Kızlar dün akşam hastaneden raporumu aldım.:dance:
Eşim gelince haftaya da iğnelerimi alıcam.:sm_cool:
Sonra da beni kimse tutamaaaazzz...:sm_cool::teytey:
can_iso canım hoşgeldin
bu aralar sen pek uğramıyosun galiba
özledik senia.s.
herkese günaydın
nesrin nerelerdesin ya özledik valla
GÜNAYDIN CANIM
ya aslında buralardayım ama bu aralar yoğunum pek takip edemiyom.
zaten ayın 17 akşamı izne ayrılıyorum.27 nisana kadar yokum.kastamonuya gidiyorum.ormanlar,dağlar,kırlar heryer yemyeşil:dance:.dinlenmeye ihtiyacım var.elime çayımı alıp kırlarda yürüyüş yapmak için sabırsızlanıyorum.:sm_cool:dönüşüm muhteşem olacak kızlar.bekle beni kastamonu ben geliyorumkaydirigubbakcemile3:sm_cool:
Kızlar dün akşam hastaneden raporumu aldım.:dance:
Eşim gelince haftaya da iğnelerimi alıcam.:sm_cool:
Sonra da beni kimse tutamaaaazzz...:sm_cool::teytey:
kızlar az önce wc gittim bir kanama geldi yoksa ben adetmi oluyorum ya çok üzgünüm morelim sıfır oldu umutlarım yine söndü çok umutlanmıştım acaba üsütne görme falan olabilirmiki ne yapacagımı bilemiyorum yardımcı olun bana.......
GÜNAYDIN CANIM
ya aslında buralardayım ama bu aralar yoğunum pek takip edemiyom.
zaten ayın 17 akşamı izne ayrılıyorum.27 nisana kadar yokum.kastamonuya gidiyorum.ormanlar,dağlar,kırlar heryer yemyeşil:dance:.dinlenmeye ihtiyacım var.elime çayımı alıp kırlarda yürüyüş yapmak için sabırsızlanıyorum.:sm_cool:dönüşüm muhteşem olacak kızlar.bekle beni kastamonu ben geliyorumkaydirigubbakcemile3:sm_cool:
ne güzel yaaa bende istiyorum tatillllll
yalancı yalancı sana kimse inanmaz.. hihoyyyt hihoyyyt hiç göründüğün yok nerde buralardasın sen :mymeka: adetin geldi mi nesrin.. giden gidene yaaaa...
YA BURDAYIM TABİ.SADECE OKUYOM.PEK YAZMAYA FIRSATIM OLMUYOR.YOK DAHA GELMEDİ.BUGUN 52.GÜNÜM. İLAÇ BİTELİ 3 GÜN OLDU AMA TIK YOK:çok üzgünüm:BAŞKA KİM GİDİYOR KİCADIARZU
CANIM SENELİK İZNİMİN SADECE 3 GÜNÜ İZİN ALDIM.HAFTA SONU TATİLLERİ 23 NİSAN TATİLİNİ VE BENİM 1 GÜNLÜK NÖBET İZNİMİ KATTIĞIMDA 10 GÜN OLUYOR BU SADECE İLKBAHAR TATİLİkaydirigubbakcemile3
EE GERİYE 12 GÜN KALIYOR.O DA YAZ TATİLİ:lepi:
kızlar az önce wc gittim bir kanama geldi yoksa ben adetmi oluyorum ya çok üzgünüm morelim sıfır oldu umutlarım yine söndü çok umutlanmıştım acaba üsütne görme falan olabilirmiki ne yapacagımı bilemiyorum yardımcı olun bana.......
inş gelir artık canım.. :Saruboceq: sende rahatlarsın.. cücü gitti.. sen gidiyosun.. balsuratta gidecek bildiklerim bunlar.. ben gidemedim bu sene annemlere daha yaa.. kastamonu polis okulunda kardeşimi ziyaret et bari kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 samsuna gidince kastamonuya da gitcem.. hihoyyyt hihoyyyt
oh canim ohhhhhhhh tadini cikar tatilin ne guzel
benimde cok ihtiyacim varrrrrr canim cekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?