Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bende iyiyim çok şükür canım napıyım işte mesaim başladı işe bakmadan hemen bi bakıyım kimler var dedim bende:1hug:

anladım canım kolay gelsin

günaydın kızlar nasılız bakayım bugünn

inşallah güzel haberler alırız bugünnn

günaydın şeker inş canım ya günümüz ne güzel olur..........iyiyiz ya sen

Kızlar dün akşam hastaneden raporumu aldım.:dance:
Eşim gelince haftaya da iğnelerimi alıcam.:sm_cool:
Sonra da beni kimse tutamaaaazzz...:sm_cool::teytey:

canım benim yaaaa hadi inşşşş rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inşşşşşş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın kızlar sevcancım ne aşılama içinde mi rapor çıkıyor canım sen ne için rapor alıcan son günlerde işlerim okdar yoğunki ve okadar darlandımki artık çekip gitmek ister gibi bir halim var memleketime arkaşlarıma ailmein yanına orda olmak istiyorum sanki artık ne istanbulu nede bulunduğum çevreyi hiç istemiyorum çok bunaldım
hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun

sevcancım hakkında allahım ne nasip ettiyse o olsun sende hızla ilerliyorsun bi iki haftayada sanki senden de mutlu haberler alçakmışız gibi bir his var içimde allah yardımcın olsun

hadi inş. :Saruboceq:başarılı bir sonuçla hamiş kalırsın:CüvCüv: sen yolu baya yarılamışsın canım tutmayalım seni

[/COLOR]
sevcancım hakkında allahım ne nasip ettiyse o olsun sende hızla ilerliyorsun bi iki haftayada sanki senden de mutlu haberler alçakmışız gibi bir his var içimde allah yardımcın olsun

bende öyle hissediyorum canım, sevcamcım bak gördünmüüü inş yaaaa kızlar halaya hazırlanın :teytey: :teytey:

Mekselina ne zaman kan testi yaptırcaksın?
İnşallah hamilesindir
Bugün inşallah bi hamile haberi alırız canlarım

Mekselina ne zaman kan testi yaptırcaksın?
İnşallah hamilesindir
Bugün inşallah bi hamile haberi alırız canlarım

canım yarın ya kan testi yada idrar testi yaptıracam bende çok heyecanlıyım çok merak ediyorum aslında sanki bu defa oldu gibi bebegim tutundu gibi geliyor belirtilerde var kasık agrıları falan ama yinede kendimi çok kaptırmakda istemiyorum adetim geçeli bugün tam 9 gün oldu.hakkımda hayırlı olacaksa olsun inş.

günaydın topiğin şekerleri nasılsınız bakeemmm

oo maşallah inşallahh
sen nereliydin canım istanbula yenimi geldiniz:uhm:
hakkında hayırlısı bende heyecanlıyım hee
günaydın topiğin şekerleri nasılsınız bakeemmm

günaydın
sağolasın canım ben kendi şahsıma şükür iyiyim Şeniz

günaydınn kızlarrrr
nasılsınızzzz
sevcanımm hadii kim tutar seniiiiii
inşallah olur:jeyyar:
meksika canım bukadar zaman nasıl bekledinn
ben bekleyemezz hemen kanda baktırrırdımm
çok sabırlıymışsınn valla
inşallah hamişsindir

canım ben zonguldak ereğliliyim 2yıl olamdığı daha evleneli ve istanbula geleli istanbula gelin geldim kiimsem yok burda bütün çevrem ereğlide eşimin akrabaları var birtek o yüsdende çok sıkılıyorum burda akşamları bi eşe dosta uğramak yerli yersiz sohbet etmek sıkıtımı paylşamak istiyorum ama olmuyor malesefff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…