saol cnm evet aşılama oldu ilk aşılamamdı ve tuttu inş.allahım sanada versin inş
kızlar ben geldim bugün test yaptırdım ve...........................hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar nasılsınzı inşallah iyisinizdir ben çok kötüyüm moralim sıfır bebeğimin olacagı sevinci yarım kaldı dün dr gittim kontrole böbreklerinde idrar çıkış yeri olması gerekenden büyükmüş bu kromozon bozukluğundan kaynaklanabiliyomuş önce 3lü test şimdide bu artık bebeğimin sağlıklı olmadığını düşünüyorum çok üzüldüm bebeğim için onca hayal kurarken şimdi senağlamasenağlama dr kesin değil bvöyle olupta bebeğinde hiçbir sorun olmayan hastalarımızda çok dedei ama ben düşünmeden edemiyorum inşallah sağlıklıdır yavrum artık dr gitmek bile istemiyorum bebeğimi görmek için can atıyodum ama şimdi her gidişimde yeni bir kötü haberle karşılaşıyorum :çok üzgünüm:
nevrosky herşeyin yolunda olmaına sevindim inşallah sağlıklı bir şiekilde kucagınada alırsın
sevgii:) bebeğin hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah
merhaba herkese...
Bende bugün aktardan eşime keçiboynuzu aldım, nasıl içilecegini ne kadarını demleyecegımı ve gunde ne kadar ıcılmesı gerektıgını bılen söylerse sevınırım...
kızlar nasılsınzı inşallah iyisinizdir ben çok kötüyüm moralim sıfır bebeğimin olacagı sevinci yarım kaldı dün dr gittim kontrole böbreklerinde idrar çıkış yeri olması gerekenden büyükmüş bu kromozon bozukluğundan kaynaklanabiliyomuş önce 3lü test şimdide bu artık bebeğimin sağlıklı olmadığını düşünüyorum çok üzüldüm bebeğim için onca hayal kurarken şimdi senağlamasenağlama dr kesin değil bvöyle olupta bebeğinde hiçbir sorun olmayan hastalarımızda çok dedei ama ben düşünmeden edemiyorum inşallah sağlıklıdır yavrum artık dr gitmek bile istemiyorum bebeğimi görmek için can atıyodum ama şimdi her gidişimde yeni bir kötü haberle karşılaşıyorum :çok üzgünüm:
Nevrosky herşeyin yolunda olmaına sevindim inşallah sağlıklı bir şiekilde kucagınada alırsın
kızlar ben geldim bugün test yaptırdım ve...........................hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
asi canim uzulme diyicem ama insanin elinde degil
ablan icin hakkinda hayirlisi olsun insallah
kimbilir nasildir simdi
insallah en kisa zamanda Rabbim onada bagislar yavrusunu
evet canim nasip degilmis gunu gelmemis demkki kimyasal gebelikmis:a015:
ne diyebilirimki simdi insan kendine uzuluyor ama
kardesi olunca daha bir baska uzuluyor
insallah en kisa zamanda birbirinizi teyze yaparsiniz
merhaba kizlar birsey sorucaktim ben ovulasyon testi yapiyorum bugün 17.gün cift cizgiyi gördüm esimdede sperm azligi var bu aksam icin esime ne versem iyi gelir fikri olan varsa yazsin lütfen
canım ya dur hemen telaşlanma....kızlar nasılsınzı inşallah iyisinizdir ben çok kötüyüm moralim sıfır bebeğimin olacagı sevinci yarım kaldı dün dr gittim kontrole böbreklerinde idrar çıkış yeri olması gerekenden büyükmüş bu kromozon bozukluğundan kaynaklanabiliyomuş önce 3lü test şimdide bu artık bebeğimin sağlıklı olmadığını düşünüyorum çok üzüldüm bebeğim için onca hayal kurarken şimdi senağlamasenağlama dr kesin değil bvöyle olupta bebeğinde hiçbir sorun olmayan hastalarımızda çok dedei ama ben düşünmeden edemiyorum inşallah sağlıklıdır yavrum artık dr gitmek bile istemiyorum bebeğimi görmek için can atıyodum ama şimdi her gidişimde yeni bir kötü haberle karşılaşıyorum :çok üzgünüm:
nevrosky herşeyin yolunda olmaına sevindim inşallah sağlıklı bir şiekilde kucagınada alırsın
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: çok üzüldüm canım:çok üzgünüm:kizlar bu arada bugunku testin sonucu 7.kusur yani neden boyle oldu anlamadik ama cok uzgunumm:a015:
Asicim canım hakkında hayrlısı olsun ablanım.Rabbim en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahh..Hayırlısı olsun..Sağlık olsun :1hug:
canım ya dur hemen telaşlanma....
dr da kesin değil demiş...
allah yardımcınız olsun...inşalalh çok sağlıklı bir şekilde doğar bebişiniz....
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: çok üzüldüm canım:çok üzgünüm:
demekki kimyasal gebelikmiş....
allah yardımcısı olsun...
şimdiden geçmiş olsun canım...
inşalalh ameliyattan sonra değerleriniz çok güzel olur...
Eşine şimdiden geçmiş olsun.
İnşallah değelerinde düzelme olur.
Jeyyar canım allahın iziniyle eşinin ameliyatı kolay geçicekk allaha emanet olun[/FONT]:Saruboceq:
günaydın kızlar bende cumartesi yada cuma yola çıkıcam gibi annemlere gidicem memeleketime henüz patronuma söylemedim cuamrtesi izin olayını vermesede cuamrtsi öylen kalkıp gidicem birgün birgündür napıyım çok özledim oraları çok bunaldım buaralar çok sıkıldım biras kafa dinliyim birgünde olsa iyi gelcek eminim banaada dua edin
jeyanndcım allah yardım cınız olsun ameliat sonuçta benim eşimde oldu ameliyat kapısından bidakka ayrılmadım bizim değerlerimiz düştü ama inşallah seninkier yükselir
nesrnicim sanada hayırlı yolculuklar güzelim
insallah ameliyatdan sonra guzel sonuclar alirsiniz az agrisiz kurtulsun esin gecmis olsun
jeyyand hayırlı haberlerle gel inş.. geçmiş olsun.. panik yapılacak gibi değil.. akşama evdesiniz.. Şeniz
şimdiden geçmiş olsun canım sorununuzun çaresi bu ameliyattır inşallah ,ve siz bebişinze dahada yakınlaşırsınız
CANLARIM BENİM DUALARINIZI ESİRGEMEDİĞİNİZ İÇİN HEPİNİZE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMM...BİR GECE KALDIK HASTANEDE SABAH ÇIKTIK .ŞUAN EVİMİZDEYİZ AMELİYATI GÜZEL GEÇTİ EŞİMİN..
AMA BAZI KAN TAHLİLLERİ İYİ ÇIKMADI LH HORMONU DÜŞÜK GÖZÜKÜYOR DR ONA YÖNELİK BİR TEDAVİ VERECEK EŞİME..İNŞŞŞ HEPİMİZİN EMEKLERİNE DEĞER BÜTÜN ÇEKTİKLERİMİZ
HEPİNİZİ SEFİYORUMMMM :asigim:
hayırlı cumalarr herkezee...kızlarrr... bu sabah aşılamam olduu allahın izni ile....herşey yolunda gitti çok şükürr.....eşimin değerleri de iyi ..sayı 92 milyonn..vee ekrandan aşılanın nasıl oldugu gördümmm..izledimm... ilk yumoşumu gördümm çokkk ufakkk ....zor gördüm doktor gösterdi..sonra spermleri enjekte etti...spermler yumoşun etrafına yayıldı ....ay bi garip oldumm yaa..bebişim bana nasıl geldiğini adım adım gördümm..bu gerçektenn bi mucizee...rabbim ister se herşey olurr canlarımm......bana olacak gibi geliyorr .. bebişim gelecekk hayırlısıylaa inşallahhh...rabbim bilir tabii ..içime doğdu sadece..hayırlısı nasip etmiştir inşalahhh..allah hepimizinn gönlüne göre versinn..
evet canim nasip degilmis gunu gelmemis demkki kimyasal gebelikmis:a015:
canım tekrar tekrar geçmiş olsun ..ama tavsiyem iyi bir radyolağa gidip detaylı 4 boyutlu ultrasyana gir ..
radyologlar bu işin uzmanları ,daha emin sonuçlar çıkıyor..umarım yoluna girer herşey canım
canım nasip demekten başka birşey gelmiyor elimizden maalesef hayırlısı böyleymiş demekki sende artık üzüp kendini daha fazla yıpratma canım :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?