Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

amin inşallah duaların kabul olur cnm. burda birbirimize destek olmaktan bildiklerimizi paylaşmaktan başka bişey yapamıyoruz. ama bu manevi destek çok önemli ailemiz bile olsa bazen yanımızdakiler bile anlamıyor ne hissetiğimizi takma kafana olur deyip geçiyorlar. ama takmamak mümkünmü???

sende koy elini karnına şükret allahıma sağlıklı ve hayırlı olmasını dile.sonrada kocişinle keyfini çıkar aşkınızın meyvesi o:))
moral olabildiysem ne mutlu bana :))
:1hug:

:teytey:
kızlar ben geldim bugün test yaptırdım ve...........................hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:teytey::teytey:
oley canım ne güzel bi haber bu allahım tamamına erdirsin inşallah bizlerede nasip eder bu mutlulugu:teytey::teytey:gözümü bugün güzel bi haberle açtım çok mutluyum:teytey:

tabiki ayıp değil...genelde bu işin ismini değişik değişik yorumlarlarkaydirigubbakcemile3

ben iyiyim canım ne olsun işte...
şimdi yemek yapacağım...
sen nasılsın canım....
iiyim canım ya nasıl oluyum işte dün cevap yazamadan çıkmak zorunda kaldım ne güzel bi haberle başaladım güne sevginin hamiş haberi ile darısı bizlere ve herkese:Saruboceq:

hem nasıl oldun allah razı olsun cnm ya haklısın artık olumluyum değer pazaratesi katlıcak inş ve ben burdan değerim katlandı diye sevinç çığlıkları atcam allahım sanada versin inş dualarımdasınnnnnnnn:1hug::1hug:

:teytey::teytey::teytey:
oley canım ne güzel bi haber bu allahım tamamına erdirsin inşallah bizlerede nasip eder bu mutlulugu:teytey::teytey:gözümü bugün güzel bi haberle açtım çok mutluyum:teytey:

çok saol cnm darısı sizlere inş.bende mutsuzdum acaba değerim düşükmü diye ama BUBUŞ umun verdiği destekten sonra çok mutluyum bebişim gelio inşşşşşşşşşşş:CüvCüv:

çok saol cnm darısı sizlere inş.bende mutsuzdum acaba değerim düşükmü diye ama BUBUŞ umun verdiği destekten sonra çok mutluyum bebişim gelio inşşşşşşşşşşş:CüvCüv:

cnm sendende allah razı olsun. isteyen herkesin sevinç çığlıklarını atalım inş. burdan hihoyyyt

Kıslarrr ben geldım bomba gıbıyım kıslarrrrrr hayırlı cumalar .

Sevgıcım hayırlı olsun canım rabbım kucaĞına alamayı nasıp etsın darısı baŞımıza .

NesrÜnÜmmmm Çabuk gel ananmmmm Özlerım haaa kıs gez bol bol benım yerımede ben ıznımı hastenelerde geÇırdım .benım yerŞımede gez canım benım.

Kıslar akŞam ılk ıĞnemı vuruldum hıÇ acımadı ılk defa ıĞne bu kadar az canımı yaktı hatta ŞÜpheye dÜŞtÜm vurdumu vurmadımı dıye .hayırlısıyla baŞladık bır cuma gunu arıfesı bakalım kaÇ yumurtam olucak Çok merak edıyorum .

merhaba kızlar.. eşim çarşanba günü varikosel ameliyatı oldu... bende sizler gibi beklemedeyim artık... yüce rabbim gönlümüzden geçen muradı hayırlısıyla bize verir inşallah... hamile arkadaşları kutluyorum allah sağlıkla sıhatle kucanıza almayı nasip etsin... ve bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın... bekleyelim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.... allah yar ve yardımcımız olsun.... içimde geçen bişeyler ver öyle çok istiyorum ki ikiz bebekler... biri kız biri erkek sağlıklı sıhatli, akıllı zeki, ellei ayakları düzgün, güzelllllll HAYIRLI ikiz bebekler... aşeren bayanlar sizin duanız kabul olur bize dua edin olur mu.....

günaydınlar
hayırlı cumalar,,, bu mübarek günde dualarımızı kabul olsun inş..
sevgicim değerin çok güzel canım inş.. katlanacak sen canını sıkma pozitif ol yeter ki:1hug:

Allah gönlüne göre versin canım,, evet hamilelrin duaları kabulmuşş bizleride dualarında unutmasınlarrr

hadi ilk iğnen hayırlı uğurlu olsun canımm ,,yumoşlarr güzel güzel büyüsünler inş..sağlıklı bebecik olsunlarr.:1hug:

canım hadi hayırlısı inşallah tedavin başarıyla biter ve hamiş kalırsın rabbim yüzünü güldürsün

hayırlı olsun canım benim

herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrr kızlar bugün birbirimize dua edelim....

canım hayırlı cumalar
geçmiş olsun
inşallah güzel sonuçlar alırsınız:Saruboceq:

sevgicim tebrik ederim allah sağlıkla kuağına almayı nasip etsin
kızlar yola çıkmama çok az kaldısadece 6-7 saat kdar çok heycanlıyım 5aydır gitmediğim memleketime gidicem buyük mutluluk bunlar allah tüm hasret giderenleri kavuştursun

Kızlar size eltimin anlattığı bir olayı paylaşmak istiyorum cerrahpaşa üniversite hastanesine giden bi bayan varmış 8 yılık evli ve çocuklrı olmamış kadın aşılam denemiş olmamış enson tüp bebek tedavisine başlamış kocasının değerleri çok düşükmüş
kadının yumurtalıklarını narkozla almaya çalışırken doktor yumurtanın çatlamaya başladığını görmüş ve hemen vazgeçmiş tüp bebek yapmaktan aşılama uygulamış kadının uyanınca söylemiş doktor bak demiş bugün cuma ezan okunuyo yağmur yağıyor allaha dua et bu sefer tutacak demiş ve kadın 15gün sonra hamile olduğunu öğrenmiş ne büyük mucize demi rabbim bizlerede nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…