slm kızlar benıde aranıza alın bnden aynı sorundan muzdarıpim
evet canım o zaman hemen çıkmıştım....selam kaızlar nasılsınız canlarım fadık gıttınmı kızzzzzzzzzzzz
hoşgeldin canıma.s.slm kızlar benıde aranıza alın bnden aynı sorundan muzdarıpim
Günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrr bende burdayımm
nasılsnız umarım herşey yolundadır
sünger yavruna sağlıklı bir şekilde kavuşursun inşallah
sevgi:)) tebrikler Allah tamamına erdirsin
inşallah yanlış anlamadım gelişmeleri daha fazlada bilmiyorum açıkçası gözden kaçırdığım varsa özürdlerim arkaşlarrr
bende bugün dr gidiyorum 2 li test ve ense kalınlığı için dua edin benim miniğimde sağlıklı olsun inşallah 3 ayı doldurduk kızlar benim endişelerde gittikçe büyüyor erken doğumdan korkuyorum feci şekilde dualarınızı ne olur eksik etmeyin....
Bende iki gece önce dua ettim hepinize dedim kk daki yüreği güzel arkdaşlarıma sağlıklı bebişler nasip et Allah' ım dedim hatta isim isim olmasada nick nick geldiniz aklıma :)) olsun Rabbim gönlümüzü nereye gittğini biliyor di mi ??
Ben annemde kaldığım için gemelde gremiyorum nete bu yüzden takip edemiyorum
haftasonları eve gelince takip ediyorum
sağol sevacnımm umarım sende iyisindirrrrrrrrrrrr
hepinizi öpüyommmmmmm
Kızlar size eltimin anlattığı bir olayı paylaşmak istiyorum cerrahpaşa üniversite hastanesine giden bi bayan varmış 8 yılık evli ve çocuklrı olmamış kadın aşılam denemiş olmamış enson tüp bebek tedavisine başlamış kocasının değerleri çok düşükmüş
kadının yumurtalıklarını narkozla almaya çalışırken doktor yumurtanın çatlamaya başladığını görmüş ve hemen vazgeçmiş tüp bebek yapmaktan aşılama uygulamış kadının uyanınca söylemiş doktor bak demiş bugün cuma ezan okunuyo yağmur yağıyor allaha dua et bu sefer tutacak demiş ve kadın 15gün sonra hamile olduğunu öğrenmiş ne büyük mucize demi rabbim bizlerede nasip etsin inşallah.
kızlar nasılsınzı inşallah iyisinizdir ben çok kötüyüm moralim sıfır bebeğimin olacagı sevinci yarım kaldı dün dr gittim kontrole böbreklerinde idrar çıkış yeri olması gerekenden büyükmüş bu kromozon bozukluğundan kaynaklanabiliyomuş önce 3lü test şimdide bu artık bebeğimin sağlıklı olmadığını düşünüyorum çok üzüldüm bebeğim için onca hayal kurarken şimdi senağlamasenağlama dr kesin değil bvöyle olupta bebeğinde hiçbir sorun olmayan hastalarımızda çok dedei ama ben düşünmeden edemiyorum inşallah sağlıklıdır yavrum artık dr gitmek bile istemiyorum bebeğimi görmek için can atıyodum ama şimdi her gidişimde yeni bir kötü haberle karşılaşıyorum :çok üzgünüm:
nevrosky herşeyin yolunda olmaına sevindim inşallah sağlıklı bir şiekilde kucagınada alırsın
sevgii:) bebeğin hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah
evet canim nasip degilmis gunu gelmemis demkki kimyasal gebelikmis:a015:
hosgeldin nevrocum sen iyi olda gerisi duzelir elbet bizler yine buralrdayiz az girsekte
az yaziyoruz ki sana is az olsun canim
sevindim biraz duzeldigine opuldunnnnnnnnuzzzzzz
Nevommm gelmişş.hoşgeldinn canım:asigim:
Canımm düzelmesine çok sevindimm inşallahh rabbimm daha çok şifasını vericek tamamen geçicekk..
Allaha emanet oll bebeğinle canımm..:Saruboceq:
Öpüyorum senii kolay gelsinŞeniz
Sağol canım. Hoşbuldum. :1hug: :asigim: Aman kaybolmayın bir yere. yasakkelime Ben de geleceğim. Sonra sizleri göremezsem üzülürüm. a.s.
Hoşbuldummm balımmm. :1hug: :asigim: Daha iyiyim çok şükür , evet. Sağol bitanemm. Kırmızı kartı yine mi gördün sen.
Evet nevom her zamankii gibii ...her ayki gibi....tedavide.aşılamada.flimde bir işe yaramadı sürünüyorum böyle ilaç işkencesi çekerek hayır olsun sonummirmirmirmir
Canım her işte bir hayır vardır. Zamanı gelmemiş belli. Hayırlı vakti ve zamanı bekliyor bebiş. Hep dua ediyorum senin için. Rabbim inşallah kabul eder balım. Senin de yüzünün gülmesini çok ama çoooook istiyorum canım arkadaşım. a.s. a.s. a.s.
Canlarımmm ben geldimm. Sizleriii çooooooooook özledimmmmm. Şeniz ŞenizŞeniz :asigim: :asigim: :asigim: Annemden evime döndüm. Çok şükür daha iyiyim. Yüz felcim %30-40 iyileşti. Gribim çok çok az kaldı. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
İşyerinden de artık giremiyoruz size haber göndermiştim dıptısımla ; gelmiştir muhakkak. Çok üzgünüm çoook Siteyi engellemiş bakanlık.klava: :dilcikar:
Artık akşamları evden ilerleyen saatlerde gelirim.
Sağlığımız yerinde olsun da bir şekilde görüşürüz. delikafadulden
Sizler nasılsınız , neler yapıyorsunuz , haberler neler ; hiçbir şey bilmiyorum. :sm_confused:
Listeleri en son 31.03.2009 tarihinde güncellemiştim. 3 hafta geçmiş üzerinden neredeyse. Bir ara toparlamaya çalışacağım.
Bugün öncelikle sitedeki bakamadığım görevlerime bakacağım. Çok birikmişler.
Öpüyorum sizleri. Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. Şeniz Şeniz Şeniz
Ve duydum ki biraz sakinlemiş buralar. Birbirinize sıkı sıkı sarılın. Ben de en kısa zamanda listeleri de ayarlayıp döneceğim aranıza. :asigim: a.s.
Nevomm 14 Haziran yazarsın yeni adet tarihimi-tatlicadiarzu-
canım hg özlettin kendini :lepi::lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?