günaydın canlarım..döndüm ben mesajlarınızı aldım çok teşekkür ediyorum
günaydın canlarım..döndüm ben mesajlarınızı aldım çok teşekkür ediyorum
arkadaşlar hepinize günaydın.Ben aranıza yeni katıldım.Benim eşimde de hareket eksikliği vr morfoloji 3 ama yıkandıktan sonra baya artmış gözüküyor yıkandıktan sonra sayı 20 milyon hareketlilik toplam %50 drumuz varikoselden şüphelendi ama çok şükür ultrasonda filan bişiy çıkmadı.Üroloji Dru evicap klomen birde ismini hatırlayamadığım bi ilaç verdi.yarın yazrım ona bakarım bnde glucophage kullanıyorum pko var.dr aşılama diyor deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum...
arkadaşlar hepinize günaydın.Ben aranıza yeni katıldım.Benim eşimde de hareket eksikliği vr morfoloji 3 ama yıkandıktan sonra baya artmış gözüküyor yıkandıktan sonra sayı 20 milyon hareketlilik toplam %50 drumuz varikoselden şüphelendi ama çok şükür ultrasonda filan bişiy çıkmadı.Üroloji Dru evicap klomen birde ismini hatırlayamadığım bi ilaç verdi.yarın yazrım ona bakarım bnde glucophage kullanıyorum pko var.dr aşılama diyor deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum...
HOŞBULDUK.Evet tuliny yıkandıktan sonraki değerler zaten aşılamada yıkandıktan sonra olucak dimi.Cmrtesi hsg yapıcaktı drmuz ama anestezi dr unu ayarlayamadığı için bi dahaki aya kaldı artık öbür ay hsg çekilir ona göre başlanır herhalde.sizin probleminiz nedir canım?
tülin canım nasılsın ?? nasıl gidiyor ???
günaydın arkadaşlar.
hepinize hayırlı haftalar diliyorum.
bu haftada bol hamiş haberleri alırız işallah.
bu sırada ben iiyim çok şükür
bebeğim annesini çok üzmüyo çok şükür.
rabbim en kısa zamanda sizlere de yaşatır işallah.
dualarım sizinle kader arkadaşlarım.
hayırlısı olsun.. korkuyosun sanırım hsg den.. anestezili çektireceksin.. ben anestezi almadan çektirdim.. aşırı ağrım olmadı.. ama çok canı yanan arkadaşlar da var.. hsg sonrası ilk ay yine gider ama verilen ilaçtan dolayı yumurtalar sağlıklı olmaz.. 2. ay olabilir herhalde.. doktorunuz da söyler herhalde... bizde de varikosel vardı ameliyat oldu eşim.. 1 sene oluyor.. artık herşey normal.. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?