Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gerçekten kadın tek kelimeyle süper anlatmışşşşşşş.....çok etkilendim yaa okurken göz yaşlarımı tutamadım,tüğlerim diken diken oldu..allahım sen büyüksün yarabbim...isteyen herkeze en yakın zamanda nasip etsin inşallah...bir gün bizimde yüzümüz gülecek inşallah

selam pink rose bende daha bugün yazmaya başladım burda inanın çok beğendim çok sevdim ben burayı hepinize ayrı ayrı teşekkürler......bu arada tanıştığıma memnun oldum.kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım aramıza burası bağımlılık yapıyor yalnız şikayetçi olmazsın umarım..a.s.

offf ölcem şimdi bel agrısından böle olan varmı kızlr resmen adet olcak gıbıyımmm

corneliya nasılsın canım? benim aşılamadan sonra ilk bir hafta çok ağrmıştı ama sonrasında hiç ağrım kalmamıştı...sonuç ta zaten kocaman bir negatifti...inşallah sonucun pozitiftir ve ağrıların bu yüzdendir.

test yapmadım çğnkü hiç öyle hamilelik belirtisi yok. doktoru arıcam az sonra kafayı yemek üzereyim.

kızlar merhaba ben pcos hastasıyım 1 senedir bebek bekliyoruz ama olmadı devlet hastanesine gittim benden kan testi simir testi ve hsg istenildi hepsi temiz cıktı en son ultrasonda 4.45; 2.57; 5.68; ve 1.98 büyüklüğün de kistler gözüktü bu arada eşime sperm analklizi yapıldı lokosit gözüktü 2 kutu antibiyotik tedavisi önerildi kendi doktorum bana su an hiç bir ilaç tedavisine başlamadı eşin iki hafta sonra başka bir yerde kruger kriterleri ne göre testini yenilesin gelsin dedi sonuçlarına göre tedaviye başlarız sizden istegiim avrupa yakasında yada üsküdara yakın testi yapabilcegim ve uygun fiyatlı bir yer öneride bulunmanız ve sizce bana nasıl bir tedaviye başlanacak şimdiden hepinizin cevapları için çok teşekkür ederim

evet canım ve be bu arada acil merkez arıyorum tesekür ederim cevap için alteratif tıpta soganı deemiştim 2 ay ama bu kistler ondan sonra cıktı canım ve kürden sonra 2 ay adet olmadım

kızlar selam nasılsızzzzzzzzzzzzzzzzzz:))))ben eyi değilim benim adet 2 aydır sapıttı ya 9 gün gecikti yine(karnım gergin ama ne gelen var ne giden.hast.gitmeyede korkuyorum ne kadar hamile olmadığımı bilsemde hast.gidince ümitleniyorum sonra ağlaya ağlaya eve geliyorum.bu ay bekleyecem gelene kadar..

evet canım ve be bu arada acil merkez arıyorum tesekür ederim cevap için alteratif tıpta soganı deemiştim 2 ay ama bu kistler ondan sonra cıktı canım ve kürden sonra 2 ay adet olmadım

onu da gördüm ama istanbul da yer bilmiyorum.. en iyisi devlet ya da üniversite hastanelerine gitse eşin test için.. sütle maydanoz buharını dene.. alternatif tıpa göz at canım.. orda yazmış kızlar..

sütle madoz da deedim canım zate devlet hastaesine gidiyorum ama orda tam icelemiyo doktorum kruger kritiklrine göre yapılsın bir yer önerdi 150 milyon çok pahalı test için 2 haftamız var belki daha iyi bir yer bulabilirm diye arıyorum napalım bu yola baş koyduk hayırlısı bakalım

anladım canım.. inş çabuk geçer kistlerin.. tedaviye başlarsın.. istanbulda olan kızlar yardımcı olurlar eğer bilgileri varsa..

umutsuz ve cornelia ins bu ay hamile kalirsiniz kizlar
bi bu ikisi msn de sabahtan aksama kadar deliler
kendinizi cok dinliyorsunuz kizlar olacksa olur relax olur
sizin adiniza ben stres oluyorum valla
-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…