Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ben hiç duymamıştım onu yaa neye iyi geliyormuş o yazarmısın tatlım:bbo: :bbo: CADIARZU CADIARZU

canım benim allahım saglıklı bir şekilde kavuştursun melegini sana ve sizleri ömür boyunca ayırmasın darısı bana ve tüm isteyen arkadaşlarıma dualarım seninle cannım:Saruboceq:aramıza hoşgeleceksın melek:CüvCüv:

canım başınsagolsun allahım birdaha yaşatmasınsenağlama

canlarım hepiniz nasılsınız?ben bugün belimi incitmişim agrıyo o yüzden pek keyfim yok inşallah sizler iyisinizdir

canlarım hepiniz nasılsınız?ben bugün belimi incitmişim agrıyo o yüzden pek keyfim yok inşallah sizler iyisinizdir

tşk canım bizler iyiyiz ama tedavide olan arkadaşlardan gelcek haberlerle daha iyi olcaz mutlaka...sanada geçmiş olsun tatlım bel ağrısı kötü ya rabbim şifalar versin

selam kızlar günaydın..
civciviiimmmmmmmmm canım benim doğum zamanı geldi çattı desene tatlımm..oysa geçen sene neler geçirdin umutsuzluklar üzülmeler bak şimdi meleğin geliyor hayırlısıyla kucağına al tatlım hayırlı ve sağlıklı evlat olsun sana bir ömür boyu inşşş semra ve senin için çok çok mutluyum öpüyorum..bizim için dua et olurmu tatlım ..ALLAHIM yardımcımız olsun hepimizin inşallah..

Canım hayırlı olsun
Rabbim inşallah gönlüne göre verir
Dualarımız seninle bebişlerin seni 9 ay hiç bırakmıycaklar
sen buna inan ve hep pozitif ol olurmu:1hug:

canlar günaydın nasılsınız dilerim herkez iyidir.......cornelia canım inş senden de güzel haberler alcaz rabbimin izniylee................

SAOLUN KIZLAR HEPİNİZE TEK TEK TŞK EDERIM IYIKI VRSINIZ GUZEL DILEKELRINIZ İÇİN AMIN DIORUM İNŞ..GUNAYDINLAR HERKESE BEN ERKEN KALKMAYA ALIŞTIM GALIBA BU SATTE UYUDRDUM ESKIDEN.AMA GENE YATAKTAYIM TUM GUN PASO YATICM ESIM KALDIRMIO YEDIKLERIMI BILE GÖTURME DIO AMA BEN DURURMUYUM MAKINAYA BILE DOLDURUOM OKADARDA DEIL DEME TUTAN HAYIRLISIYLA TUTMUŞTUR..:asigim::asigim:delikafadulden

canim demek gunun geldi
allahim kazasiz kurtarsin su gibi aksin gelsin bebisin dualarimiz seninle
ne kadar heyecanli birseydir yaaaaa

Allah razı olsun kızlar hepiniz için dua edicem sizlerde dualarınız eksik etmeyin sizi sefiyommm

cıvcıv hyrlı olsun cnm inş gazelı bır avazda doğurursun hyrla saglıkla gelsın ınşş darısı basımıaza

tşk canım bizler iyiyiz ama tedavide olan arkadaşlardan gelcek haberlerle daha iyi olcaz mutlaka...sanada geçmiş olsun tatlım bel ağrısı kötü ya rabbim şifalar versin
sağol canım evet güzel haberler duyunca bizlerinde neşesi yerine geliyor biraz olsun kendi sorunlarımızı unutuyoruz inşallah en kısa zamanda herkesin dilegi olur...:Saruboceq:

canımm çok saol bitanemm evet darısı bütün isteyenlere inşAllahhh

canım ALLAH RAZI OLSUN İNNŞŞ rabim HEPİMİZE BU MUKADES DUYGUYU YAŞATIR İNŞŞ DOGUMUN KOLAY GEÇER MELEĞİN SENİNLE SAĞLIKLI HUZURLU BİR ÖMÜR GEÇİRİR BİZİM DUALARIMIZ SİZLERLE SİZDE DUALARINIZI BİZDEN EKSİK ETMEYİN:Saruboceq::Saruboceq:

herkese slmmmm, naber topiğin gülleri ne var ne yok, dünden beri giremiyorum yine, çok bişey kaçırmadım umarım

slm kizlar nasilsiniz??
cornelia tedavin hayirli olsun canim...

kizlar bir derdim varrrrrrrrr
ergenlik cagina dondum, ilaclari birakali yuzumu sivilceler kapladi ve gitmiyo:1no2:

herkese hayırlı günler şekerlera.s.
hepinizi öpüyorumŞenizŞeniz

Son düzenleme:
canım ya ben eşime 3 aydır keçi boynuz ve bir ayda havuç suyu içiriyorum ama sonuççlarda bir değişilklik yok :roflol::roflol: ama innnnşşşş düzzelecek diye bekliyoruz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yeni test yaptırdınız mı.. hani spermler 72 günde yenileniyor ya.. o yüzden soruyorum.. belki işe yarayacaktır.. her bünye farklı tabi.. semihanın eşine de yaramamış.. Allah tez zamanda bebeğine kavuştursun senide canım..

bence doktorun özel olması da insanı iyice işkillendiriyor.. morfolojiniz krugere bakıldıysa %4 olması yeterli.. who ya göre bakılırsa zaten %10-20-30 diye gider değer.. yanlış bilgilendirmiş bence sizi.. ona bir daha gitmeyi düşünmeyin.. hem kadın doğumcular eşlerdeki sorunu pek anlamıyorlar.. iyisi mi üroloğa gidin bir an önce.. ilaçlar konusunda haklı bünyeye göre ters etki de yapabilir.. L-arginine L-cartinine için iyi geldiğini duyuyoruz hep.. toz halinde bir ilaç.. eşimde kullanıyor.. öncelikle yeniden test yaptırıp ürolağa gidin canım.. hakkınızda hayırlısını versin rabbim..

Günaydın kızlar

İzmir'de önerebileceğiniz ürolog var mı?

merhaba canım hoşgeldin... eşim ege doğumevinde Engin Şencan'a gidiyor.. doktorumuzdan çok memnunuz.. herşeyi anlatıp seni de dinliyor.. önemli olan da bu.. eğer ameliyat olacaksa central hospitalda Turhan Özler var.. o da konusunda uzman ve başarılı bir doktor.. Eşim 1 sene önce ameliyat oldu ve artık değerleri düzeldi.. sizin içinde hayırlısını diliyorum..

geçmiş olsun belgin.. inş bir an önce iyileşirsin..

herkese slmmmm, naber topiğin gülleri ne var ne yok, dünden beri giremiyorum yine, çok bişey kaçırmadım umarım

nerelerdesin sengözlerimebaksanab sen.. kaydirigubbakcemile3 iyiyiz canım .. sen nasılsın.. malesef laluz bebeğini kaybetti.. :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…