Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım inşallah hayırlı haberler alısrınız test sonucunuz olumlu çıkar işe yaramıştır kürler :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kizlar ben sanirim saskin ördek olaraktan ortaligi biraz karistirdim sanirim...tülincim sorry bitanemmm
ben o testlerle beraber gebeligede bakicaklar sanmistim,degilmissskaydirigubbakcemile3
neyseee kizmadiniz umarummm:tomato:

gel kiz vallaha bekliyorum sen nerdesin
canimm ben almanyadayimmm,hollanda sinirina 40 dakika mesafedeyim..belcikaya cok geldik,1,5 saat falan bana..tabii neresindesin bilmiyorum,biz sinirda outletler var oraya geliyoruz hepa.s.

canım innşşş her şey yolunda gider ve sende meleğine kavuşursun dualarımız hepimize innşşşşşşşşşşşş innş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Özlemm canım aşılaman hayırlıı olsun inşallahh.Rabbim yüzünü güldürsünn inşallahh

özlemcim Allah yardımcın olsun. Dualarım seninle. İnşallah herşey yolunda gider.

canım aşılaman hayırlı olsun inşallah...mevlam hakkında hayırlısını versin,yardımcın olsun inşallah...:Saruboceq:

özlem canım aşılaman hayırlı olsun. inşallah bebişin gelicek canım. hakkında hayırlısı olsun

canlarımmm çok sağolun aşılayı oldum geldim dinleniyorum hepiniziçok öptüm.

canim yakinmis 1.5 saat ben brukseldeyim canim insallah bir gun bulusmak gorusmek nasip eder rabbim

inşallah güzel sonuçlar alırısıznız hayatım,bu sperm düşüklülüğü harketsizliği hepimizin başında bizimde öyle Allahım hepimize yardım etsin yarabbimmm:ecrin_bebek:

özlemcim inş...güzel haberlerini paylaşırız burada sen kendini fazla yorma bi kaç günnnn Hayırlı uğurlu olur inş....

canim dinlen bol bol...hadi insallah tutarlar,tutunurlar annelerine:Saruboceq:
canim yakinmis 1.5 saat ben brukseldeyim canim insallah bir gun bulusmak gorusmek nasip eder rabbim
insallah canimm..Brüksel ne kadar bilmiyorum ama burda uzak kavrami yok biliyorsunyerimseniben

caneylom insallah esinin degeri artmisdir
ozlem hadi hayirlisi olsun canim insallah bebisin seninle olur rabbim yardimcin olsun insallah seninde halayini çekeriz de bizede moral olur hamile haberi alinca bana cok moral oluyor cok seviniyorum insallah en kisa zamanda hepimiz hamis oluruz bu duyguyu tattirir rabbim bize

canım gözün aydın inşaşllah tutunca bayramımız olacak canım inşallah bol olan yumoşlardan döllenip bebişler oluşur canım dualarımız seninle canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

özlemcim inş...güzel haberlerini paylaşırız burada sen kendini fazla yorma bi kaç günnnn Hayırlı uğurlu olur inş....
tamam canım sağol
canim dinlen bol bol...hadi insallah tutarlar,tutunurlar annelerine:Saruboceq:
inşallah canımmm hafta sonuna denk geldi dinlenirim inşallah
insallah canimm..Brüksel ne kadar bilmiyorum ama burda uzak kavrami yok biliyorsunyerimseniben

aminnnn canım inşallah bu hayırlı gunde bol bol dua aldım inşallah tutunur bebişlerimiz hepimizin
canım gözün aydın inşaşllah tutunca bayramımız olacak canım inşallah bol olan yumoşlardan döllenip bebişler oluşur canım dualarımız seninle canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aminnn canım çok sağol inşallah sende bir an evvel geçersin tedaviye canzimm sana bişey tavsiye edicem rahim filmini göztepe sskda çektirsene orası bölgesel uyuşturuyormuş diye biliyorum zeynep kamil mahvettin beni canım çok yandı

canım ya öyleymiş ama bir bakayım gelcek aya ordan randevu alabilirsem çektiririm de hep ayalar geçip gidiyor ben bir türlü şu filmi çektiremedim valla oda bir çekilseydi de ortadan kalksaydı hayırlısı bakalım :uhm::uhm:

canım ben aşılama yaptırmadım ama bildigim kadarıyla oda tüp bebek gibi adetin 3 günü başlanıyo ilaç kullanılmaya sonrası hakkında bilgim yok canım rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inş

Ahhhhhhh canım okadar uykum varki
o şekerlemeyi keşke ben yapabilsem
ama ne yazıkki işteyim bugün
şansada hiç iş yok boş boş oturuyorum

valla canım benim işim var gümrük ten malzeme çıkartıyorum ama benimde çok canım sıkılıyoooooo

kızlar malesef sonuçlar aynı
nette problem var kızlar alıntı yapana kadar donuyo yapamadım alıntı hepiniz sağolun ama ggene olmadısenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…