günaydınlar kızlar
kardeşimin arkadaşı 3 aşılama ve 2 tüp denedi depsi başarısız oldu kendinde çukulata kisti eşinde de hareketlilik problemi vardı bu ayda 3 tüp bebek deniceklerdi ama şimdi doğal yoldan hamile tam 14. gün sütü kaynatmış etrafınada havlu ile sarmış ve üstüne oturmuş 5 dak dayanabilirsek çok daha iyi geliyormuş ama o ancak 3 dakika dayanabilmiş buharına ve hemen onun ardından ilişkiye girmişler ve yaptığı ay hamile kalmış ben bu ay denemeyi düşünüyorum bakalım
canım benim allahım saglıklı bir şekilde kavuştursun melegini sana ve sizleri ömür boyunca ayırmasın darısı bana ve tüm isteyen arkadaşlarıma dualarım seninle cannım:Saruboceq:aramıza hoşgeleceksın melek:CüvCüv:merhaba kızlarr !!
çarşamba günü Allah kısmet ederse meleğime kavuşacağım dualarınıza ihtiyacım var ...
ve Allah yine kısmet ederse hepiniz için dua ediceğim ..
Rabbim hepinize bu heyecanı mutluluğu yaşatsın inşAllahhh :Saruboceq::Saruboceq:
şimdiye kadar desteğini esirgemeyen bütün arkadaşlarıma tşk ediyorum hakkınızı helal edin kızlar alaha emanet olun inşAllahhh ŞenizŞenizŞeniz
canım başınsagolsun allahım birdaha yaşatmasınsenağlamaMUCİZEM BENİ TERKETTİsenağlama
senağlamaMeraba kızlar ben bebeğimi kaybettim.Cuma günü kontrole gittik ve kalp atışlarını göremedik 9 haftada kalbi durmuşcumartesi kürtaj yaptılar çok üzgünüm.Doktor hsg filminden sonraki ay hamile kaldığım için hemen yumurtalar o ışından etkilenmiştir dedi .benim mucizemde beni terketti.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
canlarım hepiniz nasılsınız?ben bugün belimi incitmişim agrıyo o yüzden pek keyfim yok inşallah sizler iyisinizdir
Canım hayırlı olsun
Rabbim inşallah gönlüne göre verir
Dualarımız seninle bebişlerin seni 9 ay hiç bırakmıycaklar
sen buna inan ve hep pozitif ol olurmu:1hug:
canlar günaydın nasılsınız dilerim herkez iyidir.......cornelia canım inş senden de güzel haberler alcaz rabbimin izniylee................
günaydın kızlar songünlerde bebek mevzusundan uzaklaşmak biras olsun düşünmemek istesemde kendimi alamıyorum araştırmaktan okumaktan biras önce varikosel toğini okudum ameliyattan sonra 3,ve 4.ayda hamile kalanları gördüm rabbim bizlerede nasip etsin ama bizim tam tersi ameliyattan sonra hepsi düştü ne olacak böyle offf bir iki hafta içinde bi test daha vericez bakalım umarım iyi çıkar
birde doktor bazılarına ameliyattan sonra beslenme şekilleri hakkında bilgi vermiş bize hiçbişey söylmedi acaba eşimin beslenme şeklinden dolayımı yükselmedi değerler kafamı hiç bişeye veremiyorum gününüz güzel geçsin
cornalia inşallah canım bebişin içnidedir seninledir hayırlısı ne ise o olsun güzelim
canim demek gunun geldi
allahim kazasiz kurtarsin su gibi aksin gelsin bebisin dualarimiz seninle
ne kadar heyecanli birseydir yaaaaa
canım benim allahım saglıklı bir şekilde kavuştursun melegini sana ve sizleri ömür boyunca ayırmasın darısı bana ve tüm isteyen arkadaşlarıma dualarım seninle cannım:Saruboceq:aramıza hoşgeleceksın melek:CüvCüv:
selam kızlar günaydın..
civciviiimmmmmmmmm canım benim doğum zamanı geldi çattı desene tatlımm..oysa geçen sene neler geçirdin umutsuzluklar üzülmeler bak şimdi meleğin geliyor hayırlısıyla kucağına al tatlım hayırlı ve sağlıklı evlat olsun sana bir ömür boyu inşşş semra ve senin için çok çok mutluyum öpüyorum..bizim için dua et olurmu tatlım ..ALLAHIM yardımcımız olsun hepimizin inşallah..
sağol canım evet güzel haberler duyunca bizlerinde neşesi yerine geliyor biraz olsun kendi sorunlarımızı unutuyoruz inşallah en kısa zamanda herkesin dilegi olur...:Saruboceq:tşk canım bizler iyiyiz ama tedavide olan arkadaşlardan gelcek haberlerle daha iyi olcaz mutlaka...sanada geçmiş olsun tatlım bel ağrısı kötü ya rabbim şifalar versin
canımm çok saol bitanemm evet darısı bütün isteyenlere inşAllahhh
canım ya ben eşime 3 aydır keçi boynuz ve bir ayda havuç suyu içiriyorum ama sonuççlarda bir değişilklik yok :roflol::roflol: ama innnnşşşş düzzelecek diye bekliyoruz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
cnm biz kadın doğuma gittik. tekrar o dr a gidermiyiz bilmiyorum.
özel doktor. ve eşimin testini kendi istediği lab da yaptırmamızı söyledi oraya yönlendirdi.
biz o yüzdende bu kadar kıllandık afedersin.
eşimin sayı ve hareketlilikte problem yok morfolojisi %2 çıktı. 14 olması gerekiyor en az dedi. verdiğim ilaçlarda yükseltebilirde hiç etki etmeyebilirde dedi moralimizi bozdu gönderdi
Günaydın kızlar
İzmir'de önerebileceğiniz ürolog var mı?
canlarım hepiniz nasılsınız?ben bugün belimi incitmişim agrıyo o yüzden pek keyfim yok inşallah sizler iyisinizdir
herkese slmmmm, naber topiğin gülleri ne var ne yok, dünden beri giremiyorum yine, çok bişey kaçırmadım umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?