Çifter çifter mi gidiyor aylarrr. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:a015::a015:Mayıs adetimi bursada olucam canım o yüzden öyle verdim:a015:
hoşgeldin bitanem:1hug:ŞenizEn son 31.03.2009'da güncellemiştim ya listeleri , okunacak 3062 mesajım varmış. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 3 hafta için bence güzel. :lepi: :lepi: :lepi:
Bu hafta içi eritsem (iş yerinde artık girememem çok büyük dezavantaj süreyi uzatacak) sonra sağlıkla götürürüz listelerimizi. :içelim: :içelim: :içelim:
Baya da hamiş çıkmış sanırım. canbebek , umutlu99 bu arkadaşlarımız da tüp bebek ile hamile kalmışlar. :hooray: :hooray: :hooray: Kaybedenler de olmuş tabi maalesef. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: sevgi arkadaşımızın da topiğini gördüm sanırım o da yeniden hamile. :teytey: :teytey: :teytey: Hepsinden haberdar olacağım inşallah.
Yavaş yavaş başlayacağım. Sitedeki işlerimi bitirdim çok şükür. Öpüyorum hepinizi. Hep kalbimde ve dualarımdasınız. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allaha emanet olun canlarım. :1hug: :asigim: Şeniz
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:Benim kırmızı kartt geldi yine her zamanki gibi malesefsositososito
evet canim nasip degilmis gunu gelmemis demkki kimyasal gebelikmis:a015:
CANLARIM BENİM DUALARINIZI ESİRGEMEDİĞİNİZ İÇİN HEPİNİZE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMM...BİR GECE KALDIK HASTANEDE SABAH ÇIKTIK .ŞUAN EVİMİZDEYİZ AMELİYATI GÜZEL GEÇTİ EŞİMİN..
AMA BAZI KAN TAHLİLLERİ İYİ ÇIKMADI LH HORMONU DÜŞÜK GÖZÜKÜYOR DR ONA YÖNELİK BİR TEDAVİ VERECEK EŞİME..İNŞŞŞ HEPİMİZİN EMEKLERİNE DEĞER BÜTÜN ÇEKTİKLERİMİZ
HEPİNİZİ SEFİYORUMMMM :asigim:
geçmiş olsun canım.. şimdi sabırla bekleyin.. Şeniz
Günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrr bende burdayımm
nasılsnız umarım herşey yolundadır
sünger yavruna sağlıklı bir şekilde kavuşursun inşallah
sevgi:)) tebrikler Allah tamamına erdirsin
inşallah yanlış anlamadım gelişmeleri daha fazlada bilmiyorum açıkçası gözden kaçırdığım varsa özürdlerim arkaşlarrr
bende bugün dr gidiyorum 2 li test ve ense kalınlığı için dua edin benim miniğimde sağlıklı olsun inşallah 3 ayı doldurduk kızlar benim endişelerde gittikçe büyüyor erken doğumdan korkuyorum feci şekilde dualarınızı ne olur eksik etmeyin....
Bende iki gece önce dua ettim hepinize dedim kk daki yüreği güzel arkdaşlarıma sağlıklı bebişler nasip et Allah' ım dedim hatta isim isim olmasada nick nick geldiniz aklıma :)) olsun Rabbim gönlümüzü nereye gittğini biliyor di mi ??
Ben annemde kaldığım için gemelde gremiyorum nete bu yüzden takip edemiyorum
haftasonları eve gelince takip ediyorum
sağol sevacnımm umarım sende iyisindirrrrrrrrrrrr
hepinizi öpüyommmmmmm
yağmurcum bu şekilde düşünüp durma.. Allah hayırlısını versin.. erken doğumu çıkar bi aklından.. önce kendin rahat ol ki herşey yolunda gitsin..
Benim kırmızı kartt geldi yine her zamanki gibi malesefsositososito
sağlık olsun balım.. Şeniz
nevocum düzelmene sevindim.. inş daha da çabuklaşır bu süre.. bebeğin de iyimiş maşallah..şu rahatsızlıkları da at hayırlısıyla.. Şeniz
kızlarr slmm bgn iğnemi vurulalı bir hafta oldu kasıklarm agrıoo iğneden olamaz yaa kaçgün oldu belimde agrıo adetime 10gün var ve ben kasık agrısı nedr bilmem bişe diyin size ne bu iğne yaparmıki ne bu kızlar cvp atın bide pko ve klomen topiğine eşimin sperm sonçlarını yazdm bütün doktrlar ii dio ordaki doktr asılama demişşşşş anlamdm yaaa kızlar bu sancılar ne hamiş olablrmiyim hemen belrtisini gösteririmi adetme 10gün var yumurtalıklarda catlamştr artık cvbuınızı bekliorm cıkıcam netten cabuk yazın lütfennn KAFAMM COK KARISIKKKK
canım sebebini bilmiyoruz....kızlar bir şey soracağım
badem'e ne oldu neden banlandı???
hayırlısı olsun canım...kızlar hepinize iyi akşamlar nasıllsınız sizi çok özledim
ben bir haftadir giremedim memlekete gittim ve bugun geldım
cuma günü kan testi yaptırdım ama yine olmadı senağlamasenağlamasenağlama
kırmızlar bugun yarın geliyor gibi yavaş yavaş belirtiler başladı
geçmişi okumadım kusura bakmayın şuan bakıcam
kızlarr slmm bgn iğnemi vurulalı bir hafta oldu kasıklarm agrıoo iğneden olamaz yaa kaçgün oldu belimde agrıo adetime 10gün var ve ben kasık agrısı nedr bilmem bişe diyin size ne bu iğne yaparmıki ne bu kızlar cvp atın bide pko ve klomen topiğine eşimin sperm sonçlarını yazdm bütün doktrlar ii dio ordaki doktr asılama demişşşşş anlamdm yaaa kızlar bu sancılar ne hamiş olablrmiyim hemen belrtisini gösteririmi adetme 10gün var yumurtalıklarda catlamştr artık cvbuınızı bekliorm cıkıcam netten cabuk yazın lütfennn KAFAMM COK KARISIKKKK
Benim kırmızı kartt geldi yine her zamanki gibi malesefsositososito
Canlarımmm ben geldimm. Sizleriii çooooooooook özledimmmmm. Şeniz ŞenizŞeniz :asigim: :asigim: :asigim: Annemden evime döndüm. Çok şükür daha iyiyim. Yüz felcim %30-40 iyileşti. Gribim çok çok az kaldı. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
İşyerinden de artık giremiyoruz size haber göndermiştim dıptısımla ; gelmiştir muhakkak. Çok üzgünüm çoook Siteyi engellemiş bakanlık.klava: :dilcikar:
Artık akşamları evden ilerleyen saatlerde gelirim.
Sağlığımız yerinde olsun da bir şekilde görüşürüz. delikafadulden
Sizler nasılsınız , neler yapıyorsunuz , haberler neler ; hiçbir şey bilmiyorum. :sm_confused:
Listeleri en son 31.03.2009 tarihinde güncellemiştim. 3 hafta geçmiş üzerinden neredeyse. Bir ara toparlamaya çalışacağım.
Bugün öncelikle sitedeki bakamadığım görevlerime bakacağım. Çok birikmişler.
Öpüyorum sizleri. Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. Şeniz Şeniz Şeniz
Ve duydum ki biraz sakinlemiş buralar. Birbirinize sıkı sıkı sarılın. Ben de en kısa zamanda listeleri de ayarlayıp döneceğim aranıza. :asigim: a.s.
asicim sağlık olsun .. hayırlısıyla en kısa zamanda ablanda sende hamile kalırsınız inş.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
geçmiş olsun canım.. şimdi sabırla bekleyin.. Şeniz
yağmurcum bu şekilde düşünüp durma.. Allah hayırlısını versin.. erken doğumu çıkar bi aklından.. önce kendin rahat ol ki herşey yolunda gitsin..
sağlık olsun balım.. Şeniz
nevocum düzelmene sevindim.. inş daha da çabuklaşır bu süre.. bebeğin de iyimiş maşallah..şu rahatsızlıkları da at hayırlısıyla.. Şeniz
canım sabırla bekliyeceğim evet dediğin gibii...hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın mevlam
kızlar hepinize iyi akşamlar nasıllsınız sizi çok özledim
ben bir haftadir giremedim memlekete gittim ve bugun geldım
cuma günü kan testi yaptırdım ama yine olmadı senağlamasenağlamasenağlama
kırmızlar bugun yarın geliyor gibi yavaş yavaş belirtiler başladı
geçmişi okumadım kusura bakmayın şuan bakıcam
hayırlısı neyse o olsun canımm..sende kendini daha üzüp yıpratma olur mu?:teselli:
Canlarımmm ben geldimm. Sizleriii çooooooooook özledimmmmm. Şeniz ŞenizŞeniz :asigim: :asigim: :asigim: Annemden evime döndüm. Çok şükür daha iyiyim. Yüz felcim %30-40 iyileşti. Gribim çok çok az kaldı. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
İşyerinden de artık giremiyoruz size haber göndermiştim dıptısımla ; gelmiştir muhakkak. Çok üzgünüm çoook Siteyi engellemiş bakanlık.klava: :dilcikar:
Artık akşamları evden ilerleyen saatlerde gelirim.
Sağlığımız yerinde olsun da bir şekilde görüşürüz. delikafadulden
Sizler nasılsınız , neler yapıyorsunuz , haberler neler ; hiçbir şey bilmiyorum. :sm_confused:
Listeleri en son 31.03.2009 tarihinde güncellemiştim. 3 hafta geçmiş üzerinden neredeyse. Bir ara toparlamaya çalışacağım.
Bugün öncelikle sitedeki bakamadığım görevlerime bakacağım. Çok birikmişler.
Öpüyorum sizleri. Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. Şeniz Şeniz Şeniz
Ve duydum ki biraz sakinlemiş buralar. Birbirinize sıkı sıkı sarılın. Ben de en kısa zamanda listeleri de ayarlayıp döneceğim aranıza. :asigim: a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?