Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yaaaaaaaaaaa :1shok:kızlar ben gelıyorum sız kaçıyorsunuz :mymeka:ası fadık gelın bakalım[kaydirigubbakcemile:/COLOR]

Yabanım nerdesinn adet olmadın hala demii.Yarınn doğru kan testinee:dance::dance:
Benimde adet 2 gün geçiyor:lepi::roflol::roflol:

sağol canım dualarımız seninle

Ahhh bu mucizeler bi de bize gelse çok güzel olacak ama hala beklemedeyiz

Canım inşallah öyle bişey yoktur hem kesin dememiş doktor üzülme şimdiden neolur

evet canim nasip degilmis gunu gelmemis demkki kimyasal gebelikmis:a015:

Canım çok geçmiş olsun ablana

Canlarımmm ben geldimm. Sizleriii çooooooooook özledimmmmm. Şeniz ŞenizŞeniz :asigim: :asigim: :asigim: Annemden evime döndüm. Çok şükür daha iyiyim. Yüz felcim %30-40 iyileşti. Gribim çok çok az kaldı. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

İşyerinden de artık giremiyoruz size haber göndermiştim dıptısımla ; gelmiştir muhakkak. Çok üzgünüm çoook Siteyi engellemiş bakanlık. klava: :dilcikar:

Artık akşamları evden ilerleyen saatlerde gelirim.

Sağlığımız yerinde olsun da bir şekilde görüşürüz. delikafadulden

Sizler nasılsınız , neler yapıyorsunuz , haberler neler ; hiçbir şey bilmiyorum. :sm_confused:

Listeleri en son 31.03.2009 tarihinde güncellemiştim. 3 hafta geçmiş üzerinden neredeyse. Bir ara toparlamaya çalışacağım.

Bugün öncelikle sitedeki bakamadığım görevlerime bakacağım. Çok birikmişler.

Öpüyorum sizleri. Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. Şeniz Şeniz Şeniz

Ve duydum ki biraz sakinlemiş buralar. Birbirinize sıkı sıkı sarılın. Ben de en kısa zamanda listeleri de ayarlayıp döneceğim aranıza. :asigim: a.s.

hosgeldin nevrocum sen iyi olda gerisi duzelir elbet bizler yine buralrdayiz az girsekte
az yaziyoruz ki sana is az olsun canim
sevindim biraz duzeldigine opuldunnnnnnnnuzzzzzz

Nevommm gelmişş.hoşgeldinn canım:asigim:
Canımm düzelmesine çok sevindimm inşallahh rabbimm daha çok şifasını vericek tamamen geçicekk..
Allaha emanet oll bebeğinle canımm..:Saruboceq:
Öpüyorum senii kolay gelsin
Şeniz

hosgeldin nevrocum sen iyi olda gerisi duzelir elbet bizler yine buralrdayiz az girsekte
az yaziyoruz ki sana is az olsun canim
sevindim biraz duzeldigine opuldunnnnnnnnuzzzzzz

Sağol canım. Hoşbuldum. :1hug: :asigim: Aman kaybolmayın bir yere. yasakkelime Ben de geleceğim. Sonra sizleri göremezsem üzülürüm. a.s.

Hoşbuldummm balımmm. :1hug: :asigim: Daha iyiyim çok şükür , evet. Sağol bitanemm. Kırmızı kartı yine mi gördün sen.

Evet nevom her zamankii gibii ...her ayki gibi....tedavide.aşılamada.flimde bir işe yaramadı sürünüyorum böyle ilaç işkencesi çekerek hayır olsun sonummirmirmirmir

En son 31.03.2009'da güncellemiştim ya listeleri , okunacak 3062 mesajım varmış. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 3 hafta için bence güzel. :lepi: :lepi: :lepi:

Bu hafta içi eritsem (iş yerinde artık girememem çok büyük dezavantaj süreyi uzatacak) sonra sağlıkla götürürüz listelerimizi. :içelim: :içelim: :içelim:

Baya da hamiş çıkmış sanırım. canbebek , umutlu99 bu arkadaşlarımız da tüp bebek ile hamile kalmışlar. :hooray: :hooray: :hooray: Kaybedenler de olmuş tabi maalesef. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: sevgi arkadaşımızın da topiğini gördüm sanırım o da yeniden hamile. :teytey: :teytey: :teytey: Hepsinden haberdar olacağım inşallah.

Yavaş yavaş başlayacağım. Sitedeki işlerimi bitirdim çok şükür. Öpüyorum hepinizi. Hep kalbimde ve dualarımdasınız. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allaha emanet olun canlarım. :1hug: :asigim: Şeniz

Evet nevom her zamankii gibii ...her ayki gibi....tedavide.aşılamada.flimde bir işe yaramadı sürünüyorum böyle ilaç işkencesi çekerek hayır olsun sonummirmirmirmir

Canım her işte bir hayır vardır. Zamanı gelmemiş belli. Hayırlı vakti ve zamanı bekliyor bebiş. Hep dua ediyorum senin için. Rabbim inşallah kabul eder balım. Senin de yüzünün gülmesini çok ama çoooook istiyorum canım arkadaşım. a.s. a.s. a.s.

senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama :a015::a015:

canım hg özlettin kendini :lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…