Dünürümmm tekrar tebriklerrrr. :teytey: :teytey: :teytey: Allah analı babalı büyütsün. MaşallahhhhhhhhhhhAllah uzun bir ömür , güzel bir gelecek nasip eylesin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Gazelimi öpüyorumm. Şeniz Şeniz Şeniz Biricik gelinim benim. :asigim: :asigim: :asigim: Oğlum da onun aşkına çıktı yollara zaten. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Kız olursa da ealsnas'ın oğluna vereceğim artık. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Öpüyorum kocaman. Allaha emanet olun. :1hug: :asigim:
Civcivim canım benim tekrardan gözünaydın olsun.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Allaha emanet ol meleğinle.41 kere maşallahhh
canim cok tebrik ederim:dance:
Allah anali babali buyutsun:Saruboceq:
yavrunun omru uzun,saglikli olsun
profil resmindeki sizsiniz dimi cok sekersiniz:asigim:
herkeze hayırlı akşamlar kızlar ;!!!!
Rabbime şükürler olsun ben sağlıcakla yavruma kavuştum
bundan 10 ay öncesine kadar bir gün anne olacağımı hayal bile edemiyordum bana çok uzak geliyordu ve tup tedavimde negatif sonucu alınca hayallerim tamamen yıkılmıştı..
bir sonraki ay hiç ummadığım anda mucizem bana geldi ve şimdi kollarımda
doğumda hepiniz için dua ettim Allahım inş kabul eder ve aynı mutluluğu sizede yaşatır desteklerinizi hiç bir zaman esirgemediniz Allah hepinizden razı olsun dualarınızı kabul etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
hikayemi en yakın zamanda yazacağım...
kızım teyzelerinin ellerinde öper ŞenizŞeniz
hayırlı akşamla ŞenizŞeniz
çokkkk saol dünürümmmm ŞenizŞeniz
Allah bilir belki kızın olur tatlım ama benim içimdeki his senin oğluş olacak diyor yani benimm kız için geliyor o bacımmm o yüzdennn ealsnas hiçç heveslenmesinnndelikafaduldendelikafadulden
ama kızında olursaa hemen arkasından ben oğluş yaparımm yine dünür oluruzz :jeyyar:delikafadulden yani her harükarda kaçırmıyacam bacım seninn veledii :roflol:
Haydi ben bu sefer kaçtım. Kociş kızmaya başlıcak. kaydirigubbakcemile Balummm seni de kocaman öpüyorum. Şeniz Şeniz Şeniz :asigim: jeyannd seni de tatlım. Şeniz Şeniz Şeniz :asigim:
Haydi ben bu sefer kaçtım. Kociş kızmaya başlıcak. kaydirigubbakcemile Balummm seni de kocaman öpüyorum. Şeniz Şeniz Şeniz :asigim: jeyannd seni de tatlım. Şeniz Şeniz Şeniz :asigim:
Canlarım bu arkadaş kaçar.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 3280 mesajdan iki günde baya erittim. 1852 kaldı. :lepi: :lepi: :lepi: En geç 23 Nisan'a listeler hazır. :içelim: :içelim: :içelim: Öpüyorum hepinizi.Şeniz Şeniz Şeniz
İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. Allaha emanet olun. a.s. a.s. a.s.
Öpüyorum sizi kızlar. Şeniz Şeniz Şeniz Sizlerin desteği ve duaları sayesinde beklenilenden daha kısa sürede sağlığım iyiye gitti. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allah hepinizden razı olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Dualarınız her zaman yardımcımız. Hakkınızı ödeyemem. a.s. Ben de hep sizlere dua ediyorum. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ya ben sizi gerçekten seviyorum rabbim gönlünüze göre versin bu gece size çok dua edicem hayırlısı ile hamiş kalın diye bende inşallah kalp atışlarını duyarım ve hayırlısı ile kucağıma alırım inşallahhhhhhh
kızlar siz sormadınız ama ben söyliyim dün kan testin 414 çıktı gebeliğim kesinleşti gibi.....cumarteside keseyi görürüz inş dedi doktor allahıma bin şükür....allahım isteyn herkese nasip etsin dün gece heyecandan uyumadım.umudum yok öncki değerim 60 dı çünki...düşük diye korkmuştum allahım hayırlısıyla kucagıma almamıda nasip eder inş....öptüm sizleri darısı başınıza arkadaslar:CüvCüv::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?