merhaba kızlarr !!
çarşamba günü Allah kısmet ederse meleğime kavuşacağım dualarınıza ihtiyacım var ...
ve Allah yine kısmet ederse hepiniz için dua ediceğim ..
Rabbim hepinize bu heyecanı mutluluğu yaşatsın inşAllahhh :Saruboceq::Saruboceq:
şimdiye kadar desteğini esirgemeyen bütün arkadaşlarıma tşk ediyorum hakkınızı helal edin kızlar alaha emanet olun inşAllahhh ŞenizŞenizŞeniz
MUCİZEM BENİ TERKETTİsenağlama
senağlamaMeraba kızlar ben bebeğimi kaybettim.Cuma günü kontrole gittik ve kalp atışlarını göremedik 9 haftada kalbi durmuşcumartesi kürtaj yaptılar çok üzgünüm.Doktor hsg filminden sonraki ay hamile kaldığım için hemen yumurtalar o ışından etkilenmiştir dedi .benim mucizemde beni terketti.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
seninde vakit tamam demek.. hadi anne çıkar beni burdan diyor kızın..hihoyyyt hihoyyythihoyyyt hayırlısıyla gelsin Gazel'in inş.. bizi de unutma canım doğumda.. Allah yardımcın olsun.. bir avazda çıkarırsın inş.. acı çekmeden gelir kızın.. Allah'ım ne güzel bir sevinçtir bu.. bizlere de tattır yarabbim.. ŞenizŞeniz
merhaba kızlarr !!
çarşamba günü Allah kısmet ederse meleğime kavuşacağım dualarınıza ihtiyacım var ...
Rabbim hepinize bu heyecanı mutluluğu yaşatsın inşAllahhh :Saruboceq::Saruboceq:
şimdiye kadar desteğini esirgemeyen bütün arkadaşlarıma tşk ediyorum hakkınızı helal edin kızlar alaha emanet olun inşAllahhh ŞenizŞenizŞeniz
:teytey:senin adına çok sevindim civciv allah inş bizede o günleri gösterir bazen o kadar umutsuzluğa kapılıyorumki ama böyle aynı sorunu yaşayıpta bebeğini kucağına alanları duyunca moralim düzeliyooooooo
yemeğe gitmiştim şimdi geldim..ayyy canım ya çok heyacanlandım haberi okuyunca...:asigim: :hooray::dance:
darısı inş sana bademimm en yakın zamandaaaŞenizŞeniz
merhaba kızlarr !!
merhaba kızlarr !!
saol tatlım Allah razı olsun hepinizdennn ŞenizŞenizcanım çok sevindim rabbim hayırlısı ile doğurup kucağına almayıda nasip etsin rabbim yardımcın olsun
Civcivimm Hülyam benim canımmmm sefiyomm:asigim:
Allah yardımcın olsunn canımm..Allahım kolaylıklar versin sana acısız kolay şekilde geçsinn..Gazelinnee kavuşmaya az kadııı öperrr teyzesiii onun pamuk suratındann..Allaha emanet ol canım dualarım seninlee çarşamba gününe kadar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar merhaba, uzun zamandır giremiyordum... Eşim dün varikosel ameliyatı oldu, umarım herşey yoluna girer... Dua edin, öpüyorum hepinizi..
Kızlar merhaba, uzun zamandır giremiyordum... Eşim dün varikosel ameliyatı oldu, umarım herşey yoluna girer... Dua edin, öpüyorum hepinizi..
merhaba kızlarr !!
hoşgeldin çido nasılsın.. geçmiş olsun.. inş çabuk düzelir değerleri de kendi de.. bir gittin pir gittin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?