dilekcim aynı durumdayız sizinlevarikosele iki kez bakıldı yok dendi.total sperm saysı 108 milyon,hareketsiz %42,hızlı hareketli 0,yavas hareketli 26,yernde hareketli 32.doktor pek konsmayı sevmiyor bizim kısmet demekle yetiniyor.değerler bu kadar kötyken keçiboynuzunda ümit beklemelimi sizce.yoksa hemen tüp bebeğemi gemeli
özlem canım bıçak altına yatmaktan kurtuldun demek hadi seninde aşılaman hayırlı olsunkıslarr ben geldim evdeyim izne çıktım ama pazartesi başlıyacağım. bu arada ameliyat olmuyorum .aşılamaya başlıyorum bu ay dosyam açılıcak yarın inşallahhhh
sen var ya sen kızım ne hissedecen bee dahasıdelyam iyiyim cnm süreklı ytıroum vcye kalkıorum bıde bışıler almak için kalkıom bıde telefon için onun dışında yatkta yatıom hep belım agrıo bebişler yok galıba hıc bışıy hıssetmıom yaa
kızlar varıkosel amelıyatı olan varmı eşi aranızda lütfen cvp verin
merhabalarrr.ben yeni üyeyim bu siteyee.bir sey sormak istiyorum.benim eşimdede siperm hareketsizlik problemi var tedavi edilebilyomu bilgilendrirsenz sevinrm arkadslar
canım eşine dr lar hiç bişey önermedilermimerhabalar.ben yeni üye oldm çare arıyorm her yerde.eşimde sperm hareketsizliği var.2 kez aşılama yapıldı ikisindede sonuc alamadkkeçiboynuzu kullanıyoruz bikaç aydr insalh fayda verir.merak ettiğim gerçekten fayda gören varmı keçi boynuzndan.cevaplarsanz sevinrmmm
cok kötüyümm yardımm edinn bana cevap yazınn bana.çıldırıcam artık dün değil ondan önceki gün iğnemi vuruldum 18mm. idi bgnde doktr cagrdı dün ilişki günü verdi ilşkiye girdk sattlerce yattım bgn gittiimm catlamamışşşşş kızlar 24mm olmş napıcamm yardm edn banaaaa lütfen nolursunuz kızlar ne bu 48saat oldu ya neden catlamadı doktor dediki yarın ilşki sora gü aşırı ya bgn catlarsa kaçırıccam bugunu yardm edin napiim bugunde yapiimii 24olunca kalitesizmi oluo nedn catlamadı yardmedin :1no2: :1no2: :1no2:
yasakkelime dur orda bi sen ne paniksin yaaa dr söylemedimi sana böyle böyle yap diye yada sen kafandaki soruları dr a sormuyomusunya ama iğne vurulalı kaç saat olduu olmck biliorm buaydaooffffff cok kötüyüm yaaaa cokkk 24 cok büyük oldugu için kalitesiz oluomuş.ya bugun catlarsa kaçırmış olmayacakmıyım peki bugun yarın yapsam daha ii olmuomu fikir verin doktr bugun yarın catlıcak dedi nolcak nolur napiim senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
ya ama iğne vurulalı kaç saat olduu olmck biliorm buaydaooffffff cok kötüyüm yaaaa cokkk 24 cok büyük oldugu için kalitesiz oluomuş.ya bugun catlarsa kaçırmış olmayacakmıyım peki bugun yarın yapsam daha ii olmuomu fikir verin doktr bugun yarın catlıcak dedi nolcak nolur napiim senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
sıdelyam iyiyim cnm süreklı ytıroum vcye kalkıorum bıde bışıler almak için kalkıom bıde telefon için onun dışında yatkta yatıom hep belım agrıo bebişler yok galıba hıc bışıy hıssetmıom yaa
varikosele iki kez bakıldı yok dendi.total sperm saysı 108 milyon,hareketsiz %42,hızlı hareketli 0,yavas hareketli 26,yernde hareketli 32.doktor pek konsmayı sevmiyor bizim kısmet demekle yetiniyor.değerler bu kadar kötyken keçiboynuzunda ümit beklemelimi sizce.yoksa hemen tüp bebeğemi gemeli
merhabalar.ben yeni üye oldm çare arıyorm her yerde.eşimde sperm hareketsizliği var.2 kez aşılama yapıldı ikisindede sonuc alamadkkeçiboynuzu kullanıyoruz bikaç aydr insalh fayda verir.merak ettiğim gerçekten fayda gören varmı keçi boynuzndan.cevaplarsanz sevinrmmm
nur arkadsm ya micro sizce nerede yaptrmalıyz bi tavsiyenz varmı yaza düşüncez artk öğretmenim çalısma dönemi yaplsn istemyorm.hem pskolojik acıdan hemde zaqmnlama olarak.bide aşılama öncesi ilaç tedavisi kaç ay sürer biliyomusunzz
hemen umutsuzluğa kapılmayın lütfen
sizden daha kötü değeri olanlar bırakın hiç spermi olmayan insanlar var
tam tersi çok kötü değerlerle hemde doğal yoldan hamile kalabilen arkadaşlar varken
çok iyi sonuçlarla kalamayanlarda var
en azından hızlı hareket artmış
sabırla bekleyin
keçi boynuzundan umut etmek demek ise yanlış bir cümle bence
Allah sebeplere sarılalım istemiş bizde ne gerekli ise elimizden geleni yapalım öyle değilmi
sonra Allaha havale edelim
umutsuzluğa yer vermeyelim ne olur
hiç spermi olmayan arkadaşlar ne yapsın ozaman hıı:sm_confused:
bak canım Allah nasip edrse 5 yılı dolduracağız bir kaç ay sonra
ve ben hala umutluyum Rabbimden umut asla kesemem
aynı durumda bekliyoruz olursa başımızın üstünde yeri var olmazsa canımız sağolsun
eğer yeni evliyseniz bekleyin acele etmeyin derim ben
bir ay içinde olup bitiyor zaten tedavi herşey yolunda giderse
tatil senin için iyi olabilir ama bu işte en önemlisi moral ve mutluluk ben beceremedim
olmadıda zaten
merkez tavsiyesi yapamıuorum çünkü ben düzgün içime sinen bir yer bulamadım ama tüp bebek bölümünü incelersen faydalı olabilir
ben bir buçuk yıllk evliyim baştan beri bebek tutkum yüzünden hiç korunmadm ama ne yazıkki korktuum basıma geldi.rabbm ne verirse güzelini verir hakkımızda hayrlısı belkide budur bilemeyz tabikide. bekleyip beklememe konsnda karar veremdk cok mu erken bilmiyorz ama sonucta bi problem var ve cözülemiyorsa beklemenin ne gereği var bilemiyorm yaaa microenjeksiyona gecmelimiyim . ben bebeğimee kavusmak istiyorummmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?