Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar az önce wc gittim bir kanama geldi yoksa ben adetmi oluyorum ya çok üzgünüm morelim sıfır oldu umutlarım yine söndü çok umutlanmıştım acaba üsütne görme falan olabilirmiki ne yapacagımı bilemiyorum yardımcı olun bana.......

Kızlar dün akşam hastaneden raporumu aldım.:dance:
Eşim gelince haftaya da iğnelerimi alıcam.:sm_cool:
Sonra da beni kimse tutamaaaazzz...:sm_cool::teytey:

Sevommm canım benimm hakkında hayırlısı olsunn.iNŞALLAHH beblerin sana tutnucakk hemdee ikizzz inşallahh..Seninde halayını çekmeye az kaldı yupppiii:dance::dance::dance:

can_iso canım hoşgeldin
bu aralar sen pek uğramıyosun galiba
özledik senia.s.

hoşbulduk tatlım, bende sizi çok özledim yavyuuuuuummmŞeniz okulda nette sorun oluyo giremiyorum, evdede zamanım olmuyo ayın 18'inde ehliyet sınavım var, işte,evde yoğunluk derken fırsat bulupta giremedim :uhm: hepinizi çok özledim arada girip değişiklikleri okumaya çalışıyorum akşamları, ama inşallah bundan sonra sorunlar düzelirde daha sık görüşürüz, sen nasılsın canım beniiim, nasıl gidiyo tedavinin başlangıç aşamaları:lepi:

mekselina canim oncelikle seni buralarda gormekten cok mutlu oldum ve senin adina dau ediyorum daha sevindim msji yazcaktim o kirmizilar nerden cikti insallah az birseydir ve biter

sevcan canim hadi hayirlisi hakkinda
bu arad gunaydin kizlar pek yazmiyorum ama takipteyim

herkese günaydın
nesrin nerelerdesin ya özledik valla

GÜNAYDIN CANIM
ya aslında buralardayım ama bu aralar yoğunum pek takip edemiyom.
zaten ayın 17 akşamı izne ayrılıyorum.27 nisana kadar yokum.kastamonuya gidiyorum.ormanlar,dağlar,kırlar heryer yemyeşil:dance:.dinlenmeye ihtiyacım var.elime çayımı alıp kırlarda yürüyüş yapmak için sabırsızlanıyorum.:sm_cool:dönüşüm muhteşem olacak kızlar.bekle beni kastamonu ben geliyorumkaydirigubbakcemile3:sm_cool:

ne güzel yaaa bende istiyorum tatillllll

Kızlar dün akşam hastaneden raporumu aldım.:dance:
Eşim gelince haftaya da iğnelerimi alıcam.:sm_cool:
Sonra da beni kimse tutamaaaazzz...:sm_cool::teytey:

herşey sorunsuz ilerliyor maşallah..

kanaman sökülmeden bilemeyiz ki .. belki dediğin gibi üstüne görme olabilir.. adet gibi çok fazlalaşırsa değildir herhalde.. üzülme sağlık olsun.. idrar yapsaydın keşke bi..

yalancı yalancı sana kimse inanmaz.. hihoyyyt hihoyyyt hiç göründüğün yok nerde buralardasın sen :mymeka: adetin geldi mi nesrin.. giden gidene yaaaa...

ne güzel yaaa bende istiyorum tatillllll

CANIM SENELİK İZNİMİN SADECE 3 GÜNÜ İZİN ALDIM.HAFTA SONU TATİLLERİ 23 NİSAN TATİLİNİ VE BENİM 1 GÜNLÜK NÖBET İZNİMİ KATTIĞIMDA 10 GÜN OLUYOR BU SADECE İLKBAHAR TATİLİkaydirigubbakcemile3
EE GERİYE 12 GÜN KALIYOR.O DA YAZ TATİLİ:lepi:

yalancı yalancı sana kimse inanmaz.. hihoyyyt hihoyyyt hiç göründüğün yok nerde buralardasın sen :mymeka: adetin geldi mi nesrin.. giden gidene yaaaa...

YA BURDAYIM TABİ.SADECE OKUYOM.PEK YAZMAYA FIRSATIM OLMUYOR.YOK DAHA GELMEDİ.BUGUN 52.GÜNÜM. İLAÇ BİTELİ 3 GÜN OLDU AMA TIK YOK:çok üzgünüm:BAŞKA KİM GİDİYOR KİCADIARZU

YA BURDAYIM TABİ.SADECE OKUYOM.PEK YAZMAYA FIRSATIM OLMUYOR.YOK DAHA GELMEDİ.BUGUN 52.GÜNÜM. İLAÇ BİTELİ 3 GÜN OLDU AMA TIK YOK:çok üzgünüm:BAŞKA KİM GİDİYOR KİCADIARZU

inş gelir artık canım.. :Saruboceq: sende rahatlarsın.. cücü gitti.. sen gidiyosun.. balsuratta gidecek bildiklerim bunlar.. ben gidemedim bu sene annemlere daha yaa.. kastamonu polis okulunda kardeşimi ziyaret et bari kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 samsuna gidince kastamonuya da gitcem.. hihoyyyt hihoyyyt

can isooo
nerelerdesin kis, kaybettik birbirimizi
nasilsinnn
bende degisen bisii yok
sadece okuyorum, takip ediyorum
ama ismin gecince yazayim istedim

oh canim ohhhhhhhh tadini cikar tatilin ne guzel
benimde cok ihtiyacim varrrrrr canim cekti

Canım inşallah yerleşme kanamasıdır. Ya da hamilelikte bazen olan küçük lekelenmelerden biridir. Devamı yoktur inşallah.

İNŞALLAH VALLA.PATLAMAYA HAZIR BOMBA GİBİYİM.YANIMDA PAKETLE ORKİD TAŞIYOM VALLA NE OLUR NE OLMAZkaydirigubbakcemile3HIMM.SENİDE GÖTÜREYİM GEL...KARDEŞİNİ GÖRMÜŞ OLURSUNkaydirigubbakcemile3

oh canim ohhhhhhhh tadini cikar tatilin ne guzel
benimde cok ihtiyacim varrrrrr canim cekti

SAĞOL CANIMCIM.HAVALAR ISINDI YA İNSAN DURMAK İSTEMİYOR VALLA
UMARIM SENDE BİYERLERE GİTME FIRSATI BULURSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…