Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar dün akşam hastaneden raporumu aldım.:dance:
Eşim gelince haftaya da iğnelerimi alıcam.:sm_cool:
Sonra da beni kimse tutamaaaazzz...:sm_cool::teytey:
ooooo bu ne hız sevcancım delikafaduldennedense aklıma nevronun son sürat çıkan raporu ve sonucu geldi delikafadulden hadi bakalım hep böyle sürsün sonu güzel olsun :CüvCüv:
canım son zamanlarda yaşadıklarından çok bunaldığın belli izin alma şansın yokmu sende biraz ailenin yanına gitsen kafan dağılırdı hemde özlem giderirdin :1hug:
seninle daha önce karşılaştığımı hatırlamıyorum mekselina öncelikle merhaba a.s.
inşallah içindeki özlem gerçekğe dönüşür hakkında hayırlısını dilerim :1hug:

oohh ohh ne güzel nesrinim şimdiden sana iyi tatiller bizim yerimizede tadını çıkar canım :1hug:gözünü sevdiğimin karadenizi seni görmek banada nasip olacakmı acaba :1rolleyes:

Canım inşallah yerleşme kanamasıdır. Ya da hamilelikte bazen olan küçük lekelenmelerden biridir. Devamı yoktur inşallah.

canım malesef kanamnın devamı geliyor offff offf çok kötüyüm ya belkide düşükde yapmış olabilirim kim bilir bidaha adetim 1 gün geçse bile kan testi yaptıracam şimdi ne oldugunu anlamadıgım bir durumdayım adetmi oldum düşük mü yaptım anlamdım yanisenağlama:1shok:

arkadaşlar meraba nasılsınız.cucu-pete canım herşeyin hayırlısı bu ay olmadı diğer aya işallah gelir bebişin..

İnşallah ehliyet sınavın güzel geçer
ve ehliyetini alırsın
sonra arabanla bebişlerini gezmelere götürürsün inşallah

:1hug:canım benim yaa düşükk neden yapasın öyle olumsuz şeyler düşünme lütfen.:1hug:

Kız Nesrin biz sensiz napıcaz
Oralarda internet var mı
arada uğrarsın

meraba seni umtlandırmak isremem ama ben adetim 4 gun gectikten sonra kanama basladı oysa hamileydim kan testinde bakılmıstı dusuk yapıyorum sandım ama sukurlaer olsun bebgim benimle ve benim kanama hic kesilmedi hastanede bile yattım su anda kahverengi lekelenmelerim var ama bebegim benimle bi test al eczaneden onda cıkar cıkmazsa zaten normal adettir hayırlısı olsun hakkında

ooo kızlar maşallahımız var sayımız çogalmış ne güzel aymes+, can_iso, leyl+, mekselina86, ncinar, nevrosky+, ozlem82do+, sevcangoksel+, smhsmh+, sunflowerr80+

Canım ben istanbuldayım bana gel oturup dertleşiriz ne güzel keşke yakın olsak valla ne güzel olur:içelim: iş çıkışı bi kahve içicek biri olsa diye bende düşünüyom hep:1hug:

canım benim tahmin edebiliyorum gurbette olmak çok zor
kastamonuya dönüş gibi bişeyde malesef yoktur değilmi yinede şükretmeliyiz ya yurtdışındakiler ne yapsın

öncelikle sakin ol canım benim geç yumurtlamış veya yumurtan geç çatlamış olabilir bu yüzdende olabilir
üzülme hayırlısı olsun tatlım

hayrola nesrin hanım demek tatil heee
oh oh iyice dinlen heee keyfine bak :jeyyar:

he he rep puanım 1907 fenerbahÇelİyİm

sen varya sen bide az değilsin okunmasın diye sarı yazmışsın
bende fenerliyim :lepi:

Mekseline canım hakkında hayırlısı olur inşallah
kendini hemen bırakma ama inşallah yerleşme kanamsıdır bu
değilsede kısmet değilmiş canım böyle düşün:teselli:

Bende fenerliyim bende hemde hastasıyım :lepi::lepi:

peki canım kanamnla birlikte kasık agrısı oldumu ve kaç gün sürdü benimkinin rengi falan adet kanaması gibi kasıklarımda agrıyor yarın zaten dr gidecem o zaman yinede bir test yaptırırım.

canim insallah oyle degildir
ama merak edceksen bugun yada yarin kan testi yap dusuksede cikar

mekselina canım kendini sıkma rabbim vermişse adet kanamasıda olsa fayda etmez tutunur sana melegin.....ama değilse de kafanı fazla takma tatlım demekki bu hayırlısıymış derizz olur muuu şimdi sen adet mi değilmi diye stres yapma ltf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…