günaydin canim,nasilsin??okuyunca takildimm,zeytinyagli kuru incir nasil yapiliyor ne ise yariyor bitanem??:uhm:a.s.
yaparım ama ilaçlarla beraber bi zararı olmasın? özlem ilaçlarla berabermi kullanmıştı?
oooo büyük buluşma olmuş. nevrom ile badem buluşmuşlar ne güzell yaaaa
ne kaynatmışlardır dimi. keşke resim olsa bakardık. bende bademi merak edenlerdenim
tatlım o sperm sayısını ve yumurta sayısını arttırıcı birşey akşamdankuru incirin içine bir tatlı kaşıgı saf zeytin yağını koyun sabahleyin hem kendin hemde eşin aç karnına yiyosunuz.. birer tane .
tatlım zeytinyağı ve kuru incirin bir zararlı olacagını düşünmüyorum ben ikiside normal hayatta günlük tüketilen şeyler öyle değil mii şu halde senin ne kadar çok yumurtan oluşursa o kadar iyi bence yap güzelim inş sanada yararı olur
akşama alimda yemeye başlim bari...ama zeytinyağında yiyemem midem bulanır
canım herşeyin hayırlısını veren allah o kadar çok mucize yaşattırıyorki bizlere o yüzden allahtan ümidini kesme canım hayırlı olanı isteslm kızlar çok üzgünüm bu gün dr gittim eşime bu sayı ile doğal yoldan çocuk beklemeyin dedi çok moralim bozuldu ilaki tüp bebek deneyin diyor zaten önceki iki denememiz başarısız olmuştusenağlama senağlamasenağlama
canım ben geldim geçen cuma adetimin 2. günü idi çekileceği gün randevular dolmmuş o yüzden mayısa kaldı ilaçları falan yazıldı sadece gün için telefon edicem rahim filmi için randevu vereceklerinşallah canım yaa sen bu cumamı gelecektin hastaneye başlamadı daha adetin demi
ne kadar güzel olmuş ikinizede morel olmuştur birbiriniz görmekDuru,,tatlı,zeki,akıllı ve çok şeker biriyle ...Nevro ile tanıştım :asigim:
Ona sürpriz ziyaret yaptım bu gün...kaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun allahım şifa versin herşeyin başı sağlıkgünaydın kızlasr çok moralim bozuk dünakşam bi şok daha
yaşadım işten eve gidiyordum eşim beni herzamnki gibi duraktan alıcaktı
durakta yoktu aradım cevap vermedi dolandım durdum sonra beni aradılareşimin
telefonundan eşim bizim orda bi markette bayılmış epilepsi hastası kendisi koşarak gitttim
markete eşim reyonda yüzüstü kapaklanmış boydan boya yatıyordu çok kötü oldum çok
görevliler aramışlar yerden kaldıramadılar kolayla hemen abisini ardım geldiler sağolsun eve getirdik hastaneye gitmek istemedi eşim iyiyim sadee kolum ağrıyor dedi bütün gece uyudu su gibi terledi sabahta onu o halde bırakıp işe geldim ben sevmiyorum bunu ya bugün resmi tatil ama işteyiz
vede hastam var söyleyemedim tabi inşallah gün çabuk biter ve eeve giderim dua edin bize
hayırlısı olsun inşallah bebişerline kavuşursun canımkızlar bugün lucrin vurunmaya başladım 30 nisan adet tarihim çok az kaldı heycanlıyım....
ohh ne güzel canım özel yerlerde zaten biraz endişeli oluyor sonuçlar bizde aşılam tedavisi için devlet hastanesinden alınan sonucu istedi doktor canım sizde bence aşılam deneyin arkadaşımgünaydın kızlar
bana cevap veren arkadaşlar ve gören arkadaşlar hatırlar belki ben aşılama yaptırmıştım 1 milyon spermle ..
önceki tahlillerinde 4-4.6 milyon aşılamada ise 1 milyon çıkmıştı bizde değeleri bu zannediyoduk üroloğa gittik varikosel ameliyat dedi...
daha sonra bi tanıdık aracılığıyla devlette bi yerde daha test yaptırdık sonuç 51 milyon çıktı arkadaşlar tek bi birimde tahlil yaptırmamak gerektiğini çok iyi anladık şimdiye kadar hep moralimizi bozmuştuk hareketlilik yok demişlerdi ileri hareket %70 çıktı şoktayım
doktor çok mahçup dün bana ovitrelle iğne hediye etti:)))
sizce bir aşılama daha denesemmi????
hayırlısı olur inşallah hakkında canım allahım en kısa zamanda bebişlerini sana yollar canımmerhaba kizlar
Allah in izniyle 5 gun sonra ilacima basliycam
adet oluncada asilamaaaa
insallah bu sefer Rabbim gonderir bize meleklerimizi
dualarımız kalbimiz hep seninle canım allahın izniyle inşallah hamiş olup bebişini kucağına alırsın allahım hakkında hayırlı yazılar yazsın canımkıslarrrr yarın aşılamam varrr dua edin bana olmaz mı ? bugun yazamadım hiç çok öptüm hepinizi .
canım ne kadar güzel bak haftalar geçiyor sende daha rahat ol allaha dua et canım hayırlısını sağlıklısını versinsağol hejam darısı istyen herkesin başına :Saruboceq:
bu arada dr tahminine göre daha erken ama delikafadulden oğluş geliyomuş bana :ecrin_bebek:
sizinle paylaşmak istedim sağlıkl gelsin zamanında gelsinde hiç farketmezz yerimseniben ikiside lazım
Rabbim nasip etsinn bu duyguyu cnmm arkaşlarımm :1hug:
bu arada git gide hamişler çoğalıyor gerçekten bu topiğimizinde bi tılsımı var heralde ka. mucize yaşadık :CüvCüv:
kızlar ben yarın yumurta takibine gidiyorum...çok endişeliyim..umarım herşey yolunda gider..ilk defa tedaviye başlıcam.
günaydın canım arkadaşlarım
cumamız mübarek olsun
Rabbim son nefeste imanlı olmayı hepimize nasip etsin
sevcanıııııım sarı şekerim beniiiiim
sana dün tatildi sanırım yoktun
ah o adet denilen şey beklendimi galmez gel-meeeeeeezzz
sen şimdi heyecanlısın ya tadını çıkarıyor o da
KIZLAR günaydı dün hsgyi çektirdim birinde hafif bi tıkanıklık varmış ilaçla açmış dr.bi problem olmaz dimi kızlar.....
sevindim tatlim,tekrar gecmis olsunna.s.cucum eşim iyi işe gitti bugün
kızlar ben bugün kırmızı kartı yicekmişim gibi belim ağrıyor,karnımda da ağrıvar bakalım gelsidne
anladim canim sagolasin,a.s.[/I]tatlım o sperm sayısını ve yumurta sayısını arttırıcı birşey akşamdankuru incirin içine bir tatlı kaşıgı saf zeytin yağını koyun sabahleyin hem kendin hemde eşin aç karnına yiyosunuz.. birer tane .
tatlım zeytinyağı ve kuru incirin bir zararlı olacagını düşünmüyorum ben ikiside normal hayatta günlük tüketilen şeyler öyle değil mii şu halde senin ne kadar çok yumurtan oluşursa o kadar iyi bence yap güzelim inş sanada yararı olur
KIZLAR günaydı dün hsgyi çektirdim birinde hafif bi tıkanıklık varmış ilaçla açmış dr.bi problem olmaz dimi kızlar.....
günaydin kizlar,hayirli cumalar...
tüliny bugün test sonucunu alacak...haber verince yazarim canlar,cok heyecanliyim cokkkk
kızlar ben yarın yumurta takibine gidiyorum...çok endişeliyim..umarım herşey yolunda gider..ilk defa tedaviye başlıcam.
günaydin kizlar,hayirli cumalar...
tüliny bugün test sonucunu alacak...haber verince yazarim canlar,cok heyecanliyim cokkkk
inşallah bugün tulunyden hayırlı haberler alırıız rabbim onunda mucizesini
göndermiştir.
kızlar günaydın. hayırlı cumalar hepinize.. allahım bu hayırlı günde dualarımızı kabul et ne olur..
tulinydende inşallah güzel haberi alırız.
ooo tuliny test mi yaptirdiii.... :Saruboceq: :Saruboceq: innnsallaaah guzel haberlerini aliriz
diger zamani gelen arkadaslarin da guzel haberlerini aliriz inss
Hadi bakalım inşallah bu mübarek günde çok güzel haberler alırız bende heyecanla bakliyorum şimdi sabırsızlandımhihoyyyt:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?