heee heee bitirdim sayılır.anam sen yapma biz gelir yaparız:))))yorma sen kendinicanım biz iyiyiz sen nasılsın maşallah temizliğinide bitirmişsin valla ben tam on beş gündür hiç temizlik yapmadım halada yapmıyorum bakalım bir hafta daha geçsin bir kadın tutup yaptırırım
MUCİZEM BENİ TERKETTİsenağlama
senağlamaMeraba kızlar ben bebeğimi kaybettim.Cuma günü kontrole gittik ve kalp atışlarını göremedik 9 haftada kalbi durmuşcumartesi kürtaj yaptılar çok üzgünüm.Doktor hsg filminden sonraki ay hamile kaldığım için hemen yumurtalar o ışından etkilenmiştir dedi .benim mucizemde beni terketti.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kzlarr doktrmm iğne verdiiiiii iğneeeeee oldmmm bgnnnn kızlarrrrrrrrrrr inş.olcak bebemmmm duaedn 18mm iimii kızlarrr
kzlarr doktrmm iğne verdiiiiii iğneeeeee oldmmm bgnnnn kızlarrrrrrrrrrr inş.olcak bebemmmm duaedn 18mm iimii kızlarrr
senağlamaMeraba kızlar ben bebeğimi kaybettim.Cuma günü kontrole gittik ve kalp atışlarını göremedik 9 haftada kalbi durmuşcumartesi kürtaj yaptılar çok üzgünüm.Doktor hsg filminden sonraki ay hamile kaldığım için hemen yumurtalar o ışından etkilenmiştir dedi .benim mucizemde beni terketti.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bubuş bizde %100 bas anomolisi vardı %80 e cıkmış çok şükür hepsi bozuktu yanı sımdı yuz spermden seksenının bası bozuk yırmısı saglam
kızlar merhaba benim eşimde de azosperm var.bizde yaklaşık 2 yıldır uğraşıyoruz ama bir türlü olmuyor. tavsiyelerinizi bekliyorumsenağlama
haklisin bitanem...
su bir haftayida bir atlatayim haftaya pazartesi yada sali günü bi gideyim doktora,enine boyuna konusalim,bakalim o ne dicek yine..
Şeniz
canlarr bu arada ben hayit tohumu cayina basladim...
kayinvalidem türkiyeden elma yagi getirmis ama tatli elma yagi cikti..oda olmuyormus maalesef...
bende pede wicks sürdüm koydum...kac gün yapilcak,hayit kac gün icilcek fikriniz varmi?
denemekte fayda var
sağol tatlım biz şu aldığımız vitaminler bitince gidicez kendimiz test yaptırmaya çünkü dr çok soru işareti bıraktı bizde morfolojının 2 cıktıgı testi aldı önüne bizim ilkyaptırdıgımız en azından sayı ve hareketliliğin çok iyi olduğu testi gözardı edip bir sürü vitamin yazdı hepsi özel tabi hiç sormuyolar bile siz bunu alabilirmisiniz alamazmısınızneyse başta ilk beni ultrasona aldığında rahim ağzında yara olabilir bi şişlik var ve normalden uzun dedi. yumurtaların var büyümüş ama çatlamamış dedi.sonra adet oldum bitiminde gittim hem alt muayene yapacaktı yaraya kesin teşhis koyarsada donduracaktı hiçbirini yapmadı.
neymiş eşim 2 ay bu ilaçları kullanacakmış bu arada yumurta ister çatlasın ister patlasın önemli değil dedi.
sıkıntılı bi iş dedi.2 ay sonunda sana bakalım.
sencede tuhaf değilmi? madem öyle bu arada benim problemlerimide çöz. eşimin ilaçları bitiğinde bende hazır olayım dimi yani süreci uzatacak eşime ilacın fayda ettiği dönemde beni tedavi edecek sonra hadi olmadı aşılama yok bilmem ne benim mantığım hiç almadı.
merhaba arkadaşlar sitede yeniyim
8 yıllık evliyim,bu zamana kadar çocuk düşünmediğimizden doktora gitmemiştik.şubat ayında karar verdik ve ilk kontrollerimizi yaptırdık. sonuç eşimde çift taraflı varikosel çıktı nekrosperm dediler. ölü hücre varmış canlıya rastlayamadılar malesef. bende herhangi bir problem çıkmadı. keçiboynuzu kürü ve e vitamini kullanmaya başladık hemen .martta tekrar tahlile gitti 100 bin sperm buldular. mayıs ayında ameliyat olacak .....
düzelirmi yoksa tüp bebek yaptırmak zorundamı kalırız bilmiyoruz henüz.
kızlar hormon sonuçlarımı doktora gösterdim prolaktin yüksek ve E2 düşük. beyin mr istedi.bu hafta çektiririm inşallah.çünkü önümüzdeki hafta yokum.olmaz sa artık kastamonuda çektiririm bir yerden kafam rahatken...senağlama
ya siz nekar tatlı iyi dostlarsınız kızlar duarınız için hepinize cok tesekkur ederm hepiniz bıtanesınız...iyiki sızler tanımışım..
gelelim bize simdi sabah gittk işte esım verdı örnegı sonra sonucu ve örnegı alıp asılama yolunu tuttuk.biraz heyecan bıraz korku bıraz duygusalllık hepsi bıarada..
neyse spekulum yerleştridi bıraz o acıdı oda cok hafif sonra spermı verdı ben öle bakıom hiç bişşiy hissetmıom..doktor bıttık bukadar dedi aa dedım sasırdım kolaymış en azından hsg den daha kolay cok hafif bi agrım oldu sonra işlem bittikten snra belımde agrı oldu nedense..işlem bitti herkes cıktı ben kalkdım tek basıma 2 saat yatırdılar o sırada agladım biraz duygulandım bebişimi hissetmeye calıştım içimde inş suan benımledır hep de öle olur 9ay boyunca..işlerimiz hep ras gitti herşey carcabuk gelşti basından beri..eşimin morfoljı %100 bas anomolisi %80 olmuş cok sevındım birazda olsa duzelme olmuş şükür...suan ewdeyım yatıorum eşim bebekler gibi bakıo birhafta yatcam kalkdırmıo kimse bı de süreklı vcye gidiırum 2 den berı 3.gıdışım oldu yaaa..hepinize tekrar tekrar tesekkurler allah hepimizin yüzünü güldürür inş hepinizi öptm cok saolun kızlar iyiki varsınız...
canim benimmmm,bu haftada gidicem sonra cucu burdaaa:sm_cool:cucuuuuuuum bi daha gitmeeeeeeeeeee
bitanem benim cok üzüldümsenağlamasenağlamaMUCİZEM BENİ TERKETTİsenağlama
Adet oluyorum galiba arkadaşlar...
demekki önümüzdeki ay tedaviye başlarsam meleklerimin kardeşi ya da kardeşleri de kova burcu olacaklar..zamanında doğarlarsa tabi...:asigim::Saruboceq:
asicim saolasın tatlım ewet umutsuzdum cunku genetık sorn oldugundan korkmuştum şimdi haff bi düzelme vr sayı düşmüş biraz ama napalım düzgun olsunlarda gerisi önemlı deil normal morfoljı yanı en duzgun spermler %1 miş ama bas düzelmiş boyun kuyrukda sorun cıkmış bu ne ya anlaadım biri düzelio biri bozuluo ne iştir ki bu???
tulincim ewet işlerim hep rast gitti inş sonnucta öle olurda sevnırız ya sonucta bır spem döllücek yumoşu 8mılyon sperm var hareket iyi morfoljı yuzünden bikaçı düzgün yumoşlar büyüdü catladı inş sonucunda döllemıştır yumoşumu ya bazen umudum oluo bazen gidıo olmadımı acaba die düşünmeye basladım:))
asicim saolasın tatlım ewet umutsuzdum cunku genetık sorn oldugundan korkmuştum şimdi haff bi düzelme vr sayı düşmüş biraz ama napalım düzgun olsunlarda gerisi önemlı deil normal morfoljı yanı en duzgun spermler %1 miş ama bas düzelmiş boyun kuyrukda sorun cıkmış bu ne ya anlaadım biri düzelio biri bozuluo ne iştir ki bu???
Tulincim ewet işlerim hep rast gitti inş sonnucta öle olurda sevnırız ya sonucta bır spem döllücek yumoşu 8mılyon sperm var hareket iyi morfoljı yuzünden bikaçı düzgün yumoşlar büyüdü catladı inş sonucunda döllemıştır yumoşumu ya bazen umudum oluo bazen gidıo olmadımı acaba die düşünmeye basladım:))
tmm tulişim dınlemıom 14 gun sonra bombayı patlatcm inşş
umutsuz saol cnm senın yumoşda ii benımkıde o boyuttaydı inş hayırlısın yasarız..
18 bnm cnm yumurtalığım iimi ya bgn iğne vuruldmm tüliiynn kızma balsurat sende tamam ii biliormda bide corneliaya soriim:)
anacım senle işimiz var.. kaydirigubbakcemile3 takma düşünme dedikçe didikliyosun .. yarından itibaren çalış çok çalış emi.. herşey süper.. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?