slm kizlar nasilsiniz??
cornelia tedavin hayirli olsun canim...
kizlar bir derdim varrrrrrrrr
ergenlik cagina dondum, ilaclari birakali yuzumu sivilceler kapladi ve gitmiyo:1no2:
kızlar mrb....aşılamamın yarın 14.günü çok merak ediyorum ve sabırsızlanıorum dua edin nolur bana.....hayırlısıyla gelsin bebişimmmm
sagol tulin ama benim cildim zaten çok kuru ve sivilcelerde kuru sivilce, yinede dove yararmiki?
ay kızlar gözüm aydınnnnnnnnnnnnnnnnn şimdi telefonum çaldı ve çok sevdiğim bir ses kaynanatörüm geliyormuş......mutluluktan ayaklarım yere değmiyor nede özlemiştim ya daha 2 gün oldu göreli ....resmen tavan yaptı mutluluk hormonlarım...........allahım sen bana sabır ver inşallah uzun zamn kalmaz gözümün çiçeği
tuliny slm canım nasılsın? malum okuldaki net benim buraya girmeme engel oluyoklava: evde zaten zamanım olmuyo bende fırsat buldukça kaçamak yapıyorum :dance:
laluz canım çok üzüldüm bundada vardır bir hayır, rabbim tez vakitte meleğini tekrar göndersin canım yaa sende çok yıpratma kendini olurmu
gel tulinim gel sende benim kaynananın çenesine maruz kalda görim nasıl kaçıyon benim evden hep hastalık kocasından şikayet diğer gelinden şikayet ne kafa kalıyor bende ne sinir tümü çıldırıyor.......şimdi yine başlar benim boğazım niye ağrıyor ayaklarım niye şişti gözüm kaşınıyor niye ben bunların yüzünden bu yaştan sonra tıpı okuyacam dr. olacam az kaldı ...geçenlerde yine dert yanıyodu hastalıktan tabi sağlık karnenei alda gel yanıma seni hastaneye sevk yapim senin hastalık benim uzmanlık alanım değil dedim.......yani o kadar çığrımdan çıktım bana bön bön baktılar bozuldular ne yapim ya hep sorun dinlemekten bana gına geliyor.............tuliny kaynana gitsin bana ne söylediyse bende sana söylicem yazacam sayfalar çok dolacak ama olsun seni partiden mahrum bırakmayayım güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?