tulincim, o da sperm sayisini artiriyormus..ege yoresinde yetisen bir bitki..onun suyu satiliyor...ben misir carsisindan aldirdim...tek faydasi spermeymis sanirim...ben bi kosede bekledim..esim aldi...ama surati gorecektin fisfisfis ebru bana neler yaptiriyosun die o kadar laf yedim....ama simdi kendisi ben soylemeden kendi iciyo sırnaşık şey google da ara hemen cikiyo canim...onun da faydasi varmis
hoşbulduk hayatım.İnş.sonuç olumlu çıkarda.Çok sağol canım daha şimdiden aşılama için heyecan yapıyorum çok istiyorum bir bebeğim olsun allahımmm sen büyüksün yarabbim.Aşılamada şans ne kadar biliyomusun.Sizin problem nedir?Vallahi çok sevdim burayı geçen yıl üye olmuştum ama pek giremiyordum.hepiniz çok iyisiniz....
gözün aydin canim,insallah gelir bebisin sagliklica,bekletmez seniyerimseniben
amin canım inaşllah daha uğraştırıp üzmez beni
ne güzel yaa...bizide bulur insallah böyle mucizeler:Saruboceq:
ben hep öyle yaptığımdan sizlere de aynısını öneriyorum canım.. sabırla beklemeliyiz.. bence de git bir yere takip etsinler seni.. şimdiden desen olmaz mı semihacım.. hem belki daha çatlamamıştır.. öğrenirsin.. hihoyyytdelikafaduldendelikafadulden heyecan yaptım ay..
özlem hayırlısı olsun canım.. inş kullandığın herşey fayda eder.. sonunda bebeğin sana gelir.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aminnnnn canım aminnnn hepimzin inaşşallah
Allah şifa versin kısa zamanda spermler toplansın inş.. kalbini bozmadan sabırla bekle canım.. sonunda rabbim mükafatını veriyor.. şükürler olsun..
hepinize hayırlı cumalar arkadaşlarım.. hepinizi çok seviyorum.. iyi ki sizleri tanıdım iyi ki hayatımda sizlerinde yeri var.. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.. hayırlara çıkarsın inş.. hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
]
hayırlı olsun canım:1hug:Şeniz
geçmiş olsun canıma.s.
aminnn....
nesrünnnn çabuk gel özlerim haaaKızlar belki daha yazamam size.
şimdiden Allahaısmarladık diyeyim.
Kendinize çok iyi bakın. ben gelene kadar hepinizin göbişleri dolsun inşallah...
İyi haberlerinizi bekliyorum.1 saat sonra çıkıcam Allahın izniyle.
Hepinizi çok özleyeceğim. bu arada sonucum Pazartesiye ertelenmiş nedeni ni söylemediler.tabi pazartesi de ben burda yokum ondan sonraki hafta artık gösteririm doktora...
Hepinizi çok öpüyorum
Allaha emanet olun...:a015:
Canlarımmm ben geldimm. Sizleriii çooooooooook özledimmmmm. Şeniz ŞenizŞeniz :asigim: :asigim: :asigim: Annemden evime döndüm. Çok şükür daha iyiyim. Yüz felcim %30-40 iyileşti. Gribim çok çok az kaldı. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
İşyerinden de artık giremiyoruz size haber göndermiştim dıptısımla ; gelmiştir muhakkak. Çok üzgünüm çoook Siteyi engellemiş bakanlık.klava: :dilcikar:
Artık akşamları evden ilerleyen saatlerde gelirim.
Sağlığımız yerinde olsun da bir şekilde görüşürüz. delikafadulden
Sizler nasılsınız , neler yapıyorsunuz , haberler neler ; hiçbir şey bilmiyorum. :sm_confused:
Listeleri en son 31.03.2009 tarihinde güncellemiştim. 3 hafta geçmiş üzerinden neredeyse. Bir ara toparlamaya çalışacağım.
Bugün öncelikle sitedeki bakamadığım görevlerime bakacağım. Çok birikmişler.
Öpüyorum sizleri. Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. Şeniz Şeniz Şeniz
Ve duydum ki biraz sakinlemiş buralar. Birbirinize sıkı sıkı sarılın. Ben de en kısa zamanda listeleri de ayarlayıp döneceğim aranıza. :asigim: a.s.
selam kızlar nasılsınız ben çok şükür iyiyim size güzel bir haberim var bu gün keseyi görmeye gittik çok şükür rabbime iki kesemiz var allahım inşallah en tez zamanda sizinde yüzünüzü güldürür darısı başınıza inşallah çok mutlu ve heyecanlıyım
Günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2hihoyyyt
İnşallah çok güzel, bol hamileli bi hafta olur:CüvCüv::sm_cool:
ne güzel bak iki kardeş geliyor kızına.. :sm_cool: :sm_cool: Allah sağlıkla hamileliğini tamamlayıp bebişlerini kucağına almanı nasip etsin canım..
selam kızlar nasılsınız ben çok şükür iyiyim size güzel bir haberim var bu gün keseyi görmeye gittik çok şükür rabbime iki kesemiz var allahım inşallah en tez zamanda sizinde yüzünüzü güldürür darısı başınıza inşallah çok mutlu ve heyecanlıyım
kıslarrr ben geldim iyi haftalar herkese
sağol canım inaşşallah güzel güzel büyürler . inşallah canım sağlıkla hep
heja ayy demek ikiz hadi bakalım kalp atışlarınıda görmeyi nasip etsin RABBİM darısı bizim başımıza
cnmm ne güzel allah kucağına almayı da nasip etsin :1hug:
hoşgeldin canım inşallah yumoşlar büyür ve bebiş gelir canım hayırlısıyla hamiş olursun canım senin içinde ameliyat olmak için hazırlanırken aşılama olmasında vardır allahın bir hikmeti inşallah canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çok saol canım.. inş işe yarar.. napalım yapıcak kaydirigubbakcemile3 yazık adama sen alsaydın ya madem kaydirigubbakcemile3
evet canım ikiz inşallah dediğin gibi kalp atışlarınıda duyarım darısı başınıza bunu canı gönülden diliyorum
inşallah hamişlerimzi bol bol dua edin bzim için olmazmı ?
canım etmez olurmuyum har gündua ediyorum rabbim sizlerede nasip etsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?