Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yine yok hiçbirşey söleyemiorm...:1no2: moralm bozk canım sıkkın biliormki buayda yok önmde test kocaman bir tek çizgi allahım güç sabır ver bana...çok kötym

canim seni topigimizin stres ve panik abidesi ilan ediyorumm-tatlicadiarzu-
bitanem daha cok erken idrarda cikabilmesi icin...dedim yapma diye,bozulur moralin diye..
daha kocaman 5 gün var..belki cok yeni bi gebelik,nerden biliosun..
üzülme simdi,adetinin gecmesini bekle,moralini bozma...hem dünyanin sonu degil,hemde gercekten cok erkenn:teselli:

iğneni 13 de vuruldun
ilişki 15 olsa döllenip rahme yerleşme yaklaşık 6 gün
idrarda çıkması için erken daha
umutlan diye söylemiyorum ama zamanını beklesen zamanı gelince hakkıyla üzülürsün ya da sevinirsin
erkenden hayatı zindan etme kendine

ooo kızlar valla siz şimdiden erken erken testleri yapıyosunuz gününüz geçmenden ondan sonra hamileyim değilim diyoun durun biri gününüz en az iki gün geçsin öyle yapın heleki idrar testi ayyy ayyy

kızlar gelmeyeli okdar sayfa varki değişiklikleri pek bilmiyrum umarım olumlu şeyler vardı dualarımdasınız aklımdasınız herzaman yatarken hepiniz için dua ediyorum nicki aklıma gelenler nick nick dua ediyorum valla geriside kkda isteyen tüm arkaşlarıma diye

beni soracak olacaksınız iyiyim aslında sorun yok gibi ama ben panik bi erken doğumum olduğu için buda aynısı olcak gibi geliyor offf yani anlıycağınız ben kafayı yedimm
kızlarr kısacası hamile kalmakla herşey bitmiyorr sizler bi hamiş göreyim o zamn görücem bide inşallah şimdiden at kat endişeli olcaksınız yok kalbi atıyomu yok suyu tammı yok karnımda rahat mı yok ne zamn gelcek yok ben açsam oda açmı :)) ben bunları yaşıyorum sizde yaşıcaksınız biliyorummm

canım seni görmek çok güzel maşallah büyümüş bebiş rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh

sağol hejam darısı istyen herkesin başına :Saruboceq:

bu arada dr tahminine göre daha erken ama delikafadulden oğluş geliyomuş bana :ecrin_bebek:
sizinle paylaşmak istedim sağlıkl gelsin zamanında gelsinde hiç farketmezz yerimseniben ikiside lazım
Rabbim nasip etsinn bu duyguyu cnmm arkaşlarımm :1hug:
bu arada git gide hamişler çoğalıyor gerçekten bu topiğimizinde bi tılsımı var heralde ka. mucize yaşadık :CüvCüv:

kızlar aacaba ondanmı cıkmadı yaaaa carsamba günü doktra gitmiştm gecen hafta doktr dediki bgn yada yarın ccatlar demiştiiii yaaa hamile olablrmym ama daha cok erken test için dediğiniz gibii kızlarrrr içimde bişii var yaaa iğne yaprmı bukdr sancı kac gün olduu zannetmiorm ya kızlar bide bu ilk klomen kullanısım cok umtluymm bşii sölyn kızlar son adetm 31marttı

Oğluşş geliyorrr yuppii:hooray::hooray:
Paşamızz pamuğumuz olcak o teyzesii öpücek :asigim:

canım oğlan kız farketmez rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin sağlıcakla kucağına almak nasip etsin rabbim darısı bütün isteyenlerin başına canım....

kıslarrrr yarın aşılamam varrr dua edin bana olmaz mı ? bugun yazamadım hiç çok öptüm hepinizi .

canım innşşş her şey yolunda gider ve sende meleğine kavuşursun dualarımız hepimize innşşşşşşşşşşşş innş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun RABİM şifasını versin çok üzüldüm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canımya sağol bu gün daha iyiyim hayırlısı

İNNŞŞ CANIM YA BU GEÇEKTEN BİR MUCİZE VE BİZLERİM BU MUCİZEYE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR İNNŞŞ RABİM MUCİZELERİMİZİ ÇABUK GÖNDERİRİ
R:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…