inş canım sende yarın güzel haberler verirsin bizeeee.dualarımızdasınnn rabbim gönlüne göre verir inş
ya hormon sonuçlarımı doktora götürdüm güzel çıktı çoğu ama prolaktin için ve E2 için ilac vermiyeyim hemen bi kronial Beyin MR çektir sonucuna göre ilaç verelim.prolaktinin niye yükseldiğini araştırıyorlar herhalde.ya engec haftaya çektir dedi ama ben istemiyorum hemen.belki kastamonuda çektiririm.orada ki hastanelerde tanıdık hemşire ablalar var konuşurum onlarla hallederler.ya başka isteyen yok dr yok dimi kızlar. sadace benmki mi istedi ki?:uhm:
kısssss sevgi yanlış hatırlamıyorsam sen daha geçen ay kimyasal gebelik yaşamamışmıydın.........eğer böyleyse tedavi olmadan aşılama yaparlarmıki? şaşırdım kaldım haaaaaaaaaaaaa
sevgii insallah pozitif alirsin canim
kızlar bende dün akşam çatlatma iğnemi oldum bu akşam kocişi kaçırmamam lazım :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol:
kızlar yaa sizi görünce aklıma geldi, güzel fikirler çıkar bizim topiğin şekerlerinden diye size bi soriim dedim ayın 20 si kocişin doğum günü klasik bi şekilde hediye alıp kutlamak istemiyorum, daha farklı, bööööle değişik bişi ne yapabilirim bi fikri olan varmıııııfisfisfis
kızlar yaa sizi görünce aklıma geldi, güzel fikirler çıkar bizim topiğin şekerlerinden diye size bi soriim dedim ayın 20 si kocişin doğum günü klasik bi şekilde hediye alıp kutlamak istemiyorum, daha farklı, bööööle değişik bişi ne yapabilirim bi fikri olan varmıııııfisfisfis
Tüliny;
canım verdiğin cevap için teşekkür ederim. Ege Doğumevi'ndeki doktorun özeline mi gidiyorsunuz. Muayene ücreti nedir?
kizlar dun igneemi oldm bgn catlamasi lzm cok as sancm var nlcak:roflol:
kısss kocişin gelince kapıları kilitle kaçırma adamı sakın haa hadi göreyim seni:jeyyar:
ne mi olcak.. kaydirigubbakcemile3 akşama işiniz var.. çalışacaksınız... :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
rylaim mesajını göremedim.. iğneni vurmuşsun.. hadi sende gel çalışanlar kervanına.. kolay gele yavrııııııımmmmmmmmmmmmm :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
rica ederim canım.. hayır canım özeline gitmiyoruz.. sadece orda çalışıyor.. sigortalıyız ücret ödemiyoruz.. tavsiye ederim.. eğer ameliyatlık durum varsa Turhan beyde çok iyidir.. Engin beye gidebilirsiniz.. sıra da fazla olmuyor.. ayrıca ege doğumda tüp bebek merkezi de var.. hayırlısı olsun canım..
hımm evdemi bişiler yapmak istiyosun dışardamı ona göre düşünelim :uhm:
ne mi olcak.. kaydirigubbakcemile3 akşama işiniz var.. çalışacaksınız... :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
rylaim mesajını göremedim.. iğneni vurmuşsun.. hadi sende gel çalışanlar kervanına.. kolay gele yavrııııııımmmmmmmmmmmmm :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
merak etmeyin kzılar kaçırmam zaten dün hastaydı akşam yoğun bakım yaptım ona :jeyyar: serum taktırdım hemen ayağa kalksın die ee bugüne iyi olması lazım napalım herşey çocuk için diilmi ama :roflol:
eşim bu konuda tahmin edemeyeceğin kadar hassas. Hastane falan istemiyor. Belki central haspital olabilir. Sonuçta özel hastane. Amaliyat için ne kadar ödeme yaptınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?