Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
umutsuz hiç fikrim yok
zamanında yumurtladın ama çatlamadı iğneye rağmen
şaşirdım ama bekle biraz kızlar cevap yazarlar

kızlar destekleriniz için hepinize teşekkür ederim güsel güzel rüyalar görüyoruz karı koca rabbim hayırlara yazsın inşallah 13 mayısta mikrotese ameliyatan önce dualarınızı bekliyorum canlarım rabbim menfaatsiz edilen duayı geri çevirmezmiş birbirimize bol bol dua edelim arkadaşlar rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bu dertten ağlayan kimse kalmasın:Saruboceq:

varikosele iki kez bakıldı yok dendi.total sperm saysı 108 milyon,hareketsiz %42,hızlı hareketli 0,yavas hareketli 26,yernde hareketli 32.doktor pek konsmayı sevmiyor bizim kısmet demekle yetiniyor.değerler bu kadar kötyken keçiboynuzunda ümit beklemelimi sizce.yoksa hemen tüp bebeğemi gemeli

dilekcim aynı durumdayız sizinle
aşılama denemişsin bence micro ya geçin vakit kaybetmeyin
kaç kez sperm testi yaptırdınız

yaa test 5 kez falan yaptrdk biz klomen kullanyo etki eder gibi oldu ürolog gerek yok iyi son sonuclar deynce bıraktk sonra bikaç kez daha yaptrdk testi bu değerler değiştikeçiboynuzumu sebep bilmiyorm ama ileri hareketli % 5 e cıktı offf bilmiyorm ya gecem gündzm bu düşünceyle doldu saolun ilginz ve cevabnz içinn

kıslarr ben geldim evdeyim izne çıktım ama pazartesi başlıyacağım. bu arada ameliyat olmuyorum .aşılamaya başlıyorum bu ay dosyam açılıcak yarın inşallahhhh
özlem canım bıçak altına yatmaktan kurtuldun demek hadi seninde aşılaman hayırlı olsun
demek dr gerek görmedi neden acaba:sm_confused:

sen var ya sen kızım ne hissedecen bee daha
çıtır kuş yat dinlen adamı hasta etme

kızlar varıkosel amelıyatı olan varmı eşi aranızda lütfen cvp verin

evet canım var benim eşimde oldu ne konuda yardım almak istiyosun:uhm:

merhabalarrr.ben yeni üyeyim bu siteyee.bir sey sormak istiyorum.benim eşimdede siperm hareketsizlik problemi var tedavi edilebilyomu bilgilendrirsenz sevinrm arkadslar

canım eşine dr lar hiç bişey önermedilermi
değerleriniz kaç
tabiki sonuç alan arkadaşlar var dur hemen paniğe kapılma anlat sen bakalımyerimseniben

yasakkelime dur orda bi sen ne paniksin yaaa dr söylemedimi sana böyle böyle yap diye yada sen kafandaki soruları dr a sormuyomusun
şu karamsar tavırları bırak lütfen olursada kısmet olmazsada kısmet
kısmetten öteye yol mu var şu dünyada zaten senin bu olumsuz panik düşüncelerinden olmuştur bu
dr ne diyosa onu yap hergün ilişki helede bizim gibi değerleri olanlar için bence iyi değil
Allaha dua et
ne bu panic panic dövcem haaa:mymeka: :mymeka:

canim panik yapmasana..cok streslisin!!!!
kim demis kalitesiz diye,bak dr bile demis bugün yarin catlar diye..sen onun dediklerini yap ve iliskiye devam et...
stres bebegi senden dahada uzaklastirir yapma böyle..vakti zamaninda zaten gelicek..sen simdi istersen dünyayi yik farketmiyor...
hadi lütfen toparlan..hersey mükemmel olucak inan buna:teselli:

CANIM DÜN BİR ARKADAŞIM BANA YA BEN HİÇ B İR ŞEY HİSSETMİYORUM GALİBA BEBİŞLER BENİ TERK ETTİ DEDİ (TÜP BEBEK ) VVVVVEEEEEEEEEE BU GÜN ARADI FOZİTİFFFFFFFFFF İNŞŞŞŞŞŞ SENİNDE ÖLE OLUR AMA GÜZEL DÜŞÜN GÜZEL OLSUN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nur arkadsm ya micro sizce nerede yaptrmalıyz bi tavsiyenz varmı yaza düşüncez artk öğretmenim çalısma dönemi yaplsn istemyorm.hem pskolojik acıdan hemde zaqmnlama olarak.bide aşılama öncesi ilaç tedavisi kaç ay sürer biliyomusunzz

hemen umutsuzluğa kapılmayın lütfen
sizden daha kötü değeri olanlar bırakın hiç spermi olmayan insanlar var
tam tersi çok kötü değerlerle hemde doğal yoldan hamile kalabilen arkadaşlar varken
çok iyi sonuçlarla kalamayanlarda var
en azından hızlı hareket artmış
sabırla bekleyin
keçi boynuzundan umut etmek demek ise yanlış bir cümle bence
Allah sebeplere sarılalım istemiş bizde ne gerekli ise elimizden geleni yapalım öyle değilmi
sonra Allaha havale edelim
umutsuzluğa yer vermeyelim ne olur
hiç spermi olmayan arkadaşlar ne yapsın ozaman hıı:sm_confused:

kızlar saolun taamam ama elimde dğil peki söleyin bi 24 kötümü?nezman catlar bugun catlarsa ya doktor yarn ilişki verdi bgnde yarında yapsam olmazmı napiimmm bide eşimin sperm sonucunu yazdm bi bakın ya lütfen

SLM CANIM BİZDE AYNI SORUNLA CEBELEŞİYORUZ İKİ BAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMEMİZ V AR BENDE EŞİME KEÇİ BOYNUZU KÜRÜ DENEDİK 3 AY ÇOK BİR DEĞİŞİKLİK OLMADI AMA ŞİMDİ HAVUÇ SUYU İÇİYOR HER GÜN 1 AYIN SUNUNDA YİNE KEÇİ BOYNUZUNA DÖNECEĞİZ ACE PULAS SELENYUM KULANIYOR VE BALLI ÇERZ YİYOR HER GÜN İNNNŞŞ BUNLAR ARCI OLURDA BİR AN ÖNCE MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cok saolun arkaslar yaa haklısınz sebebplere sarılıyorz işte biliyorm bu iş sabır gerektiriyo ve ben sabredicem.herkes içn dua edyorm rabbm kimseye böyle imtihanlar yasatmasn diyorm.

bak canım Allah nasip edrse 5 yılı dolduracağız bir kaç ay sonra
ve ben hala umutluyum Rabbimden umut asla kesemem
aynı durumda bekliyoruz olursa başımızın üstünde yeri var olmazsa canımız sağolsun
eğer yeni evliyseniz bekleyin acele etmeyin derim ben
bir ay içinde olup bitiyor zaten tedavi herşey yolunda giderse
tatil senin için iyi olabilir ama bu işte en önemlisi moral ve mutluluk ben beceremedim
olmadıda zaten
merkez tavsiyesi yapamıuorum çünkü ben düzgün içime sinen bir yer bulamadım ama tüp bebek bölümünü incelersen faydalı olabilir

ben sunu sormak istiyorm arkadaslar tüp bebekte tavsiye ettiğinz veya kesnlkle etmedğinz yerler varsa paylaşrmısınzz ben konyada yasıyorm burada sanrm cok uygun bi yer yok

dilekcim arkadaşlar çok haklı bizim sperm sayısı sıfırken keçiboynuzu pekmeziyle 2 milyona çıkmıştı sende biraz dene tüp bebek kolay bişeymi sanıyosun canım çoooooooooook zor uzun meşekkatli bi yol rabbimde verir zamanı gelmişse bu yollala olmazsa o zaman dene canım tüp bebeği hakkında hayırlısı inşallah doğal yolla kalırsın hamile...:CüvCüv:

ben bir buçuk yıllk evliyim baştan beri bebek tutkum yüzünden hiç korunmadm ama ne yazıkki korktuum basıma geldi.rabbm ne verirse güzelini verir hakkımızda hayrlısı belkide budur bilemeyz tabikide. bekleyip beklememe konsnda karar veremdk cok mu erken bilmiyorz ama sonucta bi problem var ve cözülemiyorsa beklemenin ne gereği var bilemiyorm yaaa microenjeksiyona gecmelimiyim . ben bebeğimee kavusmak istiyorummmmmmmmm

bişey sorabilr miyim caneylom kaç ayda 2 milyona cıktı değerlernz ve günde kaç bardak içrdin eşine ek olarak bişey kullandnzmı ilac bitkisel v.s

canım benim sen kaç yaşındasın eşin kaç yaşında:uhm:
bende 2 yıl olacak evleneli bende senin gibi istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…