Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bende gittim dr bendede birşey olmadığını 6 ay daha deneyip olmassa tüpler acıkmı degilmi ona bakacaklarmıs hayırlısı olsun bakalım canım

NİYE 6 AY DAHA BEKLİYORSUNUZ ANLAMADIM. BEN YANILMIYORSAM 9-10 AYLIK EVLİYKEN TÜPLERİME BAKILDI. BEKLEMENİN NE ANLAMI VARKİİ ALLAH KORUSUN TÜPLERİN TIKALIYSA AÇMAK İÇİN UĞRATIRACAKLAR BENCE GİT ÇEKTİR HSG İNŞALLAH BİRŞEYİN YOKTUR CANIM ALLAHTANDIR:Saruboceq:

abstinens süresi 3 gün
lekefaksiyon süresi 20 dk
likefaksiyon derecesi 4
viskosite 0,0
hacim 4.8 cc
renk normal
ph 8.0
vital preperatta sperm pozitif
sayım (/ml) 41.500.000 /ml
toplam motil % 64.3
prograsif motil % 81.5
progresyon kriterleri
a kategorisi % 9.5
b katagorisi %42.9
c katagorisi %11.9
d kategorisi %35.7
ncos (/ml) 700.000 /ml
lökosit 200.000 /ml
diger hücreler 500.000/ml
mikroskopi
sperm aglütinasyonu negatif
eritrosit negatif
vitalite 1.80
kruger strict criteria normal yapı %7
kızlar benim eşimin sperm sonuçları bilen varsa lütfen yorum yapabilir mi

[sıze="2"]adet olmadım daha özlem.
Adet olmak istiyorum ya gelmiyo inatçıkötükedihüso
[/sıze]

gelmesin kısım bırak ne guzel belkide hiç gerek kalmaz hamişsindir . Dosyayı açtırdığım gun kadının biri 2. Tüp bebek raporunu almak için gelmişti diğer ay 2. Tüp bebeğini yaptıracakmış ama hamileydi. şoka girdi kafasına vuruyo olamaz rüyamı bu diyodu .neredeyse 1 saat kaldı orda gitmedi emin olmak için çok güzeldi belki seninde tedaviye gerek kalmaz canım

canım bildiğim kadarıyla hareketliliği az ama çokta az değil evicap felan vermedimi doktor çok kötü değil morfolojısıde iyi gibi ama daha iyi bilenler vardır sitede cevap yazarlar sana

heja çok sevindim.
Allah tamamına erdirsin.Darısı bizim başımıza inşallah.

canım bildiğim kadarıyla hareketliliği az ama çokta az değil evicap felan vermedimi doktor çok kötü değil morfolojısıde iyi gibi ama daha iyi bilenler vardır sitede cevap yazarlar sana

canım doktor normal dedi ama benim kafama kagıttaki yormda teratozoospermia diye yorum çıkmış buda morfoloji bozukluğu anlamına geliyo o yüzden birde sizlere sorim dedim

canım bende on aylık evliyim biraz sıkıntılı gecti evliliğim evlendm babam rahatsızlandı akciğer kanseri teşhisi kondu ondan sonra 2 ay önce kaybettim bide gurbetteydim aklım hep ailemde kaldı yani dr psikolojik olabilir dedi bu ay da bekleyelim olmassa hsg cektireyim dediğin gibi

Ayyyy özlemcim heyecan yaptım şimdi yaaa
Benim de öyle mi olucak acaba bilmiyorum
Bakalım yarında geçsin de
sanmıyorum hamile olduğumu hiçbir belirtim yok çünkü.
Olsun ben 1 ay daha beklemeye razıyım.

hejacimmm cok sevindim bitanem...yuppiiiiii ikiz annesi olucaksin demek...massallah massallah yavrularina ve sana tatlim:teytey::teytey:

canım doktor normal dedi ama benim kafama kagıttaki yormda teratozoospermia diye yorum çıkmış buda morfoloji bozukluğu anlamına geliyo o yüzden birde sizlere sorim dedim

canım benim bildiğim morfolojı krugere göre 4 den düşüklerde problem var hatta 3ü bile sanslı sayıyorlar diye biliyorum eğer sonuçların buysa kafana takma

evet bu ayda bekle çektir bence için rahatlasın zaten sende de bişey yoksa psikolojıktır başın sağolsun canım zor tabii allah sabır versin

hiç belli olmaz. Doğru söylüyosun gelsinde 1 ay sonra gelsin demi canım senin iğneler neden o kadar çok tutu bir türlü yazamadım sana geri . Neyse olsunda çok tutsun

kızlar eşiminki nasılll[ bişii diin yaaaa kızlarrr bide yürüynce kasığm agrıdı bişiimi varrrrdr cok umtlndm/COLOR]

hejacim cok guzel bir haber bu yaadelikafadulden
Allah saglikla tamamina erdirsin insallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…