ooooo bu ne hız sevcancım delikafaduldennedense aklıma nevronun son sürat çıkan raporu ve sonucu geldi delikafadulden hadi bakalım hep böyle sürsün sonu güzel olsun :CüvCüv:Kızlar dün akşam hastaneden raporumu aldım.:dance:
Eşim gelince haftaya da iğnelerimi alıcam.:sm_cool:
Sonra da beni kimse tutamaaaazzz...:sm_cool::teytey:
canım son zamanlarda yaşadıklarından çok bunaldığın belli izin alma şansın yokmu sende biraz ailenin yanına gitsen kafan dağılırdı hemde özlem giderirdin :1hug:günaydın kızlar sevcancım ne aşılama içinde mi rapor çıkıyor canım sen ne için rapor alıcan son günlerde işlerim okdar yoğunki ve okadar darlandımki artık çekip gitmek ister gibi bir halim var memleketime arkaşlarıma ailmein yanına orda olmak istiyorum sanki artık ne istanbulu nede bulunduğum çevreyi hiç istemiyorum çok bunaldım
hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun
seninle daha önce karşılaştığımı hatırlamıyorum mekselina öncelikle merhaba a.s.canım yarın ya kan testi yada idrar testi yaptıracam bende çok heyecanlıyım çok merak ediyorum aslında sanki bu defa oldu gibi bebegim tutundu gibi geliyor belirtilerde var kasık agrıları falan ama yinede kendimi çok kaptırmakda istemiyorum adetim geçeli bugün tam 9 gün oldu.hakkımda hayırlı olacaksa olsun inş.
GÜNAYDIN CANIM
ya aslında buralardayım ama bu aralar yoğunum pek takip edemiyom.
zaten ayın 17 akşamı izne ayrılıyorum.27 nisana kadar yokum.kastamonuya gidiyorum.ormanlar,dağlar,kırlar heryer yemyeşil:dance:.dinlenmeye ihtiyacım var.elime çayımı alıp kırlarda yürüyüş yapmak için sabırsızlanıyorum.:sm_cool:dönüşüm muhteşem olacak kızlar.bekle beni kastamonu ben geliyorumkaydirigubbakcemile3:sm_cool:
ya burdayım tabi.sadece okuyom.pek yazmaya fırsatım olmuyor.yok daha gelmedi.bugun 52.günüm. Ilaç biteli 3 gün oldu ama tık yok:çok üzgünüm:başka kim gidiyor kicadıarzu
Canım inşallah yerleşme kanamasıdır. Ya da hamilelikte bazen olan küçük lekelenmelerden biridir. Devamı yoktur inşallah.
hoşbulduk tatlım, bende sizi çok özledim yavyuuuuuummmŞeniz okulda nette sorun oluyo giremiyorum, evdede zamanım olmuyo ayın 18'inde ehliyet sınavım var, işte,evde yoğunluk derken fırsat bulupta giremedim :uhm: hepinizi çok özledim arada girip değişiklikleri okumaya çalışıyorum akşamları, ama inşallah bundan sonra sorunlar düzelirde daha sık görüşürüz, sen nasılsın canım beniiim, nasıl gidiyo tedavinin başlangıç aşamaları:lepi:
canım malesef kanamnın devamı geliyor offff offf çok kötüyüm ya belkide düşükde yapmış olabilirim kim bilir bidaha adetim 1 gün geçse bile kan testi yaptıracam şimdi ne oldugunu anlamadıgım bir durumdayım adetmi oldum düşük mü yaptım anlamdım yanisenağlama:1shok:
GÜNAYDIN CANIM
zaten ayın 17 akşamı izne ayrılıyorum.27 nisana kadar yokum.kastamonuya gidiyorum.ormanlar,dağlar,kırlar heryer yemyeşil:dance:.dinlenmeye ihtiyacım var.elime çayımı alıp kırlarda yürüyüş yapmak için sabırsızlanıyorum.:sm_cool:dönüşüm muhteşem olacak kızlar.bekle beni kastamonu ben geliyorumkaydirigubbakcemile3:sm_cool:
canım malesef kanamnın devamı geliyor offff offf çok kötüyüm ya belkide düşükde yapmış olabilirim kim bilir bidaha adetim 1 gün geçse bile kan testi yaptıracam şimdi ne oldugunu anlamadıgım bir durumdayım adetmi oldum düşük mü yaptım anlamdım yanisenağlama:1shok:
canım ben zonguldak ereğliliyim 2yıl olamdığı daha evleneli ve istanbula geleli istanbula gelin geldim kiimsem yok burda bütün çevrem ereğlide eşimin akrabaları var birtek o yüsdende çok sıkılıyorum burda akşamları bi eşe dosta uğramak yerli yersiz sohbet etmek sıkıtımı paylşamak istiyorum ama olmuyor malesefff
canım benim tahmin edebiliyorum gurbette olmak çok zorcanım ben zonguldak ereğliliyim 2yıl olamdığı daha evleneli ve istanbula geleli istanbula gelin geldim kiimsem yok burda bütün çevrem ereğlide eşimin akrabaları var birtek o yüsdende çok sıkılıyorum burda akşamları bi eşe dosta uğramak yerli yersiz sohbet etmek sıkıtımı paylşamak istiyorum ama olmuyor malesefff
kızlar az önce wc gittim bir kanama geldi yoksa ben adetmi oluyorum ya çok üzgünüm morelim sıfır oldu umutlarım yine söndü çok umutlanmıştım acaba üsütne görme falan olabilirmiki ne yapacagımı bilemiyorum yardımcı olun bana.......
öncelikle sakin ol canım benim geç yumurtlamış veya yumurtan geç çatlamış olabilir bu yüzdende olabilir
hayrola nesrin hanım demek tatil heeeGÜNAYDIN CANIM
he he rep puanım 1907 fenerbahÇelİyİm
canım benim tahmin edebiliyorum gurbette olmak çok zor
kastamonuya dönüş gibi bişeyde malesef yoktur değilmi yinede şükretmeliyiz ya yurtdışındakiler ne yapsın
sen varya sen bide az değilsin okunmasın diye sarı yazmışsın
bende fenerliyim :lepi:
meraba seni umtlandırmak isremem ama ben adetim 4 gun gectikten sonra kanama basladı oysa hamileydim kan testinde bakılmıstı dusuk yapıyorum sandım ama sukurlaer olsun bebgim benimle ve benim kanama hic kesilmedi hastanede bile yattım su anda kahverengi lekelenmelerim var ama bebegim benimlebi test al eczaneden onda cıkar cıkmazsa zaten normal adettir hayırlısı olsun hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?