hemen kötü düşünme canım.. yumurtlama günlerinse onunla ilgili olabilir..
hayırdır inşallah canım
Allah Allah bende şaşırdım:1shok::1shok:
kızlar azönce kanamam oldu hala azaz geliyor kendiliginden oldu
ya kist falanmı varki
böyle bişey yaşayan oldumu
adet günümede çok var yumurtlama günlerimde falanım
valla adetler bile sapıttı:)))kist olsa adetten sonra olur.yumurtanın çatlamaması lazım kist olması için,seninde yumurtlama zamanınmış daha büyüyüpte kiste dönüşmemişlerdir öyle olsa bile..önemli bişey değildir.yumurtlama zamanında olabiliyormuş ya kanama blki öyledir.
İyi geceler güzeller. a.s. :asigim: Ben ancak geliyorum. :1rolleyes: Eve gelince bir fasıl uyuyorum. mirmirmirmir Sonra yemek yiyip yine uyuyorum. mirmirmirmir Sanırım gün boyu yoruluyorum iş yerinde. kaydirigubbakcemile3 Dün geçmişi okumaya başlamıştım. Zaman kaybetmeden okumaya devam etmek istiyorum. Öncelikle geçmişi bitireyim de listeleri güncelleyeyim. Sonra muhabbetlere de katılırım. sengözlerimebaksanab Keyifler yerindedir inşallah. :içelim: Öpüyorum çok. Şeniz
nevocum :asigim: hoşgeldin canım a.s. iyi olmana çok sevindimmm :hooray:İyi geceler güzeller. a.s. :asigim: Ben ancak geliyorum. :1rolleyes: Eve gelince bir fasıl uyuyorum. mirmirmirmir Sonra yemek yiyip yine uyuyorum. mirmirmirmir Sanırım gün boyu yoruluyorum iş yerinde. kaydirigubbakcemile3 Dün geçmişi okumaya başlamıştım. Zaman kaybetmeden okumaya devam etmek istiyorum. Öncelikle geçmişi bitireyim de listeleri güncelleyeyim. Sonra muhabbetlere de katılırım. sengözlerimebaksanab Keyifler yerindedir inşallah. :içelim: Öpüyorum çok. Şeniz
canım hoşgeldin görüşemedik nezamandır
iyi olmana sevindimm
uyu canımkaydirigubbakcemile3 güzelce dinlen sen
nevocum :asigim: hoşgeldin canım a.s. iyi olmana çok sevindimmm :hooray:
herkeze hayırlı akşamlar kızlar ;!!!!
Rabbime şükürler olsun ben sağlıcakla yavruma kavuştum
bundan 10 ay öncesine kadar bir gün anne olacağımı hayal bile edemiyordum bana çok uzak geliyordu ve tup tedavimde negatif sonucu alınca hayallerim tamamen yıkılmıştı..
bir sonraki ay hiç ummadığım anda mucizem bana geldi ve şimdi kollarımda
doğumda hepiniz için dua ettim Allahım inş kabul eder ve aynı mutluluğu sizede yaşatır desteklerinizi hiç bir zaman esirgemediniz Allah hepinizden razı olsun dualarınızı kabul etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
hikayemi en yakın zamanda yazacağım...
kızım teyzelerinin ellerinde öper ŞenizŞeniz
hayırlı akşamla ŞenizŞeniz
bundan 10 ay öncesine kadar bir gün anne olacağımı hayal bile edemiyordum bana çok uzak geliyordu ve tup tedavimde negatif sonucu alınca hayallerim tamamen yıkılmıştı..
doğumda hepiniz için dua ettim Allahım inş kabul eder ve aynı mutluluğu sizede yaşatır desteklerinizi hiç bir zaman esirgemediniz Allah hepinizden razı olsun dualarınızı kabul etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
nevrosky benım ogluma vermıcenmı kızını aşk ol :çok üzgünüm::1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?