kizlar bu preseed kullanan varmi yada bir bilgisi olan nerden ve nasil aliniyor
kizlar bu preseed kullanan varmi yada bir bilgisi olan nerden ve nasil aliniyor
hoşgeldin canıma.s.kızalr selam aranızda sperm tahlil sonucundan anlayan varmı
canım ben pek anlamıyorum:sm_confused:cuma adetimin 2. günü yaptırdığım tahlil sonuçlarım
FSH 6,59
LH 2,16
PROLAKTİN 20,3
PROGESTERON 1,50
TESTESTERON 0,69
E2 27
TSH 2,08
T3 3,16
T4 0,87
prolaktinim normal değerler içinde ama daha önceki 14 idi şimdi biraz yüksek böyle olan arkadaş varmı
başın sağolsun canım....canım bende on aylık evliyim biraz sıkıntılı gecti evliliğim evlendm babam rahatsızlandı akciğer kanseri teşhisi kondu ondan sonra 2 ay önce kaybettim bide gurbetteydim aklım hep ailemde kaldı yani dr psikolojik olabilir dedi bu ay da bekleyelim olmassa hsg cektireyim dediğin gibi
kızlar merhaba ben pcos hastasıyım 1 senedir bebek bekliyoruz ama olmadı devlet hastanesine gittim benden kan testi simir testi ve hsg istenildi hepsi temiz cıktı en son ultrasonda 4.45; 2.57; 5.68; ve 1.98 büyüklüğün de kistler gözüktü bu arada eşime sperm analklizi yapıldı lokosit gözüktü 2 kutu antibiyotik tedavisi önerildi kendi doktorum bana su an hiç bir ilaç tedavisine başlamadı eşin iki hafta sonra başka bir yerde kruger kriterleri ne göre testini yenilesin gelsin dedi sonuçlarına göre tedaviye başlarız sizden istegiim avrupa yakasında yada üsküdara yakın testi yapabilcegim ve uygun fiyatlı bir yer öneride bulunmanız ve sizce bana nasıl bir tedaviye başlanacak şimdiden hepinizin cevapları için çok teşekkür ederim
hoşgeldin canıma.s.Kızlar ne var ne yok uzun zamandır geçmişi okuyordum
ama aklımda pek bişi kalmadı :çok üzgünüm: :tomato:
nevom iyileşmiş çok şükür kaydirigubbakcemile5 dahada iyi olur inşallah kaydirigubbakcemile2
hepinizi çok özledim ben ya senağlama
canım aklına hemen kötü şeyler getirme...kızlar merhaba cuma günü adet oldum ve dün bitti.Öyle yogunda degildi. Allahım ne oluyo menopoza mı giriyorum yoksa
Asicim bizim sevcana sor o kullanıyor yardımcı olur sana:1rolleyes:
asicim sevcan kullanıyormuş onu.. nette satılıyor.. bi ara doktora sormuştum.. ne kadar güvenli olduğunu bilmiyoruz.. sadece nette satılıyor.. istiyorsanız alın ama tavsiye edemem kesin iyidir diyemem demişti..
herkeze merhaba , hayırlı akşamalar diliyorum...
szilere birşey sormak istiyorum ,ilişkiye girdikten sonra bel altına yastık koymak , yarım saat yataktan kalkmamak gibi duyumlar almıştım. bilginiz var mı ne kadar dogru olduguna?
çünkü ben ayda bir kanamalı sistit atakları geçiriyorum ki bugün o günlerden biri. ilişki sonrası temızlıgıme dıkkat etmeye calısıyordum fakat yarım saat yataktan kalkmamak gerektıgını duyunca bunu biraz ihmal etmiştim. ürolojogda yok öyle birşey asılsız deyince biraz şaşırdım.:S kendi uzmanlık alanı olmadıgı için mi öyle dedi, yoksa hemen kalkılabilir mi ilişkiden sonra acaba? ama o zmanda bütün spermler geri akıyor
evet canım hatta bir süre ayaklarını belinden destekle kaldırıp durman da faydalı olur.. bence de bi süre kalkma.. giden tabi ki gidiyordur.. ama yine de tedbirli olmakta biraz beklemekte fayda var.. çıkan geri çıkıyor yine nasılsa..
değil mi cnm bende bu sekılde duydugum ıcın uyguluyordum ama idrar yolları enfeksıyonu sırf bu yüzden oluyor dıyor bır yandan da doktor.. çünkü 2 gündür oldugu gibi kanlıydı ıdrarım...ve dolayısyla tüm degerler aşırı yuksek..bır yanda bır seyler yapmaya calısırken öte yandan baska seylerı bozmakmı gerekiyor ılla
hejacım ay cnm Çok sevındım bır deıl ıkı tne oyyyyyyyyy keske bnmde olsa ıkız en cok ıstegım bu...
Asılamanın 8.gunundeyım blım ınanılmaz agrıo adet olck gıbıyım noluo bana yaff.(((((((((
çok sağolun kızlar evet çok şükür iki kese var on gün sonra da inşallah kalp atışlarını duyarım darısı en tez zamanda başınıza olsun inşallahhhhhhhhhhhh
kızlar azönce kanamam oldu hala azaz geliyor kendiliginden oldu
ya kist falanmı varki
böyle bişey yaşayan oldumu
adet günümede çok var yumurtlama günlerimde falanım
hihoyyythihoyyythihoyyyt
:CüvCüv:
:sm_cool:
canım ya çok sevindim hemde 2tane
hayırlısıyla kalp atışlarınıda görürsün inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar azönce kanamam oldu hala azaz geliyor kendiliginden oldu
ya kist falanmı varki
böyle bişey yaşayan oldumu
adet günümede çok var yumurtlama günlerimde falanım
tulinim :asigim:
alternatif tıp la çare arıyoruz ne yapalım
Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?