Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar nasılsınız bakalım inşallah hepiniz iyisinizdir ben bugün catlama iğnemi vuruldum bu sefer prengly vurdurdum bakalım herşeyin hayırlısı kızlar sizler ne alemdesiniz bugün sol kasığım ağrıdı hemde çok yeni yeni gecti benimde bilgisayar bozuktu bende vaktimi tarlalarda gecirdim artık yaz geliyor ekinler ekiliyor mısır ve nohut ektik bakalım biraz kafamı dağıtıyorum evde çok oturunca acaba hamilemiyim ay şuramda ağrı vay buramda ağrı nedeni ne hamilemiyim gibi kafama takmıyorum bu ay benim ki gercekten stres yapmaktan olmuyo inan ki kızlar bu ay kafam rahat bakalım allah herşeyin iyisini bilir nevrodan haber var mı kızlar

kızlar selam benim esime varikosel teşhisi konuldu bu ay hiç korunmadık ve benim adetim 3 gün geçti acaba hamile olbilirmiyim bi fikriniz varsa bana yazrmısın lütfen

canım olabilir neden olmasın inşallah güzel haberler alırsın ve paylaşırız sevincimizi böyle hamile kalanlar var bildiğimiz kadarıyla bununla ilgili bir konuda vardı zaten yanlış hatırlamıyosam hadi hayırlısı canım inşallah hamişsindir:CüvCüv:

kızlar selam benim esime varikosel teşhisi konuldu bu ay hiç korunmadık ve benim adetim 3 gün geçti acaba hamile olbilirmiyim bi fikriniz varsa bana yazrmısın lütfen

hiç belli olmaz canım hamile olabilirsin.bazen varikoseli olanlar bile eşlerini gebe bırakabiliyormuş.bekle bakalım biraz daha sonra test yaparsın.

inşallah canım burdan güzel haber veririm sizlere :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:CüvCüv::CüvCüv:

tatlım bellimi olur ki inş hamilesindir ne güzel seviniriz rabbim ol desin yeter ki.........:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım inş emeklerin boşa çıkmaz rabbim yardıncın olsun inşşş haklısın insan evde daha çok sıkılıyo iyi etmişsin........nevromuzdan da haber yok canım fisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis

merhaba canım
hoşgeldina.s.
tatlım spermiogram değerleriniz nasıldı acaba
ayrıca ameliyat oldumu eşin
heran herzaman bi mucize olabilir neden olmasın :sm_confused:

canım ameliyat olmadı spermiogram yaptırdı ama kendi cüzdanında hatırladıklarımı yazayım sperm sayısı 47 milyon hareketlilik % 70 ölü sperm %45

çok saolun kızlar iyi dilekleriniz içn insallah hayırlısı olsun bugün test yaptım ama negatif ama hiç adet belirtiside yok sasırdım kaldım

canım hiç birimizin emekleri boşa cıkmasın herşeyin vakti ve zamanı var öle değil mi hepimiz bilebiirmiydik melek gibi eşler bulabilceğimize inanmazdık zamanı geldi evlendik şimdi de zamanı gelince anneliğide tadacağız kızlar nevroya cok sevindim kalbi o kadar temiz ki yüzünü görmedim nevroşun ama yüzüne vuruyor temiz kalbi allah analı babalı büyütsün inşallah bizlerde teyze oluyoz kızz canım benim sohbet etmeyi çok özlemişim sizlerle

aha nevroş gelmiş demedim mi iyi insan kalbi temiz diye iyi insan lafın üstüne gelirmiş sidelya

canım ameliyat olmadı spermiogram yaptırdı ama kendi cüzdanında hatırladıklarımı yazayım sperm sayısı 47 milyon hareketlilik % 70 ölü sperm %45

bunun hızlı hareketi sonracıma morfolojisi falan önemli yani
şimdi böyle kaba taslak bişey diyemiycem
hayırlısı bakalım
ameliyat olmayı düşünüyomu
dr ne demiş:uhm:

bunun hızlı hareketi sonracıma morfolojisi falan önemli yani
şimdi böyle kaba taslak bişey diyemiycem
hayırlısı bakalım
ameliyat olmayı düşünüyomu
dr ne demiş:uhm:

evet ameliyat olacak önümüzdeki günlerde dr henüz cok ilerlememiş sperm kalitesini çok düşürmemis ama ölü sperm fazlaymıs fazla ilerlemeden ameliyat olması lazımmısÇok üzgünüm çoook

kızlar yaa size birşey sormak istiyorum kafama takıldı morfoloji düşük olunca yıkandıktan sonra değeri artıyo mu acaba bilginiz var mı?benim eşimin en son %3 idi en az %5 olması gerekiyormuş sanırım

merhabalar belki beni bileniniz vardır varikoselden sonra bekleyenlerdenim ama bu ay yine kırmızı kartı gördüm,zor be kızlar çok zor,ağlamaklıyım nasıl geçecek bu bir ay,bahar da geldi ev de boğuyor artık duvarlar üstüme üstüme geliyor,mevlam bu konuda ne zaman yüzümüzü güldürecek sabrımı yitirmek üzereyim,kimseyle konuşamıyorum yazıp rahatlamak istedim

kızlar yaa size birşey sormak istiyorum kafama takıldı morfoloji düşük olunca yıkandıktan sonra değeri artıyo mu acaba bilginiz var mı?benim eşimin en son %3 idi en az %5 olması gerekiyormuş sanırım

canım inanki o konu hakkında bilgim yok ama bilgisi olan bir arkadaşımız yazcaktır bira bekleyelim olur muu

canım benim üzülme umarım hepimizin umutları gerçek olur benimde eşim varikosel daha ameliyat bile olmadı ama ancasıda aynı ameliyattan olmuş sekiz ay sora eşi hamile kalmış cok sükür birazda olsada umudumuz var cözümsüz deil insallah hepimizin olur:teselli:

8ay kulağa ne kadar uzun geliyor gerçi biz bu yola girmeden 1-2yıl bekleyenler varmış nasıl geçer okadar zaman diyorduk ama geçiyormuş işte ama ne geçme...sağol canım benim,eşim gelecek gözümden yaş dinmiyor başıma ağrı attı ne ağır bir imtihan bu,nefret ediyorum bebek daha yok mu sorularından,psikolojim bozuldu bebeklerinden bahsettikleri için ablam ve arkadaşımla daha az konuşur oldum,mevlam yardım etsin zaman ilaç değil zehir oluyor bu yolda...

canım aşılamayı zaten dışarıda yaptırmayı düşünüyoruz. Ama hiç olmazsa ameliyatımı sskda yatırayım. Zaten az kaldı şimdi öğrendim nesrinden 15 gün kadar sonra ameliyat olucam 15 gun sonra bakıcaz artık

canım sıkma canını yaaaa bukadar ümitsiz olmaaa.bak bende sendenim bende varikoselden sonra bekleyenlerdenim (gerçi sana diyorum ama bende çok fazla kafaya takıyorum) bizim varikoselden sonra birde morfoloji sorunumuz da çıktı ama olsun allah büyük inşallah tez zamanda rabbim bizimde yüzümüzü güldürür.artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.. allah isteyen herkese versin inşallah herkese o duyguyu yaşatsınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…