hayırlı olsun canım....hayırlı cumalarr herkezee...kızlarrr... bu sabah aşılamam olduu allahın izni ile....herşey yolunda gitti çok şükürr.....eşimin değerleri de iyi ..sayı 92 milyonn..vee ekrandan aşılanın nasıl oldugu gördümmm..izledimm... ilk yumoşumu gördümm çokkk ufakkk ....zor gördüm doktor gösterdi..sonra spermleri enjekte etti...spermler yumoşun etrafına yayıldı ....ay bi garip oldumm yaa..bebişim bana nasıl geldiğini adım adım gördümm..bu gerçektenn bi mucizee...rabbim ister se herşey olurr canlarımm......bana olacak gibi geliyorr .. bebişim gelecekk hayırlısıylaa inşallahhh...rabbim bilir tabii ..içime doğdu sadece..hayırlısı nasip etmiştir inşalahhh..allah hepimizinn gönlüne göre versinn..
yolunuz açık olsun canım:a015:Kızlar belki daha yazamam size.
şimdiden Allahaısmarladık diyeyim.
Kendinize çok iyi bakın. ben gelene kadar hepinizin göbişleri dolsun inşallah...
İyi haberlerinizi bekliyorum.1 saat sonra çıkıcam Allahın izniyle.
Hepinizi çok özleyeceğim. bu arada sonucum Pazartesiye ertelenmiş nedeni ni söylemediler.tabi pazartesi de ben burda yokum ondan sonraki hafta artık gösteririm doktora...
Hepinizi çok öpüyorum
Allaha emanet olun...:a015:
canım dr bize birşey demedi...ama benim eşimde çok tedirgindi...yaaaa eşi varikosel ameliyatı olanlar... ameliyattan sonra çocuk çalışmalarına ne zaman başladınız acaba... benim nazlı kociş hiç iyleşmiycek gibi geliyo bana yada şımarıklık yapıyoooo..cık cık cık çocuk gibi yaaaaa aslında benim koca bi bebeğim varmış zaten de haberim yokmuş.... neyse kaç güne iylşir ortalama .... yani çocuk için istiyorum kendim için bişey istiyosam nağmertim....
kızlar ben geldim bugün test yaptırdım ve...........................hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yaaaa eşi varikosel ameliyatı olanlar... ameliyattan sonra çocuk çalışmalarına ne zaman başladınız acaba... benim nazlı kociş hiç iyleşmiycek gibi geliyo bana yada şımarıklık yapıyoooo..cık cık cık çocuk gibi yaaaaa aslında benim koca bi bebeğim varmış zaten de haberim yokmuş.... neyse kaç güne iylşir ortalama .... yani çocuk için istiyorum kendim için bişey istiyosam nağmertim....
canım dr bize birşey demedi...ama benim eşimde çok tedirgindi...
biraz korkuda vardı galiba....10 gün sonra anca olmuştu
10 haaaaaa neyse 3 günü gitti... işey kalmamış canım sabrederiz okarda da... ama benimkinin haline bakılırsa hiç ümidim yok ben daha çok beklerim... yani çocuk için haaaaaaaa aklınıza bişey gelmesin... neyse fustuk kaçar herkese iyi akşamlar, güzel hafta sonları, bol bebişli bir gelecek hafta diliyorum ve ben gidiyorum evime..... kendinize iyi bakın...
selam herkese...
eşimin analiz sonucu :7 milyon sperm,%15 hızlı hareketli ,%15 yavaş hareketli,%10 hareketli.morfoloji %25
bende sorun yok.eşim ilaç kullanıyor 3 ay devam edecek.şu an beklemedeyiz.aşılamamı yoksa direkt tüp bebek mi önerirsiniz?yoksa bir müddet daha normal yolu deneyelim mi?1 yıldır çocuk istiyoruz.yaşımız 34 ,kilomuz normal değerlerde.şimdiden teşekkürler.herkese de acil şifalar diliyorum.
selam herkese...
eşimin analiz sonucu :7 milyon sperm,%15 hızlı hareketli ,%15 yavaş hareketli,%10 hareketli.morfoloji %25
bende sorun yok.eşim ilaç kullanıyor 3 ay devam edecek.şu an beklemedeyiz.aşılamamı yoksa direkt tüp bebek mi önerirsiniz?yoksa bir müddet daha normal yolu deneyelim mi?1 yıldır çocuk istiyoruz.yaşımız 34 ,kilomuz normal değerlerde.şimdiden teşekkürler.herkese de acil şifalar diliyorum.
Kızlar belki daha yazamam size.
Kendinize çok iyi bakın. ben gelene kadar hepinizin göbişleri dolsun inşallah...
Hepinizi çok özleyeceğim. bu arada sonucum Pazartesiye ertelenmiş nedeni ni söylemediler.tabi pazartesi de ben burda yokum ondan sonraki hafta artık gösteririm doktora...
Hepinizi çok öpüyorum
yani benim şimdiye kadar siteden ve dr lardan edindiğim bilgilere göre sperm sayısını ve hareketini arttırmak daha kolay morfolojiniz süper bence o daha önemli ilaçlar keçiboynuzu ve iyi beslenmeyle düzelir bence doğal yolla denemeye değer.
değerleriniz çok çok kötü değil ama yaşınızdan dolayı size çok beklemeyi önermem...bildiğim kadarıyla tüp bebekte yaş sınırı en fazla 39-40....selam herkese...
10 haaaaaa neyse 3 günü gitti... işey kalmamış canım sabrederiz okarda da... ama benimkinin haline bakılırsa hiç ümidim yok ben daha çok beklerim... yani çocuk için haaaaaaaa aklınıza bişey gelmesin... neyse fustuk kaçar herkese iyi akşamlar, güzel hafta sonları, bol bebişli bir gelecek hafta diliyorum ve ben gidiyorum evime..... kendinize iyi bakın...
ne 10 günü kızlar yapmayın etmeyin:1shok:
adam o dikiş acısıyla ve yumurtalıları zaten şiş en az 1 ay nasıl yapsın
en az 1 ay ilişki yok benim bildiğim
haa dersiniz kocam iyileşti ağrısı sızısı yok yapabiliyo yapın tutan olmaz sizi
zaten soslufıstığım spermler 3 ay içinde yenileniyo çalışma yapsanızda...
yinede Allah büyük ne mucizeler gördük :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar nasılsınzı inşallah iyisinizdir ben çok kötüyüm moralim sıfır bebeğimin olacagı sevinci yarım kaldı dün dr gittim kontrole böbreklerinde idrar çıkış yeri olması gerekenden büyükmüş bu kromozon bozukluğundan kaynaklanabiliyomuş önce 3lü test şimdide bu artık bebeğimin sağlıklı olmadığını düşünüyorum çok üzüldüm bebeğim için onca hayal kurarken şimdi senağlamasenağlama dr kesin değil bvöyle olupta bebeğinde hiçbir sorun olmayan hastalarımızda çok dedei ama ben düşünmeden edemiyorum inşallah sağlıklıdır yavrum artık dr gitmek bile istemiyorum bebeğimi görmek için can atıyodum ama şimdi her gidişimde yeni bir kötü haberle karşılaşıyorum :çok üzgünüm:
nevrosky herşeyin yolunda olmaına sevindim inşallah sağlıklı bir şiekilde kucagınada alırsın
sevgii:) bebeğin hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah
cok gecmis olsun insallah hersey yolunda gider insallah dr dedigi gibi olur hic bir sorun olmaz
kızlar nasılsınzı inşallah iyisinizdir ben çok kötüyüm moralim sıfır bebeğimin olacagı sevinci yarım kaldı dün dr gittim kontrole böbreklerinde idrar çıkış yeri olması gerekenden büyükmüş bu kromozon bozukluğundan kaynaklanabiliyomuş önce 3lü test şimdide bu artık bebeğimin sağlıklı olmadığını düşünüyorum çok üzüldüm bebeğim için onca hayal kurarken şimdi senağlamasenağlama dr kesin değil bvöyle olupta bebeğinde hiçbir sorun olmayan hastalarımızda çok dedei ama ben düşünmeden edemiyorum inşallah sağlıklıdır yavrum artık dr gitmek bile istemiyorum bebeğimi görmek için can atıyodum ama şimdi her gidişimde yeni bir kötü haberle karşılaşıyorum :çok üzgünüm:
nevrosky herşeyin yolunda olmaına sevindim inşallah sağlıklı bir şiekilde kucagınada alırsın
merhaba kızlar.. eşim çarşanba günü varikosel ameliyatı oldu... bende sizler gibi beklemedeyim artık... yüce rabbim gönlümüzden geçen muradı hayırlısıyla bize verir inşallah... hamile arkadaşları kutluyorum allah sağlıkla sıhatle kucanıza almayı nasip etsin... ve bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın... bekleyelim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.... allah yar ve yardımcımız olsun.... içimde geçen bişeyler ver öyle çok istiyorum ki ikiz bebekler... biri kız biri erkek sağlıklı sıhatli, akıllı zeki, ellei ayakları düzgün, güzelllllll HAYIRLI ikiz bebekler... aşeren bayanlar sizin duanız kabul olur bize dua edin olur mu.....
Kızlar belki daha yazamam size.
Hepinizi çok öpüyorum
yaaaa eşi varikosel ameliyatı olanlar... ameliyattan sonra çocuk çalışmalarına ne zaman başladınız acaba... benim nazlı kociş hiç iyleşmiycek gibi geliyo bana yada şımarıklık yapıyoooo..cık cık cık çocuk gibi yaaaaa aslında benim koca bi bebeğim varmış zaten de haberim yokmuş.... neyse kaç güne iylşir ortalama .... yani çocuk için istiyorum kendim için bişey istiyosam nağmertim....
selam herkese...
ne 10 günü kızlar yapmayın etmeyin:1shok:
adam o dikiş acısıyla ve yumurtalıları zaten şiş en az 1 ay nasıl yapsın
en az 1 ay ilişki yok benim bildiğim
haa dersiniz kocam iyileşti ağrısı sızısı yok yapabiliyo yapın tutan olmaz sizi
zaten soslufıstığım spermler 3 ay içinde yenileniyo çalışma yapsanızda...
yinede Allah büyük ne mucizeler gördük :Saruboceq: :Saruboceq:
merhaba herkese...
bende bugün aktardan eşime keçiboynuzu aldım, nasıl içilecegini ne kadarını demleyecegımı ve gunde ne kadar ıcılmesı gerektıgını bılen söylerse sevınırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?