Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kizlar nasilsiniz??
cornelia tedavin hayirli olsun canim...

kizlar bir derdim varrrrrrrrr
ergenlik cagina dondum, ilaclari birakali yuzumu sivilceler kapladi ve gitmiyo:1no2:

canım dove sabun iyi geliyor kurutuyor.. yüzünü ıslatıp sabunu sür yüzüne.. bekle kurusun.. sonra yıka.. bana çok iyi geliyor.. inş sana da yarar..

hayırlı günler kızlarrrrrrrrrr....kız ayşe bendede aynı durum söz konusu galiba hormonlar bozuldu ilaçlardan doktora gitmeyi tahlil yaptıttırmayı düşünüyorum yüzümde berbat duruyolar hemde kaşınıyor namussuzlar....kızlar dün geceden beri bebek bakıcılığı yapıyorum benim bebişim olmadı ama 40 günden beri annelik yapıyorum ...bahsetmiştim hem arkadaşım hem yan komşum doğum yaptı doğum yaptığından beride baraberiz evlerde bitişik olunca yeme içme bir oldu....kadıncağız doğurduğundan beri aksilikler peşini bırakmıyor hastaneye gidip duruyor kızlar doğum yapınca hastaneden kurtulacam demeyin ....bende bu sayede miniğe annelik yapıyorum kız benide annesi sanıyor beni görünce gözlerini ayırmıyor gülüyor şeker tabi kız annesinden çok beni görünce bide hep ben ilgileniyorum alıştı kuzu çok mutluyum benim olmasada........ sonuçta bir bebek sesi kokusu herşeyi güzel altını değiştirmesi bile kokulu olsada..........allahım inşallah bizlerede kendi bebeklerimizle ilgilenmeyi olmayı nasip et kucaklarımızı boş bırakma amin amin amin..........

slm kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir,ne var ne yok bakalım,laluz bebeğini kaybetti yazıyor,geçmiş olsun canım üzüldüm Allah tekrar verir inşallah bu durumda diyecek birşey de bulamadım hay ALLAH!!

ay kızlar badem kapsama alanı dışında yazıyor umarım dün geceki yazısından dolayı ceza falan almamıştır geçici bir durumdur........

kızlar mrb....aşılamamın yarın 14.günü çok merak ediyorum ve sabırsızlanıorum dua edin nolur bana.....hayırlısıyla gelsin bebişimmmm

harzemcim canım inş yaaa bütün dualarımızın yönü o tarafta rabbim inş bizlerinde kucagıunı boş koymaz.

sagol tulin ama benim cildim zaten çok kuru ve sivilcelerde kuru sivilce, yinede dove yararmiki?

kısssss sevgi yanlış hatırlamıyorsam sen daha geçen ay kimyasal gebelik yaşamamışmıydın.........eğer böyleyse tedavi olmadan aşılama yaparlarmıki? şaşırdım kaldım haaaaaaaaaaaaa

ay kızlar gözüm aydınnnnnnnnnnnnnnnnn şimdi telefonum çaldı ve çok sevdiğim bir ses kaynanatörüm geliyormuş......mutluluktan ayaklarım yere değmiyor nede özlemiştim ya daha 2 gün oldu göreli ....resmen tavan yaptı mutluluk hormonlarım...........allahım sen bana sabır ver inşallah uzun zamn kalmaz gözümün çiçeği

allah sabir versin harzemim, keske benim kaynana gelse ama o turkiyede ben belcikada, allah razi olsun ondan çok iyidir

sagol tulin ama benim cildim zaten çok kuru ve sivilcelerde kuru sivilce, yinede dove yararmiki?

bilmiyorum ki ayşecim.. benim cildimde çok yağlı değil.. kil, mısır unu ve normal kremden peeling yap ovala yüzünü.. o da yumuşacık yapıyor.. belki sivilcelere de iyi gelir.. sonuçta ölü deriyi atmaya yardımcı oluyor..

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt parti var sizin evde bende geliyorum... :roflol:

tuliny slm canım nasılsın? malum okuldaki net benim buraya girmeme engel oluyo klava: evde zaten zamanım olmuyo bende fırsat buldukça kaçamak yapıyorum :dance:
laluz canım çok üzüldüm bundada vardır bir hayır, rabbim tez vakitte meleğini tekrar göndersin canım yaa sende çok yıpratma kendini olurmu

amanın bu 23 nisan öldürdü beni, çalış çalış bitmiyo önümüzdeki hafta çabucak geçseydi hayırlısıyla daha bide cumartesi sınav var doğru dürüst çalışmadım valla

amanın bu 23 nisan öldürdü beni,laelaelaelaelae çalış çalış bitmiyo kafamçokkarıştıönümüzdeki hafta çabucak geçseydi hayırlısıyla daha bide cumartesi sınav var doğru dürüst çalışmadım vallalülülülülülü

iyiyim bende canım saol.. çocuklarla uğraşması dert valla.. dinlemeyende çoktur seni.. en çok sıkıldığım bayram merasimleriydi.. hazırlıkları bitmek bilmiyor.. kolay gelsin sana valla..

gel tulinim gel sende benim kaynananın çenesine maruz kalda görim nasıl kaçıyon benim evden hep hastalık kocasından şikayet diğer gelinden şikayet ne kafa kalıyor bende ne sinir tümü çıldırıyor.......şimdi yine başlar benim boğazım niye ağrıyor ayaklarım niye şişti gözüm kaşınıyor niye ben bunların yüzünden bu yaştan sonra tıpı okuyacam dr. olacam az kaldı ...geçenlerde yine dert yanıyodu hastalıktan tabi sağlık karnenei alda gel yanıma seni hastaneye sevk yapim senin hastalık benim uzmanlık alanım değil dedim.......yani o kadar çığrımdan çıktım bana bön bön baktılar bozuldular ne yapim ya hep sorun dinlemekten bana gına geliyor.............tuliny kaynana gitsin bana ne söylediyse bende sana söylicem yazacam sayfalar çok dolacak ama olsun seni partiden mahrum bırakmayayım güzelim

ayşecim normal gelse benim yanıma neyse beni kaynımın nosundan aradı.....eltimin yanına geliyor o sokunca benim yanıma koşuyor sonrada şikayet dert yanma bir ağıt tutturuyor ben ağlama duvarıyım ya...........benim zoruma gidende diğer eltim her türlü pisliği yapıyor yüzüne bile bakmıyor evden bile kovuyor yinede o değerli bir lafla beni siliyorlar gelde çıldırma

saol canım benim.. yaz sen bende bileyim.. çeneler sabit başka da bişey yok zaten... :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…