hadi hayırlısı cnm önce ameliyatın bi geçsin allahın izniyle bakarsın aşılamaya gerek kalmaz sırnaşık şey
kızlar cucuda gelmedi bu gün hiç inş bırakmaz kendini...........çok zor durumda ama hayırlısı dicez hepimzi yaşıyoruz aynı durumları
kızlar herkese günaydıın.... ya kızlar benim eşim varikosel ameliyatı olacak ama çok korkuyo... hep erteliyo hasteneye gidmeyi... bende üstüne gitmek istemiyorum baskı yapmak ama zaman geçiyo... şimdi soruyorum eşi varikosel ameliyatı olan bayanlar eşimi nasıl rahatlatabilirim... sizlerde böyle şeyler yaşadınız mı eşlerinizle benimki stres içinde tek kelime ettirmiyo da... ameliyat sonrası ağrı sızı fazla olur mu ne kadar sürer acaba düzelmesi çok soru sordum dimi.... şimdiden teşekkür ederim
YOK BİTANEM YAA PERDEDEN KAYNAKLANMIYORHAMİŞ KALAMAM PERDE DÜŞÜĞE SEBEP OLUYOMUŞ SADECE .BAKALIM BEN AŞILAMAYADA RAZIYIM YETERKİ HAYIRLISIYLA GELSİN BEBİŞİM:ecrin_bebek:
tatlım:asigim: adet günün ne zaman adeti bekliycem test yaptırmayacağım diyordun:uhm:kızlar adet gününe az kaldıkça bende stres başladı .zaten bir haftadır gripden yatıyorum.ilaç almadım umarım bebeğim gelmiştir emeklerimize değmiştir. :çok üzgünüm:
CANIM ŞU PERDE OLAYI ÇIKMASAYDI BU AY AŞILAMA YAPICAKTIK HATTA GEÇEN AY OLUCAKTI.AMA RAHİMDE PERDE ÇIKTI BU AY ONU ALDIRICAM .SONRAKİ AYDA AŞILAMA İNAŞŞALLAH DOKTOR DİĞER AYI TAVSİYE EDERSE .
slm kızlar biraz önce arkadaşım geldi avakado ve çileğin sperm sayısını ve kalitesini artırdığını söyledi.oda komşusundan duymuş sizinle paylaşmak istedim.
[sıze="2"] tatlım:asigim: Adet günün ne zaman adeti bekliycem test yaptırmayacağım diyordun:uhm:
Bende bu kız nadasa yattı bu sefer diyodumkaydirigubbakcemile3
çook geçmişler olsun şimdi nasılsın:teselli:[/sıze]
[sıze="2"]canım benim yeni görüyorum ben demek perde varmış
ne zaman operasyon
allah yardımcın olsun :teselli:[/sıze]
evet canım aslında oerde varmı yokmu bilmiyorum off ssk değilmi insanı sinir ediyo histereskopi oldum sözde ama septum yok diyo ama laporoskopi+histeroskopi olcan diyo ne dedikleri belli değil buldular ya araştırıyolar işte. Bende bilmiyorumki her halde adetten sonra olucam gidip randevu almadım daha korkuyorum heran vazgeçebilirim.
selam kızlar hejacım sen nasılsın üç günün kaldı dimi canım üzme kendini tedavi sonunda adet görenlerin bile test sonucunda pozitif çıkabiliyo umutsuz olma canım inşallah miniklerin seni bırakıp gitmeye kıyamazlarda üç gün sonra halayımızı çetkeriz canım kendine miniklere iyi bak olurmu UMUTSUZ OLMA...
canım çilek hadi neysede avakado muuuu iğrenç bişey o yaaaa resmen sabun ALLAH eşlerimize yardım etsin [/Q
amin canım
canım avakado Allahın nimeti tövbe amaslm kızlar biraz önce arkadaşım geldi avakado ve çileğin sperm sayısını ve kalitesini artırdığını söyledi.oda komşusundan duymuş sizinle paylaşmak istedim.
evet canım aslında oerde varmı yokmu bilmiyorum off ssk değilmi insanı sinir ediyo histereskopi oldum sözde ama septum yok diyo ama laporoskopi+histeroskopi olcan diyo ne dedikleri belli değil buldular ya araştırıyolar işte. Bende bilmiyorumki her halde adetten sonra olucam gidip randevu almadım daha korkuyorum heran vazgeçebilirim.
kızlar selam benim esime varikosel teşhisi konuldu bu ay hiç korunmadık ve benim adetim 3 gün geçti acaba hamile olbilirmiyim bi fikriniz varsa bana yazrmısın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?