ya siz nekar tatlı iyi dostlarsınız kızlar duarınız için hepinize cok tesekkur ederm hepiniz bıtanesınız...iyiki sızler tanımışım..
gelelim bize simdi sabah gittk işte esım verdı örnegı sonra sonucu ve örnegı alıp asılama yolunu tuttuk.biraz heyecan bıraz korku bıraz duygusalllık hepsi bıarada..
neyse spekulum yerleştridi bıraz o acıdı oda cok hafif sonra spermı verdı ben öle bakıom hiç bişşiy hissetmıom..doktor bıttık bukadar dedi aa dedım sasırdım kolaymış en azından hsg den daha kolay cok hafif bi agrım oldu sonra işlem bittikten snra belımde agrı oldu nedense..işlem bitti herkes cıktı ben kalkdım tek basıma 2 saat yatırdılar o sırada agladım biraz duygulandım bebişimi hissetmeye calıştım içimde inş suan benımledır hep de öle olur 9ay boyunca..işlerimiz hep ras gitti herşey carcabuk gelşti basından beri..eşimin morfoljı %100 bas anomolisi %80 olmuş cok sevındım birazda olsa duzelme olmuş şükür...suan ewdeyım yatıorum eşim bebekler gibi bakıo birhafta yatcam kalkdırmıo kimse bı de süreklı vcye gidiırum 2 den berı 3.gıdışım oldu yaaa..hepinize tekrar tekrar tesekkurler allah hepimizin yüzünü güldürür inş hepinizi öptm cok saolun kızlar iyiki varsınız...
MUCİZEM BENİ TERKETTİsenağlama
senağlamaMeraba kızlar ben bebeğimi kaybettim.Cuma günü kontrole gittik ve kalp atışlarını göremedik 9 haftada kalbi durmuşcumartesi kürtaj yaptılar çok üzgünüm.Doktor hsg filminden sonraki ay hamile kaldığım için hemen yumurtalar o ışından etkilenmiştir dedi .benim mucizemde beni terketti.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
gunaydınn kıslarMerak işte naparsın izledim bir iki kez..
Tüüüüüü bana...:tomato: kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlarr !!
çarşamba günü Allah kısmet ederse meleğime kavuşacağım dualarınıza ihtiyacım var ...
ve Allah yine kısmet ederse hepiniz için dua ediceğim ..
Rabbim hepinize bu heyecanı mutluluğu yaşatsın inşAllahhh :Saruboceq::Saruboceq:
şimdiye kadar desteğini esirgemeyen bütün arkadaşlarıma tşk ediyorum hakkınızı helal edin kızlar alaha emanet olun inşAllahhh ŞenizŞenizŞeniz
günaydınlar kızlar
kardeşimin arkadaşı 3 aşılama ve 2 tüp denedi depsi başarısız oldu kendinde çukulata kisti eşinde de hareketlilik problemi vardı bu ayda 3 tüp bebek deniceklerdi ama şimdi doğal yoldan hamile tam 14. gün sütü kaynatmış etrafınada havlu ile sarmış ve üstüne oturmuş 5 dak dayanabilirsek çok daha iyi geliyormuş ama o ancak 3 dakika dayanabilmiş buharına ve hemen onun ardından ilişkiye girmişler ve yaptığı ay hamile kalmış ben bu ay denemeyi düşünüyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?