Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tüh yaaaa sünger53 kaçırmışım arkadaşlar siz biliyormusunuz acaba tekrar tarama testi yaptırdımı bebişi nasıl iyimi tekrar dr gidecekti test ultrason falan yaptıracaktı inşallah sonuçları temiz çıkmıştır

kesin yarar canım.. biraz zaman alıyor ama düzeliyor.. bizimde 1 senede düzeldi.. aaaa izmirdemiydiniz istanbuldamıydınız siz.. resimlerinden dolayı da aklımda kalmıştın.. işten çıktığından beri bir kez geldin bu 2 oldu.. en iyisi düşünmemek aslında canım.. keçü boynuzu kürü yap içsin eşin.. ilaç verdimi doktorunuz.. hayırlısı olsun inş..

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: amin canım.. haklısın...

evt cnm o yüzden hep allah hayırlısını versin diyoruz ya ille tutturmamak lazım aslında her istediğimiz hayır olmuyo ama insanız işte bi yandanda hemen olsun istiyoruz

saolun kızlar Allah razı olsun hepinizdennn ...

elbetteki hepiniz için dua edicem kızlar allahım kabul eder inşAllah :Saruboceq::Saruboceq:

benim eşim de 2 hafta önce oldu varikoseli canım...

Çok geçmiş olsun, inşallah iyi olur canım... bu arada ben lokal anestezi yapıcaklarını sanıyordum bayılttılar bayaamiğde bulantısı falan oldu ama hemen ertesi gün kalktı gayet iyi şimdi... etkisi ne kadar sürede ortaya çıkıyor acaba bademcim biliyormusun doktora bişey sormamış bizimki

hayırdır inşallah nesrin neden
neden beyin mr ı istedi dr:sm_confused:

ya hormon sonuçlarımı doktora götürdüm güzel çıktı çoğu ama prolaktin için ve E2 için ilac vermiyeyim hemen bi kronial Beyin MR çektir sonucuna göre ilaç verelim.prolaktinin niye yükseldiğini araştırıyorlar herhalde.ya engec haftaya çektir dedi ama ben istemiyorum hemen.belki kastamonuda çektiririm.orada ki hastanelerde tanıdık hemşire ablalar var konuşurum onlarla hallederler.ya başka isteyen yok dr yok dimi kızlar. sadace benmki mi istedi ki?:uhm:

Heja ve Badem çok teşekkür ederim kızlar... Nasıl gidiyor bakalım çalışmalar ?!

eşime spinal anestezi uygulandı canım..3 ay sonra iyileşme başlar,1 yıl sonra spermler farkedilir şekilde artar dediler...:sm_confused:
Ama biz bir aksilik olmazsa tüp bebek için mayıs gibi başlayacağız..kürtajdan sonra eşim spemlerini dondurtmuştu...a.s

konu ile alakası yok ama kastamonu çok güzel bir yer yaa...Kayınvaldemi oraya defnettik..çok sevdim ben orayı..çok sıcak kanlı insanları var..her tarafında bir tarih, bir yaşanmışlık ,bir nostalji var...

Son düzenleyen: Moderatör:
bilginz varsa bişi sorcaktm eşimde ilişkiye girince spermi sonradan gelıyo tazikli gelmiyo neden oldugu hakkında bilgisi olan varmı

kıssssssss böyle birşeyi ilk defa duyuyorum hayrun diğer arkadaşlarda hiç bahsetmemişti

bence çocuk istiyorsanız ciddi ciddi oturup konuşacaksınız canım bu gibi durumlar ihmale gelmez erkekler pek kendine konduramaz bu gibi durumları gitmezler dr. ama ne yap ne te ikna et güzelim

arkadaslr ben burda yeniym diyemi cvp konşmk istemiyonz

Canım kelimeleri kısaltmadan yazsan..

Spermin tazyikli gelmesi ya da tazyikli gelmemesi ne demek ki?

hiç duymadım :uhm: :sm_confused:

( yemekteyiz programındaki hiç duymadım şaduman gibi oldu kaydirigubbakcemile3)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…