Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
orasi oyle olur, korku iste, eltin vermis gozdagini simdi keyfini suruyo
benim kaynana allahlik kadin agzi var dili yok, belki bende devamli gorsem benimde tartismalarim olur, ben sadce yilda bi ay o'da tatil yani o yuzdendir belki

kızlar yaa sizi görünce aklıma geldi, güzel fikirler çıkar bizim topiğin şekerlerinden diye size bi soriim dedim ayın 20 si kocişin doğum günü klasik bi şekilde hediye alıp kutlamak istemiyorum, daha farklı, bööööle değişik bişi ne yapabilirim bi fikri olan varmıııııfisfisfis

canım prolaktin hormonu beyindeki hipofiz bezinden slgılandığı için dr beyin emarı istemiştir.benim daktırdan biliyorum çünki bana öyle demişti hipofiz bezinde büyüme olduğu zaman prolaktin de yükseliyomuş.geçmiş olsun

kısssss sevgi yanlış hatırlamıyorsam sen daha geçen ay kimyasal gebelik yaşamamışmıydın.........eğer böyleyse tedavi olmadan aşılama yaparlarmıki? şaşırdım kaldım haaaaaaaaaaaaa

evet canım gecen ay kimyasal gebelik geçirdim ama bu aşılama için engel deil dedi ara verecek bi durumda yok dedi...bende beklesem biay dedim ama eşim zaman kaybetmeden aşılamaya gecelim dedim doktorda problem yok diyince bizde yaptırdık 13.günüm bugün.buarada bunun tedavisi yok ki canım biçok kadında oluyomuş zaten
buarada kaynancığın geliomuş gözünaydın canım:))

kızlar bende dün akşam çatlatma iğnemi oldum bu akşam kocişi kaçırmamam lazım :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol:

Tüliny;

canım verdiğin cevap için teşekkür ederim. Ege Doğumevi'ndeki doktorun özeline mi gidiyorsunuz. Muayene ücreti nedir?

kızlar bende dün akşam çatlatma iğnemi oldum bu akşam kocişi kaçırmamam lazım :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol:

kısss kocişin gelince kapıları kilitle kaçırma adamı sakın haa hadi göreyim seni:jeyyar:

benim eşimide 30 Mart'tı doğum günü. Ben süpriz doğumgünü yaptım . Arkadaşlarını çağırdım, en sevdiği mezeleri, yemekleri yaptım. Çok mutlu oldu.

hımm evdemi bişiler yapmak istiyosun dışardamı ona göre düşünelim :uhm:

Tüliny;

canım verdiğin cevap için teşekkür ederim. Ege Doğumevi'ndeki doktorun özeline mi gidiyorsunuz. Muayene ücreti nedir?

rica ederim canım.. hayır canım özeline gitmiyoruz.. sadece orda çalışıyor.. sigortalıyız ücret ödemiyoruz.. tavsiye ederim.. eğer ameliyatlık durum varsa Turhan beyde çok iyidir.. Engin beye gidebilirsiniz.. sıra da fazla olmuyor.. ayrıca ege doğumda tüp bebek merkezi de var.. hayırlısı olsun canım..

kizlar dun igneemi oldm bgn catlamasi lzm cok as sancm var nlcak:roflol:

ne mi olcak.. kaydirigubbakcemile3 akşama işiniz var.. çalışacaksınız... :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

rylaim mesajını göremedim.. iğneni vurmuşsun.. hadi sende gel çalışanlar kervanına.. kolay gele yavrııııııımmmmmmmmmmmmm :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

kısss kocişin gelince kapıları kilitle kaçırma adamı sakın haa hadi göreyim seni:jeyyar:

merak etmeyin kzılar kaçırmam zaten dün hastaydı akşam yoğun bakım yaptım ona :jeyyar: serum taktırdım hemen ayağa kalksın die ee bugüne iyi olması lazım napalım herşey çocuk için diilmi ama :roflol:

ooooo kızlar maşallah çok kalabalığız inşallah hepiniz iyisinizdir....
ben bu aralar yazacak derman bulamıyorum pek kendimde okuyorum sadece acı haber veren arkadaşlarım allah bi daha yaşatmasın böyle acılar test yaptıracat arkadaşlarım rabbim inşallah yüzünüzü güldürürde hep beraber güleriz ,çalışması olan arkadaşlarada kolay gelsin emekleri boşa çıkmasın inşallah.....selamlar

eşim bu konuda tahmin edemeyeceğin kadar hassas. Hastane falan istemiyor. Belki central haspital olabilir. Sonuçta özel hastane. Amaliyat için ne kadar ödeme yaptınız.

hımm evdemi bişiler yapmak istiyosun dışardamı ona göre düşünelim :uhm:

aslında dışarda olsa daha iyi olur diye düşünüyorum okuldu,dersti, teftişti, 23 nisandı derken zavallım çok bunaldı buaralar, söyleyeceğin bişeyler varsa değerlendirmeye alayım hemen şekerim

yyyaaaa tulos agrm yol rylaiy ann sancn vrmi cok

geçmiş olsun canım.. üşütme mi.. havalar aldatıyor artık.. dikkat etmek lazım...

eşim bu konuda tahmin edemeyeceğin kadar hassas. Hastane falan istemiyor. Belki central haspital olabilir. Sonuçta özel hastane. Amaliyat için ne kadar ödeme yaptınız.

ilgilenme konusunda Engin bey daha iyi.. karar sizin tabi.. eşim ameliyatı geçen sene 25 nisanda oldu.. o zaman ameliyat ücreti 200 lira verdik.. başka da masrafımız olmadı.. Engin bey zaten ameliyat yapamıyor doğum hastanesi olduğu için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…