Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben geldim bugün test yaptırdım ve...........................hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tblerr gozunuz aydin darisi bizlere ins bu arada cok sanslisin gecen ay hamileydin bu ayda tekrar hamile kaldin bebisin sana sikca tutunur bu sefer seni bir daha uzmez ins

canim benim inanki cok uzuldum ben
allahim drari sasirtir ve cok saglikli bir bebege kavusursun ins canim benim dualrim seninle allahim yuzunu guldursun

kizlar bu arada bugunku testin sonucu 7.kusur yani neden boyle oldu anlamadik ama cok uzgunumm:a015:

merhaba herkese...
Bende bugün aktardan eşime keçiboynuzu aldım, nasıl içilecegini ne kadarını demleyecegımı ve gunde ne kadar ıcılmesı gerektıgını bılen söylerse sevınırım...

mrhb canım biz keçi boynuzu kürü kulanıyoruz 2.6 su bardagı suyu kaynatıyorsun kaynattıktan sonra içine 6.7 tane keçi boynuzunu kırıp atıyorsun 4..5 dk kaynattıktan sonra ateşten alıyorsun 20 dk dinlendikten sonra içinde keçi boynuzlarını alıyorsun iki güm içiriyorsun eşine bunu 1 ay bu şekilde yaptıktan sonra ikinci ay akşam yatmadan önce içiyor innnşşşş işe yarar ikiz ikiz bebişler gelir

canım üzüldüm ama inşşş hiç birşeyi yoktur bebeğinin rabim yardımcın olsun

kızlar ben geldim bugün test yaptırdım ve...........................hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ALLAHIM BÖLE GÜZEL HABERLERDEN MAHRUM ETME BİZLERİ CANIM ÇOK SEVİNDİN MEVLAM SAGLIKLI ŞEKLİDE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN DÜNYAL GÜZELİ:ecrin_bebek: BEBELKERİN OLSUN İNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Kızlar bvir dua var sizlerle paylaşamak istiyorum oruç tutmak gerekiyor kadın 7 erkek 3 gün duası var size yazacağım

asi canim uzulme diyicem ama insanin elinde degil
ablan icin hakkinda hayirlisi olsun insallah
kimbilir nasildir simdi
insallah en kisa zamanda Rabbim onada bagislar yavrusunu

asi canim uzulme diyicem ama insanin elinde degil
ablan icin hakkinda hayirlisi olsun insallah
kimbilir nasildir simdi
insallah en kisa zamanda Rabbim onada bagislar yavrusunu

evet canim nasip degilmis gunu gelmemis demkki kimyasal gebelikmis:a015:

merhaba kizlar birsey sorucaktim ben ovulasyon testi yapiyorum bugün 17.gün cift cizgiyi gördüm esimdede sperm azligi var bu aksam icin esime ne versem iyi gelir fikri olan varsa yazsin lütfen

merhaba kizlar birsey sorucaktim ben ovulasyon testi yapiyorum bugün 17.gün cift cizgiyi gördüm esimdede sperm azligi var bu aksam icin esime ne versem iyi gelir fikri olan varsa yazsin lütfen

canım anında bişey etkili olmaz malesef spermler de
yeni oluşum 70 günden fazla sürüyo çünkü
inşallah tutar canım sağlıcakla
keçi boynuzu kürü falan uyguluyomuydunuz

Asicim canım hakkında hayrlısı olsun ablanım.Rabbim en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahh..Hayırlısı olsun..Sağlık olsun :1hug:

canım ya dur hemen telaşlanma....
dr da kesin değil demiş...
allah yardımcınız olsun...inşalalh çok sağlıklı bir şekilde doğar bebişiniz....

kizlar bu arada bugunku testin sonucu 7.kusur yani neden boyle oldu anlamadik ama cok uzgunumm:a015:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: çok üzüldüm canım:çok üzgünüm:
demekki kimyasal gebelikmiş....
allah yardımcısı olsun...

Asicim canım hakkında hayrlısı olsun ablanım.Rabbim en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahh..Hayırlısı olsun..Sağlık olsun :1hug:

tsk ederim kizlar
evet kimyasalmis
bende cok uzgunum
allahim bize nasip etmiycekmi acabasenağlama

şimdiden geçmiş olsun canım...
inşalalh ameliyattan sonra değerleriniz çok güzel olur...

Eşine şimdiden geçmiş olsun.
İnşallah değelerinde düzelme olur.

Jeyyar canım allahın iziniyle eşinin ameliyatı kolay geçicekk allaha emanet olun[/FONT]:Saruboceq:

canım gözünüz aydın inşş sağlıklı bir gebelik geçirirsin
:Saruboceq:

canım bebişin sana sısıkı tutunur inşşşş.:Saruboceq:.güzel haberlerini bekliyor olacağızzz

canım tekrar tekrar geçmiş olsun ..ama tavsiyem iyi bir radyolağa gidip detaylı 4 boyutlu ultrasyana gir ..
radyologlar bu işin uzmanları ,daha emin sonuçlar çıkıyor..umarım yoluna girer herşey canım

evet canim nasip degilmis gunu gelmemis demkki kimyasal gebelikmis:a015:

canım nasip demekten başka birşey gelmiyor elimizden maalesef hayırlısı böyleymiş demekki sende artık üzüp kendini daha fazla yıpratma canım :teselli:

sagol canim evet nasip
kizlar bir tek ben degilim demekki bugunun gece kusu
kk yi alt ust ettim bugun aksamdan beri ne hikayeler ne hayatlar okudum bir guldum bir agladim
allahim zorda kalan kimseyi zorda birakmasin
elini ona acana yalvaran isteyen sukredenlerin dualarini kabul etsin hayat yasamak gercekten bazen cok zor oluyorrrrrrrrrrrrrsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…