şimdi sıra bende.........
kızlar bugün benim adetimin 24. günü ve benim dr um herkesinkinden farklı olarak adetimin 20 veya21 gününde progesteron ve bhcg tahlili istiyo bende bu ay 20.günümde yaptırdım tahlilleri yani cuma günü ve bugün aldım
progesteron........60.00
bhcg.................5.20
kızlar çatlatma iğnem 14. gün yapılmıştı acaba ben bu değere göre hamile olabilirmiyim çok heyecanlıım yaa belirtilerimde var
tülinimmmm inşallhh hamişimdirr heee senn yaşadığın tüm belirtiler bendede var mujukaaaaaaaaa
kızlar galıba hamıleyımmmmmmm test yaptım bugun asılamanın 9.gunu bır saat sonra sılık ikinci bariz sekılde cıktı şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm
saolun kkızlar hepinize teşekür ediyorummm inşallah meleğim gelmiştirrrr
inş canım inş .. değerin katlanır da tam sevinç yaşarız.. benim idrarda çıkmadı daha 11. günüm corniden heveslendim yaptım .. delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden halsizliğimden dolayı bi kanda bakalım dedi doktor yaptırıcam yarın.. hayırlısı neyse o olsun inş.. hepimiz için.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar galıba hamıleyımmmmmmm test yaptım bugun asılamanın 9.gunu bır saat sonra sılık ikinci bariz sekılde cıktı şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm
çıtırımm ne dedik senii ay bende çok sevindim yaaaewet ama emın olamıorum yarın kan testıne gıtcem cok belırtım var göğüslerım damarlaştı ucu karardı pütür pütür agrım var bel agrısı cok kasık batmaları ates yuksek gıdıo bılmıorum yaa cok saskınım asım bende sok durumdayımmm
Allah evladını sana bağışlasın gözün aydın canım:Saruboceq:Kızlar uzun zamandır yoktum. 15 Nisan itibarı ile sezeryanla doğum yaptım. Hamile kalmak güzel bebek taşımak çok güzel doğumdan sonra her nedense insan tuhaf oluyor hayatının merkezi değişiyor ve evdeki küçük sana muhtaç yeni bir bireye alışmak kolay olmuyor. Hergün ağlıyorum nedenmi bende bilmiyorum. Zannediyorum bu hormonlardan olsa gerek. Şimdilik hepinizi öpüyorum. Bebeğimin resmini profile koydum bakabilirsiniz. Ayrıca hastanede hepiniz için dua ettim sizleride tez zamanda anne yapsın diye.
Yeni hamileleri çokkk tebrik ediyorum arkadaşlar..a.s.
şimdi sıra bende.........
kızlar bugün benim adetimin 24. günü ve benim dr um herkesinkinden farklı olarak adetimin 20 veya21 gününde progesteron ve bhcg tahlili istiyo bende bu ay 20.günümde yaptırdım tahlilleri yani cuma günü ve bugün aldım
progesteron........60.00
kızlar çatlatma iğnem 14. gün yapılmıştı acaba ben bu değere göre hamile olabilirmiyim çok heyecanlıım yaa belirtilerimde var
allah analı babalı büyütsün canım...herkeze hayırlı akşamlar kızlar ;!!!!
Rabbime şükürler olsun ben sağlıcakla yavruma kavuştum
bundan 10 ay öncesine kadar bir gün anne olacağımı hayal bile edemiyordum bana çok uzak geliyordu ve tup tedavimde negatif sonucu alınca hayallerim tamamen yıkılmıştı..
bir sonraki ay hiç ummadığım anda mucizem bana geldi ve şimdi kollarımda
doğumda hepiniz için dua ettim Allahım inş kabul eder ve aynı mutluluğu sizede yaşatır desteklerinizi hiç bir zaman esirgemediniz Allah hepinizden razı olsun dualarınızı kabul etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
hikayemi en yakın zamanda yazacağım...
kızım teyzelerinin ellerinde öper ŞenizŞeniz
hayırlı akşamla ŞenizŞeniz
bu çok güzel bir haber canım...kızlar siz sormadınız ama ben söyliyim dün kan testin 414 çıktı gebeliğim kesinleşti gibi.....cumarteside keseyi görürüz inş dedi doktor allahıma bin şükür....allahım isteyn herkese nasip etsin dün gece heyecandan uyumadım.umudum yok öncki değerim 60 dı çünki...düşük diye korkmuştum allahım hayırlısıyla kucagıma almamıda nasip eder inş....öptüm sizleri darısı başınıza arkadaslar:CüvCüv::CüvCüv:
canım test sonucunu yazmamışsın:uhm:tsk ederim kizlar guzel dilekeleriniz icin ama hic sanmiyorum sadece negatifi duyucam bir daha gicik olcam bile bile
gercektende dogru allahim mucizelerle dolu kime ne zaman ne verecegi hic belli olmaz
ama benim icin gecerli degilsenağlama
geçmiş olsun canıma.s.uzun bır suredır yazamadım sızlerı hastaneden cıkamıyorum
1 haftadır dıs agrısı cekıyorum..dun yıne dr gıtıtım...apse yapmıs ve ıltıhap almıs :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
caya ve suya hasret kaldım...dogru duzgun bırseyler yıyemıyorum..
bunun yanında hala pıhtılasma testlerıım devam edıyor..bugunde yıne kan vercem..ve son bulacak...hihoyyyt
artık bıktım hataneye gıtmekden:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aksamlarıda esım ızın vermıyor..sureklı fılm alıp seyredıyoruz..korku fılmı seyredmekten uyku duzenımde kactı..garıp garıp ruyalar goruyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kendınıze cok ıyı bakın arkadslar ancak hazırlanırım..hastane yolları benı beklerdelikafaduldendelikafadulden
maşallah canım:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:kızlar ben yine uzun zamandır yazamıyorum...benim üçüzler 8 haftalık oldular..şu anda herşey yolunda gözüküyor...öpüyorum hepinizi tek tek..
tulincim inşallah:CüvCüv:halsizim, kasık ağrım ve bel ağrım var, başım ağrıyor, ateş olmuş 37,4 37,7 ama ateşim var gibi değilim.. bunun gibi şeyler işte.. sabah midem bulanıyordu biraz tuzlu bişeyler yedim iyi geldi gibi.. amannnn neyse belirti aramıyorum ama bunlar olunca da insan düşünmeden edemiyor..
canım benim anladığım kadarıylada sorun yok...kızlar ya benim eşimin değerleri yükselmişti ama morfolojiye hiç bakılmamıştı. bizde morfoloji testi verdik geçen hafta bugün çıkmış sonuç aşağıdaki gibi kızlar.
kruger kriterlerine göre
1-normal morfoloji sperm : % 15
2-baş anomalisi : % 70
a- akrozomal bozukluklar : % 3
b- yapısal bozukluklar : %67
3-boyun ve araparça anomalisi : %14
4-kuyruk anomalisi : %24
5-sitoplazmik çıkıntı : % 0
6-boyun araparça ve kuyruk anomalisi ( baş normal ) : %15
canım ya çok sevindim:teytey:kızlar galıba hamıleyımmmmmmm test yaptım bugun asılamanın 9.gunu bır saat sonra sılık ikinci bariz sekılde cıktı şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım inşallah sende hamilesindir:teytey:şimdi sıra bende.........
progesteron........60.00
gözünüz aydın canıma.s.Kızlar uzun zamandır yoktum. 15 Nisan itibarı ile sezeryanla doğum yaptım. Hamile kalmak güzel bebek taşımak çok güzel doğumdan sonra her nedense insan tuhaf oluyor hayatının merkezi değişiyor ve evdeki küçük sana muhtaç yeni bir bireye alışmak kolay olmuyor. Hergün ağlıyorum nedenmi bende bilmiyorum. Zannediyorum bu hormonlardan olsa gerek. Şimdilik hepinizi öpüyorum. Bebeğimin resmini profile koydum bakabilirsiniz. Ayrıca hastanede hepiniz için dua ettim sizleride tez zamanda anne yapsın diye.
hoşgeldin bademcima.s.Yeni hamileleri çokkk tebrik ediyorum arkadaşlar..a.s.
evet canim nasip degilmis gunu gelmemis demkki kimyasal gebelikmis:a015:
canım benim çok sağol her zaman bana destek oldunuz rabbim sizlerede nasip etsin evet ya kızım hep zaten ikiz olsun derdi rabbim gönlümüze göre verdi inşallah sizlerinde gönlüne göre verir
cornea canım tebrik ederim Allahım tamamına erdirsin inşAllah
fadiğim tşk ediyorum bitanem darısı san inşAllah..
kızlar bende sizin bu zorlu yollardan geldim buralara biliyorsunuz o yüzden hikayemi sizinle paylaşmak istedimm ...Allahım hepinize doğum hikayenize yazmayı nasip etsin inşAllah
civcivim allah analı babalı büyütsün canım olmayanlara da nasip etsin
arkadaşlar dört gündür yoktum sayfalar çoğalmış zor okudum kaçırdığım haber varsa kusura bakmayın iyi haberleri olan herkesi tekrar tebrik ederim kötü haberleri olan arkadaşlarında rabbim bi an önce yüzünü güldürsün diyorum byeee...
hayırlısı bitanemmmm inşallahh vardır ama çıkmamıştır testte güzel haberler duymak için dua ediyorum bol bol
tulincim inşallah kanda çıkar da bize de mutlu haberini verirsin. Haberini bekliyor olacağım.
Maaşallah kızlar hamişlerimiz pıtır pıtır dökülmeye başladı. Bu bahar çokk güzel olacakkkk.
elchin cornelia tuliny inşallah melekleriniz sizinle kızlar ayyyyyyyy üçünüzde hamile düşünsenize nisan ayının bombası olur. yarını bende sizlerle heyecanla bekliyicem kızlar.
TÜLİN bebişim hadi sende ver bu güzel haberi :teytey: :dance:
ağlıycam şimdi yaaaaaaaaaaaaa senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
tulincim inşallah:CüvCüv:
bunu çok istiyorumŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?