Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok geçmiş olsun canım.. Allah şifasını versin tümden mucize olup kaybolsun hastalığı inş..

oh ne güzel canım.. hadi hayırlısı olsun.. inş güzel sonuçlar alırsın..

merhaba kizlar
Allah in izniyle 5 gun sonra ilacima basliycam
adet oluncada asilamaaaa
insallah bu sefer Rabbim gonderir bize meleklerimizi

minos seninde hayırlı olsun canım.. tedavinde herşey yolunda gider inş.. sonunda da sevinen olursunuz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı olsun canım tedavin bende dün başladım lucrine haftaya adet olcam ve tedavim başlıycak inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz canım....

canım seninde tüp bebemiş.. hayırlısı olsun.. Allah yüzünü güldürsün inş.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

23 nisan kutlu olsun kızlar.. bir zamanlar bizim bayramımızda artık bizden sonrakilerin..
eşim evde yarın görüşmek üzere... Şeniz

canım tedavin hayırlı olsun inşallah rabbim yüzünü güldürür ve hamiş kalırsın

sağol canım inşallah arkandan gelmek nasip olur rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versinde ben ikiz çok isterdim ama rabbim herkesin gönlünün muradını versin inşallah...

canım seninde tüp bebemiş.. hayırlısı olsun.. Allah yüzünü güldürsün inş.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet canım benmikide tüp bebek rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

23 nisan kutlu olsun kızlar.. bir zamanlar bizim bayramımızda artık bizden sonrakilerin..
eşim evde yarın görüşmek üzere... Şeniz[/QUOTE]

bizde bir gün gideriz inşallah bocuklarımızın 23 nisan kutlamalarını seyretmeye çok heveslenirim ben böyle şeylere ya rabbim herkese nasip etsin....güle güle:))

herkese hayırlı gunler...
ask melegı gecmıs olsun canım.rabbım sıfasını ıhsan etsın ınsallah..esıne yasın oku ve butun vucudunu sıvazla..bunu yapabıldıgın kadar sık yap ınan hastalıktan eser kalmayacak..kuran sıfadır bılıyosundur..tekrar gecmıs olsun canım..

kızlar adetme var daha 5gün fln test yapcam cok merk ediorm hala kasıklarım agrıoo bn adet olmdn haytta agrmaz kasıklarm cok tuhafff ne bu acaba çok umutlym yaaaa inş..iştahımda acıldı belim agrıo bnm sadece adet olacagım gün agrır okadrrrrrr iğnenn bukadr etkisi olacagını zanettmiorm kızlar kaçgün olduu vurulalıı

tatlim keske acele etmesen..idrarda cikmayabilir ve bu moralini bozabilir..daha 5 gün varmis,ben bekle direk kanda bakilsin derim ama sen bilirsin

cucum napiimm cok stersliim bnm kasıklarım hiç ağırmaz ya iğneden kaynaklanıor olablrmi hala taaa pazartsi vurldm gecen hafta acaba tuttumu yaaa cıldrcam aallahm yüzümüzü güldrsn

sankiii silik bişii var yannda amaaa beklicem 5dakka dahaaaaaaa kendi kendimede görüor olabllrmm yanaklarım yanıoo heycandannn

yine yok hiçbirşey söleyemiorm...:1no2: moralm bozk canım sıkkın biliormki buayda yok önmde test kocaman bir tek çizgi allahım güç sabır ver bana...çok kötym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…