Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

seninde vakit tamam demek.. hadi anne çıkar beni burdan diyor kızın..hihoyyyt hihoyyythihoyyyt hayırlısıyla gelsin Gazel'in inş.. bizi de unutma canım doğumda.. Allah yardımcın olsun.. bir avazda çıkarırsın inş.. acı çekmeden gelir kızın.. Allah'ım ne güzel bir sevinçtir bu.. bizlere de tattır yarabbim.. ŞenizŞeniz

:teytey:senin adına çok sevindim civciv allah inş bizede o günleri gösterir bazen o kadar umutsuzluğa kapılıyorumki ama böyle aynı sorunu yaşayıpta bebeğini kucağına alanları duyunca moralim düzeliyooooooo

canımm ya Allahım sabrını versin inş allah ve en yakın zamanda yüzünü güldürsünnn Şeniz

Aminnnn bitanemmmm tabiki dualarım Allahın izniyle sizinle olacak...Rabbim tez zamanda olmayanların yüzünüzü güldürsünnnn hamiş olanların kucağına bebeklerini almayı nasip etsin sonuç bekleyenlerin haberini pozitif etsin tedavide olanlara sabır ve şifa versin inşallahhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yemeğe gitmiştim şimdi geldim..ayyy canım ya çok heyacanlandım haberi okuyunca...:asigim: :hooray::dance:

Aminnn cnm inş ...
sen dua et ve ümitlerini hiç yitirme RAbbim mukafatını verecektir bir gün cnm emin ol ŞenizŞeniz

canım çok sevindim rabbim hayırlısı ile doğurup kucağına almayıda nasip etsin rabbim yardımcın olsun

Civcivimm Hülyam benim canımmmm sefiyomm:asigim:
Allah yardımcın olsunn canımm..Allahım kolaylıklar versin sana acısız kolay şekilde geçsinn..Gazelinnee kavuşmaya az kadııı öperrr teyzesiii onun pamuk suratındann..Allaha emanet ol canım dualarım seninlee çarşamba gününe kadar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım çok sevindim rabbim hayırlısı ile doğurup kucağına almayıda nasip etsin rabbim yardımcın olsun
saol tatlım Allah razı olsun hepinizdennn ŞenizŞeniz

balummm bal kafalımmm bal yüzlümmm Allahım ne muradın varsa versin dualrın sana çifter çifter bebiş olarak geri dönsün inşAllahhh bende seniş sefiyom bal kafalımmmm inş sende bizi sevindirirsin en yakın zamanda allahın izniyle tatlımmm ŞenizŞeniz Gazelde senin o mis kokulu elelrinden öper bitanemmm ŞenizŞeniz

Kızlar merhaba, uzun zamandır giremiyordum... Eşim dün varikosel ameliyatı oldu, umarım herşey yoluna girer... Dua edin, öpüyorum hepinizi..

Kızlar merhaba, uzun zamandır giremiyordum... Eşim dün varikosel ameliyatı oldu, umarım herşey yoluna girer... Dua edin, öpüyorum hepinizi..

canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah hayırlısı ile artık bebişin olur

hayırlısı olsun canım bebişine bir adam daha yaklaştın,geçmiş olsun:teselli:

femalexx nasılsın canım?a.s.

iyi akşamlar kızlar.........civciv81 çok şükür hayırlısıyla bebişi göbişte taşıdın sıra geldi kucağına almaya mevlam inşallah hayırlısıylada doğurmayıda nasip eder .........kızıldenizden sonra ilk doğum yapanda sensin sanırım ....şimdi sende eşinde nasıl sabırsızlanıyorsunuzdur bakim........inşallah rabbim bizlerede yaşatır

hoşgeldin çido nasılsın.. geçmiş olsun.. inş çabuk düzelir değerleri de kendi de.. bir gittin pir gittin..

canım inşşş hayırlısıyla kucagına alırsın bir nefede gelir meleğin ağrısız olur doğumun dualarımız seninle biliyorsun bizimde en az senin kadar dua ihtiyacımız var hadi gelsin :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kızlar sadece hamile kalmak olmamalı düşüncelerimiz.....baksanıza bu kaçıncı 2 aydan beri bebiş ölümleri önce badem sonra rapunzel ,eklektik, sevgi, laluz ,biri daha vardı galiba kalp atışını duymayan kütaj olan nçınarmıydı acaba artık listede olmayınca bilemiyorum ?.....baya seviniyoruz arkadaşlarımızın hamişliğine içimizden geçiriyoruz keşke bizde hamiş kalsak diye ama rabbimin kaderimizde ne yazdığını bilemiyoruz .....allahım sen bizlere hayırlı sağlıklı bir hamilelik ve sihhatli salih ve hayırlı bir evlat nasip eyle amin amin amin

hoşgeldin çido nasılsın.. geçmiş olsun.. inş çabuk düzelir değerleri de kendi de.. bir gittin pir gittin..

canım sağolasın, inşallah işe yarar bu ameliyat...
walla öyle oldu canımevi dalyana taşıdık bu arada bi sürü şeyler oldu işte uzun hikaye...
ya bi de artık çokmu kaderci oldum nedir pek düşünmüyorum bu konuları, yani allah verirse olur vermesse olmaz ne yapalım diyorum...

Heja ve Badem çok teşekkür ederim kızlar... Nasıl gidiyor bakalım çalışmalar ?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…