saol cnm haklısın toparladım kendimi eşimde kızıo değer gayet ii adetine daha var dio ama işte..............düşünmücem artık hakkımda hayırlısı hem doktor düşük olsa düşük derdi demi......gayet ii gözünüzaydın dedi....daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktannnnnnnnnnn saol moral verdinnn allhım sanada hayırlısından nurtopu gibi bi evlat versinn inşşş şu mübarek cuma günü dualrım sizlerle cnm kaydirigubbakcemile5
:teytey::teytey:kızlar ben geldim bugün test yaptırdım ve...........................hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iiyim canım ya nasıl oluyum işte dün cevap yazamadan çıkmak zorunda kaldım ne güzel bi haberle başaladım güne sevginin hamiş haberi ile darısı bizlere ve herkese:Saruboceq:
tabiki ayıp değil...genelde bu işin ismini değişik değişik yorumlarlarkaydirigubbakcemile3
ben iyiyim canım ne olsun işte...
şimdi yemek yapacağım...
sen nasılsın canım....
amin inşallah duaların kabul olur cnm. burda birbirimize destek olmaktan bildiklerimizi paylaşmaktan başka bişey yapamıyoruz. ama bu manevi destek çok önemli ailemiz bile olsa bazen yanımızdakiler bile anlamıyor ne hissetiğimizi takma kafana olur deyip geçiyorlar. ama takmamak mümkünmü???
sende koy elini karnına şükret allahıma sağlıklı ve hayırlı olmasını dile.sonrada kocişinle keyfini çıkar aşkınızın meyvesi o:))
moral olabildiysem ne mutlu bana :))
:1hug:
:teytey::teytey::teytey:
oley canım ne güzel bi haber bu allahım tamamına erdirsin inşallah bizlerede nasip eder bu mutlulugu:teytey::teytey:gözümü bugün güzel bi haberle açtım çok mutluyum:teytey:
hem nasıl oldun allah razı olsun cnm ya haklısın artık olumluyum değer pazaratesi katlıcak inş ve ben burdan değerim katlandı diye sevinç çığlıkları atcam allahım sanada versin inş dualarımdasınnnnnnnn:1hug::1hug:
çok saol cnm darısı sizlere inş.bende mutsuzdum acaba değerim düşükmü diye ama BUBUŞ umun verdiği destekten sonra çok mutluyum bebişim gelio inşşşşşşşşşşş:CüvCüv:
merhaba kızlar.. eşim çarşanba günü varikosel ameliyatı oldu... bende sizler gibi beklemedeyim artık... yüce rabbim gönlümüzden geçen muradı hayırlısıyla bize verir inşallah... hamile arkadaşları kutluyorum allah sağlıkla sıhatle kucanıza almayı nasip etsin... ve bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın... bekleyelim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.... allah yar ve yardımcımız olsun.... içimde geçen bişeyler ver öyle çok istiyorum ki ikiz bebekler... biri kız biri erkek sağlıklı sıhatli, akıllı zeki, ellei ayakları düzgün, güzelllllll HAYIRLI ikiz bebekler... aşeren bayanlar sizin duanız kabul olur bize dua edin olur mu.....
Kıslarrr ben geldİm bomba gİbİyİm kıslarrrrrr hayırlı cumalar .
Sevgİcİm hayırlı olsun canım rabbİm kucaĞına alamayı nasİp etsİn darısı baŞımıza .
NesrÜnÜmmmm Çabuk gel ananmmmm Özlerİm haaa kıs gez bol bol benİm yerİmede ben İznİmİ hastenelerde geÇİrdİm .benİm yerŞİmede gez canım benİm.
Kıslar akŞam İlk İĞnemİ vuruldum hİÇ acımadı İlk defa İĞne bu kadar az canımı yaktı hatta ŞÜpheye dÜŞtÜm vurdumu vurmadımı dİye .hayırlısıyla baŞladık bİr cuma gunu arİfesİ bakalım kaÇ yumurtam olucak Çok merak edİyorum .
Kıslarrr ben geldİm bomba gİbİyİm kıslarrrrrr hayırlı cumalar .
Sevgİcİm hayırlı olsun canım rabbİm kucaĞına alamayı nasİp etsİn darısı baŞımıza .
NesrÜnÜmmmm Çabuk gel ananmmmm Özlerİm haaa kıs gez bol bol benİm yerİmede ben İznİmİ hastenelerde geÇİrdİm .benİm yerŞİmede gez canım benİm.
Kıslar akŞam İlk İĞnemİ vuruldum hİÇ acımadı İlk defa İĞne bu kadar az canımı yaktı hatta ŞÜpheye dÜŞtÜm vurdumu vurmadımı dİye .hayırlısıyla baŞladık bİr cuma gunu arİfesİ bakalım kaÇ yumurtam olucak Çok merak edİyorum .
hayırlı olsun canım benimKıslarrr ben geldİm bomba gİbİyİm kıslarrrrrr hayırlı cumalar
merhaba kızlar.. eşim çarşanba günü varikosel ameliyatı oldu... bende sizler gibi beklemedeyim artık... yüce rabbim gönlümüzden geçen muradı hayırlısıyla bize verir inşallah... hamile arkadaşları kutluyorum allah sağlıkla sıhatle kucanıza almayı nasip etsin... ve bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın... bekleyelim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.... allah yar ve yardımcımız olsun.... içimde geçen bişeyler ver öyle çok istiyorum ki ikiz bebekler... biri kız biri erkek sağlıklı sıhatli, akıllı zeki, ellei ayakları düzgün, güzelllllll HAYIRLI ikiz bebekler... aşeren bayanlar sizin duanız kabul olur bize dua edin olur mu.....
herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrr kızlar bugün birbirimize dua edelim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?