yine yok hiçbirşey söleyemiorm...:1no2: moralm bozk canım sıkkın biliormki buayda yok önmde test kocaman bir tek çizgi allahım güç sabır ver bana...çok kötym
cucu ben bu meseleyle ilgili böyle bir matematiksel hesap yaptığıma inanamıyorum
ooo kızlar valla siz şimdiden erken erken testleri yapıyosunuz gününüz geçmenden ondan sonra hamileyim değilim diyoun durun biri gününüz en az iki gün geçsin öyle yapın heleki idrar testi ayyy ayyy
kızlar gelmeyeli okdar sayfa varki değişiklikleri pek bilmiyrum umarım olumlu şeyler vardı dualarımdasınız aklımdasınız herzaman yatarken hepiniz için dua ediyorum nicki aklıma gelenler nick nick dua ediyorum valla geriside kkda isteyen tüm arkaşlarıma diye
beni soracak olacaksınız iyiyim aslında sorun yok gibi ama ben panik bi erken doğumum olduğu için buda aynısı olcak gibi geliyor offf yani anlıycağınız ben kafayı yedimm
kızlarr kısacası hamile kalmakla herşey bitmiyorr sizler bi hamiş göreyim o zamn görücem bide inşallah şimdiden at kat endişeli olcaksınız yok kalbi atıyomu yok suyu tammı yok karnımda rahat mı yok ne zamn gelcek yok ben açsam oda açmı :)) ben bunları yaşıyorum sizde yaşıcaksınız biliyorummm
özlemciiiiim Rabbim yar ve yardımcın olsuuuun
sağol hejam darısı istyen herkesin başına :Saruboceq:
bu arada dr tahminine göre daha erken ama delikafadulden oğluş geliyomuş bana :ecrin_bebek:
sizinle paylaşmak istedim sağlıkl gelsin zamanında gelsinde hiç farketmezz yerimseniben ikiside lazım
Rabbim nasip etsinn bu duyguyu cnmm arkaşlarımm :1hug:
bu arada git gide hamişler çoğalıyor gerçekten bu topiğimizinde bi tılsımı var heralde ka. mucize yaşadık :CüvCüv:
sağol hejam darısı istyen herkesin başına :Saruboceq:
bu arada dr tahminine göre daha erken ama delikafadulden oğluş geliyomuş bana :ecrin_bebek:
sizinle paylaşmak istedim sağlıkl gelsin zamanında gelsinde hiç farketmezz yerimseniben ikiside lazım
Rabbim nasip etsinn bu duyguyu cnmm arkaşlarımm :1hug:
bu arada git gide hamişler çoğalıyor gerçekten bu topiğimizinde bi tılsımı var heralde ka. mucize yaşadık :CüvCüv:
kıslarrrr yarın aşılamam varrr dua edin bana olmaz mı ? bugun yazamadım hiç çok öptüm hepinizi .
günaydın kızlasr çok moralim bozuk dünakşam bi şok daha
yaşadım işten eve gidiyordum eşim beni herzamnki gibi duraktan alıcaktı
durakta yoktu aradım cevap vermedi dolandım durdum sonra beni aradılareşimin
telefonundan eşim bizim orda bi markette bayılmış epilepsi hastası kendisi koşarak gitttim
markete eşim reyonda yüzüstü kapaklanmış boydan boya yatıyordu çok kötü oldum çok
görevliler aramışlar yerden kaldıramadılar kolayla hemen abisini ardım geldiler sağolsun eve getirdik hastaneye gitmek istemedi eşim iyiyim sadee kolum ağrıyor dedi bütün gece uyudu su gibi terledi sabahta onu o halde bırakıp işe geldim ben sevmiyorum bunu ya bugün resmi tatil ama işteyiz
vede hastam var söyleyemedim tabi inşallah gün çabuk biter ve eeve giderim dua edin bize
canım üzülme inan bak benim eltime tüp bebek bile olmaz demiş doktor yıkılmışlardı ama ilk aşılaması tutu . Rabbim ol deyince olur
cucummmm sağol canım ayyy gırtlağım yırtılana kadar bağırcam inşallahhh:sm_cool:
canım umudunu kaybetme................doktorlar hep öyle der moralinizi bozmayın rabbimden umut kesilmez yeterki ol desin öyle değil mi...........doktorların olmaz dediği arkadaşlarımız var normal yolla olan umudunuzu kaybetmeyin ltffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?