Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok saol canım.. inş işe yarar.. napalım yapıcak kaydirigubbakcemile3 yazık adama sen alsaydın ya madem kaydirigubbakcemile3

canim ben hic asilama yaptirmadim ama 1. dede 2. dede 4.dede tutan gorduk
ben direk mikroenjeksiyoan atladim esimde sperm azligi hareket azligi morfoloji bozuklugu varda vara yani
bende de vardir kesin birseyler ama henuz ortaya cikaramadiksırnaşık şey
1.mikro yaptik tutmadi
2.yide 2 aydir dusunuyoruz bir turlu baslayamadik
CADIARZU

gözün aydin canim,insallah gelir bebisin sagliklica,bekletmez seniyerimseniben
amin canım inaşllah daha uğraştırıp üzmez beni
ne güzel yaa...bizide bulur insallah böyle mucizeler:Saruboceq:

nesrünnnn çabuk gel özlerim haaa

nevromm geçmiş olsun biliyorum giremiyorsun ama özletme kendini bu kadar çok

selam kızlar nasılsınız ben çok şükür iyiyim size güzel bir haberim var bu gün keseyi görmeye gittik çok şükür rabbime iki kesemiz var allahım inşallah en tez zamanda sizinde yüzünüzü güldürür darısı başınıza inşallah çok mutlu ve heyecanlıyım

ne güzel bak iki kardeş geliyor kızına.. :sm_cool: :sm_cool: Allah sağlıkla hamileliğini tamamlayıp bebişlerini kucağına almanı nasip etsin canım..

ne güzel bak iki kardeş geliyor kızına.. :sm_cool: :sm_cool: Allah sağlıkla hamileliğini tamamlayıp bebişlerini kucağına almanı nasip etsin canım..

canım benim çok sağol her zaman bana destek oldunuz rabbim sizlerede nasip etsin evet ya kızım hep zaten ikiz olsun derdi rabbim gönlümüze göre verdi inşallah sizlerinde gönlüne göre verir

cnmm ne güzel allah kucağına almayı da nasip etsin :1hug:

kıslarrr ben geldim iyi haftalar herkese

sağol canım inaşşallah güzel güzel büyürler . inşallah canım sağlıkla hep

hoşgeldin canım inşallah yumoşlar büyür ve bebiş gelir canım hayırlısıyla hamiş olursun canım senin içinde ameliyat olmak için hazırlanırken aşılama olmasında vardır allahın bir hikmeti inşallah canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sen naptın canım. ne durumdasın.evet ameliyat oldugumda ciddi yapışıklıklara yol açabilirmiş. bende zaten olmak istemiyordum adetiminde 2. gunuydu doktor aşılamaya başlayalım dediğinde birden oluverdi herşey .inşallah taşıyabilir bebişi

Heja canım çokk sevindimmmm tekrar gözünnaydınn ikizz bebişlerin için.Allaha emanet ol a.s.

canım etmez olurmuyum har gündua ediyorum rabbim sizlerede nasip etsin diye

aaaa gercekten cok sevindim hejacim allahim ne buyuk kizina karde sderken kardesler geliyor ikisi birarada buyur giderler ne kadar guzel evet canim bizlere dua etmeyi unutma rabbilm banada ikiz nasip etsin

yaşasın :dance:
ne güzel haber bu yaa
Allahın izniyle 1 değil iki tane olacak bebişin
hemde toplamda 3 tam istediğim gibi
Allah tamamına erdirsin tatlışım sağlıcakla inşallah:Saruboceq:
eşin ne dedi bu habere adam ın bi anda 3 çocuk olucak inşallah tabii:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gözü korkmasın :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…