aymesim çok saol canım.. ateşim hafta boyunca yüksekti.. bi gece eşim uyurken sarılayım derken karnıma bi dirsek geçirdi :1shok: çok canım acıdı.. kaydirigubbakcemile3 ama uyku hali olabiliyor her ne kadar kızsamda kaydirigubbakcemile3 bebğin gelmemesi için bahane olabilecek şeyler yaşandı bu ay .. ilk tedaviydi olmasa iyiydi ama oldu.. artık nasip.. hep hayırlısını dilerim rabbimden.. yine hayırlısı neyse onu versin..
tuliny hayırlısı olsun canım inş adetin gelmezde melegin süpriz yapar sana
kız tulin ben sana neden özelden mesaj atamıyorum bakalım engelledinmi kız yoksam benii
Canım doğru diyosun herşeyin hayırlısı Allahtan
ama hiç belli olmaz yinede bebiş gelicem dedikten sonra
bunlar onu etkilemez inşallah o yola çıkmıştır.
Çıkmasada ümidi kesmek yok diğer aylar çalışmalara devam:jeyyar::jeyyar:
saol canım.. kısmetimize ne çıkarsa.. yok kız nasıl engelliyeyim.. özel mesajım açık gönderebilirsin.. ama gönderdim dediğinde yoktu valla.. bi dene yine..
saol canım haklısın zamanı gelince de bahaneler çoğalır.. kısmet artık..
ay yok kız olmazsa üzülmem.. hayırlısı Allah'tan deyip yola devam.. en güzel yanı da çalışmak değil mi zaten delikafadulden delikafadulden :jeyyar: :jeyyar: bebek için biraz şartlandırılmış oluyor ama ne kadar rahat yaparsak o kadar iyi yine.. :roflol::roflol:
hayırlısı olsun canım.. inş ilk seferde sonuca ulaşırsın..
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[/COLOR][/I][/B]
canım inşallah bebişin gelmiştir ama yinede her şeyin hayırlısı rabbim gönlüne göre versin
tülincim açıkça söylemek gerekirse hiç umudum yoksenağlama
tülincim açıkça söylemek gerekirse hiç umudum yoksenağlama
kız tulin sana her özel mesajda bana böyle bişey geliyo ne demek istiyolar bakarmısın
Your submission could not be processed because the token has expired.
Please push the back button and reload the previous window.
tulinicim inşallah canım güzel haberler verirsin rabbim vermek isteyince dirsek mirsek engel olamaz sıkma canını
nix cim umutsuzluğa kapılma canım kaç arkadaş gördük dimi burda tutmadı deyip test yaptırmak bile istemeyipte ikiz hamile olduklarını gördükk rabbim ol derse herşey kolay canlarım hoşçakalın...
kızlar eşim azospermiydiya bugün test verdi ilaç kullanmıştı bitkisel ve kür bakalım faydası olmuşmu öğleden sonra alcaz sonucu allah yüzümüze baksın bu defa elimize alınca sonucu güldürsün yüzümüzü
aymesim çok saol canım.. ateşim hafta boyunca yüksekti.. bi gece eşim uyurken sarılayım derken karnıma bi dirsek geçirdi :1shok: çok canım acıdı.. kaydirigubbakcemile3 ama uyku hali olabiliyor her ne kadar kızsamda kaydirigubbakcemile3 bebğin gelmemesi için bahane olabilecek şeyler yaşandı bu ay .. ilk tedaviydi olmasa iyiydi ama oldu.. artık nasip.. hep hayırlısını dilerim rabbimden.. yine hayırlısı neyse onu versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?