Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gözün aydin canim,insallah gelir bebisin sagliklica,bekletmez seniyerimseniben
ne güzel yaa...bizide bulur insallah böyle mucizeler:Saruboceq:

merhaba kizlar
hayirli cumalar
Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin
hepimize hayirlisiyla saglikli bebisler versin insallah

ben hep öyle yaptığımdan sizlere de aynısını öneriyorum canım.. sabırla beklemeliyiz.. bence de git bir yere takip etsinler seni.. şimdiden desen olmaz mı semihacım.. hem belki daha çatlamamıştır.. öğrenirsin.. hihoyyytdelikafaduldendelikafadulden heyecan yaptım ay..

Kıslarrr ben geldım bomba gıbıyım kıslarrrrrr hayırlı cumalar .

özlem hayırlısı olsun canım.. inş kullandığın herşey fayda eder.. sonunda bebeğin sana gelir.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allah şifa versin kısa zamanda spermler toplansın inş.. kalbini bozmadan sabırla bekle canım.. sonunda rabbim mükafatını veriyor.. şükürler olsun..

hepinize hayırlı cumalar arkadaşlarım.. hepinizi çok seviyorum.. iyi ki sizleri tanıdım iyi ki hayatımda sizlerinde yeri var.. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.. hayırlara çıkarsın inş.. hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
]

hayırlı olsun canım:1hug:Şeniz

geçmiş olsun canıma.s.

herkese hayırlı cumalar canlara.s.
rabbim buy mübarek cuma saatinde yapılan dualarınızı kabul etsin...
bütün evlat isteyen kardeşlerimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
aminnn....

sevgi allah tamamina erdirsin insallah kucagina almayi da nasip etsin
pozitif dusun lutfen kendini ve bebegini uzme tadini cikar bu gunlerin
allahim bizede hayirli saglikli eli ayagi duzgun evlatlar nasip eyle isteyen herkesin kucagini doldur
allahim bu mubarek cuma gunu yaptigimiz butun dualarimizi kabul eyle AMINNNNNNNNNN

hayırlı cumalarr herkezee...kızlarrr... bu sabah aşılamam olduu allahın izni ile....herşey yolunda gitti çok şükürr.....eşimin değerleri de iyi ..sayı 92 milyonn..vee ekrandan aşılanın nasıl oldugu gördümmm..izledimm... ilk yumoşumu gördümm çokkk ufakkk ....zor gördüm doktor gösterdi..sonra spermleri enjekte etti...spermler yumoşun etrafına yayıldı ....ay bi garip oldumm yaa..bebişim bana nasıl geldiğini adım adım gördümm..bu gerçektenn bi mucizee...rabbim ister se herşey olurr canlarımm......bana olacak gibi geliyorr .. bebişim gelecekk hayırlısıylaa inşallahhh...rabbim bilir tabii ..içime doğdu sadece..hayırlısı nasip etmiştir inşalahhh..allah hepimizinn gönlüne göre versinn..

senden sonra yazmışım ama senin yazdığını yeni gördüm canım.. hayırlısı olsun inş.. güzel haberi verirsin bize.. şimdi arkadaşımın doğum haberini aldım bebişini gördüm.. maşallah çok tatlı bebek... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: dinlen duygucum.. iş yapma..

maşallah arkadaşının bebişine allah bizlerede nasip etsin inşallahh....sen de inşallah güzel haberler vereceksinn bizlere....dinleniyorumm tatlımmm....allah hepimize nasip eder inşallahh..

balımmm...cornelia....canlarımm benimmm...saolllun bitanelerimm.....allahh nasip etmiştir inşallahh..hepimizin mucizeleri tek tek gelirr hayırlısıylaa...

maşallah arkadaşının bebişine allah bizlerede nasip etsin inşallahh....sen de inşallah güzel haberler vereceksinn bizlere....dinleniyorumm tatlımmm....allah hepimize nasip eder inşallahh..

hepimiz için hayırlısını diliyorum rabbimden canım.. pozitif patlaması olur inş.. toptan herkes hamile kalır... kaydirigubbakcemile3

balımmm...cornelia....canlarımm benimmm...saolllun bitanelerimm.....allahh nasip etmiştir inşallahh..hepimizin mucizeleri tek tek gelirr hayırlısıylaa...

duygucum inşallah allah doğumunuda görmeyi nasip eder sağlıkla hayırlarla gelsin bebeğin..darısıda bizlere olsun.

Kızlar belki daha yazamam size.
şimdiden Allahaısmarladık diyeyim.
Kendinize çok iyi bakın. ben gelene kadar hepinizin göbişleri dolsun inşallah...
İyi haberlerinizi bekliyorum.1 saat sonra çıkıcam Allahın izniyle.
Hepinizi çok özleyeceğim. bu arada sonucum Pazartesiye ertelenmiş nedeni ni söylemediler.tabi pazartesi de ben burda yokum ondan sonraki hafta artık gösteririm doktora...
Hepinizi çok öpüyorum
Allaha emanet olun...:a015:

yaaaa eşi varikosel ameliyatı olanlar... ameliyattan sonra çocuk çalışmalarına ne zaman başladınız acaba... benim nazlı kociş hiç iyleşmiycek gibi geliyo bana yada şımarıklık yapıyoooo..cık cık cık çocuk gibi yaaaaa aslında benim koca bi bebeğim varmış zaten de haberim yokmuş.... neyse kaç güne iylşir ortalama .... yani çocuk için istiyorum kendim için bişey istiyosam nağmertim....

selam herkese...
eşimin analiz sonucu :7 milyon sperm,%15 hızlı hareketli ,%15 yavaş hareketli,%10 hareketli.morfoloji %25
bende sorun yok.eşim ilaç kullanıyor 3 ay devam edecek.şu an beklemedeyiz.aşılamamı yoksa direkt tüp bebek mi önerirsiniz?yoksa bir müddet daha normal yolu deneyelim mi?1 yıldır çocuk istiyoruz.yaşımız 34 ,kilomuz normal değerlerde.şimdiden teşekkürler.herkese de acil şifalar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…