gözün aydin canim,insallah gelir bebisin sagliklica,bekletmez seniyerimsenibenKıslarrr ben geldİm bomba gİbİyİm kıslarrrrrr hayırlı cumalar .
Sevgİcİm hayırlı olsun canım rabbİm kucaĞına alamayı nasİp etsİn darısı baŞımıza .
NesrÜnÜmmmm Çabuk gel ananmmmm Özlerİm haaa kıs gez bol bol benİm yerİmede ben İznİmİ hastenelerde geÇİrdİm .benİm yerŞİmede gez canım benİm.
Kıslar akŞam İlk İĞnemİ vuruldum hİÇ acımadı İlk defa İĞne bu kadar az canımı yaktı hatta ŞÜpheye dÜŞtÜm vurdumu vurmadımı dİye .hayırlısıyla baŞladık bİr cuma gunu arİfesİ bakalım kaÇ yumurtam olucak Çok merak edİyorum .
ne güzel yaa...bizide bulur insallah böyle mucizeler:Saruboceq:Kızlar size eltimin anlattığı bir olayı paylaşmak istiyorum cerrahpaşa üniversite hastanesine giden bi bayan varmış 8 yılık evli ve çocuklrı olmamış kadın aşılam denemiş olmamış enson tüp bebek tedavisine başlamış kocasının değerleri çok düşükmüş
kadının yumurtalıklarını narkozla almaya çalışırken doktor yumurtanın çatlamaya başladığını görmüş ve hemen vazgeçmiş tüp bebek yapmaktan aşılama uygulamış kadının uyanınca söylemiş doktor bak demiş bugün cuma ezan okunuyo yağmur yağıyor allaha dua et bu sefer tutacak demiş ve kadın 15gün sonra hamile olduğunu öğrenmiş ne büyük mucize demi rabbim bizlerede nasip etsin inşallah.
hemen heyecan yapma diyosun her zamanki gibi sabırla bekle
hayırlısı olsun be tülinin inşallahyok bebeğim hergün bir test yaptım harcamadım
bakalım öbür aya bi tıp merkzine falan gidip beni takip edermisiniz diycem
Kıslarrr ben geldım bomba gıbıyım kıslarrrrrr hayırlı cumalar .
Sevgıcım hayırlı olsun canım rabbım kucaĞına alamayı nasıp etsın darısı baŞımıza .
NesrÜnÜmmmm Çabuk gel ananmmmm Özlerım haaa kıs gez bol bol benım yerımede ben ıznımı hastenelerde geÇırdım .benım yerŞımede gez canım benım.
Kıslar akŞam ılk ıĞnemı vuruldum hıÇ acımadı ılk defa ıĞne bu kadar az canımı yaktı hatta ŞÜpheye dÜŞtÜm vurdumu vurmadımı dıye .hayırlısıyla baŞladık bır cuma gunu arıfesı bakalım kaÇ yumurtam olucak Çok merak edıyorum .
merhaba kızlar.. eşim çarşanba günü varikosel ameliyatı oldu... bende sizler gibi beklemedeyim artık... yüce rabbim gönlümüzden geçen muradı hayırlısıyla bize verir inşallah... hamile arkadaşları kutluyorum allah sağlıkla sıhatle kucanıza almayı nasip etsin... ve bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın... bekleyelim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.... allah yar ve yardımcımız olsun.... içimde geçen bişeyler ver öyle çok istiyorum ki ikiz bebekler... biri kız biri erkek sağlıklı sıhatli, akıllı zeki, ellei ayakları düzgün, güzelllllll HAYIRLI ikiz bebekler... aşeren bayanlar sizin duanız kabul olur bize dua edin olur mu.....
hayırlı olsun canım:1hug:ŞenizKıslarrr ben geldİm bomba gİbİyİm kıslarrrrrr hayırlı cumalar .
Sevgİcİm hayırlı olsun canım rabbİm kucaĞına alamayı nasİp etsİn darısı baŞımıza .
NesrÜnÜmmmm Çabuk gel ananmmmm Özlerİm haaa kıs gez bol bol benİm yerİmede ben İznİmİ hastenelerde geÇİrdİm .benİm yerŞİmede gez canım benİm.
Kıslar akŞam İlk İĞnemİ vuruldum hİÇ acımadı İlk defa İĞne bu kadar az canımı yaktı hatta ŞÜpheye dÜŞtÜm vurdumu vurmadımı dİye .hayırlısıyla baŞladık bİr cuma gunu arİfesİ bakalım kaÇ yumurtam olucak Çok merak edİyorum .
geçmiş olsun canıma.s.merhaba kızlar.. eşim çarşanba günü varikosel ameliyatı oldu... bende sizler gibi beklemedeyim artık... yüce rabbim gönlümüzden geçen muradı hayırlısıyla bize verir inşallah... hamile arkadaşları kutluyorum allah sağlıkla sıhatle kucanıza almayı nasip etsin... ve bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın... bekleyelim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.... allah yar ve yardımcımız olsun.... içimde geçen bişeyler ver öyle çok istiyorum ki ikiz bebekler... biri kız biri erkek sağlıklı sıhatli, akıllı zeki, ellei ayakları düzgün, güzelllllll HAYIRLI ikiz bebekler... aşeren bayanlar sizin duanız kabul olur bize dua edin olur mu.....
hayırlı cumalarr herkezee...kızlarrr... bu sabah aşılamam olduu allahın izni ile....herşey yolunda gitti çok şükürr.....eşimin değerleri de iyi ..sayı 92 milyonn..vee ekrandan aşılanın nasıl oldugu gördümmm..izledimm... ilk yumoşumu gördümm çokkk ufakkk ....zor gördüm doktor gösterdi..sonra spermleri enjekte etti...spermler yumoşun etrafına yayıldı ....ay bi garip oldumm yaa..bebişim bana nasıl geldiğini adım adım gördümm..bu gerçektenn bi mucizee...rabbim ister se herşey olurr canlarımm......bana olacak gibi geliyorr .. bebişim gelecekk hayırlısıylaa inşallahhh...rabbim bilir tabii ..içime doğdu sadece..hayırlısı nasip etmiştir inşalahhh..allah hepimizinn gönlüne göre versinn..
senden sonra yazmışım ama senin yazdığını yeni gördüm canım.. hayırlısı olsun inş.. güzel haberi verirsin bize.. şimdi arkadaşımın doğum haberini aldım bebişini gördüm.. maşallah çok tatlı bebek... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:dinlen duygucum.. iş yapma..
maşallah arkadaşının bebişine allah bizlerede nasip etsin inşallahh....sen de inşallah güzel haberler vereceksinn bizlere....dinleniyorumm tatlımmm....allah hepimize nasip eder inşallahh..
balımmm...cornelia....canlarımm benimmm...saolllun bitanelerimm.....allahh nasip etmiştir inşallahh..hepimizin mucizeleri tek tek gelirr hayırlısıylaa...
duygucum inşallah allah doğumunuda görmeyi nasip eder sağlıkla hayırlarla gelsin bebeğin..darısıda bizlere olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?