda 4 üncü gün yapmıştım negetif çıkmıştı bu yüzden bende beklemeyi tercih ettim sence hamile olabilirmiyim adetim hiç de bu kadar geçikmemişti en fazla 3 gün geçikme oluyordu neyse biraz daha sabır edeyim bari şurda 1 günüm kalmış degilmi.
canım yıkama sonucu bildiğim hareket azcık artıyokızlar yaa size birşey sormak istiyorum kafama takıldı morfoloji düşük olunca yıkandıktan sonra değeri artıyo mu acaba bilginiz var mı?benim eşimin en son %3 idi en az %5 olması gerekiyormuş sanırım
merhabalar belki beni bileniniz vardır varikoselden sonra bekleyenlerdenim ama bu ay yine kırmızı kartı gördüm,zor be kızlar çok zor,ağlamaklıyım nasıl geçecek bu bir ay,bahar da geldi ev de boğuyor artık duvarlar üstüme üstüme geliyor,mevlam bu konuda ne zaman yüzümüzü güldürecek sabrımı yitirmek üzereyim,kimseyle konuşamıyorum yazıp rahatlamak istedim
8ay kulağa ne kadar uzun geliyor gerçi biz bu yola girmeden 1-2yıl bekleyenler varmış nasıl geçer okadar zaman diyorduk ama geçiyormuş işte ama ne geçme...sağol canım benim,eşim gelecek gözümden yaş dinmiyor başıma ağrı attı ne ağır bir imtihan bu,nefret ediyorum bebek daha yok mu sorularından,psikolojim bozuldu bebeklerinden bahsettikleri için ablam ve arkadaşımla daha az konuşur oldum,mevlam yardım etsin zaman ilaç değil zehir oluyor bu yolda...
canım benim beklemek biliyorumki çok zorinşallah,zira daha ne kadar gider böyle bilmiyorum bu yaşta dert sahibi olduk...spermiyogramda mı çıkıyor morfoloji bozukluğu bizim testte öyle bişey yoktu doktor da demedi onla ilgili bişey?
sağolun kızlar ya,kimseyle konuşamıyorum hem konuşsam ne olacak kim anlar ki bizi bizden başka yaşamadan anlaşılmaz ki bu acı bu özlem bu hasret...of sıkıntı geldi yine...
hayırlısı olsun canım tekrar geçmiş olsuncanım aşılamayı zaten dışarıda yaptırmayı düşünüyoruz. Ama hiç olmazsa ameliyatımı sskda yatırayım. Zaten az kaldı şimdi öğrendim nesrinden 15 gün kadar sonra ameliyat olucam 15 gun sonra bakıcaz artık
canım sıkma canını yaaaa bukadar ümitsiz olmaaa.bak bende sendenim bende varikoselden sonra bekleyenlerdenim (gerçi sana diyorum ama bende çok fazla kafaya takıyorum) bizim varikoselden sonra birde morfoloji sorunumuz da çıktı ama olsun allah büyük inşallah tez zamanda rabbim bizimde yüzümüzü güldürür.artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.. allah isteyen herkese versin inşallah herkese o duyguyu yaşatsınnnn
Canlarım nasılsınız? kaydirigubbakcemile2 Cucumdan haber var mı? :ecrin_bebek: Profiline baktım. ıki gündür yok. evde değildi sanırım? :uhm: :uhm: :uhm:
zuzumun malesef negatif tatlışımHadi yaa. :çok üzgünüm: Umutluyduk ama kısmet değilmiş demekki. Güzelim yumoşları vardı. Allah hayırlısını vermiştir muhakkak. Eşine de Allah kavuştursun , özler de şimdi :asigim:
Arkadaşlar eğer idrar koyu ise testte 2 .çizgi silik ve çok soluk da olsa çıkıyor ama idrar açıksa çok su içilmişse testteki 2.çizgi hiç çıkmıyor bende....
Adet günümün geçmesini beklemeye karar verdim canım..Hala eski hamilelikten kalan şeyler olabilceğini düşünüyorum..eğer adet gecikirse yaptırcam...
bende sabırsıza katılıyorumBadem bi kan testi yaptır artık -tatlicadiarzu-
bence olabilirsintuliny idrarda 4 üncü gün yapmıştım negetif çıkmıştı bu yüzden bende beklemeyi tercih ettim sence hamile olabilirmiyim adetim hiç de bu kadar geçikmemişti en fazla 3 gün geçikme oluyordu neyse biraz daha sabır edeyim bari şurda 1 günüm kalmış degilmi.
semiham uyumuş kalmış cücüm.. aklımdan çıkmış haber veremedim dedi.. merak ettim mesaj attım bende.. sana da geçmiş olsun canım.. hemen iyileş çalışmalar var.. delikafaduldendelikafadulden
seni seni seni
çalışma var derken başkanımkaydirigubbakcemile3
ben bugün 4 gibi dayanamadım ovulasyon testi yaptım 9. günüm tabikide negatif çıktı
heyecanlıyım yaa inşallah doğru sonucu gösterir bulabilirim
ayrıca inşallahta yumurtlarım pek umudum yokta
biliyosun adet olamıyorum
hergün bitki karışımı çay içiyorum bademin söylediklerinden 1 hafta oldu oda işe yarar inşallah
sanki sen dün erken çalışmayamı başladın ne kız
inşallah,zira daha ne kadar gider böyle bilmiyorum bu yaşta dert sahibi olduk...spermiyogramda mı çıkıyor morfoloji bozukluğu bizim testte öyle bişey yoktu doktor da demedi onla ilgili bişey?
sağolun kızlar ya,kimseyle konuşamıyorum hem konuşsam ne olacak kim anlar ki bizi bizden başka yaşamadan anlaşılmaz ki bu acı bu özlem bu hasret...of sıkıntı geldi yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?