Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inş. herşey istediğin gibi olur canımm:1hug:

ayşe kolay gelsin canımm ,, gel çay demledim yorgunluk çayı içerizz hee sadece ayşe değil herkes davetli buyrun bekliyorumm

canım inş yaaa

inş tatlım rabbim en kısa zamanda meleklerimizi gönderir hepimize birer birer

tuliny sana mesaj attım yoksam sen beni sevmiyomusun benneyaptımki benneyaptımki naniknanik naniknanik naniknanik

zaten hep oyle olur kimde ne yoksa ona ozenirkaydirigubbakcemile5
aslinda artik heryerde biraz boyle insanlar birbirinden uzaklasiyo, ben hep diyorum bunlar kiyametin kucuk alametleri...

falda bakcanmi)
ne yapim mecbur ortaligi toplamam gerek yoksa heryer batacak, is dahada buyuyecek....
valla kredi konusunda esim pek istekli degildi ama ben kazandim ve oldu insallah bebekte olur bundan sonra, belki yilbasi civari turkiyeye gidebilirim daha kesin biseyde yok kismet
[Q
UOTE=nesrinsavas;6347237]İyİyİm ayŞecİm sen nasılsın?bayaĞı yorulmuŞsun valla.[/QUOTE]
bende iyim gordun gibi ugrasiyorum iste...daha yorgunlugumun baslangici ama olsun en sonunda evim istedim gibi olacak, evlendimizde almistik bi civi bile cakamamistik, artik yavas yavas yapiyoruz....

inş. herşey istediğin gibi olur canımm:1hug:

ayşe kolay gelsin canımm ,, gel çay demledim yorgunluk çayı içerizz hee sadece ayşe değil herkes davetli buyrun bekliyorumm

ev alirmi kiz hepimiz gelsek:))) cayim demli olsun :)))

ya tam topiğin ahalisi toplanmışken benim çıkma saatim geldi
sizleri çok öpüyorum topiğimiz sizlere emanet.sizlerde ALLAH a.
cumartesi görüşürüz inş güzel haberlerle dönerim burdanda güzel haberler alırım hoşçakalın canlar

kolay gelsin canıma.s.
bitince bol bol keyfini sürersin canım...

şimdiden hayırlı olsun...

kızlar ben yarın doktora gidicem yumişlerime bakılacak inş büyüşlerdir ve sayıları çoktur
inşalalh canım....

kizlaar buuaay kesin hastalanicm esim dun ruyalanms napcam bugun iliski verdi napcamm
yapılcak birşey yok canım...siz yine ilşkiye girin...
bu insanın elinde olacak birşey değil...

hoşgeldin canıma.s.
özledik seni....

yaaaaaaaa küstüm niye bana gülüyosun bak aglıyorumsenağlama
canım rüyalanmak demek...uyku halinde boşalmak demek...

[/QUOTE]
bende iyim gordun gibi ugrasiyorum iste...daha yorgunlugumun baslangici ama olsun en sonunda evim istedim gibi olacak, evlendimizde almistik bi civi bile cakamamistik, artik yavas yavas yapiyoruz....

ev alirmi kiz hepimiz gelsek:))) cayim demli olsun :)))[/QUOTE]

yerimiz darsa gönlümüz ferah canım buyrun gelin siz ben sizi oturtacak yer bulurummmkaydirigubbakcemile3 demli çay tamammm bende öle içerimmkaydirigubbakcemile3

bizde öpüyoruz seni :a015:

fadikcim canım yaaa ben bu konuda biraz cahil kalmışım şimdi iyi anladsım sidelyanın gülmesini neyse bilmemek degil ögrenmemek ayıp neyse sen nasılsın canım....

sagol fadikcim, bitince sizlerede resimlerini gonderirim, oncesi sonrasi diye:))

canim benim dedigin gibi gonlumuz zengin ve ferah olsun, keske burda degilde gercekten komsu filan olsak ne guzel olur bi gun birine bi gun digerine derken ne guzel vakit gecirirdikkaydirigubbakcemile3

kocis gelmeden bitireyim dedim ama yakalandim:1ninca: neyse çok yorgunmus yatmaya cikti ben ise devam

fadikcim canım yaaa ben bu konuda biraz cahil kalmışım şimdi iyi anladsım sidelyanın gülmesini neyse bilmemek degil ögrenmemek ayıp neyse sen nasılsın canım....
tabiki ayıp değil...genelde bu işin ismini değişik değişik yorumlarlarkaydirigubbakcemile3

ben iyiyim canım ne olsun işte...
şimdi yemek yapacağım...
sen nasılsın canım....

ayşecim naber sessiz sessiz duruyon orda çokmu yoruldun kız işten güçten güzel olurda mutfağın yorgunluğuna değer bari

sagol canim, temizlik daha yeni bitti sayilir bende bittim, az oncede bilgisayarin tozunu alirken, yanlislikla kapatmisim)
sen nasilsin?

tülincim eve yenı geldım hemen forumu acıp cevabına baktım :) bizim ağrıdan hıc bır sıkayetımız olmadan gıttık doktora. korunmadıgımız halde gebe kalamama durumu seyredince gittik yani.. sperm sayısı alt sınırında altında amelıyat olması lazım deyınce bıraz ben afalladım. aynen senın dedıgın gıbı bir başka yolu yokmu dedım ılaç faan düşünerek hıc ilaçdan bahsetmedı. hatta ben yaza kadar beklemenın nasıl olacagınık sordum yanı amelıyat olmadan bır kac ay kendılıgınden olurmu dıye beklesek olmazsa yaza amelıyat fıkrını degerlendırsek dedım siz bilirsiniz ama operasyon cok kolay hemen onun akabinde cocugunuz olur dedı. bekleme fıkrıme bıle yanasmadı sankı.. senın eşin varıkosel amelıyatı gecırdımı?? bazı forumlarda okudum amelıyat sonrasında morfolojinin yine olumsuz sekılde oldugunu... yanı amelıyat da çözümmü buna bıle güvenemıyorum suan ıcın...:uhm:

canım ameliyatı özel bi doktormu yapacak yani ücretlimi olacak ondan beklemeye gerek görmüyodur aynısı bizede olmuştu gerek yok beklemeyin yapalım hemen dedi pansumana gittik iki hafta sonra doktor yoktu tayinciymiş gitmiş bi kaç doktora görünmeden kara vermeyin bence canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…