arkadaşlar hepinize günaydın.Ben aranıza yeni katıldım.Benim eşimde de hareket eksikliği vr morfoloji 3 ama yıkandıktan sonra baya artmış gözüküyor yıkandıktan sonra sayı 20 milyon hareketlilik toplam %50 drumuz varikoselden şüphelendi ama çok şükür ultrasonda filan bişiy çıkmadı.Üroloji Dru evicap klomen birde ismini hatırlayamadığım bi ilaç verdi.yarın yazrım ona bakarım bnde glucophage kullanıyorum pko var.dr aşılama diyor deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum...
kizlar gunaydin..umarim guzel bir hafta olur hepimiz icin...
yaa aklima bisii takildi...tulin sen detayli biliyorsun beni belki yorum yapabilirsin...kizlar sizden de bekliyorum tabii
esim varikosel, fakat ameliyat olmadi...neyse bu aradabari keci boynuzuna baslayalim dedi..basladik ama her zaman da yapmak mumkun olmuyor...esim pekmezini almis onu da kullaniyo suyunu icmedigi zamanlarda...pekmezinin faydasi var mi?
bir de caksir suyu iciyo sabah ac karnina
mujjjkkss
selam kızlar nasılsınız ben çok şükür iyiyim size güzel bir haberim var bu gün keseyi görmeye gittik çok şükür rabbime iki kesemiz var allahım inşallah en tez zamanda sizinde yüzünüzü güldürür darısı başınıza inşallah çok mutlu ve heyecanlıyım
selam kızlar nasılsınız ben çok şükür iyiyim size güzel bir haberim var bu gün keseyi görmeye gittik çok şükür rabbime iki kesemiz var allahım inşallah en tez zamanda sizinde yüzünüzü güldürür darısı başınıza inşallah çok mutlu ve heyecanlıyım
heja canım gözün aydın ne güzel ikizler geliyo he rabbim gönlüne göre verdi inşallah sağlıcakla kucağına aldığın günleride görürsün....
Heja canım çokk sevindimmmm tekrar gözünnaydınn ikizz bebişlerin için.Allaha emanet ol a.s.
heja canım gözün aydın ne güzel ikizler geliyo he rabbim gönlüne göre verdi inşallah sağlıcakla kucağına aldığın günleride görürsün....
cnmm hejacımm tbrk edrm allaahımm kucagına almayıa nasip etsnn:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hejacım ne güzel benimde hayalimdi ikiz ve 3 çocuk annesi olmak.ama olsun bunun arkadaşlarımın başına gelmesi beni daha mutlu etti.ŞenizŞeniz:lepi:
rabbim benim gönlüme göre verdi umarım sizinde gönlünüze göre verir hepiniz için çok dua ediyorum rabbim sizlerede nasip etsin çok mutluyum inşallah on gün sonra kalp atışlarınıda duyarım
kız inş...allahm naspeder hejaamm duaa et yaaa bizede hamişşsinnnn kabll olur cnm bnm maşallaah sanaa
canım benim hiç etmez olurmuyum ama inan bundan sonra daha çok edicem rabbim hepinize anneliği tattırsın diye
sen naptın canım. ne durumdasın.evet ameliyat oldugumda ciddi yapışıklıklara yol açabilirmiş. bende zaten olmak istemiyordum adetiminde 2. gunuydu doktor aşılamaya başlayalım dediğinde birden oluverdi herşey .inşallah taşıyabilir bebişi
hejacım tebrikler olsun rabbim sağlıkla kucağına aldırsın ne büyük mutluluk 3ken 5kişi olmak kalabalık çok güzel kendine dahada dikkat ermen gerek şimdi inşallah kalp atışlarınıda duyarsın bizlerde mutlu oluruz
kızlarrr yaa iğne olaalı 8gün oldu onun arısımıdır hamişmiyimdr yaaa ben hiç kasık agrıs bilmezdimm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?