inş. herşey istediğin gibi olur canımm:1hug:
ayşe kolay gelsin canımm ,, gel çay demledim yorgunluk çayı içerizzhee sadece ayşe değil herkes davetli buyrun bekliyorumm
sidelyacım inşallah yumoşların büyümüştür güzelim iyi haberlerle dön aramıza bebişinde daha fazla bekletmez annesini umarım
umutsuz canım işin zor ya ilşki olsada bir ihtimal rabbim nasip ettiyse olur sıkma canını olan olmuş kısmet de ya bizmallah de başla kaydirigubbakcemile3 arkasıda hayırlıyla çift çizgi olarak gelir inşallah
asicim ablanın değerleri nasıl gelişme varmı
neslihacım amin canım benim görümcenede hayılı olsun bizlerde tedaviye başlamak için bekliyoruz butopicte tedavi olanların sayısı çok hamişler gelicek patlıcak topiğimiz inşallah herkesin gönlüne göre olur herşey
yaaaaaaaa küstüm niye bana gülüyosun bak aglıyorumsenağlama
ayşe canım kolay gelsin bizde apartmanda oturuyoruz ama müstakilelre özenmiyorda değilz kimse kimseyi tanımıyor evde canında çıksa bağırmaktann biri ne oluyo deyipte sana bakmaya gelmiyor o yüsden zor ama sizin şartların daha iyi canım
falda bakcanmiköpüksüzü benden çıkmaz zaten.. kaydirigubbakcemile3 anam geri aldım sözümü çok iş varmış daha.. bende temizliği bitirince bitti sandım.. ne yoruyorsun kendini madem.. hepsi bitsin öyle yap.. gözünüz aydın krediyi almışsınız.. inş bebeğinizde gelir.. borcunu birlikte ödersiniz..
inş. herşey istediğin gibi olur canımm:1hug:
ayşe kolay gelsin canımm ,, gel çay demledim yorgunluk çayı içerizzhee sadece ayşe değil herkes davetli buyrun bekliyorumm
asicim Rabbim gönlünüze göre versinn canımm ,:Saruboceq: inş. herşey istediğiniz gibi olur..
kolay gelsin canıma.s.slm kizlar nasilsiniz??
aramiza yeni katilan adasima hosgeldin diyoruma.s.
nevrocum acil sifalar diliyorum canim sen bunuda atlatirsin:1hug:
ve tatile gidenler, sizi çoook kiskandim bende gitmek istiyorum :a015: benim kocis bu yaz yalniz gidecek 2haftaligina ben gidemicem bu sene imkanlar kisitli ben burda kalacam ve simdiden uzuluyorum belki son dakika hamlesi yaparimsositososito
offf çok yorgunum kizlar yaa valla temizlik yapmaktan oldum bittim yokmu yorgunluk kahvesi yapacakapartmanda yasayanlara çok ozeniyorum valla oglenden beri bahce teras temizledim mutfagi dip kose temizledim cam sildim simdi salon kaldi mola verdim size bakayim dedim
şimdiden hayırlı olsun...kızlar özlem gelmemiş galiba.ben haber vereyim.bugun dosya açtırdı.doktor iğnelerini yazdı.bu akşam ilk iğnelesini olacak.hayırlısıyla tutar inşallah canım arkadaşımın aşılaması.pazartesi gelecek tekrar hastaneye ama ben yokum...
inşalalh canım....kızlar ben yarın doktora gidicem yumişlerime bakılacak inş büyüşlerdir ve sayıları çoktur
yapılcak birşey yok canım...siz yine ilşkiye girin...kizlaar buuaay kesin hastalanicm esim dun ruyalanms napcam bugun iliski verdi napcamm
hoşgeldin canıma.s.merhabalar ben geldimm , nasılsınız bakalımm,,,
nevrocum benim kırmızılar 13 nisan itiberiyle gelmiş bulunmakta ben buraya yazmayı unutmuşumm
bu aralar çok yoğundum görümcem evlendi çeyizdi düğündü derkenn şimdi rahatım,
sizi böyle tedavi olurken gördükçe imreniyorum doğrusu bir an önce yaz gelsede ben de gitsem diyorumm ,,Rabbim tüm isteyenlerin gönüllerine göre versin inş...
canım rüyalanmak demek...uyku halinde boşalmak demek...yaaaaaaaa küstüm niye bana gülüyosun bak aglıyorumsenağlama
tuliny sana mesaj attım yoksam sen beni sevmiyomusun benneyaptımki benneyaptımki naniknanik naniknanik naniknanik
bizde öpüyoruz seni :a015:ya tam topiğin ahalisi toplanmışken benim çıkma saatim geldi
sizleri çok öpüyorum topiğimiz sizlere emanet.sizlerde ALLAH a.
cumartesi görüşürüz inş güzel haberlerle dönerim burdanda güzel haberler alırım hoşçakalın canlar
tabiki ayıp değil...genelde bu işin ismini değişik değişik yorumlarlarkaydirigubbakcemile3fadikcim canım yaaa ben bu konuda biraz cahil kalmışım şimdi iyi anladsım sidelyanın gülmesini neyse bilmemek degil ögrenmemek ayıp neyse sen nasılsın canım....
son olarak bende msn istiyorum :dilcikar:
evet ya bende isterimmmmm
bu değerler sayının azlığına rağmen çok iyi canım.. canlı ve hareketli sperm hepsi nerdeyse.. bizim ileri hızlımız %10.. sizin şansınız daha yüksek.. eşinin testisleri düşük ya da ağrısı mı var.. yani bildiğim kadarıyla canlı sperm çokken sayı ilaçla da düzeltilebilir.. ameliyat illa ki şart değil.. ama ağrı varsa olabilir..
tülincim eve yenı geldım hemen forumu acıp cevabına baktım :) bizim ağrıdan hıc bır sıkayetımız olmadan gıttık doktora. korunmadıgımız halde gebe kalamama durumu seyredince gittik yani..sperm sayısı alt sınırında altında amelıyat olması lazım deyınce bıraz ben afalladım. aynen senın dedıgın gıbı bir başka yolu yokmu dedım ılaç faan düşünerek hıc ilaçdan bahsetmedı. hatta ben yaza kadar beklemenın nasıl olacagınık sordum yanı amelıyat olmadan bır kac ay kendılıgınden olurmu dıye beklesek olmazsa yaza amelıyat fıkrını degerlendırsek dedım siz bilirsiniz ama operasyon cok kolay hemen onun akabinde cocugunuz olur dedı. bekleme fıkrıme bıle yanasmadı sankı.. senın eşin varıkosel amelıyatı gecırdımı?? bazı forumlarda okudum amelıyat sonrasında morfolojinin yine olumsuz sekılde oldugunu... yanı amelıyat da çözümmü buna bıle güvenemıyorum suan ıcın...:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?