evet tatlim maalesefbenneyaptımki
gel kis sende bana yakin sayilirsin..dur bekle geliorummmm
kızlar eşim azospermiydiya bugün test verdi ilaç kullanmıştı bitkisel ve kür bakalım faydası olmuşmu öğleden sonra alcaz sonucu allah yüzümüze baksın bu defa elimize alınca sonucu güldürsün yüzümüzü
canimm ben almanyadayimmm,hollanda sinirina 40 dakika mesafedeyim..belcikaya cok geldik,1,5 saat falan bana..tabii neresindesin bilmiyorum,biz sinirda outletler var oraya geliyoruz hepa.s.gel kiz vallaha bekliyorum sen nerdesin
yok canım bişey olmaz içini rahat tut sen
canım innşşş her şey yolunda gider ve sende meleğine kavuşursun dualarımız hepimize innşşşşşşşşşşşş innş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canim insallah tutar..dualarimizdasin,hadi bakalimm 20 yumostan süper bi atak bekliyoruzzdelikafadulden
yagmurum canim benim..iyi olmana sevindim..
saglikli sihhatli gelsin melegin,hic stres yapma kendine..oglusumuza güven,Rabbime güven..sagliklica gününde gelicektir inaniyorum benn
tatlim yumoslar bile yeni catliyorsa yada catlamissa cok erkenden moralini bozdun..sen yine sabret biraz,haftaya kanda baktirirsin..
yumoslar catlicak,döllenecek,rahme yerlesecek...oooooo...hepsi olur panik yapma okee:1hug:
Özlemm canım aşılaman hayırlıı olsun inşallahh.Rabbim yüzünü güldürsünn inşallahh
özlemcim Allah yardımcın olsun. Dualarım seninle. İnşallah herşey yolunda gider.
canım aşılaman hayırlı olsun inşallah...mevlam hakkında hayırlısını versin,yardımcın olsun inşallah...:Saruboceq:
özlem canım aşılaman hayırlı olsun. inşallah bebişin gelicek canım. hakkında hayırlısı olsun
kizlar ben sanirim saskin ördek olaraktan ortaligi biraz karistirdim sanirim...tülincim sorry bitanemmm
ben o testlerle beraber gebeligede bakicaklar sanmistim,degilmissskaydirigubbakcemile3
neyseee kizmadiniz umarummm:tomato:
canimm ben almanyadayimmm,hollanda sinirina 40 dakika mesafedeyim..belcikaya cok geldik,1,5 saat falan bana..tabii neresindesin bilmiyorum,biz sinirda outletler var oraya geliyoruz hepa.s.
kızlar eşim azospermiydiya bugün test verdi ilaç kullanmıştı bitkisel ve kür bakalım faydası olmuşmu öğleden sonra alcaz sonucu allah yüzümüze baksın bu defa elimize alınca sonucu güldürsün yüzümüzü
canim dinlen bol bol...hadi insallah tutarlar,tutunurlar annelerine:Saruboceq:canlarımmm çok sağolun aşılayı oldum geldim dinleniyorum hepiniziçok öptüm.
insallah canimm..Brüksel ne kadar bilmiyorum ama burda uzak kavrami yok biliyorsunyerimsenibencanim yakinmis 1.5 saat ben brukseldeyim canim insallah bir gun bulusmak gorusmek nasip eder rabbim
canlarımmm çok sağolun aşılayı oldum geldim dinleniyorum hepiniziçok öptüm.
tamam canım sağolözlemcim inş...güzel haberlerini paylaşırız burada sen kendini fazla yorma bi kaç günnnn Hayırlı uğurlu olur inş....
canim dinlen bol bol...hadi insallah tutarlar,tutunurlar annelerine:Saruboceq:
inşallah canımmm hafta sonuna denk geldi dinlenirim inşallah
insallah canimm..Brüksel ne kadar bilmiyorum ama burda uzak kavrami yok biliyorsunyerimseniben
aminnnn canım inşallah bu hayırlı gunde bol bol dua aldım inşallah tutunur bebişlerimiz hepimizincaneylom insallah esinin degeri artmisdir
ozlem hadi hayirlisi olsun canim insallah bebisin seninle olur rabbim yardimcin olsun insallah seninde halayini çekeriz de bizede moral olur hamile haberi alinca bana cok moral oluyor cok seviniyorum insallah en kisa zamanda hepimiz hamis oluruz bu duyguyu tattirir rabbim bize
canım gözün aydın inşaşllah tutunca bayramımız olacak canım inşallah bol olan yumoşlardan döllenip bebişler oluşur canım dualarımız seninle canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aminnn canım çok sağol inşallah sende bir an evvel geçersin tedaviye canzimm sana bişey tavsiye edicem rahim filmini göztepe sskda çektirsene orası bölgesel uyuşturuyormuş diye biliyorum zeynep kamil mahvettin beni canım çok yandı
yahu bu saatlerde millet şekerleme mi yapıyo napıyor anlamadım ses seda yok topikte
İNŞALLAH hayatım artık mayıs ta aşılamay geçeriz diye tahmin ediyorum haftaya cumartesi drun yanına gidicez yol haritası çizmek için aşılama için ne zaman tedaviye başlanıyor canım?biliyomusun adetin kaçıncı günü.
Ahhhhhhh canım okadar uykum varki
o şekerlemeyi keşke ben yapabilsem
ama ne yazıkki işteyim bugün
şansada hiç iş yok boş boş oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?