Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hejacım tebrik ederim canım çok sevindima.s.
bak olmadı diye üzülüyodun tutmadı diyodun sürekli
Allah iki tane birden vermiş
ne kadar güzel bi haber bu
kızın sevinçten havalara uçmuştur.:lepi:

aramıza hoşgeldin canıma.s.
değerleriniz yıkamadan sonra iyiymiş...
inşallah aşılamada bebeğiniz sizinle olur...

canım diğer içtiklerini içsin ama keçi boynuzona 3 ay aralıksız devam etseniz...
çünkü saracoğlu sitesinde 3 ay her akşam yazıyordu...

aaaaaaaaaa:teytey:
bitanem çok sevindim:sm_cool:
allah sağlıcakla dünyaya gelmelerini nasip etsin....

heja canım gözün aydın ne güzel ikizler geliyo he rabbim gönlüne göre verdi inşallah sağlıcakla kucağına aldığın günleride görürsün....

kızlar cvpplar için saolunnnnnn cok saolunnn bgn agrım ok fazlaaaa az bişii var inş.hamişiimdirrr yaaaa yasoommmmm senide beklioommm he hamişşşsin:)içime öle doğuoo

heja canım gözün aydın ne güzel ikizler geliyo he rabbim gönlüne göre verdi inşallah sağlıcakla kucağına aldığın günleride görürsün....

cnmm hejacımm tbrk edrm allaahımm kucagına almayıa nasip etsnn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

cnmm hejacımm tbrk edrm allaahımm kucagına almayıa nasip etsnn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

rabbim benim gönlüme göre verdi umarım sizinde gönlünüze göre verir hepiniz için çok dua ediyorum rabbim sizlerede nasip etsin çok mutluyum inşallah on gün sonra kalp atışlarınıda duyarım

hejacım ne güzel benimde hayalimdi ikiz ve 3 çocuk annesi olmak.ama olsun bunun arkadaşlarımın başına gelmesi beni daha mutlu etti.ŞenizŞeniz:lepi:

hejacım ne güzel benimde hayalimdi ikiz ve 3 çocuk annesi olmak.ama olsun bunun arkadaşlarımın başına gelmesi beni daha mutlu etti.ŞenizŞeniz:lepi:

canım arkadaşım rabbim senin de inşallah gönlüne göre verir allahtan umut hiç bir zaman kesilmez ben inanıyorum senin de bebişin olucak allahın izni ile hepinizi çok seviyorum iyi günümde de kötü günümde de hep yanımda oldunuz rabbim hepinizin gönlüne göre versin

rabbim benim gönlüme göre verdi umarım sizinde gönlünüze göre verir hepiniz için çok dua ediyorum rabbim sizlerede nasip etsin çok mutluyum inşallah on gün sonra kalp atışlarınıda duyarım

kız inş...allahm naspeder hejaamm duaa et yaaa bizede hamişşsinnnn kabll olur cnm bnm maşallaah sanaa

canım benim hiç etmez olurmuyum ama inan bundan sonra daha çok edicem rabbim hepinize anneliği tattırsın diye

cnmmm bnmmm saol allah razı olsn amin bitanem inş.ne güsel bi duygu içinde 2can var:)müthiş bi duyguuuu maşşaallaaahhh yaa mükemmeelll yaaaa negsel

hejacım tebrikler olsun rabbim sağlıkla kucağına aldırsın ne büyük mutluluk 3ken 5kişi olmak kalabalık çok güzel kendine dahada dikkat ermen gerek şimdi inşallah kalp atışlarınıda duyarsın bizlerde mutlu oluruz

canım ben cuma zeynep kamildeydim hsg için randevu almak için ama doluydu günler denk gelmedi o yüzden bir dahaki aya kaldı ilaçları falan yazdı telefon edip randevu alıcam kilo vermeye çalışıyorum bu arada bakalım hsg den sonra şekillenecek herşey canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım çok sağol evet gerçekten çok büyük mutluluk çok şaşkınım doktorum zaten jeli bırakıp iğneye geçmemi istedi düşük olmasın diye yani dediğin gibi daha da dikkatli olmam lazım darısı hepinizin başına bu büyük günde çünkü bu gün mevlit kandiliymiş bu arada hepinizin mevlit kandili kutlu olsun rabbim hepinizin gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhhhhh

canım çokkk güzel bir haber allahım ikizlerini korusun sağlıcakla kuçağına almayı nasip etsin canım :teytey::teytey::teytey::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…