Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Beraber aşılamaya geçicez ozaman bnmde öbür ay hsg çekilecek ona göre.Keçiboynuzu kürünü bnde duydum sadece 1 kez yaptım içti ama onu o ilaçlarla vermemizin bi sakıncası varmı ki acaba klomen evicapın yanında bişiy olurmu ki?

Kimse cevap vermiycekmi?mirmirmirmir

mrb canim hosgeldin aramiza ins hsg den de guzel sonuclar alirsiniz ve asilamada yuzunuz guler allah yolunuzu acik etsin:Saruboceq:

kizlar herkese gunaydin iyi bir hafta olur ins hafta sonu kayboldunuz nan hepiniz hafta ici burda kalin bariiiiiiii
klava:

o zaman anestezili çektiricen canım olsun.. herkes nasibinde ne varsa onu yaşıyor.. bizde 6 yıllık evliyiz.. 1 sene önce öğrendik.. kısmet.. aklına takılan ne varsa yaz hepimiz bildiklerimizi söyleriz.. keçiboynuzu kürünü bırakmayın devam edin.. ilaçların yanında kullanılabilir.. sorun yok..

sanırım bir sorun olmaz ama yinede ben tama emin değilim benim eşim ilaç falan kullanmıyor çünkü kullanan arkadaşlar var dediğin ilaçları olnlar yardımcı olur canım inşallah aşılamalarımız başarılı olur canım allahım ol demiştir olur inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hoşbulduk hayatım.İnş.sonuç olumlu çıkarda.Çok sağol canım daha şimdiden aşılama için heyecan yapıyorum çok istiyorum bir bebeğim olsun allahımmm sen büyüksün yarabbim.Aşılamada şans ne kadar biliyomusun.Sizin problem nedir?Vallahi çok sevdim burayı geçen yıl üye olmuştum ama pek giremiyordum.hepiniz çok iyisiniz....

iyiyim canım inşallah bebişin seninledir canım allahım hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar bende geldim bomba gibi döndüm sayılır ailemle 2günü
dolu dolu geçirdim ne büyük mutluluktu hiçbieşey düşünmedim
hiç stresim yoktu mutlu ve hüzünlü birşekilde evime döndüm
inşallah rabbim hakkımızda hayırlısını verir
asicim ablanı şimdi duydum geçmiş sayfalardan rabbimin bir bildiği vardır nasip kısmet inşallah ikiniz aynı anda o mutlulukla karşılaşırsınız
balum kırmızı kart yemişsin üzülme tatlım ya gelicek seninde bebişin nazlanıyor sadece
sünger arkadaşıma üzüldüm inşallah bebişide sağlıklı olarka doğar herşey bizler için rabbim yardımcımız
olsun
ben pcos olduğumu öğrendikten sonraki ki ilk adet geçikmemi yaşıyorum 5gün oldu bugün
bekliyorum gelse keşke diyorum eşimden sonra birde bende de bu sorunlar olunca bebiş umutları gittikçe azalıyor kısmet artık ne varsa kaderimizde yaşıcaz

Bunu öğrendğim iyi oldu canım,o zaman yapalım keçiboynuzunu.canım birde aşılama için morfolojinin ne kadar önemi var aşılama hangi aşamalrda daha iyi sonuçlar veriyor biliyomusun?

amin hayatım.allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.allahım isteyen herkese versin.

Bunu öğrendğim iyi oldu canım,o zaman yapalım keçiboynuzunu.canım birde aşılama için morfolojinin ne kadar önemi var aşılama hangi aşamalrda daha iyi sonuçlar veriyor biliyomusun?

yapın içsin eşin hemen.. aşılama için morfolojinin %4 olması gerekiyormuş.. öncesinde sana klomen vericekler yumurtalarını takip edicekler.. büyüyenler için çatlatma iğnesi vurulucaksın.. ertesi günü de aşılaman yapılacak canım.. aşılama da korkulacak bir durum yok.. normal muayeneden pek farklı değil.. ben yaptırmadım ama yapanlardan bunları biliyorum.. sizin değerleriniz yeterli görünüyor.. morfoloji de 3 ten fazla demiştin.. 3 bile olsa iyi sayılır.. keçi boynuzu sayıyı arttırır belki o zamana kadar etkili olur.. spermlerin yenilenme zamanına denk gelirse..

evet canım morfoloji 3 klomeni dr eşime verdi ben glucphage diye bişiy günde 2 tane içiyorum 15 gün oldu başlayalı,taamam canım ben içireyim keçiboynuzunu dediğin gibi o zaman a denk gelebilir.çok sağol hayatım.çok açıklayıcı bilgiler inş.eşimin durumu düzelirde bnde pko vr ama dr zayıf olduğum için sorun olmaz diyor pko sendrromu değil belirtilerini taşıyorsun diyor.bakalım hayırlısı herşeyin.

o zaman iyi canım.. sana klomeni yumurtalarını daha çabuk geliştirmek için vericekler.. kullandığın ilacı bilmiyorum malesef.. :sm_confused: hakkınızda hayırlısını diliyorum... :Saruboceq:

o zaman iyi canım.. sana klomeni yumurtalarını daha çabuk geliştirmek için vericekler.. kullandığın ilacı bilmiyorum malesef.. :sm_confused: hakkınızda hayırlısını diliyorum... :Saruboceq:

çok sağol hayatım.evet klomeni belki ileriki dönemde verebilirler.tekrar teşekkür ederim.verdiğin biligiler için.a.s.

kizlar gunaydin..umarim guzel bir hafta olur hepimiz icin...
yaa aklima bisii takildi...tulin sen detayli biliyorsun beni belki yorum yapabilirsin...kizlar sizden de bekliyorum tabii
esim varikosel, fakat ameliyat olmadi...neyse bu aradabari keci boynuzuna baslayalim dedi..basladik ama her zaman da yapmak mumkun olmuyor...esim pekmezini almis onu da kullaniyo suyunu icmedigi zamanlarda...pekmezinin faydasi var mi?
bir de caksir suyu iciyo sabah ac karnina
mujjjkkss

bu arada kizlar, esim dun kendi agziyla ise yaradigini soyledi..afedersiniz sivi artmis...ama psikolojik de olabilir, o yuzden ona bir yorum yapmadim

günaydın ebrucum.. keçi boynuzu fayda ediyordur canım.. pekmezde faydalıdır yaa.. şifa olsun canım.. ameliyatı en kısa zamanda olmaya çalışsın eşin.. çakşır suyunu duydum kaç kez ama bi araştırmadım neye yarıyor.. Şeniz

tulincim, o da sperm sayisini artiriyormus..ege yoresinde yetisen bir bitki..onun suyu satiliyor...ben misir carsisindan aldirdim...tek faydasi spermeymis sanirim...ben bi kosede bekledim..esim aldi...ama surati gorecektin fisfisfis ebru bana neler yaptiriyosun die o kadar laf yedim....ama simdi kendisi ben soylemeden kendi iciyo sırnaşık şey google da ara hemen cikiyo canim...onun da faydasi varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…