Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar bu preseed kullanan varmi yada bir bilgisi olan nerden ve nasil aliniyor

asicim sevcan kullanıyormuş onu.. nette satılıyor.. bi ara doktora sormuştum.. ne kadar güvenli olduğunu bilmiyoruz.. sadece nette satılıyor.. istiyorsanız alın ama tavsiye edemem kesin iyidir diyemem demişti..

kızalr selam aranızda sperm tahlil sonucundan anlayan varmı
hoşgeldin canıma.s.
bence de sperm değerleriniz güzel...
yani bir sorun yok...

canım ben pek anlamıyorum:sm_confused:
yandaki normal değerlerle karşılaştırsan...

başın sağolsun canım....
daha yeni evli sayılırsın...evet sitreste çok etkiliyor...
inşallah yakın zamanda gelir babişin...

merhaba canım hoşgeldin...
canım ben istanbulda oturuyorum ama benimde bildiğim bir hastane yok...
eşim testi normal bir labarutovarda yaptırıyor.. 30 ytl...ama krugere bakılmıyor...
150 ytl çok çok fazla...
başka yerlere sorun muhakkak daha uygununu bulursunuz...
hoşgeldin canıma.s.
nerelerdesin sen:uhm:

kızlar merhaba cuma günü adet oldum ve dün bitti.Öyle yogunda degildi. Allahım ne oluyo menopoza mı giriyorum yoksa
canım aklına hemen kötü şeyler getirme...
bir dr a git istersen...

Asicim bizim sevcana sor o kullanıyor yardımcı olur sana:1rolleyes:

asicim sevcan kullanıyormuş onu.. nette satılıyor.. bi ara doktora sormuştum.. ne kadar güvenli olduğunu bilmiyoruz.. sadece nette satılıyor.. istiyorsanız alın ama tavsiye edemem kesin iyidir diyemem demişti..

tskler kizlar sevcana bi danisiyim ben
herkese iyi aksamlar yinede denemekte fayda var diye dusunuyorum

herkeze merhaba , hayırlı akşamalar diliyorum...
szilere birşey sormak istiyorum ,ilişkiye girdikten sonra bel altına yastık koymak , yarım saat yataktan kalkmamak gibi duyumlar almıştım. bilginiz var mı ne kadar dogru olduguna?
çünkü ben ayda bir kanamalı sistit atakları geçiriyorum ki bugün o günlerden biri. ilişki sonrası temızlıgıme dıkkat etmeye calısıyordum fakat yarım saat yataktan kalkmamak gerektıgını duyunca bunu biraz ihmal etmiştim. ürolojogda yok öyle birşey asılsız deyince biraz şaşırdım.:S kendi uzmanlık alanı olmadıgı için mi öyle dedi, yoksa hemen kalkılabilir mi ilişkiden sonra acaba? ama o zmanda bütün spermler geri akıyor

evet canım hatta bir süre ayaklarını belinden destekle kaldırıp durman da faydalı olur.. bence de bi süre kalkma.. giden tabi ki gidiyordur.. ama yine de tedbirli olmakta biraz beklemekte fayda var.. çıkan geri çıkıyor yine nasılsa..

değil mi cnm bende bu sekılde duydugum ıcın uyguluyordum ama idrar yolları enfeksıyonu sırf bu yüzden oluyor dıyor bır yandan da doktor.. çünkü 2 gündür oldugu gibi kanlıydı ıdrarım...ve dolayısyla tüm degerler aşırı yuksek..bır yanda bır seyler yapmaya calısırken öte yandan baska seylerı bozmakmı gerekiyor ılla

malesef öyle oluyor.. bebek için aldığımız ilaçlar hormonlarda başka yerleri bozuyordur ama napalım mecbur..

doğru söyluyorsun, mecburen öyle...
hayırlısı olsun dıyelım... güzell aksamlaaarrr :)))

canım çok sağol evet allah izin verirse ikizlerim olucak darısı başına inşallahhhhhhhhhhhh

çok sağolun kızlar evet çok şükür iki kese var on gün sonra da inşallah kalp atışlarını duyarım darısı en tez zamanda başınıza olsun inşallahhhhhhhhhhhh

canım ya çok sevindim hemde 2tane
hayırlısıyla kalp atışlarınıda görürsün inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar azönce kanamam oldu hala azaz geliyor kendiliginden oldu
ya kist falanmı varki
böyle bişey yaşayan oldumu
adet günümede çok var yumurtlama günlerimde falanım

ya kist falanmı varki

hemen kötü düşünme canım.. yumurtlama günlerinse onunla ilgili olabilir..

hihoyyythihoyyythihoyyyt
:CüvCüv:
:sm_cool:

canım ya çok sevindim hemde 2tane
hayırlısıyla kalp atışlarınıda görürsün inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

ya ben sizi gerçekten seviyorum rabbim gönlünüze göre versin bu gece size çok dua edicem hayırlısı ile hamiş kalın diye bende inşallah kalp atışlarını duyarım ve hayırlısı ile kucağıma alırım inşallahhhhhhh

ya kist falanmı varki

hayırdır inşallah canım
Allah Allah bende şaşırdım:1shok::1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…