canım sağolasın, inşallah işe yarar bu ameliyat...
walla öyle oldu canımevi dalyana taşıdık bu arada bi sürü şeyler oldu işte uzun hikaye...
ya bi de artık çokmu kaderci oldum nedir pek düşünmüyorum bu konuları, yani allah verirse olur vermesse olmaz ne yapalım diyorum...
kızlar sadece hamile kalmak olmamalı düşüncelerimiz.....baksanıza bu kaçıncı 2 aydan beri bebiş ölümleri önce badem sonra rapunzel ,eklektik, sevgi, laluz ,biri daha vardı galiba kalp atışını duymayan kütaj olan nçınarmıydı acaba artık listede olmayınca bilemiyorum ?.....baya seviniyoruz arkadaşlarımızın hamişliğine içimizden geçiriyoruz keşke bizde hamiş kalsak diye ama rabbimin kaderimizde ne yazdığını bilemiyoruz .....allahım sen bizlere hayırlı sağlıklı bir hamilelik ve sihhatli salih ve hayırlı bir evlat nasip eyle amin amin amin
kesin yarar canım.. biraz zaman alıyor ama düzeliyor.. bizimde 1 senede düzeldi.. aaaa izmirdemiydiniz istanbuldamıydınız siz.. resimlerinden dolayı da aklımda kalmıştın.. işten çıktığından beri bir kez geldin bu 2 oldu.. en iyisi düşünmemek aslında canım.. keçü boynuzu kürü yap içsin eşin.. ilaç verdimi doktorunuz.. hayırlısı olsun inş..[/QUOT
İzmirdeydik... Önce bilgisayarım arızalıydı giremedim, sonra taşınma işleri falan derken giremedim işte, sonra da uzaklaştım iyice konudan biraz da o yüzden sanırım giresim gelmedi hiç açıkcası :1no2:
keçiboynuzu kürünü daha önce uygulamıştık ama işe yaramadı, ilaç kullanıyor aylardır evicap ve bi ilaç daha var adını hatırlamıyorum onu kullanıyor... teşekkür ederim ilgine, neyse ben çıkayım bi gelişme olursa haberdar ederim gene, çok öpüyorum herkesi, allah dualarımızı kabul eder inşallah...
kızlar sadece hamile kalmak olmamalı düşüncelerimiz.....baksanıza bu kaçıncı 2 aydan beri bebiş ölümleri önce badem sonra rapunzel ,eklektik, sevgi, laluz ,biri daha vardı galiba kalp atışını duymayan kütaj olan nçınarmıydı acaba artık listede olmayınca bilemiyorum ?.....baya seviniyoruz arkadaşlarımızın hamişliğine içimizden geçiriyoruz keşke bizde hamiş kalsak diye ama rabbimin kaderimizde ne yazdığını bilemiyoruz .....allahım sen bizlere hayırlı sağlıklı bir hamilelik ve sihhatli salih ve hayırlı bir evlat nasip eyle amin amin amin
iyi akşamlar kızlar.........civciv81 çok şükür hayırlısıyla bebişi göbişte taşıdın sıra geldi kucağına almaya mevlam inşallah hayırlısıylada doğurmayıda nasip eder .........kızıldenizden sonra ilk doğum yapanda sensin sanırım ....şimdi sende eşinde nasıl sabırsızlanıyorsunuzdur bakim........inşallah rabbim bizlerede yaşatır
canım inşşş hayırlısıyla kucagına alırsın bir nefede gelir meleğin ağrısız olur doğumun dualarımız seninle biliyorsun bizimde en az senin kadar dua ihtiyacımız var hadi gelsin:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
benim eşim de 2 hafta önce oldu varikoseli canım...
hayırdır inşallah nesrin neden
neden beyin mr ı istedi dr:sm_confused:
Heja ve Badem çok teşekkür ederim kızlar... Nasıl gidiyor bakalım çalışmalar ?!
Çok geçmiş olsun, inşallah iyi olur canım... bu arada ben lokal anestezi yapıcaklarını sanıyordum bayılttılar bayaamiğde bulantısı falan oldu ama hemen ertesi gün kalktı gayet iyi şimdi... etkisi ne kadar sürede ortaya çıkıyor acaba bademcim biliyormusun doktora bişey sormamış bizimki
ya hormon sonuçlarımı doktora götürdüm güzel çıktı çoğu ama prolaktin için ve E2 için ilac vermiyeyim hemen bi kronial Beyin MR çektir sonucuna göre ilaç verelim.prolaktinin niye yükseldiğini araştırıyorlar herhalde.ya engec haftaya çektir dedi ama ben istemiyorum hemen.belki kastamonuda çektiririm.orada ki hastanelerde tanıdık hemşire ablalar var konuşurum onlarla hallederler.ya başka isteyen yok dr yok dimi kızlar. sadace benmki mi istedi ki?:uhm:
ama bir ürolağa gitse iyi olur bence böyle şeyler ihmalliğe gelmez değilmi
arkadaslr ben burda yeniym diyemi cvp konşmk istemiyonz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?