Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydin canim,nasilsin??okuyunca takildimm,zeytinyagli kuru incir nasil yapiliyor ne ise yariyor bitanem??:uhm:a.s.

tatlım o sperm sayısını ve yumurta sayısını arttırıcı birşey akşamdankuru incirin içine bir tatlı kaşıgı saf zeytin yağını koyun sabahleyin hem kendin hemde eşin aç karnına yiyosunuz.. birer tane .

yaparım ama ilaçlarla beraber bi zararı olmasın? özlem ilaçlarla berabermi kullanmıştı?

tatlım zeytinyağı ve kuru incirin bir zararlı olacagını düşünmüyorum ben ikiside normal hayatta günlük tüketilen şeyler öyle değil mii şu halde senin ne kadar çok yumurtan oluşursa o kadar iyi bence yap güzelim inş sanada yararı olur

kızlar günaydın. hayırlı cumalar hepinize.. allahım bu hayırlı günde dualarımızı kabul et ne olur..

tulinydende inşallah güzel haberi alırız.

Herkeze hayırlıı günlerrr.Rabbim bu mübarekk cuma günündee herkezee sağlıkk,sıhhat,huzur versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

akşama alimda yemeye başlim bari...ama zeytinyağında yiyemem midem bulanır

KIZLAR günaydı dün hsgyi çektirdim birinde hafif bi tıkanıklık varmış ilaçla açmış dr.bi problem olmaz dimi kızlar.....

canım herşeyin hayırlısını veren allah o kadar çok mucize yaşattırıyorki bizlere o yüzden allahtan ümidini kesme canım hayırlı olanı iste
inşallah canım yaa sen bu cumamı gelecektin hastaneye başlamadı daha adetin demi
canım ben geldim geçen cuma adetimin 2. günü idi çekileceği gün randevular dolmmuş o yüzden mayısa kaldı ilaçları falan yazıldı sadece gün için telefon edicem rahim filmi için randevu verecekler
Duru,,tatlı,zeki,akıllı ve çok şeker biriyle ...Nevro ile tanıştım :asigim:

Ona sürpriz ziyaret yaptım bu gün...kaydirigubbakcemile3
ne kadar güzel olmuş ikinizede morel olmuştur birbiriniz görmek
çok geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun allahım şifa versin herşeyin başı sağlık
kızlar bugün lucrin vurunmaya başladım 30 nisan adet tarihim çok az kaldı heycanlıyım....
hayırlısı olsun inşallah bebişerline kavuşursun canım
ohh ne güzel canım özel yerlerde zaten biraz endişeli oluyor sonuçlar bizde aşılam tedavisi için devlet hastanesinden alınan sonucu istedi doktor canım sizde bence aşılam deneyin arkadaşım
merhaba kizlar
Allah in izniyle 5 gun sonra ilacima basliycam
adet oluncada asilamaaaa
insallah bu sefer Rabbim gonderir bize meleklerimizi
hayırlısı olur inşallah hakkında canım allahım en kısa zamanda bebişlerini sana yollar canım
kıslarrrr yarın aşılamam varrr dua edin bana olmaz mı ? bugun yazamadım hiç çok öptüm hepinizi .
dualarımız kalbimiz hep seninle canım allahın izniyle inşallah hamiş olup bebişini kucağına alırsın allahım hakkında hayırlı yazılar yazsın canım
canım ne kadar güzel bak haftalar geçiyor sende daha rahat ol allaha dua et canım hayırlısını sağlıklısını versin
kızlar ben yarın yumurta takibine gidiyorum...çok endişeliyim..umarım herşey yolunda gider..ilk defa tedaviye başlıcam.

hayırlısın olsun inşallah bebişlerine kavuşursun canım

ooo tuliny test mi yaptirdiii.... :Saruboceq: :Saruboceq: innnsallaaah guzel haberlerini aliriz
diger zamani gelen arkadaslarin da guzel haberlerini aliriz inss

evet dün tatildi bana:sm_cool:
yattım koca gün evdemirmirmirmir
ooohhh sefam olsun.kaydirigubbakcemile2

evet adeti bekliyorum ya gelmiyo hainklava:
dalga geçiyo benimle kırmızılarkafamçokkarıştı

cucum eşim iyi işe gitti bugün
kızlar ben bugün kırmızı kartı yicekmişim gibi belim ağrıyor,karnımda da ağrıvar bakalım gelsidne
sevindim tatlim,tekrar gecmis olsunna.s.
anladim canim sagolasin,a.s.[/I]

kızlar ben yarın yumurta takibine gidiyorum...çok endişeliyim..umarım herşey yolunda gider..ilk defa tedaviye başlıcam.

hayırlısı olsun canım.. inş ilk seferde sonuca ulaşırsın..

günaydin kizlar,hayirli cumalar...
tüliny bugün test sonucunu alacak...haber verince yazarim canlar,cok heyecanliyim cokkkk

yavrummmm canuuummm kız gebelik yok o testlerin içinde.. halsizlik neyse o çıkacak.. öğleden sonra gidip alcam canım.. helecanlı deli kaydirigubbakcemile3 Şeniz

inşallah bugün tulunyden hayırlı haberler alırıız rabbim onunda mucizesini
göndermiştir.

canım çok saol ama hep kısmet diyorum.. salıya az kaldı test yaptırmıcam onun için..

kızlar günaydın. hayırlı cumalar hepinize.. allahım bu hayırlı günde dualarımızı kabul et ne olur..

tulinydende inşallah güzel haberi alırız.

saol canımmm ..

KIZLAR günaydı dün hsgyi çektirdim birinde hafif bi tıkanıklık varmış ilaçla açmış dr.bi problem olmaz dimi kızlar.....

olmaz olmaz açılmış içini rahat tut.. hadi hayırlısı geçmiş olsun..

ooo tuliny test mi yaptirdiii.... :Saruboceq: :Saruboceq: innnsallaaah guzel haberlerini aliriz
diger zamani gelen arkadaslarin da guzel haberlerini aliriz inss

bebeği beklicem ebru idrarda çıkmamıştı zaten.. az da kaldı salıya..

selam kızlar.. hepinizin cuması mübarek olsun.. bu hayırlı günde rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.. sağlıklı hayırlı evlatlar versin.. hepimize sağlık versin.. eşlerimize bol kazanç evlerimize bereket versin.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Hadi bakalım inşallah bu mübarek günde çok güzel haberler alırız bende heyecanla bakliyorum şimdi sabırsızlandımhihoyyyt:lepi:

aymesim çok saol canım.. ateşim hafta boyunca yüksekti.. bi gece eşim uyurken sarılayım derken karnıma bi dirsek geçirdi :1shok: çok canım acıdı.. kaydirigubbakcemile3 ama uyku hali olabiliyor her ne kadar kızsamda kaydirigubbakcemile3 bebğin gelmemesi için bahane olabilecek şeyler yaşandı bu ay .. ilk tedaviydi olmasa iyiydi ama oldu.. artık nasip.. hep hayırlısını dilerim rabbimden.. yine hayırlısı neyse onu versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…