Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım biz iyiyiz sen nasılsın maşallah temizliğinide bitirmişsin valla ben tam on beş gündür hiç temizlik yapmadım halada yapmıyorum bakalım bir hafta daha geçsin bir kadın tutup yaptırırım
heee heee bitirdim sayılır.anam sen yapma biz gelir yaparız:))))yorma sen kendini

laluz canım allah sabır versin.işallah bebişin hemencecik gelir tekrardan..:Saruboceq::Saruboceq:

kzlarr doktrmm iğne verdiiiiii iğneeeeee oldmmm bgnnnn kızlarrrrrrrrrrr inş.olcak bebemmmm duaedn 18mm iimii kızlarrr

kaydirigubbakcemileGell bakalımm umutsuzumm :)kardişimm ben sana demedimmi büyücekk yumoşun diyeee...Çok takıyonn nan :)kızıyom haa msnde takma bu kadarrr olduumuu :jeyyar:inşallahh müjdeli haberler alıcaz senden :CüvCüv::Saruboceq:

Adet oluyorum galiba arkadaşlar...

demekki önümüzdeki ay tedaviye başlarsam meleklerimin kardeşi ya da kardeşleri de kova burcu olacaklar..zamanında doğarlarsa tabi...:asigim::Saruboceq:

kızlarrrrr saolun yaaa balsuratımm saolcnm bnmmmm az cekmiooosun beni heee:)cnmm yaaaaaa itanem..yabangülüm sende saol cnmmm inş.cok gsel haberler vercmmm iğnemide vuruldm:)ohhh inş.güsel seler olcak kızlar ama ii dime herşey yolunda???kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

cok gecmis olsun cok uzuldum canim insallah en kisa surede tekrar bebisine kavusursun

bubuş bizde %100 bas anomolisi vardı %80 e cıkmış çok şükür hepsi bozuktu yanı sımdı yuz spermden seksenının bası bozuk yırmısı saglam

gordunmu deli kiz ne kadar guzel birden duzelme olmus cok umutsuzdun masallah duzelmis hep boyle gider insallah asilamnada tutar canim

kızlar merhaba benim eşimde de azosperm var.bizde yaklaşık 2 yıldır uğraşıyoruz ama bir türlü olmuyor. tavsiyelerinizi bekliyorumsenağlama

aramıza hoşgeldin nilgün.. eğer elinizdeki sonuçları yazarsanız anladığımız kadar cevaplarız.. keçi boynuzu kürü genelde iyi geliyor.. deneyin sizde.. Allah hayırlısını versin bir an önce..

haklisin bitanem...
su bir haftayida bir atlatayim haftaya pazartesi yada sali günü bi gideyim doktora,enine boyuna konusalim,bakalim o ne dicek yine..
Şeniz

evet cücüm peşini bırakma... bırakırsan seni yakaladığım yerde mokoko :roflol: :roflol:

canım sitede vardı hayıt çayıyla ilgili bi topik ama nerde bilmiyorum.. alternatif tıpta olabilir belki.. viks fazla sürme.. 4 gün yeter.. o daha etkili olabilir.. herhangi bişey yapmasın.. Şeniz

bubuş haklısın canım.. siz kadın doğumcuya mı üroloğa mı gidiyosunuz.. senin durumunu neden kontrol etmemiş anlamadım.. eğer doktor özelse vardır içinde bir iş.. bu şekilde davranması başka şeyi düşündürmüyor insana.. hem dediğin gibi 2 ay içinde senin durumunda düzelirdi.. Allah yardımcınız olsun canım.. inş iyi bir doktora denk gelirsiniz..

hoşgeldin canım.. ameliyat sonucu düzelme oluyor büyük ihtimalle.. bizim sol varikoseldi 1 sene sonunda spermler düzeldi her yönüyle şükür.. sizinde düzelir.. karamsar olma.. hakkınızda hayırlısı olsun.. keşke daha önce kontrol amaçlı gitseydiniz ama sağlık olsun..

nesrinim mr neden istedi.. fisfisfis gitmeden çektir ki sonra gebe kalırsın zararı olmasın.. her ay tetikte bekliyoruz çünkü..

cornim hayırlısı olsun inş bebeğin sana tutunsun.. spermler yolu bulsun yumoşunu döllesin.. 9 ay göbeğini göstere göstere gez inş.. sonuca çok sevindim.. maşallah sigarayı bırakmasınında faydası vardır.. nevro gibi hemen oldu bitti senin işlemlerde.. inş sonucu da onun gibi bebekle biter canım.. kendine dikkat et.. Şeniz

zulal çok üzüldüm canım.. Allah sabır versin.. inş çok geçmeden tekrar gelir bebişin.. hsg sonrası hamile kalma şansı var ama böyle bir sonucu da varmış demek.. Allah hepimizi korusun.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :teselli:

kzlarr doktrmm iğne verdiiiiii iğneeeeee oldmmm bgnnnn kızlarrrrrrrrrrr inş.olcak bebemmmm duaedn 18mm iimii kızlarrr

hayırlısı olsun canım.. sende çalışanlar kervanına katılıyorsun yarından itibaren.. :1hug:

cucuuuuuuum bi daha gitmeeeeeeeeeee
canim benimmmm,bu haftada gidicem sonra cucu burdaaa:sm_cool:
Şeniz

bitanem benim cok üzüldümsenağlamasenağlama
insallah en kisa zamanda saglikli sihhatli evlatlarin olcaktir bitanem...:teselli:

hayırlısı olsun canım.. sende çalışanlar kervanına katılıyorsun yarından itibaren.. :1hug:[/QUOTE] evet cnmmmm yaaa saolunnn cnm bnmmmm inş.gsel hbrler vercmmm

asicim saolasın tatlım ewet umutsuzdum cunku genetık sorn oldugundan korkmuştum şimdi haff bi düzelme vr sayı düşmüş biraz ama napalım düzgun olsunlarda gerisi önemlı deil normal morfoljı yanı en duzgun spermler %1 miş ama bas düzelmiş boyun kuyrukda sorun cıkmış bu ne ya anlaadım biri düzelio biri bozuluo ne iştir ki bu???

tulincim ewet işlerim hep rast gitti inş sonnucta öle olurda sevnırız ya sonucta bır spem döllücek yumoşu 8mılyon sperm var hareket iyi morfoljı yuzünden bikaçı düzgün yumoşlar büyüdü catladı inş sonucunda döllemıştır yumoşumu ya bazen umudum oluo bazen gidıo olmadımı acaba die düşünmeye basladım:))

dett kendini dinlemeyi bırak bakalım.. böyle yaparsan 14 günü nasıl geçirecen.. iyi düşün iyi olsun.. inş Allah hayırlı sağlıklı evlat verir size... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: Şeniz

cnmmmmmmmm cokk güsel seyler yazmşşşsn içini rahat tut bence herşey çok güzell olcakk korkma

tmm tulişim dınlemıom 14 gun sonra bombayı patlatcm inşş

umutsuz saol cnm senın yumoşda ii benımkıde o boyuttaydı inş hayırlısın yasarız..

slm kızlar bilgisayarıma virüs girdi yaaa hala sayfaların açılması için bayagı bekliyorum nasılsınız kaçırdığım hamile haberi varsa hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz tedavideki arkadaşlar rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah
laluz çok üzüldüm ne denirki rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah

18 bnm cnm yumurtalığım iimi ya bgn iğne vuruldmm tüliiynn kızma balsurat sende tamam ii biliormda bide corneliaya soriim:)

anacım senle işimiz var.. kaydirigubbakcemile3 takma düşünme dedikçe didikliyosun .. yarından itibaren çalış çok çalış emi.. herşey süper.. :1hug:

anacım senle işimiz var.. kaydirigubbakcemile3 takma düşünme dedikçe didikliyosun .. yarından itibaren çalış çok çalış emi.. herşey süper.. :1hug:

:):):):)deliiii tamam tamam cokk ve ii çalışcam:::)hehe gelsn bebemmmmm hadiiiiiiiiii bakalımmmmm :CüvCüv: :CüvCüv: heheheh

merhaba kızlarr !!

çarşamba günü Allah kısmet ederse meleğime kavuşacağım dualarınıza ihtiyacım var ...

ve Allah yine kısmet ederse hepiniz için dua ediceğim ..

Rabbim hepinize bu heyecanı mutluluğu yaşatsın inşAllahhh :Saruboceq::Saruboceq:

şimdiye kadar desteğini esirgemeyen bütün arkadaşlarıma tşk ediyorum hakkınızı helal edin kızlar alaha emanet olun inşAllahhh ŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…