Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çokkkk saol dünürümmmm ŞenizŞeniz
Allah bilir belki kızın olur tatlım ama benim içimdeki his senin oğluş olacak diyor yani benimm kız için geliyor o bacımmm o yüzdennn ealsnas hiçç heveslenmesinnndelikafaduldendelikafadulden
ama kızında olursaa hemen arkasından ben oğluş yaparımm yine dünür oluruzz :jeyyar:delikafadulden yani her harükarda kaçırmıyacam bacım seninn veledii :roflol:

Civcivim canım benim tekrardan gözünaydın olsun.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Allaha emanet ol meleğinle.41 kere maşallahhh

bal kafalımm Allah razı olsunnn darısı hepinizin başına inşAllahhh aynı senin gibi bal suratlı oldu kızmmm :sm_cool::sm_cool:
canim cok tebrik ederim:dance:
Allah anali babali buyutsun:Saruboceq:
yavrunun omru uzun,saglikli olsun
profil resmindeki sizsiniz dimi cok sekersiniz:asigim:

saol bitanem evet biziz canımm hastanede çekildikk kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

gözünüz aydınn..:teytey:allah nazarlardan saklasınnn bebişiniii ..ayyyyy ne güzell yaaa bir gün bende anne olabilecekmiyim acabaaaa :uhm:

Senden kurtuluş yok demekki. Ooohhh ne güzellllll. :teytey: :teytey: :teytey: Pek şanslıyım canım. :asigim:

Haydi ben bu sefer kaçtım. Kociş kızmaya başlıcak. kaydirigubbakcemile Balummm seni de kocaman öpüyorum. Şeniz Şeniz Şeniz :asigim: jeyannd seni de tatlım. Şeniz Şeniz Şeniz :asigim:

Haydi ben bu sefer kaçtım. Kociş kızmaya başlıcak. kaydirigubbakcemile Balummm seni de kocaman öpüyorum. Şeniz Şeniz Şeniz :asigim: jeyannd seni de tatlım. Şeniz Şeniz Şeniz :asigim:

Nevomm canım benimmm :asigim:Allaha emanett olll bebeğinleee...Kendine iyi bakk..İYİ UYkularrrr sizeeee..ŞenizKocaman öpüyorummmŞeniz:asigim:
:1hug:

bende senii öptümm canımmm mujukksssssssssssssŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım kendini çko yorma miyi bak meleğe

sağol canım güzel düşüncalarin için biliyorsununki bizimde duaya çok ihtiyacımız var sende bizleri dualarından eksik etmek

canım innnnşşşşş hayırlısıyla duyacaksın kalp atışlarını her zaman iyi güzel düşün merak ettme ALLAHIN izni ile her şey yolunda gidecek dua ediyoruz MEVLAM inşşş bizlerde yaşatır bu mukades duyguyu

civciv ve kızıldeniz maşallahhhhh allahım esirgesin. allah analı babalı büyütsün inşallah.

kk meyvelerini vermeye başlamış ne güzel. ilk bebişler dünyaya gelmiş sağlıcakla darısı annelerinin karnında gelmeyi bekleyen yeğenlerimize. aman acele etmeyin zamanında gelin emi vede darısı bizlere kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:dance:Günaydın kızlarrr herkeze hayırlıı günlerr diliyorumm...:dance:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: :teytey::teytey::teytey:
:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar siz sormadınız ama ben söyliyim dün kan testin 414 çıktı gebeliğim kesinleşti gibi.....cumarteside keseyi görürüz inş dedi doktor allahıma bin şükür....allahım isteyn herkese nasip etsin dün gece heyecandan uyumadım.umudum yok öncki değerim 60 dı çünki...düşük diye korkmuştum allahım hayırlısıyla kucagıma almamıda nasip eder inş....öptüm sizleri darısı başınıza arkadaslar:CüvCüv::CüvCüv:

Tekrar gözünaydın olsun canımm allaha emanet ol meleğinle beraberr...Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn..:Saruboceq::Saruboceq:
Darısı benim başıma Olmasınn istemiyom iştee :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…