Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
burayada gelin kızlarrrrr.....beklerim... yazın gelinki deniz sefası piknik falan yapalım

canım geçen yaz bizim arkadaşlar geldide biz gelemedik düğün vardıda bizim ama şöyle denizi olan bi yere gitmeyi inan çok isterdim canım hoş denize girecek yer bulurmuyuz onuda bilmem ama paçalı donla penyeyle girerim valla mayokini neyin giyemem benyerimseniben

Her doğan çocuk Tanrı nın insanlardan ümidini kesmediğini gösterirmiş.Bayramınız kutlu olsun...:asigim:

canım sen gelde denize girecek yer çok gir kız donla gir istersen denize herkes özgürdür neyle rahat ediyorsa onu giyer ben mayomu giyiyorum ama altıma şortta giyiyorum tüp bebek tedavisinden sonra düzensiz kilo alınca bacaklarımda çatlaklar oluştu çok berbat görünüyor gizlemek zorunda kalıyorum malesef hadi milletten gizliyorumda kocişten nasıl gizleyeceğim ne bu böyle kertenkele derisi mubarek butur butur bacak dediğin pürüzsüz olur diyor ....bunun etkili bir çaresi yokmu kızlarrrrrrrrrrr yılan değilimki yılda deri değiştireyim atayım o buturları aaaaaaaaaaa

canım ya çok geçmiş olsun...
rabbim acil şifalar versin...

merhaba kizlar
Allah in izniyle 5 gun sonra ilacima basliycam
adet oluncada asilamaaaa
insallah bu sefer Rabbim gonderir bize meleklerimizi
canım şimdiden hayırlı olsun...

canım sana da hayırlı olsun...rabbim yüzünü güldürsün...
yok kızlar hiçbişiii ben görüorm kendikendimee kuznm baktı yok dilancm dio sen görüosn kendikendine dio yyine yokk

yine yok hiçbirşey söleyemiorm...:1no2: moralm bozk canım sıkkın biliormki buayda yok önmde test kocaman bir tek çizgi allahım güç sabır ver bana...çok kötym
testi çok erken yapmışsın canım...
hem bu kadar sitres neden...
bu işin garantisi yokki...elbette negatifte olabilir..
biraz sakin ol ve her şeye hazırlıklı ol...
sonucun negetif olması, ne bu işin sonu olur nede dünyanın...
kıslarrrr yarın aşılamam varrr dua edin bana olmaz mı ? bugun yazamadım hiç çok öptüm hepinizi .
canım allah yardımcın olsun...
inşallah bebişin yarın seninle olur...

allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsincanım...

geçmiş olsun canımŞeniz
allah ın izniyle sen ne hastalıklar atlattın:lepi:
kabızlık nekikaydirigubbakcemile3
öptüm bitanemŞeniz
benim kabızlıkla ilgili bir bilgim yok...

hayırlı mübarek cumalar kıslarrrrrrrrrrrr......rahmeti merhameti bol olan rabbim şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine hz.Muhammaed aleyhisselamın yüzü suyu hürmetine bizlere hayırlı salih evlatlar nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhh......dualarımızı dileklerimizi geri çevirmez kabul eder kucaklarımızı boş bırakmaz.....AMıN AMıN AMıN......bugünün ilk ziyaretçisi benim herhalde sizlere hayırlı günler diliyorum benim birazdan minik meleğim gelecek yiğenim onunla annemlere gideceğim akşama gelirim bütün gün onunlayım fıstığım benim kuduracağız akşama kadar inşallahhh hepinizi öpüyorummmŞeniz

günaydın kızlar topic bomboş kimsecikler yok
öncelikle dün bana destek olan eşim için şifa dileklerinde bulunan bütün arkdaşlarımdan
allah razı olsun rabbim birdaha göstermesin yolda sokakta olmasında ben razıyım ona heran bişey olcakmı endişesiyle yaşamak istemiyorum mübarek cuma günü hepinize hayırlı cumalar diliyorum rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin sağlık sıhhat versin cümlemize
rabbim bugünlerin yüzü suyu hürmetine evlat hasretiyle yanıp tutuşan kolları en kısa zamanda dolduruversin AMıN AMıN AMıN
güzel bir gün olması dileğiyle

Canım arkadaşım Duygucum çok geçmiş olsun.
Çok kötü bişey yaaa.
Çok üzüldüm.Canım sana Allah kolaylıklar versin.

günaydın,hayırlı cumalar....
bu mübarek günde dualarımız kabul olur inşallah...
nevrocum ben bugün adet oldum,yeni adet tarihim 23 Mayıs...

günaydın kızlarrrr hayrlı cumalar inş hepimize......rabbim bu günün hürmetine bütün dualarımız kabul olur inşşş

Canım arkadaşım Duygucum çok geçmiş olsun.
Çok kötü bişey yaaa.
Çok üzüldüm.Canım sana Allah kolaylıklar versin.

sağol canım benim uzun zamandır bişey olmamıştı hatta birsene kdar uzun bizaman düzenli ilaç kullanmasına rağmen çarşamba günü bu kötü olayı yaşadık allah dahada yaşatmasın inşallah
diyorumki ben hamile olsam bu olaylarda bebek falan kalmaz bende diyorum kötü bişey ya etksisinden hala kurtulamadığım için sürekli tekrarlıyorum kusura bakmayın arkdaşlar

Günaydın canlarıma.s.
Herkese hayırlı cumalar rabbim bu mübarek günün hatrına herkesin dualarını kabul eyler inşallah:Saruboceq:
Nevrocum dün listeleri yapıcaktı hazırladımı bilginiz varmı kıslar
daha geçmişe bakamadımda özlemişim bi listeleri göriyim bakalım tabi nevrom müsait olup yapabildiyse belki hazırlayamamıştır canım :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…