kızlar selam benim esime varikosel teşhisi konuldu bu ay hiç korunmadık ve benim adetim 3 gün geçti acaba hamile olbilirmiyim bi fikriniz varsa bana yazrmısın lütfen
kızlar selam benim esime varikosel teşhisi konuldu bu ay hiç korunmadık ve benim adetim 3 gün geçti acaba hamile olbilirmiyim bi fikriniz varsa bana yazrmısın lütfen
btrklc arkadaşım inşallah rabbim korktuğun yerlere uğratmasın rabbim pozitif sonucu görürsünde bizimde umudumuzun üstüne bir damla daha eklemiş olursun merak ve heyecanla bekliyoruz canım senin ve diğer kardeşlerimizn sonuçlarını inşallah hiçbiri ni üzmezsiniz bizi halay çeke çeke fazla kilolarmız gider inşallah iyi gelir dimi tedavi öncesi bizedeyerimseniben
slm kızlar nasılsınız bakalım inşallah hepiniz iyisinizdir ben bugün catlama iğnemi vuruldum bu sefer prengly vurdurdum bakalım herşeyin hayırlısı kızlar sizler ne alemdesiniz bugün sol kasığım ağrıdı hemde çok yeni yeni gecti benimde bilgisayar bozuktu bende vaktimi tarlalarda gecirdim artık yaz geliyor ekinler ekiliyor mısır ve nohut ektik bakalım biraz kafamı dağıtıyorum evde çok oturunca acaba hamilemiyim ay şuramda ağrı vay buramda ağrı nedeni ne hamilemiyim gibi kafama takmıyorum bu ay benim ki gercekten stres yapmaktan olmuyo inan ki kızlar bu ay kafam rahat bakalım allah herşeyin iyisini bilir nevrodan haber var mı kızlar
merhaba canım
hoşgeldina.s.
tatlım spermiogram değerleriniz nasıldı acaba
ayrıca ameliyat oldumu eşin
heran herzaman bi mucize olabilir neden olmasın :sm_confused:
tatlım bellimi olur ki inş hamilesindir ne güzel seviniriz rabbim ol desin yeter ki.........:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım inş emeklerin boşa çıkmaz rabbim yardıncın olsun inşşş haklısın insan evde daha çok sıkılıyo iyi etmişsin........nevromuzdan da haber yok canım fisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis
canım ameliyat olmadı spermiogram yaptırdı ama kendi cüzdanında hatırladıklarımı yazayım sperm sayısı 47 milyon hareketlilik % 70 ölü sperm %45
bunun hızlı hareketi sonracıma morfolojisi falan önemli yani
şimdi böyle kaba taslak bişey diyemiycem
hayırlısı bakalım
ameliyat olmayı düşünüyomu
dr ne demiş:uhm:
aha nevroş gelmiş demedim mi iyi insan kalbi temiz diye iyi insan lafın üstüne gelirmiş sidelya
kızlar yaa size birşey sormak istiyorum kafama takıldı morfoloji düşük olunca yıkandıktan sonra değeri artıyo mu acaba bilginiz var mı?benim eşimin en son %3 idi en az %5 olması gerekiyormuş sanırım
canım inanki o konu hakkında bilgim yok ama bilgisi olan bir arkadaşımız yazcaktır bira bekleyelim olur muu
merhabalar belki beni bileniniz vardır varikoselden sonra bekleyenlerdenim ama bu ay yine kırmızı kartı gördüm,zor be kızlar çok zor,ağlamaklıyım nasıl geçecek bu bir ay,bahar da geldi ev de boğuyor artık duvarlar üstüme üstüme geliyor,mevlam bu konuda ne zaman yüzümüzü güldürecek sabrımı yitirmek üzereyim,kimseyle konuşamıyorum yazıp rahatlamak istedim
[sıze="2"]canım avakado allahın nimeti tövbe ama
iğrenç bişey
çileği duymamıştım bak
bu aralar bol bol yiyelim ozaman zaten çilek mevsimi[/sıze]
[sıze="2"]
hay allah canım
üniversite falan hastanesine gitsen
yada güvenilir bi özel hastaneye artık sgk anlaşması olduğu için biraz daha uygun fiyatı
geçmiş olsun :teselli:[/sıze]
merhabalar belki beni bileniniz vardır varikoselden sonra bekleyenlerdenim ama bu ay yine kırmızı kartı gördüm,zor be kızlar çok zor,ağlamaklıyım nasıl geçecek bu bir ay,bahar da geldi ev de boğuyor artık duvarlar üstüme üstüme geliyor,mevlam bu konuda ne zaman yüzümüzü güldürecek sabrımı yitirmek üzereyim,kimseyle konuşamıyorum yazıp rahatlamak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?