hoşgeldin canım aramıza burda deneyimlei o kadar arkadaş varki sana yavaş yavaş yardımcı olacaklardır eşlerine keçiboynuzu kürü içiriyorlar benim eşim içemedi tadı kötü diye bizde pekmezini yediriyoruz bizim ilk eşimde gibiydi sorun ama şimdi sayı ve hareketlilik iyi morfolojide biraz düştü son teste benimde bir doğal yoldan erken doğumum var gelecek ay hsg çekilecek sonrasında bizde aşılamaya geçiyoruz canım
arkadaşlar hepinize günaydın.Ben aranıza yeni katıldım.Benim eşimde de hareket eksikliği vr morfoloji 3 ama yıkandıktan sonra baya artmış gözüküyor yıkandıktan sonra sayı 20 milyon hareketlilik toplam %50 drumuz varikoselden şüphelendi ama çok şükür ultrasonda filan bişiy çıkmadı.Üroloji Dru evicap klomen birde ismini hatırlayamadığım bi ilaç verdi.yarın yazrım ona bakarım bnde glucophage kullanıyorum pko var.dr aşılama diyor deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum...
Kimse cevap vermiycekmi?mirmirmirmir
Beraber aşılamaya geçicez ozaman bnmde öbür ay hsg çekilecek ona göre.Keçiboynuzu kürünü bnde duydum sadece 1 kez yaptım içti ama onu o ilaçlarla vermemizin bi sakıncası varmı ki acaba klomen evicapın yanında bişiy olurmu ki?
evet canım korkuyorum bn kan aldırmaktan dahi korkuyorum hiç sevmyrm bu huyumu.İnşallah aşılamadan sonuç alırız.Biz 4 yıllık evliyiz ilk başlarda çocuk istemedik şu son 6 ay içinde öğrendik tüm bunları.Ne güzel inş.allahım isteyen herkese versin.Verdiğin bilgiler için çok teşk.ederim.a.s.
Beraber aşılamaya geçicez ozaman bnmde öbür ay hsg çekilecek ona göre.Keçiboynuzu kürünü bnde duydum sadece 1 kez yaptım içti ama onu o ilaçlarla vermemizin bi sakıncası varmı ki acaba klomen evicapın yanında bişiy olurmu ki?
mrb canim hosgeldin aramiza ins hsg den de guzel sonuclar alirsiniz ve asilamada yuzunuz guler allah yolunuzu acik etsin:Saruboceq:
kizlar herkese gunaydin iyi bir hafta olur ins hafta sonu kayboldunuz nan hepiniz hafta ici burda kalin bariiiiiiiiklava:
iyiyim canım sen nasılsın.. yerimseniben ii valla nolsun günlerimiz bitti çalışmalarımızı yaptık.. hafta sonu biraz yoruldum ama neyse varsa rabbim korusun diye dua ettim.. Allah hepimiz için hayırlısını versin inş.. sende nasıl gidiyor ..
o zaman anestezili çektiricen canım olsun.. herkes nasibinde ne varsa onu yaşıyor.. bizde 6 yıllık evliyiz.. 1 sene önce öğrendik.. kısmet.. aklına takılan ne varsa yaz hepimiz bildiklerimizi söyleriz.. keçiboynuzu kürünü bırakmayın devam edin.. ilaçların yanında kullanılabilir.. sorun yok..
sanırım bir sorun olmaz ama yinede ben tama emin değilim benim eşim ilaç falan kullanmıyor çünkü kullanan arkadaşlar var dediğin ilaçları olnlar yardımcı olur canım inşallah aşılamalarımız başarılı olur canım allahım ol demiştir olur inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Bunu öğrendğim iyi oldu canım,o zaman yapalım keçiboynuzunu.canım birde aşılama için morfolojinin ne kadar önemi var aşılama hangi aşamalrda daha iyi sonuçlar veriyor biliyomusun?
yapın içsin eşin hemen.. aşılama için morfolojinin %4 olması gerekiyormuş.. öncesinde sana klomen vericekler yumurtalarını takip edicekler.. büyüyenler için çatlatma iğnesi vurulucaksın.. ertesi günü de aşılaman yapılacak canım.. aşılama da korkulacak bir durum yok.. normal muayeneden pek farklı değil.. ben yaptırmadım ama yapanlardan bunları biliyorum.. sizin değerleriniz yeterli görünüyor.. morfoloji de 3 ten fazla demiştin.. 3 bile olsa iyi sayılır.. keçi boynuzu sayıyı arttırır belki o zamana kadar etkili olur.. spermlerin yenilenme zamanına denk gelirse..
evet canım morfoloji 3 klomeni dr eşime verdi ben glucphage diye bişiy günde 2 tane içiyorum 15 gün oldu başlayalı,taamam canım ben içireyim keçiboynuzunu dediğin gibi o zaman a denk gelebilir.çok sağol hayatım.çok açıklayıcı bilgiler inş.eşimin durumu düzelirde bnde pko vr ama dr zayıf olduğum için sorun olmaz diyor pko sendrromu değil belirtilerini taşıyorsun diyor.bakalım hayırlısı herşeyin.
o zaman iyi canım.. sana klomeni yumurtalarını daha çabuk geliştirmek için vericekler.. kullandığın ilacı bilmiyorum malesef.. :sm_confused: hakkınızda hayırlısını diliyorum... :Saruboceq:
kizlar gunaydin..umarim guzel bir hafta olur hepimiz icin...
yaa aklima bisii takildi...tulin sen detayli biliyorsun beni belki yorum yapabilirsin...kizlar sizden de bekliyorum tabii
esim varikosel, fakat ameliyat olmadi...neyse bu aradabari keci boynuzuna baslayalim dedi..basladik ama her zaman da yapmak mumkun olmuyor...esim pekmezini almis onu da kullaniyo suyunu icmedigi zamanlarda...pekmezinin faydasi var mi?
bir de caksir suyu iciyo sabah ac karnina
mujjjkkss
hadi ilk iğnen hayırlı uğurlu olsun canımm ,,yumoşlarr güzel güzel büyüsünler inş..sağlıklı bebecik olsunlarr.:1hug:
hayırlı olsun canım benim
canım hayırlı cumalar
geçmiş olsun
inşallah güzel sonuçlar alırsınız:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?