Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar azönce kanamam oldu hala azaz geliyor kendiliginden oldu
ya kist falanmı varki
böyle bişey yaşayan oldumu
adet günümede çok var yumurtlama günlerimde falanım

valla adetler bile sapıttı:)))kist olsa adetten sonra olur.yumurtanın çatlamaması lazım kist olması için,seninde yumurtlama zamanınmış daha büyüyüpte kiste dönüşmemişlerdir öyle olsa bile..önemli bişey değildir.yumurtlama zamanında olabiliyormuş ya kanama blki öyledir.

İyi geceler güzeller. a.s. :asigim: Ben ancak geliyorum. :1rolleyes: Eve gelince bir fasıl uyuyorum. mirmirmirmir Sonra yemek yiyip yine uyuyorum. mirmirmirmir Sanırım gün boyu yoruluyorum iş yerinde. kaydirigubbakcemile3 Dün geçmişi okumaya başlamıştım. Zaman kaybetmeden okumaya devam etmek istiyorum. Öncelikle geçmişi bitireyim de listeleri güncelleyeyim. Sonra muhabbetlere de katılırım. sengözlerimebaksanab Keyifler yerindedir inşallah. :içelim: Öpüyorum çok. Şeniz

inşallah canım ya öyledir önemli bişey degildirŞeniz

canım hoşgeldin görüşemedik nezamandır
iyi olmana sevindimm
uyu canımkaydirigubbakcemile3 güzelce dinlen sen

nevocum :asigim: hoşgeldin canım a.s. iyi olmana çok sevindimmm :hooray:

kızlar hayırlı geceler...
hejacım super bır haber bu.ınan hayatta encok ıstedıgım seylerden bırı ıkız annesı olmak..ısımlerı bıle hazır ama nerdeeeee...

canım hoşgeldin görüşemedik nezamandır
iyi olmana sevindimm
uyu canımkaydirigubbakcemile3 güzelce dinlen sen

nevocum :asigim: hoşgeldin canım a.s. iyi olmana çok sevindimmm :hooray:

Öpüyorum sizi kızlar. Şeniz Şeniz Şeniz Sizlerin desteği ve duaları sayesinde beklenilenden daha kısa sürede sağlığım iyiye gitti. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allah hepinizden razı olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Dualarınız her zaman yardımcımız. Hakkınızı ödeyemem. a.s. Ben de hep sizlere dua ediyorum. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

herkeze hayırlı akşamlar kızlar ;!!!!

Rabbime şükürler olsun ben sağlıcakla yavruma kavuştum

bundan 10 ay öncesine kadar bir gün anne olacağımı hayal bile edemiyordum bana çok uzak geliyordu ve tup tedavimde negatif sonucu alınca hayallerim tamamen yıkılmıştı..
bir sonraki ay hiç ummadığım anda mucizem bana geldi ve şimdi kollarımda

doğumda hepiniz için dua ettim Allahım inş kabul eder ve aynı mutluluğu sizede yaşatır desteklerinizi hiç bir zaman esirgemediniz Allah hepinizden razı olsun dualarınızı kabul etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

hikayemi en yakın zamanda yazacağım...
kızım teyzelerinin ellerinde öper ŞenizŞeniz
hayırlı akşamla ŞenizŞeniz

Dünürümmm tekrar tebriklerrrr. :teytey: :teytey: :teytey: Allah analı babalı büyütsün. Maşallahhhhhhhhhhh Allah uzun bir ömür , güzel bir gelecek nasip eylesin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Gazelimi öpüyorumm. Şeniz Şeniz Şeniz Biricik gelinim benim. :asigim: :asigim: :asigim: Oğlum da onun aşkına çıktı yollara zaten. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Kız olursa da ealsnas'ın oğluna vereceğim artık. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Öpüyorum kocaman. Allaha emanet olun. :1hug: :asigim:

Civcivim canım benim tekrardan gözünaydın olsun.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Allaha emanet ol meleğinle.41 kere maşallahhh

canim cok tebrik ederim:dance:
Allah anali babali buyutsun:Saruboceq:
yavrunun omru uzun,saglikli olsun
profil resmindeki sizsiniz dimi cok sekersiniz:asigim:

Canlarım bu arkadaş kaçar. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 3280 mesajdan iki günde baya erittim. 1852 kaldı. :lepi: :lepi: :lepi: En geç 23 Nisan'a listeler hazır. :içelim: :içelim: :içelim: Öpüyorum hepinizi.Şeniz Şeniz Şeniz

İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. Allaha emanet olun. a.s. a.s. a.s.

nevrosky benım ogluma vermıcenmı kızını aşk ol :çok üzgünüm::1rolleyes:

Ahh canımmm. Ben bilemedimm. :1rolleyes: Böyle yakışıklı bir oğlun olduğunu göreydim verirdim elbet. yerimseniben Önceden kertmiştik bitanem biz. Senin oğlanın pek talibi olur zaten. Bizimkine bakmayadabilir. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

.allah analı babalı büyütsün kızışını.darısı bizlere işallahhhhhh..
:Saruboceq:

Ne güzel yaa. delikafadulden delikafadulden delikafadulden Yeğenlerimiz sağlıkla geliyorlar dünyaya. Çok mutluyuz. :teytey: :teytey: :teytey: Allah devamını getirsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Bütün hamileler sağlıkla kucaklasınlar yavrularını. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Ve bütün isteyen , dileyen , bu yolda emek veren , gözyaşı döken , heyecanını yaşayan herkese de Allahım nasip etsin hamişş kalıp kollarına almayı. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

slm kıslar nasılsınızzzzz ...

aaaaa hejaaa ikizlere hamişmişşşş delikafadulden

başka kaçırdığım bir gelişme varmı?

hejam kalp atışlarını da duysun hayırlısıyla ona çok güzel takvim yapıcam benn. :asigim: Canım arkadaşım benim. :1hug: Rabbim mükafaatını çifter çifter verdi. Şükürler olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…