Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kıslarrrr yarın aşılamam varrr dua edin bana olmaz mı ? bugun yazamadım hiç çok öptüm hepinizi .
canim insallah tutar..dualarimizdasin,hadi bakalimm 20 yumostan süper bi atak bekliyoruzzdelikafadulden

yagmurum canim benim..iyi olmana sevindim..
saglikli sihhatli gelsin melegin,hic stres yapma kendine..oglusumuza güven,Rabbime güven..sagliklica gününde gelicektir inaniyorum benn

tatlim yumoslar bile yeni catliyorsa yada catlamissa cok erkenden moralini bozdun..sen yine sabret biraz,haftaya kanda baktirirsin..
yumoslar catlicak,döllenecek,rahme yerlesecek...oooooo...hepsi olur panik yapma okee:1hug:

Özlemm canım aşılaman hayırlıı olsun inşallahh.Rabbim yüzünü güldürsünn inşallahh

2tane yumoş vardı cnmm doktr carsamba günü gecen hafta dediki catlar bgn yada yarın perşembe yada cuma catlamş olsa cok erken dime test için peki iğne bukdr uzn zamndn sora agrı yaprmıı cnm yaa 13ünde vurldm iğnemi bence cok oldu bi hiç kasık agrım olmaz bnm adetten önce sadece olaacagım gün belim agrır cnm neblm ya..uff stersliim işte anlayn cnm ya korkuorm.daha bihaftalıktr cıkmaz dime en az 14günlk olması lazmmıs bebegn idrarda cıkması lazmmış..blmiorm kasıklarm agrıo inş bebedir ama bebe olsa bile sancı yaprmı simdiden kızlar

kızlar size bişey sorcam ya kadıköy şifa hastanesi ile ilgili bi sayfamız varmı bana bu tüp merkezi ile ilgili acil bilgi lazım yardım edin lütfen ....
bununla ilgili tüp bebek merkezleri bölümünde konu açtım kızlar bi bakarmısınız lütfen...

Son düzenleme:
Canlarım nasılsınız bakalım? Ben iyiyim çok şükür. Biraz kabızlık sorunu çekiyorum. kaydirigubbakcemile3 2 haftadır devam ediyor. Çok şey denedim ama tam yarar sağlayamadım. Sizlerden bilindik şeyler dışında değişik öneriler alabilirim. Burayı meşgul etmiyelim de benim ziyaretçi mesajıma yazın varsa önerilerinizi. Şeniz

Dün çok büyük bir sürpriz yaptı bana -badem-. :1shok: İş yerindeydim. Kafam bozuktu. İşlerim biraz fazlaydı. Kafam kazan olmuştu. Birisi geldi içeri bizim orda çalışan bir bayanla birlikte. Adımı söyledi. Buyrun benim dedim. O da "Ben de badem" dedi. O kadar şaşırdım ki. Beklemediğim birşeydi. İzmir'de olduğundan bile haberim yoktu. Ben yine bir personeli şikayet etmeye gelmiş bir vatandaş sanmıştım onu. İşimiz çıktı yine , anlat bakalım derdini başkan da yok dedim içimden. Çok üzgünüm çoook Çok güzel bir sürpriz yaptı gerçekten. 2-2,5 saat sohbet ettik. Çok güzeldi. Hiç bitmese olurdu. Aslında daha çok konuşacak şey de olurdu. Mesai bitti de çıkmak durumunda kaldık. Çıkışta ayrıldık. Sohbete doyamadık , birbirimize doyamadık. Ben badem'i çok seviyordum. Çok tatlı olduğunu biliyordum. Çok olgun ve mantıklı bir insan olduğunu da. Dün görünce yanılmadığımı gördüm. Hatta daha fazlasını da buldum. :1hug: :asigim:

Canım arkadaşım benim. :asigim: İnşallah hamile kalırsın da dediğin gibi uzun bir süre İzmir'e gelemezsin. :Saruboceq: Ama sonrasında bebeğini ya da bebeklerini kucağına aldığında bebişlerimizle görüşürüz doya doya. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: Seni çok sevdim ben. :1hug: Herşey gönlünce olsun. Güzel yüzün ve kişiliğin gibi bahtın da güzel olsun. :Saruboceq: Melekler seni korusun. :Saruboceq: Dualar yoldaşın olsun. :Saruboceq: Allaha emanet ol bitanem. a.s.

Duygularımız karşılıklı bitanem,ben de seni çok sevdim.Çok tatlısın çokkkkkk :asigim: Şeniz

Senin için süslenmiştim kaydirigubbakcemile3 :asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
nevro canım hoşgeldin geçmiş olsun ay canım bol bol kayısı ye inşallah rabbim şifanı versin.....

Nevommm gelmişşş :asigim:Hoşgeldinnn canımm..Bol boll incir ve kayısı yemeye çalış arkasındanda 1 bardak su iç ..Allahın izniyle hiçbirşeyin kalmaz inşallah...Ne güzell bademle tanışmışsınızz ...:1hug:

Sağolun valla kızlar. Burdan , özelden , ziyaretçiden bir sürü mesajlar geliyor. İnşallah bu işi de atlatacağız. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Evet balımm -badem- ile tanıştık. Çok güzeldi. hihoyyyt İnşallah bir gün seninle de tanışmak nasip olur bitanem. :asigim:

senağlamaİnşallahh nevomm ne güzelll olurdu:çok üzgünüm:

demek oğluşumuz oluyo heee maşallahhh
Allah tamamına erdirsin bitaneciğim
kendine iyi bak emiyerimseniben

canım hoşgelmişsin:asigim:
inşallah iyisindir
ne güzel olmuş yaa
bende bademi çok merak ediyorum açıkcası:1rolleyes:

Kısa boylu,uzun saçlı ve esmer bir hatunum desem de inanma canımın içi kaydirigubbakcemile3 gamyoncuiremsu

süpersiniz kizlar,ne iyi yapmissiniz..taaa buralardann canim cekti yahu sizlerle tanismayi sohbet etmeyiii...nasip olur insallah bir gün...
smhsmh canim bende yazin izine geldigimde(ankaraya) sana heran sürpriz yapabilirimmm-kiskanmis ama caktirmayan smiley-kaydirigubbakcemile3

cucu sende mi benim gibi gurbettesin insallah hepimiz bir gun hepimiz tanisiriz

nevrosky ve _badem_ fotograf cektinizmi kizlar
cektiyseniz bizde gorebilirmiyiz lutfennn
nevroyu gordum bademi cok merak ediyorum

burayada gelin kızlarrrrr.....beklerim... yazın gelinki deniz sefası piknik falan yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…