Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
öncelikle hoşgeldin canım
8 yıl çok uzun bi süre vay bee
sperm değeriniz baya düşük evet ama kullandığınız şeyler işe yaramış ameliyat olmakta fayda var diye düşünüyorum malesef sperm değerleri geç düzeliyo ama böyle olup hiç bişey yapmamaktan iyidir

hayırdır inşallah nesrin neden
neden beyin mr ı istedi dr:sm_confused:

senağlama senağlama
çıtır kuzum baya duygulandım ben yaaa
inşallah seninledir bebğin inşallah canım benimm :Saruboceq: :Saruboceq:

hayırlı olsun cornam hihoyyyt rabbim yüzünü güldürsün inşallah kaydirigubbakcemile2

sabom sen nerelerdesin bakimmm
meşgulum canuum :jeyyar:

canım öncelikle dr eşinin değerlerini umursamış doğal olaraktan
çünkü 2. testteki değerlere göre hamile kalam oranı baya düşüyo
verdiği vitaminler şifa olur inşallah sen Ankarada kime gidiyosun doktora
dediğin gibi süreci uzatacakta olsa herşeyin hayırlısı
zaten spermlerin yeni değerlere ulaşması 3 ay sürüyo
drun dediği gibi 2 ayın sonu iyi aslında
[/QUOTE]

ya öylemi dersin bizmi çok panik olduk. ne bileyim kaba bir hesapla düşündüm. benim yara varsa eğer dondurduğunda 1 ay ilişki yasak.devamında adet olup yumurta takibi yapacak çatlatma iğneside ettimi 1 ay daha toplamda 4 ay bu arada eşimin aldığı vitaminlerin etkisi geçmezmi.bilmiyorum zaten ne düşüneceğimi şaşırdım.
bu arada dr ersin oğuza gittik cnm bi arkadaşın tavsiyesiyle duyanınız varmı bu ismi.???
bende diyorumki bende bu arada tedavi olayım aynı zamanlamayı tutturalım yanlışmı sizcea.s.

canım hayırlısı olsun umarım tutunmuştur bebeişin :dance:

masallah nazar değmesin sonuna kadar böyle iyi gitsin herşey.cnm bişey sorucam morfolıjıyı nasıl yükselttiniz ne kullandı eşin bziimde 2 şu anda evicap one a day for man falan basladık.sence etkisi olurmu

canım hayırlı olsun inşallah emeğinin karşılığını alırsın inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur kendine iyi bak sakın stres yapma öptüm seni

Corneliam aşılaman hayırlıı olsun canım.Rabbim yüzünü güldrüsün inşaallah.Allaha emanet ol ...a.s.

cornelia hayırlısı olsun canım

:sm_confused:

senağlama senağlama
çıtır kuzum baya duygulandım ben yaaa
inşallah seninledir bebğin inşallah canım benimm :Saruboceq: :Saruboceq:

hayırlı olsun cornam hihoyyyt rabbim yüzünü güldürsün inşallah kaydirigubbakcemile2

:jeyyar:

saolun kızlar ya allh hepinizden razı olsun ne guzel dualar edıonuz hepimiz hakedıyoruz annneliği inş bıgun hepimiz sevınıcezz.
bubuş cum evıcap kulandı esım sıgarayı bıraktı kecıboynuzu kürü,pekmezı fındık fıstık ballı karsım arısütü polen kullandı cnmm..

MUCİZEM BENİ TERKETTİsenağlama
senağlamaMeraba kızlar ben bebeğimi kaybettim.Cuma günü kontrole gittik ve kalp atışlarını göremedik 9 haftada kalbi durmuşcumartesi kürtaj yaptılar çok üzgünüm.Doktor hsg filminden sonraki ay hamile kaldığım için hemen yumurtalar o ışından etkilenmiştir dedi .benim mucizemde beni terketti.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

meşgulum canuum :jeyyar:
demek meşgulsünn caduu senii
bu aralar nedense herkes meşgul bi ben meşgul olamadım anasını satayım

aa yaran vardı değilmi pardon
onun içinde aslında evet eşin iyileşirken tedavi görsen senin dediğin gibiiyi olur canımyerimseniben sitesi varmış baktım dr una ben tanımıyorum inşallah verimli kalırsınız

kızlar canlar
ben bitiğim eşim tatilde
yani evde ve bu saat oldu ancak girebildim
yani bir süre böyle gidecek
uffff ya bağımlılığım olmuş meğerse ya buraya
girene kadar huzurum kaçtı
yerimde duramadım

cornelianın aşılaması yapılmış kızlar.. şimdi hastanede dinleniyormuş.. hayırlısı olur inş.. güzel haberler alırız.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
CORNELİA
canıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmm hayırlı olsun aşılaman
takma kafana fazla rahat ol
su gibi geçer günlerin inş.

kız tülincim iyiyimde kuşum dötümün üstüne oturamıyommmm yumoşlar saolsun heheh
o yumoşlar insana herşeyi yapar canım
ben yumoşlar toplanmadan karnı taş gibi olmuştu
eğilemiyordum ama ne güzel dimi
hayırlı haberler olsun inş.

düzelir canım neden düzelmesin
hoşgeldin aramıza iyiki geldin
eşini hoş tut kendini iyi hissetsin herşey olur
gönlüne göre olsun

nesrincim gözün aydıııııııın
sen şimdi tatilin tadını çıkar
cennet gibi bir yere gidiyorsun
dönüşte tutarsın bir ucundan

çok üzüldüm Allah ferahlık versin gönlüne
canım bir kere olduysa yine olur
ben çok inanıyorum buna

bende seni ösledim kisssŞeniz
demiiii,direk asilama daha mantikli bence de,bakalim hayirlisi ya...
hayit zehir gibi aci,ama bende basladim mecbur icicez artik:bbo:
elma yagi yada viks tüpleri aciyormus..ama ne kadar kullanilacak fikrim yok..
adetimin 7.günü bugün..basladim bakalim..2-3 gün yaparim sanirim..öyle rastgelekaydirigubbakcemile3
sende stres yapma oke?yumurtlucammi falan filan düsünmemeye calis..hepsi olcak inan bitanem:1hug:

:çok üzgünüm:Laluzum canım çokk üzüldüm..Çok geçmiş olsun.Rabbim böyle bir acı bir daha yaşatmasın...Allahın sana dayanama gücü boll sabırlar versinn..Allaha emanet ol benneyaptımki

nurcum saol cnm bnm ınŞ Çbuck gecer ya kızlar ben cok vc ye gıdıom bu ne ytmam gerk sÜreklı vc deyım uff...,,,

lazuzcum ccok ÜzÜldm cnm ya allh sabır versın..ınŞ yenıden hamıŞ kalırsın saglıklı bı Şekılde kucagına alırsın cnm hyırlsı olsun hakkında..

cornelia canım aşılaman hayırlı olsun. inşallah bebişin sana sımsıkı tutunmuştur.rabbim emeğinizin karşılığını veriri inşallah

cvplarınız için teşekkürler arkadaşlar... buraya girmeden önce ne yapabileceğimi nasıl başa çıkacağımı bile bilmiyordum. nerdeyse tüm yazılanları okudum moralim düzeldi ameliyattan çok korkuyordum şimdi zamanla düzelebileceğini biliyorum eşimin moralini yüksek tutmaya çalışıyorum iyi ki varsınız tüm dileyenlerin kucağını hayırlı evlatlarla doldurur rabbim inşallah

aa yaran vardı değilmi pardon
onun içinde aslında evet eşin iyileşirken tedavi görsen senin dediğin gibiiyi olur canımyerimseniben sitesi varmış baktım dr una ben tanımıyorum inşallah verimli kalırsınız
[/QUOTE]

cnm dr yarayı ultrasonda bakarken olabilir dedi. vajınal muayene hıc yapmadı henüz o zaman kesin teşhis koyucam ve varsa dondurucam dedi.aynı zamanda yumurtaların duruyo catlamamıs dedi onun dışında bişey söylemedi. bende eşim vitamin kullanırken bu nları halledeyim demiştim ama drla bu kararımı henüz konuşmadık bu arada belki başka yerde kendi sorunlarımı hallederim eşimde testini yaptırır bakarız herşey normal olursa gideriz tekrar ama eşim ve ben bi süre doğal denemek istiyoruz psikolojık olarak hiç hazır değiliz aşılamaya falan ilk sonucun değerleri iyi olunca çok umutluyduk dumur olduk sonra.

cornelia canım aşılaman hayırlı olsun. Inşallah bebişin sana sımsıkı tutunmuştur.rabbim emeğinizin karşılığını veriri inşallah

[sıze="2"]saol cnm bemnım inş cok dua ettım inş karşılıgını alırım allah hepimize hayırlısını saglıklısını nasip etsın inşş[/sıze]

inş. cnm benimde eşim sigarayı 2 ye indirdi evicap, one a day , bebek aspirini kullanıyor.
birde aktardan keçi boynuzu özü aldım balla karıstırdım macun gibi oldu ondan yiyor.sebzeye meyveye ağırlık verdim birde eşinin morfolojisi kaçtan kaça yükseldi cnm yazabilrimisin. dr bize % 14 olması gerekiyor dedi.

bubuş bizde %100 bas anomolisi vardı %80 e cıkmış çok şükür hepsi bozuktu yanı sımdı yuz spermden seksenının bası bozuk yırmısı saglam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…