Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hadi hayırlısı cnm önce ameliyatın bi geçsin allahın izniyle bakarsın aşılamaya gerek kalmaz sırnaşık şey

YOK BİTANEM YAA PERDEDEN KAYNAKLANMIYORHAMİŞ KALAMAM PERDE DÜŞÜĞE SEBEP OLUYOMUŞ SADECE .BAKALIM BEN AŞILAMAYADA RAZIYIM YETERKİ HAYIRLISIYLA GELSİN BEBİŞİM:ecrin_bebek:[/QUOTE]

özlemcim inş rabbim seninde emeklerini boşa çıkarmaz tatlım

kızlar cucuda gelmedi bu gün hiç inş bırakmaz kendini...........çok zor durumda ama hayırlısı dicez hepimzi yaşıyoruz aynı durumları

kızlar cucuda gelmedi bu gün hiç inş bırakmaz kendini...........çok zor durumda ama hayırlısı dicez hepimzi yaşıyoruz aynı durumları

inşallah rabbim can sağlığı versin ona yine denemek için güç kuvvet mücadele azmi versin. bide o eşi görevde olduğu için sanırım görümcesinde kalacaktı o sebeple giremiyo

canım benim eşimde varikosel ameliyatı olmuştu çok rahar geçti ameliyat kendine gelmesi filan toplam 45 dk sürdü.eşine söyle kesinlikle stres yapmasına gerek yok.biz bir gece hastanede kaldık.hastaneden çıkarken ağrı kesici veriyolar.allaha çok şükür pek ağrısı olmamıştı.geçmiş olsun canım canım.

selam kızlar hejacım sen nasılsın üç günün kaldı dimi canım üzme kendini tedavi sonunda adet görenlerin bile test sonucunda pozitif çıkabiliyo umutsuz olma canım inşallah miniklerin seni bırakıp gitmeye kıyamazlarda üç gün sonra halayımızı çetkeriz canım kendine miniklere iyi bak olurmu UMUTSUZ OLMA...

YOK BİTANEM YAA PERDEDEN KAYNAKLANMIYORHAMİŞ KALAMAM PERDE DÜŞÜĞE SEBEP OLUYOMUŞ SADECE .BAKALIM BEN AŞILAMAYADA RAZIYIM YETERKİ HAYIRLISIYLA GELSİN BEBİŞİM:ecrin_bebek:

özlemcim inş rabbim seninde emeklerini boşa çıkarmaz tatlım[/QUOTE]

İNŞALLAH CANIM HEPİMZİN EMEKLERİ BOŞUNA ÇIKMAZ:Saruboceq:

LAREM1982
canım sitede mail adreside başka site adreside vermek yasak
bunu özel mesaj yoluyla anlatır veya gönderirsen
burdaki paylaşımların adına iyi olur
ceza almazsın

kızlar adet gününe az kaldıkça bende stres başladı .zaten bir haftadır gripden yatıyorum.ilaç almadım umarım bebeğim gelmiştir emeklerimize değmiştir. :çok üzgünüm:
tatlım:asigim: adet günün ne zaman adeti bekliycem test yaptırmayacağım diyordun:uhm:
bende bu kız nadasa yattı bu sefer diyodumkaydirigubbakcemile3
çook geçmişler olsun şimdi nasılsın:teselli:

CANIM ŞU PERDE OLAYI ÇIKMASAYDI BU AY AŞILAMA YAPICAKTIK HATTA GEÇEN AY OLUCAKTI.AMA RAHİMDE PERDE ÇIKTI BU AY ONU ALDIRICAM .SONRAKİ AYDA AŞILAMA İNAŞŞALLAH DOKTOR DİĞER AYI TAVSİYE EDERSE .

canım benim yeni görüyorum ben demek perde varmış
ne zaman operasyon
Allah yardımcın olsun :teselli:

slm kızlar biraz önce arkadaşım geldi avakado ve çileğin sperm sayısını ve kalitesini artırdığını söyledi.oda komşusundan duymuş sizinle paylaşmak istedim.

kızlar yazı rengini ayarlamaya çalışıyorumm ama olmucak heralde yaptımişte buuuu

Son düzenleme:
slm kızlar biraz önce arkadaşım geldi avakado ve çileğin sperm sayısını ve kalitesini artırdığını söyledi.oda komşusundan duymuş sizinle paylaşmak istedim.

canım çilek hadi neysede avakado muuuu iğrenç bişey o yaaaa resmen sabun ALLAH eşlerimize yardım etsin

evet canım aslında oerde varmı yokmu bilmiyorum off ssk değilmi insanı sinir ediyo histereskopi oldum sözde ama septum yok diyo ama laporoskopi+histeroskopi olcan diyo ne dedikleri belli değil buldular ya araştırıyolar işte. Bende bilmiyorumki her halde adetten sonra olucam gidip randevu almadım daha korkuyorum heran vazgeçebilirim.

canım bu oparosyon anestesizin olmaz...yani daha acı falan hisetmessin...bu kadar gelmişken vaz geçme derim...

çok sağol canım iyi olmaya çalışıyorum evet az kaldı üç gün ama inan iç yıl gibi geliyor gerçi sonucu tahmin ediyorum ama yinede tesçillenmesi lazım hiç umudum yok sabah bile adet sancısıyla uyandım hakkımızda hayırlısı olsun canım iyi dileklerin için çok sağol rabbim hepinizin yüzünü güldürsün

canım avakado Allahın nimeti tövbe ama
iğrenç bişey
çileği duymamıştım bak
bu aralar bol bol yiyelim ozaman zaten çilek mevsimi

hay Allah canım
üniversite falan hastanesine gitsen
yada güvenilir bi özel hastaneye artık sgk anlaşması olduğu için biraz daha uygun fiyatı
geçmiş olsun :teselli:

kızlar selam benim esime varikosel teşhisi konuldu bu ay hiç korunmadık ve benim adetim 3 gün geçti acaba hamile olbilirmiyim bi fikriniz varsa bana yazrmısın lütfen

kızlar selam benim esime varikosel teşhisi konuldu bu ay hiç korunmadık ve benim adetim 3 gün geçti acaba hamile olbilirmiyim bi fikriniz varsa bana yazrmısın lütfen

merhaba canım
hoşgeldina.s.
tatlım spermiogram değerleriniz nasıldı acaba
ayrıca ameliyat oldumu eşin
heran herzaman bi mucize olabilir neden olmasın :sm_confused:

btrklc arkadaşım inşallah rabbim korktuğun yerlere uğratmasın pozitif sonucu görürsünde bizimde umudumuzun üstüne bir damla daha eklemiş olursun merak ve heyecanla bekliyoruz canım senin ve diğer kardeşlerimizn sonuçlarını inşallah hiçbiri ni üzmezsiniz bizi halay çeke çeke fazla kilolarmız gider inşallah iyi gelir dimi tedavi öncesi bizedeyerimseniben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…