Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Herkese günyadın kıslar
dün fazla gelemedim
önemli bi haber varmıydı
bilgilendirirseniz sevinirim
baya yoğunum ama bişeyde kaçırmak istemiyorum:1hug:

Kıslar braz bakıyım dedimde badem niye kapsama alanı dışında:uhm:

lazuzz canım çok üzüldüm Allah sabırlar versin
ne diyceğimi bilmiyorum gerçekten çok üzücü bi durum
Allah yardımcın olsun canım:teselli:

Canım hayırlı olsun
Rabbim inşallah gönlüne göre verir
Dualarımız seninle bebişlerin seni 9 ay hiç bırakmıycaklar
sen buna inan ve hep pozitif ol olurmu:1hug:

canlar günaydın nasılsınız dilerim herkez iyidir.......cornelia canım inş senden de güzel haberler alcaz rabbimin izniylee................

canım ya ALLAH sabırlar versin inş bir daha kine bebeişin bırakmaz seniii

günaydın kızlar songünlerde bebek mevzusundan uzaklaşmak biras olsun düşünmemek istesemde kendimi alamıyorum araştırmaktan okumaktan biras önce varikosel toğini okudum ameliyattan sonra 3,ve 4.ayda hamile kalanları gördüm rabbim bizlerede nasip etsin ama bizim tam tersi ameliyattan sonra hepsi düştü ne olacak böyle offf bir iki hafta içinde bi test daha vericez bakalım umarım iyi çıkar
birde doktor bazılarına ameliyattan sonra beslenme şekilleri hakkında bilgi vermiş bize hiçbişey söylmedi acaba eşimin beslenme şeklinden dolayımı yükselmedi değerler kafamı hiç bişeye veremiyorum gününüz güzel geçsin
cornalia inşallah canım bebişin içnidedir seninledir hayırlısı ne ise o olsun güzelim

bubuş haklısın canım.. siz kadın doğumcuya mı üroloğa mı gidiyosunuz.. senin durumunu neden kontrol etmemiş anlamadım.. eğer doktor özelse vardır içinde bir iş.. bu şekilde davranması başka şeyi düşündürmüyor insana.. hem dediğin gibi 2 ay içinde senin durumunda düzelirdi.. Allah yardımcınız olsun canım.. inş iyi bir doktora denk gelirsiniz..

cnm biz kadın doğuma gittik. tekrar o dr a gidermiyiz bilmiyorum.
özel doktor. ve eşimin testini kendi istediği lab da yaptırmamızı söyledi oraya yönlendirdi.
biz o yüzdende bu kadar kıllandık afedersin.
eşimin sayı ve hareketlilikte problem yok morfolojisi %2 çıktı. 14 olması gerekiyor en az dedi. verdiğim ilaçlarda yükseltebilirde hiç etki etmeyebilirde dedi moralimizi bozdu gönderdi

lazuz24z canım başın sağolsun canın sağolsun çook geçmişler olsun canım Allah yaşatmasın bi daha:teselli:

çido nerelerdesinn sen hoşgeldin hadi hayırlısı eşinede geçmiş olsun biran önce düzelir sonuçlarınız inşallah:Saruboceq:

civciv1981 demek gazel hanım geliyo gelsinde mıncıklıyalım onuyerimseniben
sağlıcakla hayırlısıyla gelsin annesi sanada kolay doğumlar diliyorumm ve darısı bizim başımıza:Saruboceq:

badem
e ne oldu neden kapsama alanı dışına çıkmış kızlar:sm_confused:

onun haricinde aklıma gelen gelmeyen herkese selam ve sevgilerimi gönderiyorum
çalışmada olanlara kolay gelsin benim ovulasyon testi dünde tek çizgiydi 14. gündü bakalım sabırla bekliyorum inşallah:Saruboceq:
ben bugün annemlere geçicem hatta şimdi kardeşim almaya gelir onu bekliyorum
onun için alıntı yapmadan cevapladım
öpüldünüzŞeniz Şeniz Şeniz

laluz canım çok geçmiş olsun.
Allahım inşallah sana bi bebek nasip eder ve sağlıkla kucağına alırsın:Saruboceq:

Merak işte naparsın izledim bir iki kez..

Tüüüüüü bana...:tomato: kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
gunaydınn kıslar
bademcim üzülme canım doktorlar bile tavsiye ediyo izlemeyi . daha kolay hamiş kaldığını söylüyorlar.ben bunu çok yerde okudum.

Son düzenleme:
günaydınlar kızlar
kardeşimin arkadaşı 3 aşılama ve 2 tüp denedi depsi başarısız oldu kendinde çukulata kisti eşinde de hareketlilik problemi vardı bu ayda 3 tüp bebek deniceklerdi ama şimdi doğal yoldan hamile tam 14. gün sütü kaynatmış etrafınada havlu ile sarmış ve üstüne oturmuş 5 dak dayanabilirsek çok daha iyi geliyormuş ama o ancak 3 dakika dayanabilmiş buharına ve hemen onun ardından ilişkiye girmişler ve yaptığı ay hamile kalmış ben bu ay denemeyi düşünüyorum bakalım

canim demek gunun geldi
allahim kazasiz kurtarsin su gibi aksin gelsin bebisin dualarimiz seninle
ne kadar heyecanli birseydir yaaaaa

kızlar bende bu gün ovulasyon için bakıcam bakalım testte bu gün 9 gün . inş rabbim emeklerimiizn karşılıgını verecektir ben inanıyorum...

saçma olacak ama bişey sorucam. Sadece 14. gün yapmak yerine yumurtlama döneminde gün aşırı yapılsa bu süt baharı acep daha mı etkili olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…