Hayır fotoğraf çektirmedik canım.Ben Nevrocuğuma ani bir ziyaret yaptım kaydirigubbakcemile3
burayada gelin kızlarrrrr.....beklerim... yazın gelinki deniz sefası piknik falan yapalım
cucu sende mi benim gibi gurbettesin insallah hepimiz bir gun hepimiz tanisiriz
canım sen gelde denize girecek yer çok gir kız donla gir istersen denize herkes özgürdür neyle rahat ediyorsa onu giyer ben mayomu giyiyorum ama altıma şortta giyiyorum tüp bebek tedavisinden sonra düzensiz kilo alınca bacaklarımda çatlaklar oluştu çok berbat görünüyor gizlemek zorunda kalıyorum malesef hadi milletten gizliyorumda kocişten nasıl gizleyeceğim ne bu böyle kertenkele derisi mubarek butur butur bacak dediğin pürüzsüz olur diyor ....bunun etkili bir çaresi yokmu kızlarrrrrrrrrrr yılan değilimki yılda deri değiştireyim atayım o buturları aaaaaaaaaaacanım geçen yaz bizim arkadaşlar geldide biz gelemedik düğün vardıda bizim ama şöyle denizi olan bi yere gitmeyi inan çok isterdim canım hoş denize girecek yer bulurmuyuz onuda bilmem ama paçalı donla penyeyle girerim valla mayokini neyin giyemem benyerimseniben
canım ya çok geçmiş olsun...günaydın kızlasr çok moralim bozuk dünakşam bi şok daha
yaşadım işten eve gidiyordum eşim beni herzamnki gibi duraktan alıcaktı
durakta yoktu aradım cevap vermedi dolandım durdum sonra beni aradılareşimin
telefonundan eşim bizim orda bi markette bayılmış epilepsi hastası kendisi koşarak gitttim
markete eşim reyonda yüzüstü kapaklanmış boydan boya yatıyordu çok kötü oldum çok
görevliler aramışlar yerden kaldıramadılar kolayla hemen abisini ardım geldiler sağolsun eve getirdik hastaneye gitmek istemedi eşim iyiyim sadee kolum ağrıyor dedi bütün gece uyudu su gibi terledi sabahta onu o halde bırakıp işe geldim ben sevmiyorum bunu ya bugün resmi tatil ama işteyiz
vede hastam var söyleyemedim tabi inşallah gün çabuk biter ve eeve giderim dua edin bize
canım şimdiden hayırlı olsun...merhaba kizlar
Allah in izniyle 5 gun sonra ilacima basliycam
adet oluncada asilamaaaa
insallah bu sefer Rabbim gonderir bize meleklerimizi
canım sana da hayırlı olsun...rabbim yüzünü güldürsün...evet canım tüp bebek allah nasip ederse sana bişey söyliyimmi yemin ederim bugün sen geldin aklıma bende bi kaç gündür giremiyodum ama gelincede senin msj göremedim hiç belki gözden kaçırdım bilmiyorum aslında özellikle aramadım ama butterfly arkadaş vardı o epeydir görükmüyo galiba dedim allah biliyo hoşçakal canım iyi dileklerin için teşekkür ederim:))
yok kızlar hiçbişiii ben görüorm kendikendimee kuznm baktı yok dilancm dio sen görüosn kendikendine dio yyine yokk
testi çok erken yapmışsın canım...yine yok hiçbirşey söleyemiorm...:1no2: moralm bozk canım sıkkın biliormki buayda yok önmde test kocaman bir tek çizgi allahım güç sabır ver bana...çok kötym
canım allah yardımcın olsun...kıslarrrr yarın aşılamam varrr dua edin bana olmaz mı ? bugun yazamadım hiç çok öptüm hepinizi .
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsincanım...sağol hejam darısı istyen herkesin başına :Saruboceq:
bu arada dr tahminine göre daha erken ama delikafadulden oğluş geliyomuş bana :ecrin_bebek:
sizinle paylaşmak istedim sağlıkl gelsin zamanında gelsinde hiç farketmezz yerimseniben ikiside lazım
Rabbim nasip etsinn bu duyguyu cnmm arkaşlarımm :1hug:
bu arada git gide hamişler çoğalıyor gerçekten bu topiğimizinde bi tılsımı var heralde ka. mucize yaşadık :CüvCüv:
geçmiş olsun canımŞenizSağolun valla kızlar. Burdan , özelden , ziyaretçiden bir sürü mesajlar geliyor. İnşallah bu işi de atlatacağız. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Evet balımm -badem- ile tanıştık. Çok güzeldi. hihoyyyt İnşallah bir gün seninle de tanışmak nasip olur bitanem. :asigim:
günaydın kızlasr çok moralim bozuk dünakşam bi şok daha
yaşadım işten eve gidiyordum eşim beni herzamnki gibi duraktan alıcaktı
durakta yoktu aradım cevap vermedi dolandım durdum sonra beni aradılareşimin
telefonundan eşim bizim orda bi markette bayılmış epilepsi hastası kendisi koşarak gitttim
markete eşim reyonda yüzüstü kapaklanmış boydan boya yatıyordu çok kötü oldum çok
görevliler aramışlar yerden kaldıramadılar kolayla hemen abisini ardım geldiler sağolsun eve getirdik hastaneye gitmek istemedi eşim iyiyim sadee kolum ağrıyor dedi bütün gece uyudu su gibi terledi sabahta onu o halde bırakıp işe geldim ben sevmiyorum bunu ya bugün resmi tatil ama işteyiz
vede hastam var söyleyemedim tabi inşallah gün çabuk biter ve eeve giderim dua edin bize
sevcan nerdesin güzelim okudunmu başıma gelenleri buaarada adet oldunmu
bende hala olmadımya bu streslede zor biras
Canım arkadaşım Duygucum çok geçmiş olsun.
Çok kötü bişey yaaa.
Çok üzüldüm.Canım sana Allah kolaylıklar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?