Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım inş hamilesindir.. 5 in üstü hamilelik deniyor.. inş değerin katlanır.. günün geldiğinde bi daha test yaptır.. ve kendine dikkat et.. çok sevindim.. Şeniz

cornim yarın da güzel haberleri alırız inş.. Şeniz

saolun kızlarr yaa inşallah iğnelerden değildirrr geçen ayda aynı iğneleri olmuştum ve 21.gün değerim 1.70 di bu ay böyle olunca ümitlendim ne yalan söyleyim

asicim takip yaptırıyorum ama iğnelerle hapla değil inşallahhh tutmuştur yaa
en küçüğü 18mm en büyüğü 21mm 4 tane yumurtam vardı biri tutmuştur inşallahhh

tülinimmmm inşallhh hamişimdirr heee senn yaşadığın tüm belirtiler bendede var mujukaaaaaaaaa

tülinimmmm inşallhh hamişimdirr heee senn yaşadığın tüm belirtiler bendede var mujukaaaaaaaaa

inş canım inş .. değerin katlanır da tam sevinç yaşarız.. benim idrarda çıkmadı daha 11. günüm corniden heveslendim yaptım .. delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden halsizliğimden dolayı bi kanda bakalım dedi doktor yaptırıcam yarın.. hayırlısı neyse o olsun inş.. hepimiz için.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayırlısı bitanemmmm inşallahh vardır ama çıkmamıştır testte güzel haberler duymak için dua ediyorum bol bol

kızlar galıba hamıleyımmmmmmm test yaptım bugun asılamanın 9.gunu bır saat sonra sılık ikinci bariz sekılde cıktı şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım hadi gözün aydın. İnşallah hamilesindir. Bence öyledir çünkü hamiş olmadığında silik de olsa çıkmıyor 2. çizgi

saolun kkızlar hepinize teşekür ediyorummm inşallah meleğim gelmiştirrrr

İnşallah elchincim. Meleğin seninledir..sırnaşık şey

tulincim inşallah kanda çıkar da bize de mutlu haberini verirsin. Haberini bekliyor olacağım.
Maaşallah kızlar hamişlerimiz pıtır pıtır dökülmeye başladı. Bu bahar çokk güzel olacakkkk.

elchin cornelia tuliny inşallah melekleriniz sizinle kızlar ayyyyyyyy üçünüzde hamile düşünsenize nisan ayının bombası olur. yarını bende sizlerle heyecanla bekliyicem kızlar.

aaaaaaaaaaaaaa evdeki bilgisayarda gülümsemeler çıkıyor. ama işyerinde çıkmıyodu demekki bilgisayardan kaynaklanıyormuş. bilgisayara ne oldu acabaki:uhm:

kızlar galıba hamıleyımmmmmmm test yaptım bugun asılamanın 9.gunu bır saat sonra sılık ikinci bariz sekılde cıktı şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm

corneliyam canım çooooooook sevindimmmm hadi hayırlısı inşallah hamişsindir hihoyyyt::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance:

çıtırımm ne dedik senii ay bende çok sevindim yaaa
inşallah öyledir
ne güzel
ben çook duygulandım yaasenağlamasenağlama

Allah evladını sana bağışlasın gözün aydın canım:Saruboceq:
teşekkürlera.s.

Yeni hamileleri çokkk tebrik ediyorum arkadaşlar..a.s.

aaa geldinmi canım
hoşgeldin
nerelerdeydin neler yaptın anlat lütfen:1hug:

elcin canım bende heyecan yaptım inanki
Ay Allahım ne olur bi hamiş patlaması olsun
hadi inşallah
güzel haberlerini bekliyoruz:Saruboceq: :Saruboceq:

TÜLİN bebişim hadi sende ver bu güzel haberi :teytey: :dance:
ağlıycam şimdi yaaaaaaaaaaaaa senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

allah analı babalı büyütsün canım...
çok çok sevindim:teytey:

bu çok güzel bir haber canım...
inşallah kalp atışlarınıda duyarsın...

tsk ederim kizlar guzel dilekeleriniz icin ama hic sanmiyorum sadece negatifi duyucam bir daha gicik olcam bile bile
gercektende dogru allahim mucizelerle dolu kime ne zaman ne verecegi hic belli olmaz
ama benim icin gecerli degilsenağlama
canım test sonucunu yazmamışsın:uhm:

geçmiş olsun canıma.s.
diş ağrısı çok zordur...

kızlar ben yine uzun zamandır yazamıyorum...benim üçüzler 8 haftalık oldular..şu anda herşey yolunda gözüküyor...öpüyorum hepinizi tek tek..
maşallah canım:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
tulincim inşallah:CüvCüv:
bunu çok istiyorumŞeniz

canım benim anladığım kadarıylada sorun yok...

canım ya çok sevindim:teytey:
kan testide yaptır bakalım...
inşallah hamilesindir...

canım inşallah sende hamilesindir:teytey:

gözünüz aydın canıma.s.
allah analı babalı büyütsün...
Yeni hamileleri çokkk tebrik ediyorum arkadaşlar..a.s.
hoşgeldin bademcima.s.
özledik seni...

cornea canım tebrik ederim Allahım tamamına erdirsin inşAllah

fadiğim tşk ediyorum bitanem darısı san inşAllah..

kızlar bende sizin bu zorlu yollardan geldim buralara biliyorsunuz o yüzden hikayemi sizinle paylaşmak istedimm ...Allahım hepinize doğum hikayenize yazmayı nasip etsin inşAllah

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/273801-artik-aglamak-yok-bebegim-hosgeldin-gazelim.html

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/273801-artik-aglamak-yok-bebegim-hosgeldin-gazelim.html

Son düzenleme:
evet canim nasip degilmis gunu gelmemis demkki kimyasal gebelikmis:a015:

canım çok geçmiş olsun

canım benim çok sağol her zaman bana destek oldunuz rabbim sizlerede nasip etsin evet ya kızım hep zaten ikiz olsun derdi rabbim gönlümüze göre verdi inşallah sizlerinde gönlüne göre verir

tebrikler canım benim allah tamamına erdirsin:)))

canım benim senide tebrik ederim inşallah bir an önce kesinleşirde sevincin tam olur:))

hayırlısı bitanemmmm inşallahh vardır ama çıkmamıştır testte güzel haberler duymak için dua ediyorum bol bol

çok saol canıııımmm... inş diyorum bende...

tulincim inşallah kanda çıkar da bize de mutlu haberini verirsin. Haberini bekliyor olacağım.
Maaşallah kızlar hamişlerimiz pıtır pıtır dökülmeye başladı. Bu bahar çokk güzel olacakkkk.

saol tuğbacım.. bakalım yarın ne çıkacak.. olursa da olmazsa da artık ucunda ölüm yok ya... :dance::dance:

elchin cornelia tuliny inşallah melekleriniz sizinle kızlar ayyyyyyyy üçünüzde hamile düşünsenize nisan ayının bombası olur. yarını bende sizlerle heyecanla bekliyicem kızlar.

gelir gelmez yazarım canım.. merakta bırakmam sizi.. cornimde çıkacakta kendimden emin değilim.. delikafaduldendelikafadulden

TÜLİN bebişim hadi sende ver bu güzel haberi :teytey: :dance:
ağlıycam şimdi yaaaaaaaaaaaaa senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

inş semişim.. ben aile hekimimize gittim.. anlattım durumu halsizlikten şikayetim daha çok ağrılara alıştım da.. gel bi kanda bakalım dedi baksın bakalım.. ağlama canım benim ağlamaa Şeniz

tulincim inşallah:CüvCüv:
bunu çok istiyorumŞeniz

fadiğim saolasın.. hepimizin dileği bebek sahibi olmak artık canları ne zaman gelmek isterse kapımız açık.. biz elimizden geleni yapıyoruz.. delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…