Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı olsun canım....

yolunuz açık olsun canım:a015:
seni çok özleyeceğiz:asigim:Şeniz

canım dr bize birşey demedi...ama benim eşimde çok tedirgindi...
biraz korkuda vardı galiba....10 gün sonra anca olmuştu

10 haaaaaa neyse 3 günü gitti... işey kalmamış canım sabrederiz okarda da... ama benimkinin haline bakılırsa hiç ümidim yok ben daha çok beklerim... yani çocuk için haaaaaaaa aklınıza bişey gelmesin... neyse fustuk kaçar herkese iyi akşamlar, güzel hafta sonları, bol bebişli bir gelecek hafta diliyorum ve ben gidiyorum evime..... kendinize iyi bakın...

kızlar ben geldim bugün test yaptırdım ve...........................hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım tebrik ederim ne güzel kısa sürede yeniden hamilelik nasip etti allahım inşallah canım sağlıklı hayırlı hamilelik geçirirsin allahım kucağına almayı nasip eder inşallah canım :teytey::teytey::teytey::teytey:

canım dr bize birşey demedi...ama benim eşimde çok tedirgindi...
biraz korkuda vardı galiba....10 gün sonra anca olmuştu

ne 10 günü kızlar yapmayın etmeyin:1shok:
adam o dikiş acısıyla ve yumurtalıları zaten şiş en az 1 ay nasıl yapsın
en az 1 ay ilişki yok benim bildiğim
haa dersiniz kocam iyileşti ağrısı sızısı yok yapabiliyo yapın tutan olmaz sizi
zaten soslufıstığım spermler 3 ay içinde yenileniyo çalışma yapsanızda...
yinede Allah büyük ne mucizeler gördük :Saruboceq: :Saruboceq:

yani benim şimdiye kadar siteden ve dr lardan edindiğim bilgilere göre sperm sayısını ve hareketini arttırmak daha kolay morfolojiniz süper bence o daha önemli ilaçlar keçiboynuzu ve iyi beslenmeyle düzelir bence doğal yolla denemeye değer.

canım benim geçmiş olsun
tabiki karar szin kararınız yaş faktörü kadınlarda yumurtalık rezervi ve kalitesi için önemli
neye geçip geçmeyeceğinizi bir ürolog ve kadın doğumcu ile görüşün
hakkınızda hayırlısı olsun
sperm sayınız düşük fakat belki dr unuzun tedavisi sayesinde artabilir hareketinizde düşük morfolojide sanırım who ya göre bakılmış oda buna göre düşük görünüyo ama umutsuzda değil
ilk etapta aşılamada deneyebilirsiniz
hakkınızda hayırlısı olsun:Saruboceq:

nesrinim hayırlı yolculuklar sana.
özliycez seni.

sevgili bubuş
canım morfoloji iki kritere göre bakılır
biri WHO ya göre bunda normal aralık Sperm yapısı (morfoloji): %50 ve üzeri (WHO)
diğeri ise KRUGER E göre bunda ise normal %14 dür yerimseniben
arkadaşımızın sonucu görünüşe göre WHO ya bakılmış yani düşük kağıtında yazar bize iletirse daha iyi olur

değerleriniz çok çok kötü değil ama yaşınızdan dolayı size çok beklemeyi önermem...bildiğim kadarıyla tüp bebekte yaş sınırı en fazla 39-40....
değerleriniz aşılama için uygun...isterseniz önce aşılama denersiniz...eğer olmassa sonra tüp bebek...
allah yardımcınız olsuın...

allah iyiliğini versinkaydirigubbakcemile3
kız daha 3 gün olmuşkaydirigubbakcemile3 azıcık daha sabır:jeyyar:
analdık herşey çocuk için:lepi:
canım yine tekrar edeyim bize dr 10 gün demedi...

canım dediğim gibi dr bize bir uyarıda bulunmadı...
ama maşalalh benim eşim ameliyettan sonra çok çabuk iyileşti...
ama o iş için çok korkuyordukaydirigubbakcemile3
biraz dikkat ederek oldu işte

kızlar nasılsınzı inşallah iyisinizdir ben çok kötüyüm moralim sıfır bebeğimin olacagı sevinci yarım kaldı dün dr gittim kontrole böbreklerinde idrar çıkış yeri olması gerekenden büyükmüş bu kromozon bozukluğundan kaynaklanabiliyomuş önce 3lü test şimdide bu artık bebeğimin sağlıklı olmadığını düşünüyorum çok üzüldüm bebeğim için onca hayal kurarken şimdi senağlamasenağlama dr kesin değil bvöyle olupta bebeğinde hiçbir sorun olmayan hastalarımızda çok dedei ama ben düşünmeden edemiyorum inşallah sağlıklıdır yavrum artık dr gitmek bile istemiyorum bebeğimi görmek için can atıyodum ama şimdi her gidişimde yeni bir kötü haberle karşılaşıyorum :çok üzgünüm:
nevrosky herşeyin yolunda olmaına sevindim inşallah sağlıklı bir şiekilde kucagınada alırsın
sevgii:) bebeğin hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah

cok gecmis olsun insallah hersey yolunda gider insallah dr dedigi gibi olur hic bir sorun olmaz

süngercım ne dıcegımı ınan bılmıorum inş herşey tam tersı olur inş allhım senı sınıyodurda herşey doğunca tersıne cıkarr cnm allah yardımcın olsun yıpratma sakın kendını saglıklı olck merak etme buda bı sınav bunu unutma sakın..

bitaneciğim ne diyeceğimi bilemiyorum inanki:teselli:
yaptırsamıydın amniyosentes keşke
zararlı bişey değil
ama sonuç nasıl çıkar bilmiyorum
üzülmenide istemem ama
rabbim hayırlısını versin inşallahhh
inşallah bir mucize:Saruboceq:

Allah gönlünüze göre versin canım , eşine acil şifalar , size güzel sonuçlar dilerim rabbimden....

güle güle nesrincim.. hayırlı yolculuklar.. iyi dinlen.. iyi çalış gel.. arayı çok açmaaaa.... sonuçta da bişey çıkmaz inş..

valla canım bizim doktorumuz hastaneden çıkarken dedi daha ilişki olsun mutlaka diye.. biz 1 hafta bekledik ama o arada 2 kez boşaldı eşim.. spermlerin içerde durmaması gerekiyormuş ameliyat sonrası.. doktor ilişki olmadı diye kızdı bile bize kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 seninle bile olmasa kalmasın içinde.. kaydirigubbakcemile5

selam hoşgeldin eslem.. değerleriniz malesef düşük canım.. ilaçların etkisini gözlemlemek adına 3 aylık periyodu tamamlayalım derseniz siz bilirsiniz.. ameliyatlık bir durumu yoksa yaşınızdan dolayı da fazla beklemeyin derim bende.. Allah hayırlısını versin inş.. doktorlarınızla görüşüp bir karara varın bir an önce..

uuuyyyhhhhh semiham doktor bize kızdı kız yapmadık diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

süngercim keşke testi yaptırsaydın canım.. Allah hayırlısını versin.. inş sağ salim sağlıklı şekilde bebğini kucağına alırsın canım.. Allah'tan ümit kesilmez.. ne hikayeler okudum.. karnında sorun varken doğduğunda hiçbir şeyi olmayan turp gibi bebekler doğmuş.. inş senin bebeğinde öyle olur canım..

merhaba herkese...
bende bugün aktardan eşime keçiboynuzu aldım, nasıl içilecegini ne kadarını demleyecegımı ve gunde ne kadar ıcılmesı gerektıgını bılen söylerse sevınırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…