Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşgeldin bitanem:1hug:Şeniz
çok özledik seniŞeniz
canım işlerinde çok birikmiş:çok üzgünüm:
çok kolay gelsin...
kendini fazla yorma sakın:1hug:Şeniz

Benim kırmızı kartt geldi yine her zamanki gibi malesefsositososito
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hayırlısı olsun canım....

nevrocum cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda daha iyi olursun tamamen iyilesirsin rabbim yardimcin olsun

ıyi geceler bayanlar umarım herkes iyidir uzun zaman gelemedim,Tüm hamişleri tebrik ederim,kaybedenlere de sabır dilerim.

evet canim nasip degilmis gunu gelmemis demkki kimyasal gebelikmis:a015:

asicim sağlık olsun .. hayırlısıyla en kısa zamanda ablanda sende hamile kalırsınız inş.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar hepinize iyi akşamlar nasıllsınız sizi çok özledim
ben bir haftadir giremedim memlekete gittim ve bugun geldım

cuma günü kan testi yaptırdım ama yine olmadı senağlamasenağlamasenağlama

kırmızlar bugun yarın geliyor gibi yavaş yavaş belirtiler başladı

geçmişi okumadım kusura bakmayın şuan bakıcam

nevrocummm hoşgeldin bitanem sefalar getirdin
azcıkta olsa iyileşmiş olmana çook sevindim inanki
Allaha emanet ol emi kuzum bizi yalnız bırakma:1hug::asigim:

balumm sağlık olsun canımm
senide hazirana kadar çook özleyeceğim inanki:1hug:

belya canım üzüldüm ne diyeyim herşeyin hayırlısı canın sağolsun:teselli:

kızlarr slmm bgn iğnemi vurulalı bir hafta oldu kasıklarm agrıoo iğneden olamaz yaa kaçgün oldu belimde agrıo adetime 10gün var ve ben kasık agrısı nedr bilmem bişe diyin size ne bu iğne yaparmıki ne bu kızlar cvp atın bide pko ve klomen topiğine eşimin sperm sonçlarını yazdm bütün doktrlar ii dio ordaki doktr asılama demişşşşş anlamdm yaaa kızlar bu sancılar ne hamiş olablrmiyim hemen belrtisini gösteririmi adetme 10gün var yumurtalıklarda catlamştr artık cvbuınızı bekliorm cıkıcam netten cabuk yazın lütfennn KAFAMM COK KARISIKKKK

selam canlar,nasilsiniz???
nevrom ve melegi gelmis,hosgelmisss,özlettiniz artikyerimseniben
her gecen gün iyilesmene sevindim bitanemmm:asigim:
yagmur canim testin ne oldu??haber vermedin sanirim henüz...
belya tatlim,herseyde bir hayir var..zamani degilmis demekki...olucak en kisa zamanda..Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun:1hug:

canim seninki stresten strestena.s
ignedende olabilir hamiste olabilirsin,bilemiyorum...kendini kasmadan gününün gelmesini bekle derim tatlim...bendede ilk defa feci kasik agrilari yapmisti ama biliyorsun sonucum negatifti...yani ignedende olabilir...düsünme canim bunlari..kendini cok yipratiyorsun senyasakkelime
insallah seninki hamile oldugun icin agriyorduryerimseniben

kızlar bir şey soracağım
badem'e ne oldu neden banlandı???
canım sebebini bilmiyoruz....
bayada oldu....inşallah yakın zaman da aramıza döner...

hayırlısı olsun canım...

canım bu ağrılar stresten de olabilir ilaçlardanda...
şimdiden kesin birşey diyemeyiz...
sen adeti bekle bakalım...

kızlarr nasılsınız kaç gündüür nette problem var giremiyorum siteye nası özledim sizi umutsuz cnmm benimde çok ağrım var iğnenin ertsi günü başladı ağrım hala devam ediyor :sm_confused:

Benim kırmızı kartt geldi yine her zamanki gibi malesefsositososito

hayırlısı olsun canım..gelmediği günlerde olacak bir gün :lepi:

canım biraz daha iyi olmana çok sevindimm..eminim en kısa zamanda altacaksın bu hastalığı..dualarımız seninle tatlım :Saruboceq:

alıntılarr kafayı yediii..benim yazdıklarım başkasının gözüküyorr..başkasının yazdıkları benimmm

Nevrocum ne oldu sana yaa, nazara mı geldin yoksa. Allah ım sen esirge, çok çok geçmiş olsun canım.a.s. Daha yeni haberim oluyor.:1no2:
Pek gelemiyorum, canım sıkılıyor. Eşim varikosel ameliyat olalı daha 3 ay olacak neredeyse, ama ben çok sabırsızlanıyorum. Ona da pek belli edemiyorum, içimde fırtınalar kopuyor. Bazen tamamen ümitsizliğe düşüyorum, hiç olmayacakmış gibi geliyor. Bazen tatlı tatlı hayaller kuruyorum. Bu ay 10 gün geciktim mesela, hayaller kurdum. Ama artık ağlamıyorum, 16sınde regl oldum şükrediyorum. Herşeyin hayırlısı Allah tan.. Velhasıl kelam yeni tarihimi 16 Mayıs yazarsan sevinirim Nevro.

Bütün arkadaşlara da iyi geceler, burayı özledim ama çok gelemiyorum artık, kusura bakmayın canlarım. a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…