kızlar benim adetimde bu ay, 2 gün sürdü bahar onada yaramadı valla kafamız döndü resmen
adetler de kafayı yedi benimki de açık renk olmaya başladı hayırdır inşallah
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
canım bizi dengesiz ettiki onlar napsınn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay hayırlısıyla sağ salim hamile kalsaydık gitgide sapıtıyor vücut kafamçokkarıştı
benim adam canı sağ ola şu sıcak sevgisinden vazgeçse belki olacak da,hani şu yatak reklamı var ya kız üşüyor adam yanıyor,bizde tam tersi,ben sıcaaaak diyorum bakıyorum ki adam yorgana sarılmış yatıyor :1shok:
kıs leyl alemsin maşallah sıcak haa....ama aynı dert bizde de varrrr bi çözüm bulmak gerekecekkk desene
slm kızlarrrrrr
adam yorganla kendini mumyaladığı için yatakta iki yorganla uyuyoruz,banyodan çıkar buhardan dersin sahuna bizim banyo...geçen yaz ben sıcaktan kendimi parkenin üzerinde buldum başımı kaldırdım ooo adam mışıl mışıl uyuyor,yok bacım yok anası öyle alıştırmış diyoki ben oğlumun üzerine yorganı çeker yatırırdım sağolsun şimdi de toruun diye tutturuyor bu gidişle çok bekler...
canım hoşgeldinn daha gelmedimi seninki yaa olsanda kurtulsan keşek bebiş olmuş olsaydı da gelmeseydi
oohh ohh ne güzel nesrinim şimdiden sana iyi tatiller bizim yerimizede tadını çıkar canım :1hug:gözünü sevdiğimin karadenizi seni görmek banada nasip olacakmı acaba :1rolleyes:
valla laptopu götürcem ama orda bildiğim kadarıyla kablosuz bağlantı olan yer yok.herkesin kablolu.eğer gittiğim evlerden girebilirsem merhaba derim size. resim çekinip bol bol eklerim kk yakaydirigubbakcemile3Kız Nesrin biz sensiz napıcaz
Oralarda internet var mı
arada uğrarsın
meraba seni umtlandırmak isremem ama ben adetim 4 gun gectikten sonra kanama basladı oysa hamileydim kan testinde bakılmıstı dusuk yapıyorum sandım ama sukurlaer olsun bebgim benimle ve benim kanama hic kesilmedi hastanede bile yattım su anda kahverengi lekelenmelerim var ama bebegim benimlebi test al eczaneden onda cıkar cıkmazsa zaten normal adettir hayırlısı olsun hakkında
hayrola nesrin hanım demek tatil heee
oh oh iyice dinlen heee keyfine bak :jeyyar:
sen varya sen bide az değilsin okunmasın diye sarı yazmışsın
bende fenerliyim :lepi:
evet canım tatil.kır tatili de diyebiliriz.kafamı toplamaya gidiyorum.eşim gidelim iyi gelecek bize dedi.ben hiç bu mevsimde gitmemiştim kastamonuya.çiğdem çicekleri açmış sabırsızlanıyorum vallasırnaşık şey
en büyük fener. tüh biri rep vermiş.gitti 1907:dilcikar:
hoşbulduk canım.malesef hala tık yok.6 aylık hamile gibiyim vallakaydirigubbakcemile3keşke olsaydı.dün haticenin bebeği var aynı gerçek bebek gibi göreceksin.bezledik altını,zıbın giydirdik,tulum giydirdik,saçlarını azar azar lastikli renkli tokalarla topladık saat gecenin 11'i.kayınvalidem de beni izliyor nasıl dua ediyor canımm yaa. Rabbim sen kızıma da evlat ver diye.:çok üzgünüm:
tamam canım sağol.sizin yerinize de kırlarda ip atlarımkaydirigubbakcemile3umarım sende bir gün gidersin.
valla laptopu götürcem ama orda bildiğim kadarıyla kablosuz bağlantı olan yer yok.herkesin kablolu.eğer gittiğim evlerden girebilirsem merhaba derim size. Resim çekinip bol bol eklerim kk yakaydirigubbakcemile3
Kızlar dün akşam hastaneden raporumu aldım.:dance:
Eşim gelince haftaya da iğnelerimi alıcam.:sm_cool:
Sonra da beni kimse tutamaaaazzz...:sm_cool::teytey:
:roflol::roflol:Nesrinimm ben verdimm :roflol::roflol::roflol:
YOKSA SEN GS LİMİSİN?kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?