Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım doğru diyosun herşeyin hayırlısı Allahtan
ama hiç belli olmaz yinede bebiş gelicem dedikten sonra
bunlar onu etkilemez inşallah o yola çıkmıştır.
Çıkmasada ümidi kesmek yok diğer aylar çalışmalara devam:jeyyar::jeyyar:

tuliny hayırlısı olsun canım inş adetin gelmezde melegin süpriz yapar sana

kız tulin ben sana neden özelden mesaj atamıyorum bakalım engelledinmi kız yoksam benii

saol canım.. kısmetimize ne çıkarsa.. yok kız nasıl engelliyeyim.. özel mesajım açık gönderebilirsin.. ama gönderdim dediğinde yoktu valla.. bi dene yine..

saol canım haklısın zamanı gelince de bahaneler çoğalır.. kısmet artık..
ay yok kız olmazsa üzülmem.. hayırlısı Allah'tan deyip yola devam.. en güzel yanı da çalışmak değil mi zaten delikafadulden delikafadulden :jeyyar: :jeyyar: bebek için biraz şartlandırılmış oluyor ama ne kadar rahat yaparsak o kadar iyi yine.. :roflol::roflol:

canım inşallah bebişin gelmiştir ama yinede her şeyin hayırlısı rabbim gönlüne göre versin

canım inşallah bebişin gelmiştir ama yinede her şeyin hayırlısı rabbim gönlüne göre versin

saol hejacım .. sen nasılsın bebişinlerinle aranız iyi mi?

tülincim açıkça söylemek gerekirse hiç umudum yoksenağlama

oooo olmaz ki daha başında su koyverdin sen.. önce olumlu düşün canım.. kısmetinde zamanı geldiyse bu durum bahanesi olur ve sonuç muhteşem olur.. hem daha kontrollü olucak.. geçti mi geçmedi mi derdin olmayacak.. keşke istediğimiz gibi hamile kalabilsek ama napalım.. olucak bir ay deyip her ayı umutla bekliyoruz yılmadan.. sende toplan olumsuz düşünceleri at aklından.. kaydirigubbakcemile5 hayırlısını dileyelim senin içinde.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aaa yağmurun oğluşumu olacakmış
rabbim sağlıkla bebeğini ona kavuşturur inşallah :Saruboceq:

nixcim bu kadar negatif olma rabbim büyük hiç ummadığın anda gelir bulur seni bebişin sen yeterki pozitif ol :lepi:rabbim hayırlısını versin canım :1hug:

tulinym inşallah testlerin temiz çıkar,eşin sana dirsek attı haa görünmez kaza benneyaptımkiişte
rabbim seninde hakkında hayırlısını versin canım :1hug:

evet ceylincim.. fena acıdı ama oldu napalım.. kaydirigubbakcemile3 öldürdün cocuğum diyorum gülüyorum kaydirigubbakcemile3

kız tulin sana her özel mesajda bana böyle bişey geliyo ne demek istiyolar bakarmısın

Your submission could not be processed because the token has expired.

Please push the back button and reload the previous window.

tulinicim inşallah canım güzel haberler verirsin rabbim vermek isteyince dirsek mirsek engel olamaz sıkma canını
nix cim umutsuzluğa kapılma canım kaç arkadaş gördük dimi burda tutmadı deyip test yaptırmak bile istemeyipte ikiz hamile olduklarını gördükk rabbim ol derse herşey kolay canlarım hoşçakalın...

kızlar eşim azospermiydiya bugün test verdi ilaç kullanmıştı bitkisel ve kür bakalım faydası olmuşmu öğleden sonra alcaz sonucu allah yüzümüze baksın bu defa elimize alınca sonucu güldürsün yüzümüzü

kız tulin sana her özel mesajda bana böyle bişey geliyo ne demek istiyolar bakarmısın

Your submission could not be processed because the token has expired.

Please push the back button and reload the previous window.

valla bilmiyorum ki canım o ne demek.. iyisi mi sen yardım masasına başvur.. eğer sorun varsa halletsinler.. başkalarına atabiliyomusun.. sadece bana mı olmuyor..

saol canım.. haklısın kısmette olduktan sonra herşey boş..

inş değerler artmıştır canım.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: sonucu öğrenince yaz hemen..

caneylom inşallah değerler artmıştır güzelimsonrada yaptıklarınızı bizlede paylaş benim eşimin sayısıda az hareketide

:roflol::roflol:demek dirsek vurdu haa nasıl becerdiii allah aşkına
canım engel olmaz dirsekk belkide bebişi tam yerine oturttu o darbeyleee
bugün sonuç alacaktın dimi senn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…