Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallah herşey çok güzel olur canım hiç bir problem çıkmaz hayırlısı olsun. Kilo vermen çok önemliymiş doktor banada dedi 10 kilo vermen lazım diye

canım inşallah hamişliktendir çünkü ben felaket kasık ağrısı çektim hhalada çekiyorum
hejacım bnm göbek altımm vajina üstü agrıodu bgn yok ama dün sabah kalktıgımda fln agrıyodu neblm bi uyku hali gibiyim anlmdm göğslerimde benek benekler var anlmdm umutlndm yinee kızlar nedr bu acaba hejaaa sen neler yasadınn benim adetime 10gün var

hoşbulduk hayatım.inşallah aşılamadan iyi bir sonuç alırız.daha ilk olacak ya umudumu yitirmek istemiyorum.Bi arkadaşım vrdı onada 1.aşılaması tutmadı ikincisi tuttu.Onun druna gdiyorum.Allahım isteyen herkese versin yarabbimm...

kızlar herkese slm eşimin varikosel teşhisi konmustu dr gittik tahlil istedi degerler normal çıktı dr hamile kalmamanız için hiç sebeb yok dedi eşimi muyaane etmemiş degerler cok normal bu durmda bebek sahibi olabilirsiniz demiş sasırdım kaldım eeeeee niye olmuyo o zaman

kızlar bi bnm esiminkinede bakın varikosel teshisi konldu daha cok küçkmüş oyüzden soermlere zararı yokmş bi bakın ltfen
volüm:5ml
likefaksiyon:20dak.
viskozite:normal
aklütinasyon:yok
yuvarlak hücre:7milyon/ml
sayı:36milyon
motilite:%53
progresif motilite:%35
total progresif motilsperm(tpmss):63milyon
normal krugers criteria:%3 perhiz süresi 4gün

sonuçlar bu kadarmı ileri hareket a,b,c değerleri yokmu

analiz aralığı 15 dakika
likefaksiyon süresi 30 dakika
görünüm beyaz opak
hacim 3 ml
ph 7.5
sperm sayısı 60 milyon
hızlı doğrusal hareketlilik %40
yavas dogrusal hareketlilik%40
yerinde hareketlilik %10
hareketsiz %10
normal morfoloji%70
1 saat sonra canlı sperm% 70
kagıtta yazanları aynen yazdım kızlar

cuma adetimin 2. günü yaptırdığım tahlil sonuçlarım
FSH 6,59
LH 2,16
PROLAKTıN 20,3
PROGESTERON 1,50
TESTESTERON 0,69
E2 27
TSH 2,08
T3 3,16
T4 0,87

prolaktinim normal değerler içinde ama daha önceki 14 idi şimdi biraz yüksek böyle olan arkadaş varmı

canım eşin gitti doktora ama sen gittinmi bide sen git bakalım eşinin değerleri bence normal dende iyi kısmet canım yaa bide sen git bakalım rabbim ol deyince oluyo işte

canım değerlerin nasıl bilmiyorum ama karşılarında yazar normal se prolaktini nesrinin çok yüksekti geldiğinde ona bir sor

canım eşin gitti doktora ama sen gittinmi bide sen git bakalım eşinin değerleri bence normal dende iyi kısmet canım yaa bide sen git bakalım rabbim ol deyince oluyo işte

canım bende gittim dr bendede birşey olmadığını 6 ay daha deneyip olmassa tüpler acıkmı degilmi ona bakacaklarmıs hayırlısı olsun bakalım canım

canım sonuçlarınız gayet iyi :lepi:

ayy cok saolun kızlar benim bu ay adetim az geldi nedense evlendikten sonra düzensizleşti evlenmeden önce hiç gününü veya haftasını sasmazdı bide yogun olurdum evlendim bana bişey oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…